Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε ναι γούστα είναι αυτα:P

Ίσως να είναι ιδέα μου, ας πει και ο equi αν είναι πιο ευχάριστο το πίσω μέρος στο χέρι μετά από χρήση (από άποψη θερμοτητας)

HTC Desire/Tapatalk

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω εξακολουθω να μην μπορω να γραψω μηνυμα στα ελληνικα με `160 χαρακτηερες.

μπορει να επαλαβει καποιος τις σωστες ρυθμισεις για να εχουμε τ9,160 χαρακτηρες μηνυμα στα ελληνικα???

Αν το τηλέφωνο είναι παραεισαγωγή, δεν γίνεται. Αν είναι Ελληνικό, πας στα μηνύματα, ρυθμίσεις, Ελληνική κωδικοποίηση και επιλέγεις 7bit. Όταν γράφεις μήνυμα θα επιλέγεις τις λέξεις χωρίς τόνο και το μήνυμα θα πέρνει 160 χαρακτήρες

φιλε μου μιλας για κεφαλαια μονο με 7bit γιατι με 16bit γραφει και μικρα!δεν ξερω μονο ποσους χαρακτηρες!αν ξερει καποιος ας μας πει!εμενα απο vnp εχει ακριβως τις ιδιες πληροφοριες στην επιλογη πληροφοριες λογισμικου με αυτο που ειδα εχθες στο πλαισιο αρα ειναι ελληνικο!

Το μενού είναι στα ελληνικά;

Και εγώ από vnp το πήρα την Παρασκευή και μπορώ να γράψω ελληνικά με 160 χαρακτήρες, με τον τρόπο που μου είχε πει ο vman πριν μερικές σελίδες

HTC Desire/Tapatalk

Αν το τηλέφωνο είναι παραεισαγωγή, δεν γίνεται. Αν είναι Ελληνικό, πας στα μηνύματα, ρυθμίσεις, Ελληνική κωδικοποίηση και επιλέγεις 7bit. Όταν γράφεις μήνυμα θα επιλέγεις τις λέξεις χωρίς τόνο και το μήνυμα θα πέρνει 160 χαρακτήρες

αυτό οφείλεται σε κάποιο πρόγραμμα που έχουν τα "ελληνικά"?

γιατί στο legend αγορασμένο από έξω δεν υπάρχει τέτοια επιλογή για κωδικοποίηση.

Ναι, εγώ που έχω αγγλικό φορτιστή λόγω handtec, φορτίζω με τον φορτιστή του E55.

Ο φορτιστης του νοκια πόσα mA βγάζει;

HTC Desire/Tapatalk

απο την Vodafone ειναι αγορασμενο...οταν λες να επιλεγω τις λεξεις χωρις τονους εννοεις να γραφω τις λεξεις κ μεσω των επιλογων του τ9 να διαλεγω αυτες χωρις τους τονους?ετσι ομως χανεται η μαγεια του τ9 (περισσοτεροσ χρονος) ασε που μερικές φορες δεν υοπαρχουν ολες οι λεξεις χωρις τονους...

ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ Τ9 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ 2010 ΣΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ 500Ε???

Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

Ε ναι γούστα είναι αυτα:P

Ίσως να είναι ιδέα μου, ας πει και ο equi αν είναι πιο ευχάριστο το πίσω μέρος στο χέρι μετά από χρήση (από άποψη θερμοτητας)

HTC Desire/Tapatalk

θεωρω πως ειναι πολυ καλυτερη η χρηση και απο πλευρας θερμοτητας..

παντως το ασημι μου καθεται στο λαιμο.. πιστευω οτι χαλαει την εμφανιση του κινητου. :X

s21 ultra 256

θεωρω πως ειναι πολυ καλυτερη η χρηση και απο πλευρας θερμοτητας..

παντως το ασημι μου καθεται στο λαιμο.. πιστευω οτι χαλαει την εμφανιση του κινητου. :X

Έψαχνα καιρό θήκη και τώρα με ψήσατε να πάρω αυτήν! Την παράγγειλα σε μαύρο χρώμα και την περιμένω αύριο/μεθαύριο . :D

Είχα pouch μέχρι τώρα , αλλά δε με βόλευε το βάλε βγάλε :P

Έψαχνα καιρό θήκη και τώρα με ψήσατε να πάρω αυτήν! Την παράγγειλα σε μαύρο χρώμα και την περιμένω αύριο/μεθαύριο . :D

και εγώ για pouch έλεγα αλλά τελικά παρήγγειλα την ίδια σε μαύρο :D

συμπεριλαμβάνει και screen protector,αν γνωρίζει κανείς κάτι για το συγκεκριμένο φίλμ προστασίας

θα του είμαι ευγνώμων

carpe diem

Αφου εβγαλα μερικες φωτογραφιες και βιντεο ειπα να τα δω στο λαπτοπ. Το συνδεω λοιπον σαν εξωτερικη μοναδα και αφου ανοιγω το φακελο που ηταν μεσα μου βγαζει "η εφαρμογη explorel exe αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να τερματιστει η λειτουργια της" και με πεταει στην αρχικη οθονη του λαπτοπ :(

Λεω δεν αρχισαμε καλα :confused: Αντιγραφω χωρις να τον ανοιξω το φακελο με τις φωτο στο λαπτοπ για να τις ανοιξω απο εκει χωρις τη μεσολαβηση του κινητου. Μια απο τα ιδια. Ιδιο μηνυμα ιδιο αποτελεσμα :mad: Η πλακα ειναι οτι τις φωτο "δειγματα" που ηταν ηδη αποθηκευμενες στην καρτα τις ανοιγει κανονικα. Καμια ιδεα κανεις για το τι μπορει να φταιει? Και κατι αλλο. Εχω ρυθμισει να σβηνει (κλειδωνει) η οθονη στα 15". Αμεσο κλειδωμα τη στιγμη που θελω δεν εχει?:confused:

συμπεριλαμβάνει και screen protector,αν γνωρίζει κανείς κάτι για το συγκεκριμένο φίλμ προστασίας

θα του είμαι ευγνώμων

Ρε παιδιά σε ποια θήκη αναφέρεστε?

Μπορείτε να βάλετε μία φώτο-λινκ?

Με τα τόσα που εχουν αναφερθεί την εχασα λίγο την μπάλα.. :wacko:

Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

Ρε παιδιά σε ποια θήκη αναφέρεστε?

Μπορείτε να βάλετε μία φώτο-λινκ?

Με τα τόσα που εχουν αναφερθεί την εχασα λίγο την μπάλα.. :wacko:

γι'αυτή εδώ λέμε φίλε μου http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=43089

carpe diem

τωρα με μπερδεψατε εμενα,εγω νομιζα οτι μιλουσατε για την αλλη την γυαλιστερη της casemate

Έψαχνα καιρό θήκη και τώρα με ψήσατε να πάρω αυτήν! Την παράγγειλα σε μαύρο χρώμα και την περιμένω αύριο/μεθαύριο .

καλη και η pouch αλλα βαλε βγαλε ειχε τυχει να μου πεσουν κινητα παλιοτερα οποτε την καταργησα

θα του είμαι ευγνώμων

Τιποτα το ιδιατερο.. Δεν το εβαλα βεβαια γιατι ειχα παρει ηδη ενα της HTC αλλα στην αφη μου φαινεται το ιδιο (κοινο screen protector). Η διαφορα ειναι οτι της HTC εχει τρυπουλα για το led πανω δεξια και μια μικρη τετραγωνη εσοχη πανω αριστερα (οπου απο οτι διαβασα ειναι o sensor που βοηθαει στην περιστροφη της οθονης). Το screen protector που δινεται με τη θηκη ειναι μονοκοματο χωρις τρυπουλα αλλα απο οσο διαβασα δεν επηρεαζει σε κατι. Αυτο που καποιοι ανεφεραν οτι επηρεαζει ειναι η εσοχη που ΔΕΝ υπαρχει για να αφηνει ακαλυπτο το sensor (ανεφεραν οτι παρατηρηθηκε διαφορα στην ταχυτητα ανταποκρισης και αλλαγης απο landscape σε portrait κατα την περιστροφη) αλλα δεν εχω προσωπικη αποψη

τωρα με μπερδεψατε εμενα,εγω νομιζα οτι μιλουσατε για την αλλη την γυαλιστερη της casemate

εγω αναφερομαι σε αυτην την οποια παρελαβα σημερα: http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=43089

Edited by equi
s21 ultra 256

Και αυτή της case mate είναι, απλά το μαύρο χρώμα.(αν και δεν ξέρω αν είναι πλαστικό όπως η silver ή rubber)

HTC Desire/Tapatalk

μάλιστα...δηλαδή πρέπει να ψάχνω για άλλο screen protector να έχω το κεφαλι μου ήσυχο

έχετε να μου προτείνετε κάποιο από μαγαζί ή e shop μιάς και δεν έχω paypal ή πολλά ζητάω :D

ακόμα και την θήκη που παράγγηλα με αντικαταβολή την πήρα(+5ευρώ):mad:

μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτή εδώ http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=31180

τι λέτε είναι καλή?

Edited by union
carpe diem

Φοβαμαι πως κανεις λαθος.Αν δεν ειναι ελληνικα η γλωσσα των μενου και σε μενα που υποτιθεται οτι ειναι της ace δεν εχει αυτη την επιλογη.Ενω οταν το εχεις στα ελληνικα υπαρχει κανονικα

Μάριος...

Επειδη μαλλον ειμαι κοντα στο κινητο αρχεια οπως ringtones , φωτογραφιες κλπ πως περναμε στο κινητο ?

Στα windows mobile δουλευει το copy paste.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Επειδη μαλλον ειμαι κοντα στο κινητο αρχεια οπως ringtones , φωτογραφιες κλπ πως περναμε στο κινητο ?

Στα windows mobile δουλευει το copy paste.

Και στο desire το ίδιο θείο Γιάννη... βάζεις usb καλώδιο στο κινητό και στο pc, διαλέγεις μεταφορά δεδομένων (κάπως έτσι το γράφει) και σου το ανοίγει σαν μονάδα δίσκου στο "υπολογιστή μου"

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...