Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια από τις 2 full body πήρες, την easy install ή την maximum coverage;

Και γιατί είναι άσχημη, δεν υποτίθεται ότι είναι διαφανής;

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τη maximum πηρα , δεν θελω γρατζουνιες μεχρι να βρω μια καλη θηκη να το προστατευει. Οσο και αν δειχνει αορατη παντως φαινεται (ειχα παλιοτερα και σε αλλα κινητα) αλλα σιγουρα προστατευει.
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke

Κι αλλος ενας που θα περασει απο desire σε galaxy s. Ξερει κανεις τι ακριβως εγγραφα ζητουν απο handtec αν αγοραζεις πρωτη φορα απο εκει; Κι αν ναι σε ποιο σταδιο της παραγγελιας τους ζητηθηκαν; Μεσω paypal εγινε η αγορα, καπου ειδα οτι αναφερθηκε αλλα δεν εχω το χρονο να το ψαξω. Ευχαριστω.

"When payment has been put through you can contact your card issuer for the Authorisation Code (or Transaction Code) relating to the payment.

There is a unique code for every card transaction (as appears at the bottom of a store receipt) and your card issuer will only give this information to the card holder. When you confirm that code to us via email, phone or fax we cna then ship your order."

Αυτο ζηταει η handtec συν φωτοτυπια του διαβατηριου.

Καλοριζικο φιλε το κινητο.

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke

"When payment has been put through you can contact your card issuer for the Authorisation Code (or Transaction Code) relating to the payment.

There is a unique code for every card transaction (as appears at the bottom of a store receipt) and your card issuer will only give this information to the card holder. When you confirm that code to us via email, phone or fax we cna then ship your order."

Αυτο ζηταει η handtec συν φωτοτυπια του διαβατηριου.

Καλοριζικο φιλε το κινητο.

Μαλιστα, σε ευχαριστω. Με το καλο να παραλαβετε κι εσεις που ειστε απο την πρωτη παρτιδα παιδια...

Τη maximum πηρα , δεν θελω γρατζουνιες μεχρι να βρω μια καλη θηκη να το προστατευει. Οσο και αν δειχνει αορατη παντως φαινεται (ειχα παλιοτερα και σε αλλα κινητα) αλλα σιγουρα προστατευει.

Μεχρι να υπαρξει κινητικοτητα και στο ebay, μπορεις να παραγγειλεις αυτη (πολυ συντομα θα εχουν στοκ)

http://www.mobileden.co.uk/mobilephones/pc/-Smasung-i9000-Galayx-S-Leather-Flip-Case-Black-8498p4007.htm#details

Βασικα εχει μονο μια ομοιοτητα με το Desire-το Android.

EDIT: καποιοι κατοχοι απο Σουηδια υποστηριζουν οτι επικοινωνησαν με τη Σουηδικη αντιπροσωπεια η οποια τους ειπε οτι μεσα στις επομενες εβδομαδες το κινητο που θα εισαγουν θα δεχεται κανονικα εισαγωγη κειμενου μεσω swype σε ολες τις σκανδιναβικες γλωσσες. Πιθανοτατα αν αυτο ισχυει να δουμε και Ελληνικο swype?

Με διαφώτησες.:p

Ίδιο επεξεργαστή δεν έχουν?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Και τα 2 έχουν 1Gz επεξεργαστή, αλλά το Galaxy S έχει τον ίδιο με το iPad και iPhone νομίζω, και πολύ καλύτερη GPU από το Desire

Το Nexus One και το Desire Ποιάνουν 26.5 fps Και το Galaxy S 55.7

EDIT: Αν θυμάμαι καλά τον επεξεργαστή τον είχε αναπτύξει η samsung και η intricity και μετά η Apple αγόρασε την intricity και χρησιμοποίησε τον επεξεργαστή, σαν A4 στο iPad και iPhone

Edited by georgios29

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Με διαφώτησες.:p

Ίδιο επεξεργαστή δεν έχουν?

Ελα ρε φιλε μου, ολοκληρο δισελιδο review εχει το site στην πρωτη σελιδα και ρωτας εδω? :p

Λοιπον , μερικα που μου ερχονται στο μυαλο:

-Hummnigbird CPU αντι για Snapdragon και πολυ ταχυτερη GPU

-512MB RAM

-1,8GB ROM

-4 inch οθονη S-AMOLED

και πολλα αλλα που ξεχναω :)

Ελα ρε φιλε μου, ολοκληρο δισελιδο review εχει το site στην πρωτη σελιδα και ρωτας εδω? :p

-512MB RAM

-1,8GB ROM

-4 inch οθονη S-AMOLED

512MB RAM έχει και το Desire (αν και νομίζω ότι και τα 2 "βλέπουν" μόνο 256MB μέχρι να βγει το 2.2), αλλά το Galaxy έχει extra ενσωματωμένο χώρο που μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές :)

Γιώργος

ή παίρνεις τώρα ένα samsung wave (στοίχισε 288 ευρώ με μεταφορικά από expansys) που είναι ΟΤΙ καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Όμως το θέμα είναι πως ο κάθενας έχει διαφορετικά γούστα και το galaxy s για πολλούς είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε κάθε κατηγορία ενώ για κάποιους άλλους όχι. τα 600 ευρώ θα τα δώσουν πολλοί (εδώ δώσαν τόσα +100 για το hd2 πού είναι χειρότερο)

288euro? ή Αγγλικές λίρες; Γιατί στο expansys το βλέπω 350 ευρώ !

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

288 ευρώ. Δίνοντας εταιρικό αφμ και κουπόνι έκπτωσης (απλά γράψε στο google , expansys coupon και έχει αρκετά)
Ας επιχειρήσουμε...

-512MB RAM

-1,8GB ROM

-4 inch οθονη S-AMOLED

+720@30fps video recording

+Front Camera

+Bluetooth v3

+WiFi N

:happy:

Samsung S21 Ultra

Παιδιά όσοι το πάρουν ας δώσουν και ένα όσο πιο αντικειμενικό review γίνεται, για να βοηθήσουν και εμάς τους αναποφάσιστους...είναι και το iphone 4 στη μέση βλέπετε και νομίζω ότι πολύς κόσμος αυτό τον καιρό είναι μεταξύ αυτών των δύο...

ps: Δακτυλιές διάβασα σε ένα review κάνει και το iphone4 (λιγότερο στο άσπρο)

Edited by tonysac
Αντώνης

-512MB RAM

-1,8GB ROM

-4 inch οθονη S-AMOLED

Καλά, μην κάνεις έτσι.

Μια το galaxy , μια εγώ...Θα σου ανέβει η πίεση:p.

Η ρομ κλπ δεν με πολυενδιαφέρουν...

Ως προς την ταχύτητα ήθελα να δώ τι παραπάνω έχω από το desire:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Καλά, αυτοί στο handtec είναι λίγο τα ζώα μου αργά μου φενεται :p

Δύο φορές που είχα παραγγείλει απο expansys είχα βάλει την παραγγελία την προηγούμενη μέρα το απόγευμα και την άλλη μερα 9.30 το πρωί είχα email απο αυτούς και την επόμενη το κινητό στο σπίτι.

Η handec ούτε φωνή ούτε ακρώαση, και στο site της ακομα λέει Stock due in 21st June 2010

Το αγγλικό expansys το έχει 50 ευρώ ακριβότερο και 100 κομμάτια διαθέσιμα. Το σκέφτομαι να την ακυρώσω αλλα δέν ξέρω τι γίνεται που είχα κανει την παραγγελία με paypal. Στο email τους μου λέει οτι η μεταφορά έχει γίνει αλλα στην πιστωτική δέν έχει γίνει χρέωση. Θα περιμένω μέχρι το μεσημεράκι μου φένεται :p

Edited by georgios29

Γιώργος

Η Handtec μόλις έκανε update τη σελίδα του Galaxy S

Stock Update: More stock due in week commencing 21st June 2010

Απότε απο εκεί που περιμέναμε stock σήμερα, μάλλον πάει για μέσα στην βδομάδα :(

Γιώργος

Μια ερωτηση προς κατοχους συσκευων Android και Iphone.

Ποιο απο τα δυο τα παει καλυτερα στο θεμα "πλοηγηση"?

Δηλαδη υπαρξη εναλλακτικων προτασεων software,και γενικης αποδοσης στο δρομο..

"Πλησιαζουν" εστω στη πλοηγηση που παρεχουν τα Windows mobile?

Και βεβαια δε μιλαω για A-GPS,δηλαδη πλοηγηση με χρεωση...Εννοω για προγραμματα στυλ destinator και Igo..

Ευχαριστω..:)

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

Στειλε τους email να δεις τι γινεται. Απαντανε το πολυ σε 2-3 ωρες.

Μια ερωτηση προς κατοχους συσκευων Android και Iphone.

Ποιο απο τα δυο τα παει καλυτερα στο θεμα "πλοηγηση"?

Δηλαδη υπαρξη εναλλακτικων προτασεων software,και γενικης αποδοσης στο δρομο..

"Πλησιαζουν" εστω στη πλοηγηση που παρεχουν τα Windows mobile?

Ευχαριστω..:)

Εγω πιστευω οτι το Navigon που χρησιμοποιουσα στο iPhone (και σιγουρα θα βαλω και στο Galaxy) ηταν ταχυτατο, αρκετα ενημερωμενο και με πολυ λειτουργικο UI. Ειχε και μια χρησιμη επιλογη που εκανε υπερθεση των αποτελεσματων απο GoogleMaps απευθειας στο χαρτη του Navigon και σου εδινε φωνητικες οδηγιες κανονικα αν κατι δεν υπηρχε στο δικο του χαρτη. Διαβασα για πολλους ανικανοποιητους γενικα για τα προγραμματα πλοηγησης σε κινητα, αλλα μπορω να σου πω οτι 2 χρονια σε ξενη πολη δε χαθηκα ποτε με το Navigon.:)

Να σαι καλα φιλε dkoukou..

Ειναι μεγαλη η βοηθεια σου..

Και οταν με το καλο παρεις στα χερια σου το Galaxy,θα χαρω πολυ να διαβασω καποιο review σου για να αποφασισω και εγω,γιατι πραγματικα εισαι απο τα ατομα που δεν θεωρω "κολλημενα" στη μια η την αλλη πλατφορμα και προσεγγιζεις τα πραγματα με οσο το δυνατον μεγαλυτερη αντικειμενικοτητα...:)

Gustave Flaubert

Το έστειλαν Παρασκευή 18 Ιουνίου όπως είχαν πει με FedEx και το παρέλαβα σε μια εργάσιμη μέρα, σήμερα Δευτέρα 21 Ιουνίου και ώρα 12:00.

Θα το ανοίξω και θα ποστάρω αναλυτικό video. Σε λίγες ώρες

Χωρίς Φ.Π.Α και με έξοδα αποστολής το πήρα 381.89λίρες=457.94ευρώ (χρεώθηκε η κάρτα μου).

Το έστειλαν Παρασκευή 18 Ιουνίου όπως είχαν πει με FedEx και το παρέλαβα σε μια εργάσιμη μέρα, σήμερα Δευτέρα 21 Ιουνίου και ώρα 12:00.

Χωρίς Φ.Π.Α και με έξοδα αποστολής το πήρα 381.89λίρες=457.94ευρώ (χρεώθηκε η κάρτα μου).

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ...!!!:D

Και "καλα ακουσματα να εχεις"...:)

Gustave Flaubert

Καλορίζικο :D

Αντε περιμένουμε εντυπώσεις :p

Γιώργος

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...