Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον επειδη και εγω ψαχνομαι για κανενα φορτιστη και βαση αυτοκινητου,γνωμη μου ειναι να αποφευγετε τα πακετα που δεινουν π.χ 20 αξεσουαρ με 8 ευρω.

Ποσα απο αυτα πραγματικα χρειαζεστε;Μην περνετε πραγματα μονο και μονο επειδη εχουν εξευτελιστικη τιμη.

Δωσαμε 500-600 ευρω για το τηλεφωνο και θα βαλουμε μπαταρια οτι να'ναι επειδη την βρηκαμε 1 ευρω;

Μια φιλη πηρε φορτιστη αυτοκινητου για nokia απο Πακιστανο σε φαναρι και στο μηνα επανω κοντεψε να παρει φωτια,γιατι ενω φορτιζε το κινητο αρχισε να λιωνει ο φορτιστης...τι να πω;

Για μια φθηνη βαση αυτοκινητου ειμαι και εγω μεσα (βασικα ψαχνω οποτε εαν εχετε καμια καλη ενημερωστε),αλλα σιγουρα οχι πολυ φθηνη μπαταρια.Αλλωστε γενικα ισχυει ο κανονας οτι ο,τι πληρωσεις παιρνεις.

Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημερα φιλε μου,

αναφορικα για να καταλαβεις περιπου τι γινετε με το σημα, η σειρα του προτυπου δικτυου, ταξινομημενα απο το πιο γρηγορο προς το πιο αργο ειναι η εξης :

1) HSDPA (H)

2) 3G (3G)

3) EDGE (E)

4) GPRS (G)

σε παρανθεση σου εχω βαλει το συμβολο που φενεται στο τηλεφωνο και σου δειχνει σε ποιο προτυπο εισαι συνδεδεμενος την καθε στιγμη.

γενικα αμα εισαι σε edge η gprs , δηλαδη σου δειχνει E η G, μην κανεις τον κοπο να σερφαρεις γιατι η ταχυτητα ειναι αντιστοιχη του...μοντεμ (πω πω τι θυμηθηκα τωρα.....χαχαχαχα).

αν θελεις να ριξεις μια ματια για τις ταχυτητες του καθε προτυπου, κοιτα ενα πολυ καλο αρθρο εδω :

http://www.clove.co.uk/viewTechInfo.aspx?Content=3B2BD491-6465-4C70-ABDB-5A12A06C3D8D&Category=TECHINFO

Bασικα εγω εχω λυσει το προβλημα της αργης συνδεσης οταν υπαρχει, βαζοντας τον Opera Mini. Kαι με Gprs και τις καταλληλες ρυθμισεις ο browser πραγματικα πεταει...

Να ξέρεις πάντως ότι συνήθως αυτά είναι αμφιβόλου ποιότητας. Εγώ είχα πάρει κάτι αντίστοιχο για το omnia 1 και ή βάση στήριξης που είχε για αυτοκίνητο έσπασε μετά από λίγα ταρακουνήματα. Τώρα μπορεί να έτυχε βέβαια. Η αλήθεια είναι πως αξίζει το pack για τα λεφτά του.

Κι εγώ έχω πάρει αυτό http://cgi.ebay.co.uk/2x-Battery-USB-Charger-Samsung-I9000-Galaxy-S-UK-f-/300457525427?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item45f4aa00b3#ht_995wt_1137 και δεν ξέρω τι θα μου βγει. Το περιμένω.

Λοιπον επειδη και εγω ψαχνομαι για κανενα φορτιστη και βαση αυτοκινητου,γνωμη μου ειναι να αποφευγετε τα πακετα που δεινουν π.χ 20 αξεσουαρ με 8 ευρω.

Ποσα απο αυτα πραγματικα χρειαζεστε;Μην περνετε πραγματα μονο και μονο επειδη εχουν εξευτελιστικη τιμη.

Δωσαμε 500-600 ευρω για το τηλεφωνο και θα βαλουμε μπαταρια οτι να'ναι επειδη την βρηκαμε 1 ευρω;

Μια φιλη πηρε φορτιστη αυτοκινητου για nokia απο Πακιστανο σε φαναρι και στο μηνα επανω κοντεψε να παρει φωτια,γιατι ενω φορτιζε το κινητο αρχισε να λιωνει ο φορτιστης...τι να πω;

Για μια φθηνη βαση αυτοκινητου ειμαι και εγω μεσα (βασικα ψαχνω οποτε εαν εχετε καμια καλη ενημερωστε),αλλα σιγουρα οχι πολυ φθηνη μπαταρια.Αλλωστε γενικα ισχυει ο κανονας οτι ο,τι πληρωσεις παιρνεις.

Συμφωνω και εγω. Δεν θα ρισκαρα με τιποτα να βαλω μια ο,τι να ναι μπαταρια στην συκευη μου. Πειτε το ψυχολογια, πειτε το urban legend (εννοω σε αυτο που κυκλοφορησε πως σκανε επωνυμες μπαταριες ποσο μαλλον ανωνυμες, ασχετα αν δεν το εχω επιβεβαιωσει), παντως κατα την γνωμη μου δεν αξιζει το ρισκο.

Μια που λεμε για θηκες κλπ, θα παραγγειλω σημερα αυτην εδω διοτι σκεφτομαι πως λογω της στηριξης θα λειτουργησει καλα ως night clock, ενα feature που μου λειπει απο τοτε που ειχα το Ν96 μου. Και μια που το εθιξα, υπαρχει εφαρμογη που να δειχνει την ωρα σε μαυρο dimmed background και κοκκινα γραμματα?

http://cgi.ebay.com/NEW-Style-galaxy-s-STANDING-CASE-Protection-Film-set-B-/180556209097?pt=PDA_Accessories&hash=item2a09fd1bc9

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι που δεν το έχω δει να αναφέρεται. Έχω το κινητάκι αγορασμένο από Amazon.de και έχει πανω την JF3. Πέρα από κάποιες καθυστερήσεις και μικρο-bugs δεν θα ασχοληθώ και θα περιμένω το τέλος του μήνα για το firmware με την 2.2. Απλά το μεγάλο πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου δείχνει κανένα μα κανένα αρχείο video. Το εχει κανεις άλλο αυτό το πρόβλημα; Να συμπληρώσω ότι όταν δοκιμάζω με το μαμίσιο player μου γράφει: "Unsupported file type". Όταν δοκιμάζω με το mVideoPlayer ή με τον player του ES Video Player μου γράφει: "Sorry, cannot play this video".

Δοκιμασες με το Rockplayer;

Λοιπόν για όσους χρησιμοποιούν το one click lag fix from market δεν χρειάζεται κανένας task killer το fix τρέχει από μόνο του μία χαρά κρατώντας την διαθέσιμη μνήμη σταθερά από 85 mb και πάνω! Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξα μετά από μίας ημέρας τεστ, όλα λειτούργησαν καλά....

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

Λοιπόν για όσους χρησιμοποιούν το one click lag fix from market δεν χρειάζεται κανένας task killer το fix τρέχει από μόνο του μία χαρά κρατώντας την διαθέσιμη μνήμη σταθερά από 85 mb και πάνω! Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξα μετά από μίας ημέρας τεστ, όλα λειτούργησαν καλά....

Sent from my Galaxy S

κανεις καποιες ρυθμισεις?

android or ios or wm......who cares.....???

κανεις καποιες ρυθμισεις?

Αυτό είναι το ωραίο ...ΚΑΜΙΑ!

Sent from my Galaxy S

Edit

Και κάτι άλλο ...το quandrant δεν δείχνει τυχαία τις τιμές που δείχνει...όλα πάνε σφαίρα!

Αντώνης

Αυτό είναι το ωραίο ...ΚΑΜΙΑ!

Sent from my Galaxy S

πρεπει να ροοταρεις την συσκευη σου? Η το κατεβαζεις κ εισαι οκ?

android or ios or wm......who cares.....???

πρεπει να ροοταρεις την συσκευη σου? Η το κατεβαζεις κ εισαι οκ?

Το root συμπεριλαμβάνεται μέσα στην εφαρμογή...όταν το κατεβάσεις θα δεις ότι το πρώτο που σου ζητάει είναι να κάνεις root το κινητό...θα το δεις με πράσινο χρώμα μέσα στην εφαρμογή...αυτό γίνεται μέσω recovery mode...κλείνεις το κινητό και πατάς volume up, home button, power button και επιλέγεις update zip με το πλήκτρο του volume....down....

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

να κανω μια κουτοπονηρη σκεψη? την συσκευη μου την πηρα μεταχειρισμενη (γερμανος)--οχι οτι εχει τιποτα--αλλα δεν εχω καλο σημα στο δικτυο της κοσμοτε η 1 η καμια γραμμη,εχω δοκιμασει και με σιμ της βονταφον εκει τα πραγματα ειναι καλυτερα,αν το παω στον γερμανο και παραπονεθω για την ισχυ του σηματος με την αναλογη δικαιλογια στυλ iphone για death grip και με την <<απειλη>>οτι θα αλλαξω παροχο λετε να μου κανουν καμια αντικατασταση η θα με πουν........... παρε τα @α@αria μας

Και τα 2 μπορεί να συμβούν. Στο κάτω-κάτω δοκίμασε αν θες, δε χάνεις τίποτα. Αν και δε βλέπω το λόγο, αν δεν είναι χαλασμένη η συσκευή σου, δε θα δεις διαφορά με την αλλαγή. Περίεργο πάντως που η voda έχει καλύτερο σήμα, στην Αθήνα γίνεται το αντίστροφο.

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι που δεν το έχω δει να αναφέρεται. Έχω το κινητάκι αγορασμένο από Amazon.de και έχει πανω την JF3. Πέρα από κάποιες καθυστερήσεις και μικρο-bugs δεν θα ασχοληθώ και θα περιμένω το τέλος του μήνα για το firmware με την 2.2. Απλά το μεγάλο πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου δείχνει κανένα μα κανένα αρχείο video. Το εχει κανεις άλλο αυτό το πρόβλημα; Να συμπληρώσω ότι όταν δοκιμάζω με το μαμίσιο player μου γράφει: "Unsupported file type". Όταν δοκιμάζω με το mVideoPlayer ή με τον player του ES Video Player μου γράφει: "Sorry, cannot play this video".

Κάτι τρέχει με την εσωτερική ή εξωτερική κάρτα που βάζεις τα video.

Δοκίμασε να κάνεις unmount / mount και τις 2 κάρτες πάνω στο τηλέφωνο... μετά δοκίμασε να συνδεθείς στο pc σε mass storage mode, κάνε mount κανονικά κατεβάζοντας το menu του usb (αν δεν πετύχει με την πρώτη ξαναδοκίμασε βγάλε/βάλε πάλι το usb), σιγούρεψε ότι μπορείς να δεις τις κάρτες του κινητού από το pc... και μετά βγάλτες ΚΑΝΟΝΙΚΑ, δηλαδή πρώτα κλείσε ότι αρχείο και παράθυρο έχει ανοιχτό το οποίο δείχνει το τηλέφωνο, μετά κλίκαρε κάτω δεξιά στο taskbar το Ασφαλής κατάργηση (Safely remove Hardware), και βγάλε το τηλέφωνο από κει, και στο τέλος ξανακατέβασε τη μπάρα του τηλεφώνου και διάλεξε το turn off usb κάτι, που λέει. ΠΕΡΙΜΕΝΕ να κάνει το scan, και όταν σταματήσει να αλλάζει το εικονίδιο στο τηλέφωνο, ΤΟΤΕ βγάλε το καλώδιο. Και δοκίμασε να παίξεις video.

Αυτό όλο το κάνεις γιατί ο μόνος λόγος που μπορεί να γίνει αυτό που περιγράφεις είναι να μην έχει γίνει σωστά mount η κάρτα στο τηλέφωνο, και δε διαβάζει σωστά τα αρχεία media. Ένα σωστό unmount/mount μπορεί να το διορθώσει.

Υποθέτω φυσικά ότι τα βίντεο που προσπαθείς να παίξεις είναι εντάξει, και ότι δεν έχεις κάνει κάτι τραγικό στο κινητό μέσω root, γιατί τότε είναι άκυρα τα παραπάνω.

Φυσικά μπορείς να το φτιάξεις με καινούριο firmware, και με το JF3 ειδικά μπορείς να κατεβάσεις το επίσημο JM1 από το Kies, μόνο που πρέπει να κάνεις το KIES να πιστέψει ότι δεν είσαι Ελλάδα... (το τηλέφωνό σου άλλωστε με JF3 δεν είναι ελληνικό)

- Alex

Και για τους προλαλησαντες...δίπλα μου είναι είναι ένας φίλος με iphone 4 ! Έχει πάθει πλάκα...χρόνος enter στο internet με wifi galaxy μισό sec πρώτο....χρόνος enter χωρίς wifi galaxy μισό sec μπροστά! Αν θέλετε άλλη σύγκριση ποσταρετε γρήγορα!

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

δοκιμασε το εξης......αν εχεις astro explorer ,εντοπισε το αρχειο video πατα πανω σε αυτο παρατεταμενα στο file options πατα open as και μετα video,,εδω σε εμενα παιζει mov αρχεια αλλα τα συγκεκριμενα χωρις ηχο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και για τους προλαλησαντες...δίπλα μου είναι είναι ένας φίλος με iphone 4 ! Έχει πάθει πλάκα...χρόνος enter στο internet με wifi galaxy μισό sec πρώτο....χρόνος enter χωρίς wifi galaxy μισό sec μπροστά! Αν θέλετε άλλη σύγκριση ποσταρετε γρήγορα!

Sent from my Galaxy S

ενταση φωτεινοτητας ,αν το ασπρο στο iphone ειναι ασπρο γιατι στο galaxy μπλεδιζει

ευρεση σηματος gps βγαλτε καμια φοτο και βαλτες εδω να συγκρινουμε:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ενταση φωτεινοτητας ,αν το ασπρο στο iphone ειναι ασπρο γιατι στο galaxy μπλεδιζει

ευρεση σηματος gps βγαλτε καμια φοτο και βαλτες εδω να συγκρινουμε:happy:

Οκ στο galaxy δεν βλέπουμε διαφορά παίδες αφήστε, θα το βγάλουμε youtube! είμαι βέβαια λίγο γκαβός αλλα στις οθόνες καμιά διαφορά αν φέρεις πολύ κοντά στο μάτι τo galaxy πιξελιαζει αλλά σε γενικές γραμμές δεν βλέπω σημαντικές διαφορές...κάτι άλλο...χρόνος enter σε ίδιες εφαρμογές σχεδόν ίδιος...

Edit

Το iphone πραγματικά είναι πανέμορφο!

Η οθόνη του όμως μου φαίνεται μικρή ! Έχω μάθει στου galaxy όμως

Σήμα το ίδιο cosmote και οι δύο o φίλος δεν έχει θήκη

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

- .... xxjpc μετά από 4 μέρες χρήσης. ... :)

- Περίεργα πράγματα συμβαίνουν ... με την xxjp3 το ρολόι έχανε περίπου 2 λεπτά την ημέρα ,τώρα μετά από 4 μέρες πάει ακριβώς με το gmt ... :wacko: δεν θυμαμαι αλλη συσκευή με τέτοια ακρίβεια ... απίστευτο.

- Μπαταρία ... την πρώτη ημερα και που ήταν σβηστη η οθόνη ,η συσκευή ήταν χλιαρή προς ζεστή , σαν κάτι να λειτουργούσε έντονα στο background ,η μπαταρία έπεφτε γρήγορα. Με μια ώρα περιπου internet έφτανε και 60% ... το βράδυ σε airplane mode και το πρωί ειχε χάσει ένα 20% ... εκανα 2 φορτησεις την πρώτη ημέρα. :(

- ... από την στιγμή που το συνδεσα με τον υπολογιστή και άνοιξα το kies και πατησα να κανω αναβάθμιση firmware ... από περιέργεια να δω τι θα βγάλει ( αναγνώρισε το phone xxjpc - pda xxjpc αλλά αδυναμία αναβαθμίσης ) ... και αφήνοντας το να φορτιστει πλήρως από τον υπολογιστή ... άλλαξε συμπεριφορά ως δια μαγείας!!! .. το βράδυ το έβαλα πάλι σε air mode και το πρωί είχε χάσει περίπου 2-3% ... μετά από αυτή την φόρτιση έβγαλε 40 ώρες περίπου (έπεσε στο 6%) . :blink:

- Εχθες με 1,5 ώρα internet (gprs-edge) ,έπεσε 12% περίπου. Αυτό το περίεργο με την κατανάλωση το αναφέρουν αρκετοί χρήστες στους xda's.

- Ένα άλλο που έχω παρατηρήσει (και στην xxjp3 το εκανε) στον task manager ,όταν έχω δυο εφαρμογές ανοικτές π.χ έχω διαθέσιμη μνήμη 230mb/304 συνολικά ,όταν τις κλείσω αντί να ανέβει η μνήμη, αυτή πέφτει στα 165mb ...

- Κατά τα λοιπά παρατηρω πως ο browser φορτώνει λίιιγο πιο αργά τις σελίδες καθώς και το άνοιγμα της gallery είναι πιο τραχύ.

- Υ.Γ . Όχι ρε #$@@ το ... βγήκε το 813.pit .... και λύνει όλα τα προβλήματα. ... περίμενε πάλι μια βδομάδα. :(

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=775264

Edited by hitech
- Stathis -

Sent from my Galaxy S

Μια καλη δοκιμη θα ηταν να δοκιμασετε να γραψετε μια απαντηση στο φορουμ απο τους browsers των κινητων. Οχι ομως μονο απλη πληκτρολογηση αλλα να περιλαμβανει και copy paste τμηματων κειμενου απο αλλες σελιδες του internet καποια links και καποιες photo. Αυτο νομιζω εχει μεγαλυτερη σημασια απο το αν καποιος μπαινει μισο sec ταχυτερα στη σελιδα και θα ειχε ενδιαφερον να δουμε αποτελεσματα.

iPad - Galaxy S

Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk

Μια καλη δοκιμη θα ηταν να δοκιμασετε να γραψετε μια απαντηση στο φορουμ απο τους browsers των κινητων. Οχι ομως μονο απλη πληκτρολογηση αλλα να περιλαμβανει και copy paste τμηματων κειμενου απο αλλες σελιδες του internet καποια links και καποιες photo. Αυτο νομιζω εχει μεγαλυτερη σημασια απο το αν καποιος μπαινει μισο sec ταχυτερα στη σελιδα και θα ειχε ενδιαφερον να δουμε αποτελεσματα.

Καλή ιδέα, θα γυρίσουμε ένα video για youtube θα το συμπεριλάβουμε!

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

Καλή ιδέα, θα γυρίσουμε ένα video για youtube θα το συμπεριλάβουμε!

Sent from my Galaxy S

Και φυσικα το τεστ να επαναληφθει με τον ενα χρηστη να χρησιμοποιει το κινητο του αλλου για ποιο δικαια αποτελεσματα

iPad - Galaxy S

Και φυσικα το τεστ να επαναληφθει με τον ενα χρηστη να χρησιμοποιει το κινητο του αλλου για ποιο δικαια αποτελεσματα

Lol έτσι και αλλιώς o ένας παίζει με το κινητό του άλλου...αυτό που με τρώει είναι να βγάλω το fix του lag για πιο δίκαιο συγκριτικό...

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

Lol έτσι και αλλιώς o ένας παίζει με το κινητό του άλλου...αυτό που με τρώει είναι να βγάλω το fix του lag για πιο δίκαιο συγκριτικό...

Sent from my Galaxy S

Νομίζω οτι αν το lagfix λειτουργει σωστα στη συσκευη σου θα πρεπει να το αφησεις αφου ειναι κατι που ευκολα το βαζει καποιος. Ααα στο copy paste δοκιμη οχι με επιλογή ολου του κειμενου αλλα επιλογη μιας συγκεκριμενης προτασης μονο απο το κειμενο

iPad - Galaxy S

Μόλις ανακάλυψα μια τραγική έλλειψη της google που δεν νομίζω ότι ξανααναφέρθηκε, η οποία όμως ευτυχώς φαίνεται να λύνεται εύκολα:

η εφαρμογή gmail δεν κάνει attachment τίποτε άλλο εκτός από φωτογραφίες από την "συλλογή"! Ευτυχώς η λύση είναι απλή: εγκαθιστάτε τον απλό και δωρεάν ΟΙ File Manager από το market, και από εκεί και πέρα όποτε πατάτε "επισύναψη" σας εμφανίζει την επιλογή συλλογή ή OI file manager, οπότε επιλέγετε το δεύτερο. Το καλό σε σχέση με άλλες λύσεις που κυκλοφορούν είναι ότι κάνει attachmentνπαραπάνω από ένα αρχεία (κάνοντας τις ίδιες ενέργειες). Να σημειώσω επίσης ότι ο συγκεκριμένος file manager, σε αντίθεση με τον μαμίσιο, δείχνει και τα κρυφά αρχεία.

- .... xxjpc μετά από 4 μέρες χρήσης. ... :)

- Περίεργα πράγματα συμβαίνουν ... με την xxjp3 το ρολόι έχανε περίπου 2 λεπτά την ημέρα ,τώρα μετά από 4 μέρες πάει ακριβώς με το gmt ... :wacko: δεν θυμαμαι αλλη συσκευή με τέτοια ακρίβεια ... απίστευτο.

- Μπαταρία ... την πρώτη ημερα και που ήταν σβηστη η οθόνη ,η συσκευή ήταν χλιαρή προς ζεστή , σαν κάτι να λειτουργούσε έντονα στο background ,η μπαταρία έπεφτε γρήγορα. Με μια ώρα περιπου internet έφτανε και 60% ... το βράδυ σε airplane mode και το πρωί ειχε χάσει ένα 20% ... εκανα 2 φορτησεις την πρώτη ημέρα. :(

- ... από την στιγμή που το συνδεσα με τον υπολογιστή και άνοιξα το kies και πατησα να κανω αναβάθμιση firmware ... από περιέργεια να δω τι θα βγάλει ( αναγνώρισε το phone xxjpc - pda xxjpc αλλά αδυναμία αναβαθμίσης ) ... και αφήνοντας το να φορτιστει πλήρως από τον υπολογιστή ... άλλαξε συμπεριφορά ως δια μαγείας!!! .. το βράδυ το έβαλα πάλι σε air mode και το πρωί είχε χάσει περίπου 2-3% ... μετά από αυτή την φόρτιση έβγαλε 40 ώρες περίπου (έπεσε στο 6%) . :blink:

- Εχθες με 1,5 ώρα internet (gprs-edge) ,έπεσε 12% περίπου. Αυτό το περίεργο με την κατανάλωση το αναφέρουν αρκετοί χρήστες στους xda's.

- Ένα άλλο που έχω παρατηρήσει (και στην xxjp3 το εκανε) στον task manager ,όταν έχω δυο εφαρμογές ανοικτές π.χ έχω διαθέσιμη μνήμη 230mb/304 συνολικά ,όταν τις κλείσω αντί να ανέβει η μνήμη, αυτή πέφτει στα 165mb ...

- Κατά τα λοιπά παρατηρω πως ο browser φορτώνει λίιιγο πιο αργά τις σελίδες καθώς και το άνοιγμα της gallery είναι πιο τραχύ.

- Υ.Γ . Όχι ρε #$@@ το ... βγήκε το 813.pit .... και λύνει όλα τα προβλήματα. ... περίμενε πάλι μια βδομάδα. :(

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=775264

Χαχα άντε, πάλι απ'την αρχή :) Μέχρι να δοκιμάσεις το 803 θα έχει βγει το επίσημο froyo.

Βtw, έχει βάλει κανείς το JM7 ? Λένε κάνει το GPS πολύ καλύτερο.

- Alex

Νομίζω ότι θα αρωστησεις αν δεν πάρεις το iphone4!!!! Σε συμβουλευω να το πουλησεις με οποιοδήποτε κόστος και να αγοράσεις το iPhone.:lol::D

Στην 2.2 θα υπάρχει σχεδόν ακριβώς το ίδιο copy paste με αυτού του iPhone.

Να σου πω κι εγώ κάτι να δοκιμάσεις στο iPhone η στο iPad που έχεις.

Όταν γράφεις μήνυμα στο φόρουμ και θες να κινηθείς μέσα στο κείμενο όταν είναι μεγάλο και έχει γεμίσει το πλαίσιο, δεν είναι άκρως σπαστικο και χρόνοβορο?

Αντίθετα στο galaxy είναι μια απλή διαδικασία.

Βάλε δίπλα δίπλα το iPad και το galaxy στο ίδιο wifi και δοκίμασε να παίξεις το ίδιο βίντεο από το YouTube. To ipad- iPhone θα σε πριξει μέχρι να τελειώσει η προβολή από τα σταματηματα για να φορτώσει. Μην πεις όχι γιατί έχω ανεβάσει βίντεο στο YouTube.

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?xl=xl_blazer&v=cktG4W02inY

Εγώ τουλάχιστον που εδώ που ζω λόγο αδυναμίας του τηλεφωνικού δυκτιου δεν έχουμε μεγάλες ταχύτητες στον Ίντερνετ: μετά βίας ένα Mbps χρησιμοποιώ μόνο το galaxy γι αυτή την δουλειά.

Ένταξη το iPhone είναι πιο εντυπωσιακό αλλά πολλά απ αυτά που υπερτερεί, είναι δευτερεύοντα.

Εξωτερική εμφάνιση: παει χαμένη, ποιος τολμά να το έχει χωρίς ολοσωμη θήκη ενα γυάλινο τηλέφωνο.

Το φλας; Ασε είχα και το Leo που είχε πιο δυνατό φλας. Οι φωτό φωτίζουν ατσαλα τα πρόσωπα που είναι κοντά και το πλάνο λίγο πιο πίσω είναι γεμάτο θόρυβο γιατί δεν μπορεί να φτάσει το φως.

Έχω δει βίντεο τραβηγμένο με iPhone 4 με χρηση φλας και απογοητεύτηκα.

Η περίφημη οθόνη του iPhone υπερτερεί μόνο σε ανάλυση κυρίως σε κείμενα και είναι μόνο κάτι που βοηθά κυρίως στο διάβασμα και στην λεπτομέρεια κάποιας εικόνας.

Στην πράξη όμως πολύ λίγο έχει σημασία.

Κατα τα αλλά τα χρώματα δεν είναι τόσο ζωντανά όσο στο galaxy, κάτω από τον ήλιο επίσης και σε θέαση υπό γωνία πάλι υπερτερεί το galaxy. Υπάρχουν φωτό στο διαδυκτιο που το πιστοποιούν.

Για μένα με οποιαδήποτε από τις δυο συσκευές μπορείς να κανείς την δουλειά σου το ίδιο καλά.

Το galaxy για ανθρώπους που δεν ασχολούνται όλη την ώρα με το κινητό τους, είναι μια χαρά ακόμα και με την official rom.

Για μας που τρώμε τα νύχια μας, βάζοντας του κάποια από τις τελευταίες εκοδοσεις του lag fix γίνεται άλλο τηλέφωνο.

Έχω το τολευταιο lag fix εδώ και πολλές μέρες και δουλεύω την συσκευή μου ως εξής:

Δεν κλεινω τίποτα από το πληκτρο επαναφοράς.

Αν κάποια στιγμή δω στο widget του official task manager ότι παραμένουν πολλές εφαρμογές ανοικτές π.χ. 10 παταω ένα close all και βρίσκομαι με 120-130ΜΒ ελυθερα.

Ενώ συνεχίζω να έχω αστραπιαιο άνοιγμα.

Και όλα αυτά με την official JM2.

Χρησιμοποιώ και το minFreeManager με μοναδική αλλαγή στην τιμή που ενεργοποιηται το σύστημα ώστε να αρχίσει να παίρνει μνήμη από τις παγωμένες εφαρμογές και να την διοχετεύει σ αυτές που ανοίγουν.

Από 48 το έχω βάλει στο 72 και δεν έχω δει lag ακόμα και με 15 εφαρμογές ανοικτές (ενεργές).

Επειδή είμαι στην ίδια θέση με σένα αφού έχω iPad all αλλά και Mac σαν βασικό υπολογιστή, μόνο αυτό είναι μια αιτία να έχω iPhone. Κανένας άλλος λόγος πλην ίσως ότι σε οποίο φόρουμ apple συμμετέχεις θα στην λένε έστω ευγενικά.

Το έχω ψάξει όσο δεν παίρνει το θέμα του galaxy.

Αν υπήρχε μια καλύτερη προσαρμογή του λειτουργικού σ αυτό, δεν θα χρειάζονταν ούτε lag fix ούτε τίποτα.

Πιστεύω μετά το ναυάγιο του nexus, h google θα αντιληφθεί ότι πλέον για να επιβιώσει σαν λειτουργικό, πρέπει να έχει την ίδια απόδοση σε όλες τις συσκευές με παρομομοια spects. Όπως έκανε τόσα χρόνια η Microsoft με τα WM.

Ένταξη η samsung πρέπει κι αυτή να παρατήσει βλακείες σαν το kies που είναι φτιαγμένο για τα συμβατικά της τηλέφωνα και να φτιάξει κάτι σοβαρό για επαγγελματική χρήση. Δεν μπορεί να θέλει να λανσάρει Tab το οποίο θα συχρονιζει με kies .... Μην το πω μαλα........kies.

Σορυ για το πολύ μεγάλο μήνυμα αλλά για κάποιους προσωπικούς λόγους απεχω απο το φορουμ και ήθελα να τα πω όλα μαζί :lol:

Sent from my Galaxy S

Tony να μην το βγάλεις.

Αυτό είναι ένα ατού των ανοικτών λειτουργικών. Μπορείς να επεμβεις και να το βελτιώσεις.

Στο iPhone γίνεται κάτι ανάλογο μέσω Cydia οπότε είναι θεμιτό.

Το 3GS που είχα το πουλησα γιατί μου φαίνονταν πολύ αργό σε σχέση με τον ανταγωνισμό και δεν υπήρχε κάποιος τρόπος να το βελτιωσω όπως γίνεται στις άλλες πλατφόρμες.

Το δε 3G είχε lag όταν προσπαθούσε να τρεξεις κάποια βαριά εφαρμογή όπως ένα προγραμης πλοήγησης.

Σερνονταν.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά, επειδή τη δευτέρα θα το παραλάβω το κινητό,

θα ήθελα αν γίνεται να μας γράψει κάποιος widgets/εφαρμογές που είναι απαραίτητες για τη "διαχείριση" της συσκευής.. oclf, task manager κλπ..

Αν σας είναι εύκολο, νομίζω θα φανεί αρκετά χρήσιμο σε όλους τους νέους χρήστες..

Τώρα αν κάποιος γενικά δε βαριέται και θέλει να μας γράψει και άλλες εφαρμογές/widgets που θεωρεί must για το τηλέφωνο, ευπρόσδεκτο!

:)

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...