Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Λίγο άσχετο με το θέμα του desire, αλλά δεν ήξερα που αλλού να κάνω post.

Έχω δύο εκπτωτικούς κωδικούς απο το zagg.com -25%. Όποιος ενδιαφέρετε για ζελατίνα invisibleshield για την νέα του συσκευή ή γενικά ότι πουλάει η παραπάνω εταιρία ας μου στείλει ένα pm. Εν μέσω οικονομικής κρίσης κρίμα είναι να πάει χαμένη η έκπτωση :)

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πήρα κι εγώ το HTC Desire την Παρασκευή. Επειδή όμως είμαι κι εγώ πρώην χρήστης WM με το HTC Touch HD έχω μερικές απορίες σχετικά με τη συσκευή και το λειτουργικό. Καταρχήν εννοείτε ότι η συσκευή είναι πύραυλος, το έχουν πει όλοι άλλωστε και ειδικά εμάς που πάμε εκεί από WM συσκευές με 528MHz είναι τεράστια η διαφορά. Όσο για την οθόνη, χρόνια μπροστά...

Καταρχήν επειδή δεν ξαναείχα τηλέφωνο με capacitive touchscreen, χρειάζεται να βάλουμε screen protector ?? Ρωτάω, γιατί πρώτον θα χαλάει την φοβερή απόκριση που έχει και δεύτερον γιατί η οθόνη είναι πολύ σκληρή από μπροστά έτσι κι αλλιώς...

Επίσης για τα Android. Έχουν κάτι σαν τον Task Manager των WM που παρόλο που κλείνεις τις εφαρμογές από το Χ τρέχουν από πίσω, ή μόλις πατήσεις το κουμπάκι που φεύγεις κλείνουν αυτόματα ??

Και τέλος, οι εφαρμογές από το Market είναι όλες αξιόπιστες, ή μπορεί να βάζει ο καθένας ότι βλακεία θέλει ??

Αυτά προς το παρόν. Μπορεί να ποστάρω και άλλα στο μέλλον.

ΥΓ. Καλά το Google Goggles είναι τρομερό.... :)

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Screen protector καλό είναι να βάλεις. Αν πάρεις ένα ποιοτικό, της Zagg ας πούμε δεν θα έχεις προβλήματα στην απόκριση και φυσικά θα είσαι σίγουρος από γρατζουνιές κλπ. Τώρα αν πάλι πάρεις κάποια θήκη θα μπορούσες να αποφύγεις τη ζελατίνα. Το τζαμάκι άλλωστε είναι αρκετά ανθεκτικό.

Πολλές εφαρμογές έχουν μόνες τους επιλογή-κουμπάκι για έξοδο. Μερικές τρέχουν από πίσω και θα κλείσουν αυτόματα αν χειαστεί το λειτουργικό περισσότερους πόρους. Δεν συνίσταται η χρήση task killer στο android. Το λειτουργικό κάνει απίστευτη διαχείριση.

Από το μαρκετ όλες οι εφαρμογές είναι αξιόπιστες. Τουλάχιστον προσωπικά δεν είχα πρόβλημα μέχρι σήμερα.

Trust no one!

Πήρα κι εγώ το HTC Desire την Παρασκευή. Επειδή όμως είμαι κι εγώ πρώην χρήστης WM με το HTC Touch HD έχω μερικές απορίες σχετικά με τη συσκευή και το λειτουργικό. Καταρχήν εννοείτε ότι η συσκευή είναι πύραυλος, το έχουν πει όλοι άλλωστε και ειδικά εμάς που πάμε εκεί από WM συσκευές με 528MHz είναι τεράστια η διαφορά. Όσο για την οθόνη, χρόνια μπροστά...

Καταρχήν επειδή δεν ξαναείχα τηλέφωνο με capacitive touchscreen, χρειάζεται να βάλουμε screen protector ?? Ρωτάω, γιατί πρώτον θα χαλάει την φοβερή απόκριση που έχει και δεύτερον γιατί η οθόνη είναι πολύ σκληρή από μπροστά έτσι κι αλλιώς...

Επίσης για τα Android. Έχουν κάτι σαν τον Task Manager των WM που παρόλο που κλείνεις τις εφαρμογές από το Χ τρέχουν από πίσω, ή μόλις πατήσεις το κουμπάκι που φεύγεις κλείνουν αυτόματα ??

Και τέλος, οι εφαρμογές από το Market είναι όλες αξιόπιστες, ή μπορεί να βάζει ο καθένας ότι βλακεία θέλει ??

Αυτά προς το παρόν. Μπορεί να ποστάρω και άλλα στο μέλλον.

ΥΓ. Καλά το Google Goggles είναι τρομερό.... :)

Φίλε Σταύρο, στο android τα πράγαμτα είναι πολύ απλά.

Τρέχουν μέχρι και 6 εφαρμογές ταυτόχρονα.

Εσύ δεν ασχολείσαι καθόλου μα καθόλου.

Δεν υπάρχει κουμπάκι Χ.

Απλά γυρνάς πίσω ή στην αρχική οθόνη (με το πλήκτρο σπιτάκι).

Οι 6 τελευταίες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο πάντα.

Ούτε να τις κλείσεις σε ενδιαφέρει, ούτε τίποτα. Το σύστημα τα κάνει όλα μόνο του.

Task managers υπάρχουν βέβαια, αλλά δεν χρειάζονται καθόλου.

Οι εφαρμογές στο μάρκετ, σε γενικές γραμμές είναι αρκετά ποιοτικές.

Προσωπικά διαλέγω μόνο εφαρμογές που έχουν από 3μιση αστεράκια και πάνω (αξιολόγηση).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Δεν υπάρχει κουμπάκι Χ.

Ούτε να τις κλείσεις σε ενδιαφέρει, ούτε τίποτα. Το σύστημα τα κάνει όλα μόνο του.

Προσωπικά διαλέγω μόνο εφαρμογές που έχουν από 3μιση αστεράκια και πάνω (αξιολόγηση).

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Κουμπάκι Χ το ξέρω ότι δεν υπάρχει, αφού δεν το βλέπω :p. Στα WM υπήρχε πάνω, απλά το είπα για να καταλάβεται τι εννοώ. Προσωπικά πατάω το βελάκι που πάει πίσω και πάει εκεί που ήμουν.

Και κάτι άλλο που θυμήθηκα τώρα. Ξέρει κανείς πως γίνετε στο browser να πιάσω κάτι και να το σύρω ?? Γιατί προσπαθούσα χτες και ή επέλεγε το κείμενο που είχε μέσα και έβγαζε αυτά που είναι να στα μεταφράσει ή κυλούσε πάνω στη σελίδα. Αλλά δεν μπορούσα να το τραβήξω με τίποτα...

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Δεν υπάρχει κουμπάκι Χ.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Τις τελευταίες 6 εφαρμογές που χρησιμοποίησε σου δείχνει. Μπορει να είναι ανοικτές από 1 έως άπειρες εφαρμογές, ανάλογα και μόνο με το περίσσευμα μνήμης που το τηλέφωνο έχει.

Οταν αποφάσισα το τηλέφωνο που θα πάρω ένα από τα πρώτα πράγματα που είχα σκεφτεί ότι θα του βάλω είναι ένας task manager. Μετά από κάποια σχόλια και με την όποια χρήση του εχω κάνε ως τώρα μπορώ να πω ότι ΔΕΝ χρειάζεται τέτοιο πρόγραμμα και βασικα ΔΕΝ χρειάζεται να ασχολείται κανείς με τέτοια πράγματα. Το λειτουργικό από μόνο του κάνει οτι χρειάζεται. Στην χειρότερη όταν θα μείνει από μνήμη θα κλείσει μόνο του ότι θέλει και θα συνεχίσει.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Το κακό είναι ότι αν το επιλέξω στα 7bit μαζί με τα κεφαλαία προσθέτει και κάτι σύμβολα μεταξύ των λέξεων και σαφώς ο παραλήπτης θα το βλέπει το μήνυμα μαζί με τα σύμβολα.

ναι , γιαυτό το λόγο απενεργοποίησα την πρόβλεψη T9

τα σύμβολα αυτά είναι τόνοι

Eχεις να προτεινεις site?

παιδια γεια σας το κινητο ειναι τελειοοοοοοοο δεν εχω λογια να θα μου πειτε κανενα δεν ειναι το τελειο αλλα αυτο το πλησιασε πολυυυυ
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια που μπορω να βρω το sygic? στο market δεν το βρισκω και στο site που μπηκα ειδα κατι για 60€.. :wacko:

Να υπενθυμίσω ότι οι όροι χρήσης του myphone.gr απαγορεύουν τη δημοσίευση link προς πειρατικό λογισμικό.

Έπειτα από 2 μήνες που το εχω στα χέρια μού,εχω παρατηρήσει μόνο 2 αρνητικά.Καταρχήν η ποιότητα κατασκευής,παρόλο που είναι καλή,θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερη.Το πίσω πλαστικό καπάκι τρίζει καί θα μπορούσε άνετα να είναι μεταλλικό.Ο δεύτερος ενδιασμος μού έχει να κάνει με κάτι που εχω παρατηρήσει όταν κλείνω το κινητό.Πολύ απλά δεν κλείνει!!Συνεχώς γράφει απενεργοποίηση καί δείχνει τον κύκλο που περιστρέφεται αλλά δεν κλείνει πότε!!!Πρέπει να βγάλω την μπαταρία για να κλείσει

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

στο iphone υπαρχει ενα παιχνιδι με μηχανες που παιζεται κουνωντας το τηλ. δεξια / αριστερα. χωρις να πατας κουμπια.

υπαρχει κατι τετοιο στο desire? ή μπορει να γινει κατι τετοιο?

επισης υπαρχουν πολλες εφαρμογες για το desire ?

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Το desire έχει κάποιο τρόπο να ρυθμίζει αυτόματα τις συνδέσεις για apn κλπ ανάλογα με την sim που έχει μέσα; Όπως δλδ έχει το d2 μου...

Παιδιά γειά σας. Πήρα και γω το τηλ. την Παρασκευή. 2 ερωτήματα :

1) Μπορώ να δημιουργήσω επιπλέον προφίλ πέραν των τριών που έχει το τηλέφωνο (κανονικό , δόνηση , αθόρυβο).

2) Υπάρχει τρόπος να παραμένει πάνω από 2 δεπτά ενεργό το blue tooth.

Ευχαριστώ

Έπειτα από 2 μήνες που το εχω στα χέρια μού,εχω παρατηρήσει μόνο 2 αρνητικά.Καταρχήν η ποιότητα κατασκευής,παρόλο που είναι καλή,θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερη.Το πίσω πλαστικό καπάκι τρίζει καί θα μπορούσε άνετα να είναι μεταλλικό.Ο δεύτερος ενδιασμος μού έχει να κάνει με κάτι που εχω παρατηρήσει όταν κλείνω το κινητό.Πολύ απλά δεν κλείνει!!Συνεχώς γράφει απενεργοποίηση καί δείχνει τον κύκλο που περιστρέφεται αλλά δεν κλείνει πότε!!!Πρέπει να βγάλω την μπαταρία για να κλείσει

καποιο κολλημα εχει μαλλον, γιατι αυτο δεν το κανει γενικα, κλεινει κανονικα.

@emm_stra, ναι εχει παρα παρα πολλες εφαρμογες για το desire.

@drdino, αν εννοεις αν φτιαχνει μονο του τα apns, ναι τα φτιαχνει κανονικα, δε χρειαζεται να κανεις τιποτα.

@tomkar5800, φοβαμαι πως οχι και στα δυο. για τα προφιλ κοιταξε μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη.

Έχω simmax με cote και wind. Στο d2 όποτε κάνω εναλλαγή μεταξύ των αριθμών, οι συνδέσεις ρυθμίζονται αυτόματα. Αυτό γίνεται και στο desire (android)?

Όταν το έψαχνα πιο πριν, ακόμα δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο του core player για avi. Υπάρχει κάποια εξέλιξη;

στο iphone υπαρχει ενα παιχνιδι με μηχανες που παιζεται κουνωντας το τηλ. δεξια / αριστερα. χωρις να πατας κουμπια.

Το τηλέφωνο σαν hardware έχει τη δυνατότητα να το κάνει, αφού έχει G-Sensor, αρκεί να βρεις την κατάλληλη εφαρμογή. Βασικά από το εργοστάσιο υπάρχει μία εφαρμογή που είναι ένα μπαλάκι και προσπαθείς να το βάλεις σε μία τρύπα και αποφεύγεις κάποιες άλλες τρύπες. Το έχουν τα HTC αυτό και λειτουργεί μόνο με τον αισθητήρα, χωρίς κουμπιά. Λογικά θα υπάρχει και εφαρμογή σαν αυτή που λες...

Όπως σου είπε και ο nikoskat έχει αρκετές. Βασικά στα γρήγορα έβλεπα στο Market και είναι αδύνατον να τις δοκιμάσεις όλες. Το Android αναπτύσσεται ακόμα, δηλαδή βγαίνουν συνέχεια νέες εφαρμογές, άρα δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα σε αυτό πιστεύω.

Σταύρος

Αυτό που λες το έχω βρεί με αυτοκίνητο. Raging thunder λέγεται. Τρομερό παιχνιδάκι:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Μαλλον ειναι ουτοπικο να περιμενουμε froyo στις 23 Ιουνιου

Dear ***** ******,

Dear Mr *****, Thank you for contacting us. In regards to your inability to install applications on the memory card, I can help you with that. The Android 2.2 version seems to offer this feature. however it is up to the develloper of the application to set the application to allow installation to a memory card. We are considering a Froyo upgrade for some models of our phones, but we are still analyzing the impact this will have on the user experience. We will announce a full list of phones and dates once we are closer to launching the upgrades. I trust that this resolves your query, please do not hesitate to contact us again if required. Thank you for contacting HTC. Best regards, ****** HTC

To send a reply to this message or let me know I have successfully answered your question log in to our ContactUs site using your email address and your ticket number *********************.

Sincerely,

HTC

s21 ultra 256

2) Υπάρχει τρόπος να παραμένει πάνω από 2 δεπτά ενεργό το blue tooth.

Ευχαριστώ

Αν καταλαβα καλα το bluetooth απενεργοποιειτε μετα απο 2 λεπτα ?????

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αν καταλαβα καλα το bluetooth απενεργοποιειτε μετα απο 2 λεπτα ?????

Δεν κατάλαβες καλά γιατί η ερώτηση δεν ήταν σωστή!

Ήθελε να ρωτήσει αν γίνεται να είναι φανερό το τηλέφωνο πάνω από 2 λεπτά,

όχι αν σβήνει. Φυσικά και δεν σβήνει απλά είναι ορατό μόνο για 2 λεπτά όταν

θέλεις να σου στείλουν κάτι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Δεν κατάλαβες καλά γιατί η ερώτηση δεν ήταν σωστή!

Ήθελε να ρωτήσει αν γίνεται να είναι φανερό το τηλέφωνο πάνω από 2 λεπτά,

όχι αν σβήνει. Φυσικά και δεν σβήνει απλά είναι ορατό μόνο για 2 λεπτά όταν

θέλεις να σου στείλουν κάτι.

Αρα αν καταλαβα καλα με bluetooth αυτοκινητου που πρεπει να ειναι παντα ανοιχτο του κινητου δεν υπαρχει προβλημα.Σωστα ?Αυτο με ενδιαφερει αμμεσα.....

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μαλλον ειναι ουτοπικο να περιμενουμε froyo στις 23 Ιουνιου

Ας ελπίσουμε η HTC να μην κάνει τα ίδια που έκανε στο παρελθόν με το P3600 και τα windows mobile 6...

Γιάννης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...