Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eρωτηση.Σημερα μπαινω στον τηλεφωνικο καταλογο και κανω μια κληση σε εναν φιλο.

Αργοτερα πατωντας τηλεφωνο για να τον ξανακαλεσω απο το ιστορικο,μου εμφανιζει ξαφνικα την φωτογραφια του απο το facebook(διπλα απο το νουμερο του).Πως εγινε αυτο,και τι μπορω να κανω για να το απενεργοποιησω,ωστε να μην ξανασυμβει και σε αλλες επαφες?

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

επειδη το εχω στην κατοχη μου εδω και λιγες μερες να επιβεβαιωσω οτι στον ηλιο δεν βλεπεις σχεδον ΤΠΤ! :X

Αφου υποτιθεται πως εχει amoled, πως γινεται αυτο?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

http://germanos-catalogue.com/catalogue/index.html στην 4η σελίδα.

Η πάνω τιμή αφορά τιμή με κάποια σύνδεση ενώ η κάτω (μάλλον γιατί δεν ξέρω βουλγάρικα) πρέπει να είναι η τιμή της συσκευής χωρίς σύνδεση. Οι κάτω τιμή για πολλές άλλες συσκευές έχει λογική . Για το Desire (και το HD2) βγαίνει περίεργα χαμηλή (859.5 λέβα είναι 439 ευρώ).

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

εχεις δικιο απλα και εγω καπου το ειχα βρει και τωρα ψαχνω αλλα δεν το βρισκω αμα μπορει να μας βοηθησει καποιος....

αυτο που βγαινει στη μπαρα ειναι απο το widget της εφαρμογης, οχι εφαρμογη. αρα θα βαλετε το widget και θα ανοιξει τις ρυθμισεις.

αυτο που βγαινει στη μπαρα ειναι απο το widget της εφαρμογης, οχι εφαρμογη. αρα θα βαλετε το widget και θα ανοιξει τις ρυθμισεις.

Δεν το πιασα αυτό...

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

αν πας να προσθεσεις widget, υπαρχει ενα battery lite και με το που το επιλεγεις, σου βγαζει ρυθμισεις για το widget αλλα εχει επισης και ρυθμιση για το εικονιδιο στη μπαρα ειδοποιησεων.

ελπιζω να καταλαβες :O

A ok. Απλά δεν το είχα δοκιμάσει να το κάνω σαν widget αλλά μόνο συντόμευση. Κaι δεν μού είχε βγάλει ρυθμίσεις. Thanx...

Παιδια ειμαι σε κατασταση να πουλησω οπου να ναι το Ν900 μου και να παρω το Desire...

ερωτηση: στο Ν900 οι επαφες που εχω στο facebook, msn mesenger, skype φαινονται και στις επαφες του τηλεφωνου και μπορεις να κανεις chat αμεσα οπως οταν στελνεις sms....μπορει να γινει το ιδιο και στο Desire ?

Η μπαταρια μπορει να βγαλει μια μερα με λογικη χρηση ?

Ευχαριστω !

Αν έτσι θέλεις να πιστεύεις, τότε πάσο. Αλλά ο καθένας από εμάς μάτια έχει και βλέπει.

Αν είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της οθόνης σας κάτω από τον ήλιο......

Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας, αλλά εγώ δεν είχα ποτέ κινητό, που να το έβγαζα σε ντάλα ήλιο και να έβλεπα έστω αχνά...

Στο Desire, έχοντας το widget για έλεγχο τροφοδοσίας, και βάζοντας από κει τη φωτεινότητα στο τέρμα, βλέπω σχεδόν κανονικά!

Επειδή εμένα δεν μου έχει τύχει, ας μας πείτε εμπειρίες από touch κινητά που τα θεωρείται καλύτερα σε αυτόν τον τομέα!

Εγώ βγάζω από τώρα εκτώς τα Nokia 5800, LG Cookie και Sony Ericsson P1i...

Συμφωνώ κι εγώ με Spinalonga.Όντως υπάρχει ένα θεματκάκι με τον ήλιο αλλα όχι τόσο υπερβολικά πράγματα που ακούγονται

Deltavita η μπαταρία σε έμένα κρατάει άνετα 1 μέρα. Πρέπει να είσαι όλη μέρα με wifi για να μην κρατήσει. Αυτό που λες με το facebook, δεν το ξέρω. Εγώ απλά έχω κάνει κάποιο συγχρονισμό και έχω παρει φωτογραφίες και καποια άλλα στοιχεία απο fb για τις επαφές μου

Η προσωπική μου εμπειρία από 1 εβδομάδα χρήσης (σημειώστε ότι η σύζυγος έχει iPhone 3G) :

...

Τα ΜΟΝΑ σημεία στα οποία υπερτερεί το iPhone είναι η διάρκεια της μπαταρίας, το ηχείο και ο τρόπος που βλέπει την εσωτερική του μνήμη. Δλδ στο iPhone θα βγάλεις εφαρμογές γιατί σιχάθηκες να έχεις 20 σελίδες και όχι γιατί το λειτουργικό σου λέει ότι ο χώρος πάπαλα οπότε βγάλε πρώτα για να βάλεις κάτι άλλο

Σε οποιοδήποτε άλλο σημείο σύγκρισης το "μήλο" έρχεται δεύτερο

Θέλεις να πεις δηλαδή ότι υπάρχει κινητό, το οποίο έχει χειρότερη μπαταρία από του iphone;!;

Το 3G κρατάει μία μέρα και το 3GS μισή!!

Είναι ο ένας λόγος που θέλω να το πουλήσω (3GS).

(Ο άλλος είναι ότι έχει αρχίσει να με αηδιάζει ο jobs.)

Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out?

Deltavita η μπαταρία σε έμένα κρατάει άνετα 1 μέρα. Πρέπει να είσαι όλη μέρα με wifi για να μην κρατήσει. Αυτό που λες με το facebook, δεν το ξέρω. Εγώ απλά έχω κάνει κάποιο συγχρονισμό και έχω παρει φωτογραφίες και καποια άλλα στοιχεία απο fb για τις επαφές μου

Α!!! κανεις δλδ συχρονισμο και μπαινουν στις επαφες σου...ωραια...

για να στειλεις τωρα ενα μηνυμα πρεπει να μπεις on line στο facebook η πας και στελνεις το μηνυμα μεσα απο τις επαφες σου ?

Edited by Deltavita

Τι εννοείς μήνυμα?SMS? Μήνυμα στο Fb? Η chat στο fb?

Chat ;) και να ρωτησω αν γινεται να κανεις synchronize και με τις επαφες απο live mesenger και απο skype

Ευχαριστω πολυ :)

Δεν έχω κάνει κάτι απο αυτά που λες. Αυτό που μπορώ να σου είναι οτι μπορείς να βρεις εφραμογες που θα βλέπεις το chat του fb. Αλλά συγχρονισμό για chat δεν έχω δοκιμάσει

Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας, αλλά εγώ δεν είχα ποτέ κινητό, που να το έβγαζα σε ντάλα ήλιο και να έβλεπα έστω αχνά...

Στο Desire, έχοντας το widget για έλεγχο τροφοδοσίας, και βάζοντας από κει τη φωτεινότητα στο τέρμα, βλέπω σχεδόν κανονικά!

Επειδή εμένα δεν μου έχει τύχει, ας μας πείτε εμπειρίες από touch κινητά που τα θεωρείται καλύτερα σε αυτόν τον τομέα!

Εγώ βγάζω από τώρα εκτώς τα Nokia 5800, LG Cookie και Sony Ericsson P1i...

Και για μενα η οθονη (για amoled παντα) μια χαρα ειναι με δεδομενο οτι την κραταμε υπο γωνια στον ηλιο....Σιγουρα δεν ειναι και οτι καλυτερο ,αλλα σε σχεση με αλλες οθονες ιδιας τεχνολογιας ,κατα την γνωμη μου εινα πολυ καλυτερη. Τωρα αν καποιος δεν το αντεχει και το θεωρει σοβαρο μειον ,καλα θα κανει για να μην χασει τα χρηματα του ,να στραφει σε αλλης τεχνολογιας οθονες με κορυφαια επιλογη παντα iphone και storm2.Αυτα μεχρι την κυκλοφορια των super amolead

Ρε παιδια, έχει παρατηρήσει κανείς ασυγχρονισμό βίντεο-φωνής;

Κυρίως στο youtube, αλλά και σε κανονικό mp4.

Όταν βάζω ακουστικά φαίνεται κανονικότατα, αλλά κάποιες φορες με το ηχειάκι της συσκευής, είναι σα να βλέπω μεταγλωτισμένο στο Star.... :p

Ρε παιδια, έχει παρατηρήσει κανείς ασυγχρονισμό βίντεο-φωνής;

Κυρίως στο youtube, αλλά και σε κανονικό mp4.

Όταν βάζω ακουστικά φαίνεται κανονικότατα, αλλά κάποιες φορες με το ηχειάκι της συσκευής, είναι σα να βλέπω μεταγλωτισμένο στο Star.... :p

Το εχω παρατηρησει και εγω σε βιντεο στο youtube.. ;)

Παιδια βρηκα το Desire απο Eλβετια απο ξαδερφο μου πολυ φτηνα....αλλα δεν εχει μεσα ελληνικα...μπορω να του βαλω εδω με καποιο firmware update ?

• Administrators
Όλοι εδώ συσκευές του εξωτερικού έχουν. Υπάρχουν λύσεις αρκεί να διαβάσεις λίγο πιο πίσω όπου συζητιέται εκτενώς αυτό το θέμα.

Modpic.gif

και ποτε αναμενεται το root για το desire?????

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3066612#post3066612[/Q

ευχαριστω πολυ για την απαντηση athanaso.απ οτι καταλαβαινω το τηλ δεν ειναι rooted.ποτε προβλαιπετε να γινει αυτη η διαδικασια?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3066612#post3066612[/Q

ευχαριστω πολυ για την απαντηση athanaso.απ οτι καταλαβαινω το τηλ δεν ειναι rooted.ποτε προβλαιπετε να γινει αυτη η διαδικασια?

αναμενεται συντομα.. ;)

s21 ultra 256

Παιδιά σήμερα (αντί για Δευτέρα όπως περίμενα) ήρθε και το δικό μου... Τρομερή συσκευή αλλά παρατηρώ ότι εδώ μέσα (ως κλασσικοί έλληνες είμαστε των άκρων. Μιλάω για το θέμα "οθόνη και ήλιος". Ναι όντως η οθόνη του δεν είναι κάτι το τρομερό κάτω απο τον ηλιο αλλά όχι πως δεν βλέπεις και τίποτα ρε παιδιά. OK απο μια συσκευή που κοστίζει €500 και που όλοι την θεωρούν "best mobile etc etc" θα περίμενες κάτι παραπάνω αλλά την δουλειά σου την κάνεις. Άλλωστε μην μου πείτε ότι θα καθείσετε να δείτε video ή να στείλετε sms κάτω απο τον ηλιο.. Ε να πατήσεις την αποδοχή ή την κλήση μια χαρά είναι
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...