Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι το κέφι για ψάξιμο που σου έγραψα πιο πάνω...εμένα για παράδειγμα αυτή την στιγμή αν μου έσπαγε το κινητό θα έπαιρνα το ίδιο...και κάτι άλλο για το lag fix και μπαταρία ....λόγω ακινητοποίησης μου σε καρέκλα λόγω σπασίματος στο πόδι από το πρωί συνεχώς στο ιντερνέτ με 3 κλήσεις 2 μηνύματα wifi ανοιχτό bluetooth ανοιχτό radio time μονίμως ανοιχτό διάβασμα συνεχές στο ίντερνετ αποστολή μηνυμάτων σε forums μπαταρία στο 6% ....ευτυχώς που έχω μπριζες στο σπίτι lol...

Sent from my Galaxy S

φιλε σου ευχομαι περαστικα !!!!

μια ερωτηση : σημερα απο το πρωι που ασχολεισε μαζι του, σε ποση ωρα εφτασε στο 6% ? δηλαδη σε ποσες ωρες εφαγε ολη την μπαταρια με ολα αυτα που μας εγραψες ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ειναι σαν να εχει φτιαξει ενα σπιτι 150 τετραγωνικα και οταν εισαι μεσα να φενεται τοσο μικρο, γιατι εχει κανει κακη κατανομη του χωρου και των δωματιων. αυτη την αισθηση μου αφησε το μπροστινο μερος του Galaxy.

Την ίδια με το iphone δηλαδή...

μια ερωτηση : σημερα απο το πρωι που ασχολεισε μαζι του, σε ποση ωρα εφτασε στο 6% ? δηλαδη σε ποσες ωρες εφαγε ολη την μπαταρια με ολα αυτα που μας εγραψες ?

Δεν ξέρω πως το σκότωσε έτσι ο άλλος τονυ :) Εμένα κρατάει σχεδον 2 μέρες άνετα, αν και δεν έχω τα πάντα ανοιχτά όλη την ώρα.

Να πω ένα πράγμα που θα σ'ενδιαφέρει ίσως... Πήγα διακοπές με φίλους το καλοκαίρι, και ένας έχει το HD2. Το φόρτιζε συχνότερα από όσο εγώ το Galaxy...

Γενικά πάντως, όλα τα smartphones που έχω δει μέχρι τώρα έχουν παρόμοιο χρόνο ζωής. Δε νομίζω ότι η μπαταρία θα σου δημιουργήσει πρόβλημα.

Όσο για την οθόνη, δε συγκρίνεται με καμία που έχω δει μέχρι τώρα, εκτός από τη retina του ιphone4 που είναι και μισή ίντσα μικρότερη.... όσοι την έχουν δει να παίζει ταινία, συμπεριλαμβανομένου και του κολλητού με το HD2, έχουν χαζέψει.

Τώρα αν δε σ'αρέσει το design ή κάτι άλλο... αυτά είναι γούστα, δε γίνεται να μας αρέσουν σε όλους τα ίδια, έτσι δεν είναι; Το desire έχει καλύτερη ποιότητα σώματος είναι γεγονός. Στους 3 μήνες πάντως που έχω το κινητό δεν έχει πάθει τίποτα... και το γυαλί της οθόνης είναι τέλειο.

- Alex

Την ίδια με το iphone δηλαδή...

αυτο να το παρω σαν σχολιο ειρωνικο (προς το galaxy) η απλα συμπληρωματικο ? :lol:

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

αυτο να το παρω σαν σχολιο ειρωνικο (προς το galaxy) η απλα συμπληρωματικο ? :lol:

Ε, αλήθεια είναι... είναι τραγική αντιγραφή του iphone 3g design το Galaxy... αλλά οι ομοιότητες σταματούν εκεί :)

- Alex

Ευχαριστώ..

Από τις 10 δεν το έχω αφήσει από τα χέρια μου...στο 6% έφτασε περίπου στις 3.30 ...επιπλέον να πω ότι 2 εφαρμογές(tapatalk , radio time) τρέχαν συνεχώς και να συμπλήρωσω 2 instals και 2 remove σε apps από μάρκετ...για μένα είναι είναι αποδεκτός χρόνος σε σχέση και με το lag fix αλλα και με τα διάφορα widgets που έχω και που τρώνε ενέργεια πχ ως beautiful widget weather, mail κλπ...

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

δοκιμασα το download mode και εχει κολλησει η οθονη σε ενα μηνυμα downloading do not turn off target...τι κανουμε? :P δεν ειδα πουθενα επιλογες για download mode..η αυτο ειναι το mode? :)

δοκιμασα το download mode και εχει κολλησει η οθονη σε ενα μηνυμα downloading do not turn off target...τι κανουμε? :P δεν ειδα πουθενα επιλογες για download mode..η αυτο ειναι το mode? :)

Aυτό είναι. Βγάλε τη μπαταρία, όπως σου έγραψα πιό πάνω. Με τα 3 κουμπιά μπήκες τελικά;

- Alex

Ευχαριστώ..

Από τις 10 δεν το έχω αφήσει από τα χέρια μου...στο 6% έφτασε περίπου στις 3.30 ...επιπλέον να πω ότι 2 εφαρμογές(tapatalk , radio time) τρέχαν συνεχώς και να συμπλήρωσω 2 instals και 2 remove σε apps από μάρκετ...για μένα είναι είναι αποδεκτός χρόνος σε σχέση και με το lag fix αλλα και με τα διάφορα widgets που έχω και που τρώνε ενέργεια πχ χα ως beautiful widget weather, mail κλπ...

Sent from my Galaxy S

τι λες τωρα. φυσικα και ειναι αποδεκτος χρονος αυτονομιας. και με το παραπανω λεω εγω.

το iphone3gs που εχω παρει της γυναικας μου, σε 2-3 ωρες το πολυ αν σερφαρεις με wifi ψαχνεις για φορτιστη !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Aυτό είναι. Βγάλε τη μπαταρία, όπως σου έγραψα πιό πάνω. Με τα 3 κουμπιά μπήκες τελικά;

!!!!!!!!! thanks a lot!!!!!!!!!!!!!! :DD

με τον τροπο που ειπες, τα 3 κουμπια δεν παιζουν..η εκδοση που εχω ειναι η XXJM1. δεν εχω ιδεα αν ειναι καλη/κακη/παλια/νεα :P ξερω οτι εχω settarisma τωρα! χεχεχε!!

και παλι 1000 ευχαριστω!!!

!!!!!!!!! thanks a lot!!!!!!!!!!!!!! :DD

με τον τροπο που ειπες, τα 3 κουμπια δεν παιζουν..η εκδοση που εχω ειναι η XXJM1. δεν εχω ιδεα αν ειναι καλη/κακη/παλια/νεα :P ξερω οτι εχω settarisma τωρα! χεχεχε!!

και παλι 1000 ευχαριστω!!!

Γράψε εκεί που παίρνεις τηλέφωνο (dialpad) *#1234# , και πες λίγο τα PDA, PHONE και CSC. Υποψιάζομαι ότι έχεις το JM2 PDA, το JM1 δε νομίζω να έχει βγει επίσημα σε ελληνική έκδοση.

Διάβασα κάτι ανησυχητικό στο XDA, ότι κάποια τηλέφωνα έχουν πρόβλημα hardware και δεν τους δουλεύει ο συνδυασμός με τα 3 κουμπιά, χωρίς να είναι αυτό θέμα firmware, η Samsung έβγαλε μια ελαττωματική φουρνιά λένε. Ελπίζω να μην ανήκεις σ'αυτή τη φουρνιά, αν ισχύει η είδηση...

Δοκίμασε το εξής: Κλείσε το τηλέφωνο, βγάλε τη μπαταρία και περίμενε 20 δεύτερα. Βάλε πάλι τη μπαταρία, και χωρίς να ανάψεις το τηλέφωνο, σύνδεσέ το με το PC. Θα βγει η πράσινη μπαταρία ότι φορτίζει. Τώρα πάτα το κουμπί που χαμηλώνει τον ήχο (αριστερά), και έχοντάς το πατημένο, πάτα το μεγάλο κεντρικό κουμπί (home button), και έχοντας τώρα ΚΑΙ τα 2 πατημένα, πάτα το power button δεξιά, και κράτα και τα 3 πατημένα μέχρι να ανάψει το τηλέφωνο (πάτα και τα 3 σχεδόν ταυτόχρονα, μην περιμένεις μια ώρα από το ένα στο άλλο).

Μπαίνει έτσι σε download mode? Αν όχι... Μπορεί να έχεις μια από τις ελαττωματικές συσκευές, και μπορεί να έχεις πρόβλημα αν θες να πειραματίζεσαι πολύ με flashαρίσματα... Ίσως να πρέπει να περιμένεις αυτές τις 10 μερούλες και να το αλλάξεις, αφού λες ότι στο αλλάζουν.

Με το adb μπορείς φυσικά να μπεις σε download και recovery mode όποτε θέλεις... αλλά πρέπει να παίρνει μπρος το τηλέφωνο... αν κάνεις κανένα λάθος φλας και δεν παίρνει μπρος, θα χρειαστείς τα 3 κουμπιά. :(

Edited by Tyxerakias
- Alex

επισης ενω εχω κανει hard reset το εικονιδιο superuser permissions δε βγαινει..τελεια!!τωρα το ειδα..και δε μπορω να το απεγκαταστησω!

Υπάρχει τρόπος να βρω την επίσημη JF3; Το αγόρασα πριν από 2 μήνες περίπου το κινητό από Γερμανία.

Αν όχι υπάρχει τρόπος να το γυρίσω πάλι σε επίσημη rom; (αν είναι δυνατόν να κάνει και format στη συσκευή)

Phone Model: Galaxy A5 [A500FU]

pda: I9000XWJM2

PHONE: I9000XXJMI

CSC:I9000OXXJM1

το εκανα και αυτο που λες..δε μπαινει σε recovery η download mode.. :(

επιστροφη λες?

Όντως, έχεις το XWJM2 firmware (το PDA δίνει το firmware version). Αυτό που είπα ήταν για download mode, σε recovery μπαίνει με το πάνω volume key. Στο δικό μου και τα 2 μπαίνουν χωρίς σύνδεση στο pc, και μάλιστα για το download mode δε χρειάζεται καν να σβήσεις το κινητό.

Όπως είπα... δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα αν δε γίνει καμία στραβή την ώρα που προσπαθείς να φλασάρεις κάποιο beta firmware απ'αυτά που ξεφεύγουν απ'τη Samsung και κυκλοφορούν. Αν όμως θες να πειραματίζεσαι έτσι, και μπορείς εύκολα να το αλλάξεις... κάντο, τι να πω.

- Alex

Με αγχωσες λιγο με το θεμα της πλοηγησης. μαλλον ομως εγω δεν καταλαβα καλα.

εννοεις πλοηγηση στο ιντερνετ η πλοηγηση με gps (distinator Κ.τ.λ) ?

Με το internet μια χαρά τα πάει καλύτερα απο τον opera.

Εκεί που πάσχει είναι στην πλοήγηση gps, ούτε ο δέκτης του, για εμένα, είναι καλός ούτε και τα υπάρχοντα προγράμματα (δεν ξέρω για το destinator που δίνει ο Γεμανός).

Δοκίμασα το motonav αλλά δεν...

Στα WM και ειδικά στο HD2 είχε ωριμάσει αρκετά νομίζω το θέμα της πλοήγησης

επισης ενω εχω κανει hard reset το εικονιδιο superuser permissions δε βγαινει..τελεια!!τωρα το ειδα..και δε μπορω να το απεγκαταστησω!

A το ρούταρες κιόλας; Ναι, δεν έχει να κάνει με το hard reset το root. Αν θες να επιστρέψεις το τηλέφωνο, θα συνιστούσα να το βγάλεις πριν το επιστρέψεις, μην πέσεις σε κανέναν ψείρα.. Αν κατάλαβα καλά χρησιμοποίησες το one click root για να το ρουτάρεις... αν ναι, το ίδιο πρόγραμμα έχει one click unroot, η τρίτη επιλογή. Κάνε αυτό.

Υπάρχει τρόπος να βρω την επίσημη JF3; Το αγόρασα πριν από 2 μήνες περίπου το κινητό από Γερμανία.

Αν όχι υπάρχει τρόπος να το γυρίσω πάλι σε επίσημη rom; (αν είναι δυνατόν να κάνει και format στη συσκευή)

Ναι κυκλοφορεί η JF3 που είχες αρχικά. Τη flashάρεις κανονικά με το Odin. Είναι ο μόνος τρόπος να γυρίσεις σε επίσημη ROM (εκτός αν έχεις κάνει nandroid backup, που μάλλον δεν έχεις κάνει).

http://www.multiupload.com/NESK4A8EO5 (Βάλε στο CSC το αρχείο που τελειώνει σε OXAJF3).

Edited by Tyxerakias
- Alex

Ναι κυκλοφορεί η JF3 που είχες αρχικά. Τη flashάρεις κανονικά με το Odin. Είναι ο μόνος τρόπος να γυρίσεις σε επίσημη ROM (εκτός αν έχεις κάνει nandroid backup, που μάλλον δεν έχεις κάνει).

Δεν έχω κάνει nandroid backup αλλά έχω κάνει backup από το Titinium Backup.

Στο samsung-firmware.com θα βρω την επίσημη JF3;

A το ρούταρες κιόλας; Ναι, δεν έχει να κάνει με το hard reset το root. Αν θες να επιστρέψεις το τηλέφωνο, θα συνιστούσα να το βγάλεις πριν το επιστρέψεις, μην πέσεις σε κανέναν ψείρα.. Αν κατάλαβα καλά χρησιμοποίησες το one click root για να το ρουτάρεις... αν ναι, το ίδιο πρόγραμμα έχει one click unroot, η τρίτη επιλογή. Κάνε αυτό.

http://www.multiupload.com/NESK4A8EO5 (Βάλε στο CSC το αρχείο που τελειώνει σε OXAJF3).

αχα...και πως το ξερουταρω? παταω απ το one click lag fix το unroot που ειναι πρασινο, μου λεει οτι εγινε και δεν αλλαζει τιποτα..

Δεν έχω κάνει nandroid backup αλλά έχω κάνει backup από το Titinium Backup.

Στο samsung-firmware.com θα βρω την επίσημη JF3;

Ναι, έχω το link παραπάνω. Το titanium δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το firmware, απλά κάνει backup τις εφαρμογές σου.

- Alex

τωρα εχω ενα αλλο προβλημα...ενω μπορω να δω σελιδες δεν μπορω να συνδεθω στο android μαρκετ..

μου βγαζει αυτο το μηνυμα ''δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης δεδομενων σε αυτον τον διακομιστη . αυτο ενδεχεται να ειναι προσωρινο προβλημα η το τηλεφωνο σας να μην ειναι διαθεσιμη για υπηρεσιες δεδομενων .εαν το προβλημα συνεχιστει επικοινωνηστε με την εξυπηρετηση πελατων''

συνδεση εχω κανονικα στο κινητο και με 3g και με ασυρματο δικτυο..μπηπως ξερει κανεις τι μπορει να συμβαίνει?

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το android market και με όλες τις εφαρμογές που απαιτούν σύνδεση στο gmail. Βασικά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτε με το gmail ούτε για email, ούτε για το market ούτε για το ημερολόγιο.

Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ με τίποτε να συνδεθώ και με wifi. Δοκίμασα 3 διαφορετικά και έχει γράφει συνέχεια ότι προσπαθεί να συνδεθεί αλλά δεν γίνεται τίποτε. Μόνο με το 3g συνδέομαι και πάλι όχι στο google account.

Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει.

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Ναι, έχω το link παραπάνω. Το titanium δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το firmware, απλά κάνει backup τις εφαρμογές σου.

Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια :)

αχα...και πως το ξερουταρω? παταω απ το one click lag fix το unroot που ειναι πρασινο, μου λεει οτι εγινε και δεν αλλαζει τιποτα..

Έχεις pm :)

- Alex

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το android market και με όλες τις εφαρμογές που απαιτούν σύνδεση στο gmail. Βασικά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτε με το gmail ούτε για email, ούτε για το market ούτε για το ημερολόγιο.

Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ με τίποτε να συνδεθώ και με wifi. Δοκίμασα 3 διαφορετικά και έχει γράφει συνέχεια ότι προσπαθεί να συνδεθεί αλλά δεν γίνεται τίποτε. Μόνο με το 3g συνδέομαι και πάλι όχι στο google account.

Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει.

Κάτι δεν πάει καλά με το wifi σου.. σίγουρα έβαλες τα σωστά passwords? Μήπως το wifi ρούτερ έχει κάποιο mac address filter? Τί γράφει ακριβώς, τα βλέπει τα δίκτυα και δε μπορεί να συνδεθει;

Όσο για το google account, πήγαινε στις ρυθμίσεις, accounts and sync, σβήστο και ξαναβάλτο.

- Alex

Όλα καλά με το adb και μπαίνει σε download mode αλλά όλο αυτό γίνεται ΕΦΟΣΟΝ το κινητό είναι ήδη ανοιχτό κανονικά. Το θέμα είναι πως το βάζουμε σε download mode όταν δε θα ανοίγει κανονικά το κινητό γιατί πχ κόλλησε κάποιο flashαρισμα κλπ!!!!! :ninja:
:tease:

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...