sofi-k Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Tι εννοείς «μη φυσιολογικό θάνατο» αν επιτρέπεται; Αρρωστια; Οχι, ατυχημα(αν και δεν θα θελα να πω πως ακριβως γιατι οσο να ναι...:( ) Και μαλιστα σε εκεινο το σημειο, ακριβως στο σημειο δηλαδη που ειδα μολις ανοιξε η πορτα. Δεν μπορω να βρω μια εξηγηση, αλλα δεν το χω σκεφτει και πολυ:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 ego palia sto xorio mou:lol: eimastan mia parea kai legame tromaktikes istories kai elege mia kopelia gia ena xenodoxeio sto parisi pou eixe ginei mia tragodia.se ena domatio ena mikro koritsaki pnhgike sthn mpaniera.:X Apo tote kai meta eiparxoun apisteutes marturies enoikon ekeinou tou domatiou.enas enoikos eno koimotan kai htan monos tou akouse xafnika ena periergo thorubo.Molis shkothhke eide anoixto to fos sthn toualeta.eixe kleisi to fos prin pesei...kai molis plhsiase thn porta arga arga kai thn anoigei blepei ena koritsaki sthn mpaniera na kleei..o enoikos den xero an tin mhlise alla etrexe sthn reseptionist kai meta to koritsaki afanto.to idio klama akoune kai aloi enoikoi na bgainei ap to domatio thn nuxta enos mikrou koritsiou eno aloi exoun den auto to koritsaki na periferetai forontas ena aspro foustani..kaneis ma kanenas ap to xenodoxeio den to gnorizei mexri poJ anakalufthke pos einai to koritsaki POU pethane :X to domatio exei kleidothei kai to xenodoxeio den to dinei pleon se anthopous na menoun.Malista h kopela pou eipe thn istoria eipe pos phge prosfata sthn galia sto parisi perase apo keino to xenodoxeio mias kai hxere pou htan kai kapios ap thn reseption thn eipe nai TO DOMATIO EINAI KLEIDOMENO AKOMA BRRRRRRRRRRR:X :worry: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Αυτα με τα ξενοδοχεια και αλλα μερη παρομοια τις περισσοτερες φορες ειναι τουριστικα τρικ.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Είναι και της μόδας (1408)... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Όπως όλος ο κόσμος,ζώντας και συ κάτι το οποίο δεν θα μπορεί να εξηγηθεί με τη λογική!Περιμένω πως και πως την ώρα που θα αρχίσει να ανοίγει η τηλεόραση σου για παράδειγμα ή θα αρχίσει να σε κυνηγάει η ηλεκτρική σκούπα για να σε ρουφήξει!:p Τότε να σε δω.auto thelo poly kai go na to do... na ton kunhgaei h skoupa:lol: :lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 Αυτό θα έχει λογική εξήγηση! Μάλλον θα πρόκειται για τηλεόραση και ηλεκτρική σκούπα της Microsoft :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Όπως όλος ο κόσμος,ζώντας και συ κάτι το οποίο δεν θα μπορεί να εξηγηθεί με τη λογική!Περιμένω πως και πως την ώρα που θα αρχίσει να ανοίγει η τηλεόραση σου για παράδειγμα ή θα αρχίσει να σε κυνηγάει η ηλεκτρική σκούπα για να σε ρουφήξει!:p Τότε να σε δω. Μα έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις, το είπα και πιο πριν, κι αυτό με την τηλεόραση είναι κάπως απίθανο να μου συμβεί γιατί δεν έχω τηλεόραση. Οσα δεν μπορώ να εξηγήσω εγώ με την λογική, είμαι βέβαιος πως εξηγούνται με κάποιον τρόπο, απλά δεν το ψάχνω. Οχι όμως οτι είναι και μεταφυσικά φαινόμενα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=sF7mh1dgJ2k :X :X :X Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=sF7mh1dgJ2k :X :X :X Σκατά ταύρου. :lol: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Λοιπόν εχώ και εγώ μια προσωπική εμπειρία να σας διηγηθώ που αν και δεν είναι τρομακτική εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ για 1 εβδομάδα.Συνέβη πριν 10 χρόνια περίπου,όταν ακόμα έμενα στην αθήνα, αλλά τη θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια.Ένα βράδυ καθώς κοιμόμουν ξύπνησα νιώθοντας μια παρουσία δίπλα μου.Άνοιξα τα μάτια μου και φυσικά δεν είδα τίποτα.Καθυσηχασμενος ξαναέκλεισα τα μάτια μου και πήγα να αλλάξω πλευρό αλλά καθώς μετακίνησα το πόδι μου ένιωσα να ακουμπάει κάπου.Σκέφτηκα ότι θα έχω ξεχάσει κανένα παιχνίδι στο κρεββάτι και έτσι έσπρωξα ελπίζοντας ότι θα πέσει κάτω αλλά που τέτοια τύχη....Φοβισμένος έβγαλα το κεφάλι μου έξω από το πάπλωμα και πάλι δεν είδα τίποτα.Κοιτώντας καλύτερα στο σημείο που ένιωσα το ΄εμπόδιο΄ παρατήρησα ότι υπήρχε μία λακούβα στο πάπλώμα σαν κάποιος να καθόταν στο κρεββάτι μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 συγγνώμη κιόλας,αλλα λέει στο προφίλ σου ότι τώρα είσαι 14, άρα πριν 10 χρονια ήσουν 4 :P ,απορώ πως το θυμάσαι. Μήπως ήταν κάτι του στιλ Boogeyman :D? EDIT : :X :X :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Και γω πήγα να σχολιασω αρχικά την ηλικία αλλά μετά το μετάνιωσα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Δε μου τη λες και εμένα να του την πω;Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και στον παππού μου ο οποίος μου έλεγε ότι αυτό το λένε στο χωριό μου ούμπρα ή κάπως έτσι(στο google μου βγάζει κάτι για ογκόλιθους):lol:. :lol: Στο χωριο μου το λεμε ΙΣΚΙΩΜΑ... Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 συγγνώμη κιόλας,αλλα λέει στο προφίλ σου ότι τώρα είσαι 14, άρα πριν 10 χρονια ήσουν 4 :P ,απορώ πως το θυμάσαι. Μήπως ήταν κάτι του στιλ Boogeyman :D? EDIT : :X :X :X Σορρυ κιόλας αλλά μου έχει χαραχθεί στη μνήμη,τόσο παράξενο είναι;Και όχι δεν ήταν σε στυλ boogeyman αφού έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν πίστευα στον μπαμπούλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 emena mou sunevei kati pou emiaze me mia istoria pou diavasa parapano. Eimounxaplomenos sto krevati kai prepei na eixa se stash pou xupnousa.Xafnika akousa ena xtupo sthn plath mou:X Htan ena xeri pou me xtupouse sthn plath :X Otan as poume theleis na milhseis se kapion kai tou kaneis ena tik tok sth plath me to xeri gia na gurisei.:cool: etsi htan. Ego thymamai kathos eixe sumbei auto otan eimoun 14 eixa pagosei ap to fobo.hxa ta matia mou kleista me dunamh kai den ekana kamia kinhsh.To xeri synexize na xtypaei thn plath mou kai go kamia kinhsh.Meta stamathse.Ego eimoun fobismenos kai meta apo pollh ora anoixa ta matia mou. Den mporesa na katalabo pote ti htan auto pou eixe sumbei.An htan oi goneis mou den tha me xupnousan etsi to xero.kai den akousa bhmata sto domatio kathos eixa ta matia mou kleista kai na anoigei kai na kleinei h porta.Thelo na pisteuo oti htan kati san metakatastash oneiro:lol: .dhladh eimoun xupnios alla to mialo mou malon den prepei na epanhlthe:lol: kai akouga auto to xeri na me xtypa tik tik.Pantos pote den mporesa na to xexaso.KAI TO pio shmantiko ... ti tha eixa dei an eixa anoixei ta matia mou:X :X :X Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Στο χωριο μου το λεμε ΙΣΚΙΩΜΑ... Το εναλλακτικό όνομα σε μας είναι ΣΚΙΑ από ότι μου είπαν.Μάλλον κοντοχωριανοί θα είμαστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 http://www.men24.gr/html/ent/589/ent.17589.asp Είναι κυρίως για urban legends, αλλά έχει και κάποιες ιστορίες που έχουν αναφερθεί εδώ... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Το εναλλακτικό όνομα σε μας είναι ΣΚΙΑ από ότι μου είπαν.Μάλλον κοντοχωριανοί θα είμαστε! Μόρα... Εδώ μέσα πρωτοάκουσα για αυτή, και συνέχισα την "μελέτη" μου στο http://www.esoterica.gr ... Κάνοντας συζητήσεις για αυτή, ανακάλυψα ότι την βλέπει τακτικά η πεθερά μου (και ήμουν παρών σε μια επίσκεψη)... Δεν το κρύβω ότι όταν νυχτώνει με πιάνει κατιτίς, πλέον κοιμάμαι με ανοιχτά πατζούρια (κάτι που δεν μπορούσα να ανεχτώ) και με τον σκύλο μου δίπλα στο κρεβάτι... :lol: :O :X :cry: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Μόρα... Εδώ μέσα πρωτοάκουσα για αυτή, και συνέχισα την "μελέτη" μου στο http://www.esoterica.gr ... Κάνοντας συζητήσεις για αυτή, ανακάλυψα ότι την βλέπει τακτικά η πεθερά μου (και ήμουν παρών σε μια επίσκεψη)... Δεν το κρύβω ότι όταν νυχτώνει με πιάνει κατιτίς, πλέον κοιμάμαι με ανοιχτά πατζούρια (κάτι που δεν μπορούσα να ανεχτώ) και με τον σκύλο μου δίπλα στο κρεβάτι... :lol: :O :X :cry: Ανοιχτά πατζούρια??? Γιατί?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Ανοιχτά πατζούρια??? Γιατί?:confused: Σε περίπτωση που δεί φάντασμα πηδαέι απ'το μπαλκόνι και ξεμπερδεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Σε περίπτωση που δεί φάντασμα πηδαέι απ'το μπαλκόνι και ξεμπερδεύει. Ειδικά εάν είναι από 3ο όροφο και πάνω. Γίνεται και ο ίδιος φάντασμα οπότε στοιχειώνουν τον κόσμο μαζί! :up: :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Ανοιχτα πατζουρια για να μην ειναι τελειως σκοτεινα βρε παιδια...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 γιατι φοβουνται το φως?η για να μπορεις να τα διακρινεις ευκολοτερα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 γιατι φοβουνται το φως?η για να μπορεις να τα διακρινεις ευκολοτερα? Υποτιθεται εχω διαβασει η Μορα ειναι φαινομενο που εμφανιζεται μονο στο απολυτο σκοταδι.:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Σε περίπτωση που δεί φάντασμα πηδαέι απ'το μπαλκόνι και ξεμπερδεύει. Χα :rotfl: :rotfl: χα! Απλα οταν εχει εστω και λιγο φως, φοβασαι λιγοτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Ανοιχτά πατζούρια??? Γιατί?:confused: Για να μπαίνει φώς :) @ dinosss : ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts