Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραια τοτε...ας βγει κ το καινουριο iphone και βλεπουμε :P

κατα την γνωμη μου δεν εχει σχεση το ενα κινητο με το αλλο χωρισ να παιρνω θεση υπερ του desire

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόνο που το ξεφτύλισαν λίγο. Σε ελληνικό blog λέει ότι θα έρθει τελικά 11 Ιουνίου. Δεν ξέρω πόσο έγκυρο είναι, αλλά από αρχές Μαϊου από αναβολή σε αναβολή το πάει η αντιπροσωπεία, τη στιγμή που σ' όλο τον κόσμο κυκλοφορεί κανονικά...
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

κατα την γνωμη μου δεν εχει σχεση το ενα κινητο με το αλλο χωρισ να παιρνω θεση υπερ του desire

Eχεις δικαιο,απλα σκεφτομαι απο περσυ το iphone και ετσι θα περιμενω να δω το καινουριο...ετσι κ αλλιψς εχω επιδοτηση τον Ιουλιο...

:w00t:

Μόνο που το ξεφτύλισαν λίγο. Σε ελληνικό blog λέει ότι θα έρθει τελικά 11 Ιουνίου. Δεν ξέρω πόσο έγκυρο είναι, αλλά από αρχές Μαϊου από αναβολή σε αναβολή το πάει η αντιπροσωπεία, τη στιγμή που σ' όλο τον κόσμο κυκλοφορεί κανονικά...

Απ'ότι φαίνεται, μάλλον τότε θα έρθει..

Πήρα κι εγώ την Vodafone σήμερα το πρωΐ και μου είπαν ότι το περιμένουν αρχές Ιουνίου.. αλλά συγκεκριμένη ημερομηνία δεν ξέρουν ακόμα.

Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

Εαν στην επαφή που θα περάσεις στο κινητο σου (google επαφη) βάλεις και την ημερομηνία γενεθλίων, θα σου εμφανιστεί κατευθείαν στο calendar.

το εκανα αυτο αλλα δεν μου το εμφανιζει στο ημερολογιο.

μηπως ειναι καποια αλλα ρυθμιση

Μόνο που το ξεφτύλισαν λίγο. Σε ελληνικό blog λέει ότι θα έρθει τελικά 11 Ιουνίου. Δεν ξέρω πόσο έγκυρο είναι, αλλά από αρχές Μαϊου από αναβολή σε ανα

Απ'ότι φαίνεται, μάλλον τότε θα έρθει..

Πήρα κι εγώ την Vodafone σήμερα το πρωΐ και μου είπαν ότι το περιμένουν αρχές Ιουνίου.. αλλά συγκεκριμένη ημερομηνία δεν ξέρουν ακόμα.

Καλα ρε ξεφτυλα τελειως απο εκει που λεγανε αρχες Μαιου τωρα το πανε Ιουνη ελεος πραγματικαα . Και μερικοι τυχεροι το εχουν απο την τελευταια βδομαδα του Πασχα με ελληνικα απο ολα ελεος και παλι

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

ασχετο αλλα ηθελα να το πω....τα διαβασα ολα!!!! απο το προηγουμενο ποστ μεχρι τωρα!!!! 120 σελιδες...μου πηρε 5 μερες!!!:lol: θελω να το παρω αυτη τη στιγμη...αλλα μου εκαναν δωρο το hd2 και δεν το θελω....ετσι απλα ηθελα να πω τον πονο μου!!!!:ninja:

11 ιουνιου κυκλοφορια στην ελλαδα:http://techblog.gr/mobile/htc-desire-11-june-5858/

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

και για να μπει η 2.2 θα θελει ροοτ??? η μπαινει γρηγορα...ακουσα οτι παει για ενιαια πλατφορμα σε ολα....δλδ θα τρεχουν ολα 2.2 να φερει τονα ανταγωνισμο στα ισια....παει το μηλο(στο καλο και να μασ γραφει)

Σημερα 19 ελεγαν οτι θα βγει η 2.2 εκδοση...ακουσατε τιποτα ?

απο οτι γνωριζω δεν θα κυκλοφορησει τωρα αμεσα, απλως αυτη την εβδομαδα σε καποια εκθεση της google στο san fransisco θα ανακοινωθούν ακριβη χαρακτηριστικα και λεπτομερειες....

Edited by jpsih

Σήμερα με πηρε τηλεφωνο μια πωλητρια της cosmote ,ωστε να με ενημερωσει για καποια συμβολαια ,ζητησα προσφορα για το Desire και μου ειπε πως θα κοιταξει αν υπαρχει και θα με ξαναπαρει.

Ετσι μετα απο λιγο με καλει και μου λεει πως το περιμενουν και οτι η συσκευη κανει 620 €. Wtf την εκραξα (σεμνα παντα) και της το εκλεισα.

Και η κλεψια απο τους παροχους κινητης τηλεφωνιας του Ελλαδησταν δεν εχει τελειωμο!!!

Σήμερα με πηρε τηλεφωνο μια πωλητρια της cosmote ,ωστε να με ενημερωσει για καποια συμβολαια ,ζητησα προσφορα για το Desire και μου ειπε πως θα κοιταξει αν υπαρχει και θα με ξαναπαρει.

Ετσι μετα απο λιγο με καλει και μου λεει πως το περιμενουν και οτι η συσκευη κανει 620 €. Wtf την εκραξα (σεμνα παντα) και της το εκλεισα.

Και η κλεψια απο τους παροχους κινητης τηλεφωνιας του Ελλαδησταν δεν εχει τελειωμο!!!

Αν κρίνω απ'την τιμή μάλλον το μπέρδεψε με το HD2

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Για την τιμη τα εχουμε πει. 499 ευρω θα ειναι.

Η ημερομηνια κυκλοφοριας απο τις 21/05 μετατεθηκε καποιες μερες αργοτερα για πολυ συγκεκριμενο -σημαντικο- λογο, στον οποιο ομως δε μπορω να αναφερθω επι της παρουσης.

Υπομονη λοιπον...

Παιδιά καλησπέρα , πριν καμία εβδομάδα έβαλα το sygic 8.06 και θα έλεγα ότι εκτός οτι λαγκαρε πολύ δεν ηταν ακριβείας το στίγμα δηλαδή πρώτα έστριβε το αυτοκίνητο και μετά το τηλέφωνο ακόμα και στην ευθεια με 50 χιλιόμετρα λαγκαρε και εκεί το ίδιο έκανα 200 μετρα πρωτα εκανα τα 200 μετρα μετα με εδειχνε οτι τα ειχα κανει .

Λέτε να έφταιγε το πρόγραμμά ή η συσκευη ? Εσείς τι πρόγραμμά πλοήγησης χρησιμοποιείται ? Το έχετε πάθει εσείς αυτό ?

Φιλικά Σπύρος

Παιδιά καλησπέρα , πριν καμία εβδομάδα έβαλα το sygic 8.06 και θα έλεγα ότι εκτός οτι λαγκαρε πολύ δεν ηταν ακριβείας το στίγμα δηλαδή πρώτα έστριβε το αυτοκίνητο και μετά το τηλέφωνο ακόμα και στην ευθεια με 50 χιλιόμετρα λαγκαρε και εκεί το ίδιο έκανα 200 μετρα πρωτα εκανα τα 200 μετρα μετα με εδειχνε οτι τα ειχα κανει .

Λέτε να έφταιγε το πρόγραμμά ή η συσκευη ? Εσείς τι πρόγραμμά πλοήγησης χρησιμοποιείται ? Το έχετε πάθει εσείς αυτό ?

μαλλον το προγραμμα. ειχα βαλει δυο προγραμματα απλα για gps status και τα ειχα ανοιχτα σε αμαξι, το ενα εδειχνε οτι να ναι και το αλλο σχεδον ιδια με το κοντερ.

Αρα να δοκιμασω αλλο προγραμμα λες ε ? κριμα και με ειχε βολεψει το sygic τωρα το ξαναπεραρα μενει να βαλω χαρτες και θα του κανω και μια αναβαθμιση που βγαλανε μπας και φτιαξει

Φιλικά Σπύρος

Ημαρτον με τις αναβολές...Ποιός ξέρει τι παίζεται και με αυτό...Ελπίζω τουλάχιστον όταν επιτέλους κυκλοφορήσει επίσημα να διατεθούν και τα άλλα 2 χρώματα (ασημί και μαύρο ) που υπάρχουν για το Desire..Αναμονή λοιπόν...

Ημαρτον με τις αναβολές...Ποιός ξέρει τι παίζεται και με αυτό...Ελπίζω τουλάχιστον όταν επιτέλους κυκλοφορήσει επίσημα να διατεθούν και τα άλλα 2 χρώματα (ασημί και μαύρο ) που υπάρχουν για το Desire..Αναμονή λοιπόν...

Μπα δεν νομιζω , μιας και τα χρωματα τα βγαλανε για παροχους ειδικα αρα δεν το βλεπω να ερχονται τα αλλα , βεβαια δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ισχυει αυτο

Φιλικά Σπύρος

Μπα δεν νομιζω , μιας και τα χρωματα τα βγαλανε για παροχους ειδικα αρα δεν το βλεπω να ερχονται τα αλλα , βεβαια δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ισχυει αυτο

Πο....Απανωτά τα χτυπήματα της ελληνικής πραγματικότητας... :wacko: ( Ξέρει κανείς με σιγουριά για τα χρώματα ? )

πιθανοτατα η καθυστερηση που παρατηρειται τωρα οφειλεται σε προβλημα που υπαρχει στο στοκ της συσκευής σε καποιες χωρες της ευρωπης...

εχει επηρεαστει μεταξυ αλλων και το στοκ της αγγλιας...

τωρα για ποιον ακριβως λογο, δεν ξερω...

πιθανοτατα η καθυστερηση που παρατηρειται τωρα οφειλεται σε προβλημα που υπαρχει στο στοκ της συσκευής σε καποιες χωρες της ευρωπης...

εχει επηρεαστει μεταξυ αλλων και το στοκ της αγγλιας...

τωρα για ποιον ακριβως λογο, δεν ξερω...

Ειναι πολυ σημαντικος ο λογος που το κινητο καθυστερει να κυκλοφορησει και σιγουρα δεν εχει να κανει με υψος αποθεματων κλπ. Θα τα συζητησουμε αναλυτικα οταν πλεον κυκλοφορησει και στη χωρα μας...

Ειναι πολυ σημαντικος ο λογος που το κινητο καθυστερει να κυκλοφορησει και σιγουρα δεν εχει να κανει με υψος αποθεματων κλπ. Θα τα συζητησουμε αναλυτικα οταν πλεον κυκλοφορησει και στη χωρα μας...

σαν να ξερεις περισσοτερα... για πες μας και μας λοιπον...

Με αυτά και με αυτά, το μυαλό μας κάνει τρελά σενάρια... Έχω γυρίσει 2.2 φορές πάνω-κάτω το σπίτι μου για να φανταστώ κάποιο λόγο…

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...