maden123456 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 φιλε μπορεις να τα γραψεις βημα βημα τα σταδια ολα μηπως και καταλαβω τι κανω λαθος. και κατι ακομα στις επαφες μου στο τηλεφωνο εχω και στην καρτα sd και γοογλε επαφες απλα επειδη ειναι συνδεδεμενες μεταξυ φαινονται σαν μια. τις επαφες τις περασα απο το outlook στο κινητο μετα τις εστειλα στην sd Λοιπόν, θα στο πω για τρίτη και τελευταία φορά. 1) Να δημιουργεί το κινητό από μόνο του γενέθλια από τις επαφές δεν γίνεται, ούτε υπάρχει πρόγραμμα ακόμα. 2) Από την στιγμή που έχεις τις επαφές σου στο Outlook, τότε αυτό έχει δημιουργήσει τα ανάλογα events στο ημερολόγιο του Outlook. Επομένως, από το Htc Sync επέλεξε να κάνει συγχρονισμό και το ημερολόγιο του Outlook και θα είσαι οκ. Από το Outlook 2003 και μετά γίνεται σίγουρα, αμφιβάλω αν έχεις προηγούμενο. Κάθε φορά που βάζεις καινούρια ημ. γεν. αρκεί να κάνεις λοιπόν 1 συγχρονισμό. Αν δεν τα καταφέρεις και τώρα, τότε πάρε τηλ κανα τεχνικό. Κάπως πρέπει και αυτοί να βγάλουν κανα φράγκο! Αν δεν βρίσκεις τηλ τότε pm me, με το ΔΝΤ τώρα έχω προβλήματα. Φιλικά πάντα! Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Το εχω δοκιμασει εγω και λειτουργει πανω απο το sense και βασικα εχω την εντυπωση κλεινει το sense και ειναι το 2.1 χωρις το sense Sent from my HTC Desire using Tapatalk Το κλείνει μόνο απο τις αρχικές οθόνες, γιατί αν μπεις μέσα στα Πρόσωπα για παράδειγμα, εμφανίζεται πάλι Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Πόσο κοστίζει; :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Ποιο απο ολα ? Αν ρωτας για την εφαρμογη τζαμπα καθως οι πληρωτεες εφαρμογες δεν εμφανιζονται ακομα σε εμας εδω Ελλαδα Αν ρωτας για την συσκευη αναλογα απο που θα το παρεις Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philoly Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 λοιπον παιδια το κιν το εχω ενα μηνα και απλα φυσαει...δεν παιζεται απλα,μονο με ενα πραγμα ειμαι λιγο ξενερωμενος,και αν ξερει κανεις καμια λυση,εφαρμογες μπορουν να εγκατασταθουν στην sd card χωρις να rootαρω το κιν?πολυ λιγη μνημη και πρεπει να απεγκαταστω για να εγκαθηστω αλλες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Εχει γινει καμμια νιξη για το αν στο 2.2 θα μπορουμε να περασουμε εφαρμογες στην sd?Μαλλον οχι ε? Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprex Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 παιδια με το προγραμμα PDANET μπορουμε να εχουμε internet στο κινητο μεσω του Η/Υ??? και φυσικα χωρις να χρεωνομαστε???οποις ξερει ας μας φωτισει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprex Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Εχει γινει καμμια νιξη για το αν στο 2.2 θα μπορουμε να περασουμε εφαρμογες στην sd?Μαλλον οχι ε? απο οσα εχω διαβασει μαλλον θα ειναι προσβασιμη η sd. Οποτε και θα μπορουμε να εγκαθιστουμε εκει τα προγραμματακια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Εχει γινει καμμια νιξη για το αν στο 2.2 θα μπορουμε να περασουμε εφαρμογες στην sd?Μαλλον οχι ε? Στο 2.2 γινεται απλα με το πατημα ενος κουμπιου απλα και γρηγορα χωρις να πρεπει να κανει ρεμπουτ καν Sent from my HTC Desire using Tapatalk Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Multymech Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Στο 2.2 γινεται απλα με το πατημα ενος κουμπιου απλα και γρηγορα χωρις να πρεπει να κανει ρεμπουτ καν αν όντως το κάνουν αυτό τότε θα έχουμε τα πάντα όλα, δεν είμαι όμως σίγουρος αν θα το κάνουν όμως γιατί αυτό είναι εσκεμμένο για copyright λόγους. έχει ακούσει κανένας τίποτα για καλλίτερη διαχείριση της μπαταρίας ? δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλα εμενα μου κρατάει το πολύ 10 ώρες χωρίς μεγάλη χρήση. μια ακόμα ερώτηση ο συγχρονισμός που κάνει στις επαφές με το gmail μεταφέρει και τηλεφωνα η μονο τα e-mail ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Για τις απορίες σου για την 2.2 κάνε τον κόπο και δες αυτο: http://www.youtube.com/user/GoogleDevelopers#p/c/CF01A789E62F2454/0/IY3U2GXhz44 Είναι λίγο μεγάλο αλλά θα σου λύσει όλες τις απορίες. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Εχει γινει καμμια νιξη για το αν στο 2.2 θα μπορουμε να περασουμε εφαρμογες στην sd?Μαλλον οχι ε? ήδη έχει ανακοινωθεί από την ίδια την google πως με την 2.2 θα γίνεται 100% αυτό, οπότε μην ανυσηχείτε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Εχει γινει καμμια νιξη για το αν στο 2.2 θα μπορουμε να περασουμε εφαρμογες στην sd?Μαλλον οχι ε? Και αναφερεαι ξεκαθαρα πως ΝΑΙ, θα ειναι δυνατο μεσα απο το μενου :D Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Στο desire δηλαδη οι εφαρμογες αποθηκευονται στη μνημη του τηλεφωνου και δεν γινεται να μετακιλνηθουν στη καρτα μνημης? :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 παιδια με το προγραμμα PDANET μπορουμε να εχουμε internet στο κινητο μεσω του Η/Υ??? και φυσικα χωρις να χρεωνομαστε???οποις ξερει ας μας φωτισει :) Δεν ισχύουν αυτά που ρωτάς για το PDAnet. Με το PDAnet μετατρέπεις το κινητό σου σε router. Είναι το tethering που ίσως έχεις ακούσει. Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο μπορείς να δώσεις internet στο laptop σου ή σε άλλα κινητά (όταν χρησιμοποιείται το wifi tethering) μέσω του δικτύου της κινητής τηλεφωνίας. Στο desire δηλαδη οι εφαρμογες αποθηκευονται στη μνημη του τηλεφωνου και δεν γινεται να μετακιλνηθουν στη καρτα μνημης? Σε όλες τις συσκευές android η εγκατάσταση των εφαρμογών γίνεται στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Επίσημα, θα υπάρξει η δυνατότητα μετακίνησης των εφαρμογών στην κάρτα SD, με την κυκλοφορία της έκδοσης 2.2 του Android. Ανεπίσημα, μπορείς να το έχεις με οποιαδήποτε έκδοση του Android, αλλά αυτό απαιτεί να αποκτήσεις πρόσβαση root στο κινητό σου και να εγκαταστήσεις custom ROM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 παιδια με το προγραμμα PDANET μπορουμε να εχουμε internet στο κινητο μεσω του Η/Υ??? και φυσικα χωρις να χρεωνομαστε???οποις ξερει ας μας φωτισει :) Τι εννοείς? Αφού αμα συνδεεσαι ασύρματα με το router πάλι δωρεάν δεν είναι το internet και γενικά η χρήση του μεσω του κινητού?? Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Froyo kitchen, Desire port etc. to follow next week. Απο τον Paul του Modaco. Ετοιμαστειτε για φλασαρισματα... :) Ηδη ανεβαινει το FRF50 pre-rooted update zip για τους κατοχους Ν1, οποτε θα εχουμε και τις πρωτες εντυπωσεις απο το Froyo... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Τι εννοείς? Αφού αμα συνδεεσαι ασύρματα με το router πάλι δωρεάν δεν είναι το internet και γενικά η χρήση του μεσω του κινητού?? Δεν κατάλαβες. Το κινητό "μετατρέπεται" σε router. Τα δεδομένα που κατεβάζεις, είναι μέσω του δικτύου της κινητής και δεν είναι καθόλου δωρεάν. Η χρήση αυτής της εφαρμογής είναι κυρίως η σύνδεση του laptop στο internet μέσω του κινητού και όχι το αντίστροφο. Δεν είναι όπως στα Windows mobile κινητά, όπου μπορείς μέσω του Active Sync να συνδέεις το κινητό στο internet μέσω του PC. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Δεν κατάλαβες. Το κινητό "μετατρέπεται" σε router. Τα δεδομένα που κατεβάζεις, είναι μέσω του δικτύου της κινητής και δεν είναι καθόλου δωρεάν. Η χρήση αυτής της εφαρμογής είναι κυρίως η σύνδεση του laptop στο internet μέσω του κινητού και όχι το αντίστροφο. Δεν είναι όπως στα Windows mobile κινητά, όπου μπορείς μέσω του Active Sync να συνδέεις το κινητό στο internet μέσω του PC. Αν μιλάς για το πρόγραμμα οκ. Εγω ρωτάω το εξής: Αν εχεις πάροχο πχ την forthnet στο pc και συνδεθείς μεσω του wifi με το router του υπολογιστή, τότε αμα πλοηγήσε ή κατεβάζεις πράγματα από το κινητό, δεν είναι δωρεάν ?? Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Για το PDAnet που ρώτησες παραπάνω μιλούσα. Εννοείται ότι αν συνδεθείς από το κινητό στο wifi του router, τα δεδομένα που κατεβάζεις, είτε για πλοήγηση είτε για εφαρμογές, είναι δωρεάν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Αρα πρεπει να κανω ροοτ συντομα , παιδια μηπως θα μπορουσε να μου στειλει καποιος με πμ τον οδηγο ? η ενα λινκ που βρισκεται ο οδηγος ? ευχαριστω:) Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Αρα πρεπει να κανω ροοτ συντομα , παιδια μηπως θα μπορουσε να μου στειλει καποιος με πμ τον οδηγο ? η ενα λινκ που βρισκεται ο οδηγος ? ευχαριστω:) δες την υπογραφη του vman, εχει στο site του οδηγο ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltavita Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Μια χαρα....αυτη ειναι ταχυτητα....αρχιζουν ειδη και τους ερχεται η 2.2 OTA και κυκλοφορησε και η rom και κανουν update,,,,αυτο βεβαια αφορα αυτους που εχουν nexus one αλλα το βασικο ειναι οτι ειναι σφαιρα....υπομονη λιγο και θα την παρουμε και εμεις !!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 :p το εβαλε ενας στο xda αλλα εχει προβληματα βεβαια, δεν το δουλεψε πολυ, απλα για να το βαλει. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6562058&postcount=47 http://img444.imageshack.us/img444/6439/pic1ht.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 αλληλουια!!! εγω αφηνω ενα ερωτηματικο να δω ποτε θα βγει η επισημη εκδοση 2.2 απο την HTC... γιατι φοβαμαι πως θα καθυστερησει αρκετα...? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts