Jump to content

Spinalonga

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Spinalonga

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 8

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Spinalonga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή τύχη σε όλους! Το Mi3 μου μόνο με κάτι τέτοιο θα το άλλαζα...
  2. Καλή επιτυχία σε όλους! Και μην ξεχνάτε... Υπάρχει πάντα η ελπίδα του Τζόκερ αν δεν μας κάτσει το OnePlus...
  3. Καλή χρονιά και καλή φώτιση σε όλους μας μέρα που είναι!
  4. Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, μπορεί και δύο! Να πω κατ'αρχάς ότι είχα το Ε2152, το οποίο άλλαξα κυρίως γιατί είχα θέμα με την εναλλαγή των SIM. Ειδικά όταν έγραφα μήνυμα, άπαξ και ξεκινούσα να γράφω, δεν υπήρχε τρόπος να ξέρω ποια SIM ήταν ενεργοποιημένη και να την αλλάξω αν ήθελα. Και επειδή είμαι γιωτάς, κατέληγα και σε μηνύματα, και σε κλήσεις να χρεώνομαι τσάμπα και βερεσέ! Στο Ε2252 όταν γράφεις μήνυμα, φαίνεται η μπάρα κατάστασης, που έχει τις ενδείξεις στην κορυφή της οθόνης; Τώρα έχω το Nokia Χ2-02, το οποίο στο θέμα της επιλογής είναι υποδειγματικό, (επιλέγεις από το μενού αν θέλεις να χρησιμοποιείς συγκεκριμένη SIM για κλήσεις/μηνύματα/browsing ή αν θες να σε ρωτάει κάθε φορά) αλλά το αγόρασα για να καταλάβω ότι δεν υποστηρίζει A2DP, το οποίο εγώ θεωρώ απαραίτητο μιας που έχω στερεοφωνικά bluetooth ακουστικά που είναι κρίμα να μη χρησιμοποιώ για μουσική... Εκλιπαρώ για απάντηση το συντομότερο δυνατό! Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!
  5. Φίλε μου πριν το Desire είχα το 5800xpressmusic. Το ηχείο του desire έχει αρκετή ένταση, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι ένα ηχείο, και όχι δύο... δεν έχει την καθαρότητα της μουσικής που προσφέρουν τα xpressmusic ή τα walkman... αν ακούς μουσική μέσω ακουστικών είτε με πρόσθετα εξωτερικά ηχεία, τότε θα σε ανταμείψει σε ποιότητα! Η "αναβάθμιση" σε 720p θα έρθει μέσω της επίσημης κυκλοφορίας του divx για Android. Η φημολογία λέει οτι αν είμαστε τυχεροί θα είναι μέσα στον Ιούνιο!
  6. Ανάλογα με την κεραία από την οποία πέρνει σήμα το κινητό σου, σου δίνει και τον καιρο! Δεν πέρνει το ακριβές στίγμα... Τον καιρό στην περιοχή σου λέει!
  7. Έχει βρει κανείς τρόπο να απενεργοποιεί τη δόνηση στις αφυπνίσεις; Κάθε πρωί τρομάζω από τη δόνηση πάνω στο κομοδίνο... Δεν πάει άλλο!!! Οντως μερικά πράγματα είναι πολύ απλά, και με τη βλ@κεια μας τα κάνουμε δύσκολα....
  8. Ξέρω ότι είναι τελείως off-topic, αλλά δεν ξέρω σε ποιο thread να ρωτήσω, ακούω συστάσεις... Χθες το μεσημέρι στα καλά καθούμενα μου βγάζει ένα μην. το desire, "Σφάλμα σύνδεσης με το λογαριασμό Google" Μπαίνω στη σελίδα του gmail μου να δω τι γίνεται, και μου λεει ότι έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου προσωρινά, και για να τον επανενεργοποιήσω, να βάλω έναν αριθμό κινητού, για να μου στείλουν με sms έναν κωδικό. Μόνο που η σελίδα μου βγάζει σφάλμα και δε γίνεται τίποτα... Ούτε στο Market μπορώ να μπω... Ξέρει κανείς τι παίζει και τι μπορώ να κάνω??? Βοήθεια χριστιανοί!!!!!!
  9. Ρε παιδια, έχει παρατηρήσει κανείς ασυγχρονισμό βίντεο-φωνής; Κυρίως στο youtube, αλλά και σε κανονικό mp4. Όταν βάζω ακουστικά φαίνεται κανονικότατα, αλλά κάποιες φορες με το ηχειάκι της συσκευής, είναι σα να βλέπω μεταγλωτισμένο στο Star.... :p
  10. Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας, αλλά εγώ δεν είχα ποτέ κινητό, που να το έβγαζα σε ντάλα ήλιο και να έβλεπα έστω αχνά... Στο Desire, έχοντας το widget για έλεγχο τροφοδοσίας, και βάζοντας από κει τη φωτεινότητα στο τέρμα, βλέπω σχεδόν κανονικά! Επειδή εμένα δεν μου έχει τύχει, ας μας πείτε εμπειρίες από touch κινητά που τα θεωρείται καλύτερα σε αυτόν τον τομέα! Εγώ βγάζω από τώρα εκτώς τα Nokia 5800, LG Cookie και Sony Ericsson P1i...
  11. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά νομίζω ότι διάβασα στο βιβλιαράκι (μια πεταχτη ματιά που του έριξα) πως κάνει συγχρονισμό με το iTunes.
  12. Έχει και την επίσημη της HTC στο Handtec: http://www.handtec.co.uk/product.php/2886/htc-desire-pull-tab-official-pouch--po-s520--black- Μάλλον θα κάνω αυτή pre-order μαζί με screen protector!
×
×
  • Create New...