Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)


NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, επειδή τη δευτέρα θα το παραλάβω το κινητό,

θα ήθελα αν γίνεται να μας γράψει κάποιος widgets/εφαρμογές που είναι απαραίτητες για τη "διαχείριση" της συσκευής.. oclf, task manager κλπ..

Αν σας είναι εύκολο, νομίζω θα φανεί αρκετά χρήσιμο σε όλους τους νέους χρήστες..

 

Τώρα αν κάποιος γενικά δε βαριέται και θέλει να μας γράψει και άλλες εφαρμογές/widgets που θεωρεί must για το τηλέφωνο, ευπρόσδεκτο!

:)

 

Radio Arvyla Player!!! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χαχα βλεπω η κουβεντα που ειχα ανοιξει για τις συγκρισεις με το μηλοφωνο φουντωσε για τα καλα.:p

 

Περα απο την πλακα, οπως ειπαν και φιλοι πιο πριν εννοειται πως ειναι λογικοτατη και θεμιτη η οποιαδηποτε συγκριση, απλα εχει ηδη περασει τοσος καιρος απο την κυκλοφορια του galaxy και ξαναλεμε χιλιοειπωμενα πραγματα χωρις εν τελει να βγαζουμε καποιο νοημα. Ο καθενας με τα γουστα του και με τη συσκευη του, δεν προσπαθουμε να αλλαξουμε τα μυαλα κανενος.

 

Ο λογος που ειχα κανει το σχολιο μου ηταν απλα γιατι βλεπω κατα καιρους, εκτος απο συγκρισεις, καποια μυνηματα του τυπου "προερχομαι απο 3GS και σκεφτομαι να παω σε galaxy S και θα ηθελα να μαθω εαν υπαρχει pattern ωστε να ξεκλειδωνει οπως και το μηλοφωνο..."και "κανει αυτο οπως το μηλοφωνο?..." κλπ κλπ. Ας δουμε λιγο και ολα αυτα που κανει το galaxy και ΔΕΝ τα κανει το μηλοφωνο γιατι δεν ειναι λιγα. Καταλαβαινω οτι υπαρχει πολυς κοσμος που ηταν με το 3GS και εζησε την πρωτογνωρη εμπειρια, αλλα τα πραγματα προχωρησαν πολυ. Εχουμε μια συσκευη που μονο καφε δεν κανει, ειναι δυνατον να ασχολουμαστε με τετοια θεματα. Στο κατω κατω ειναι πολλα τα λεφτα και δεν αξιζει να τα δωσεις αν δεν το ψαχνεις παραπανω το θεμα, καλυτερα με το 3GS.

 

Χωρις παρεξηγηση ολα αυτα βεβαια, κουβεντα να γινεται.

 

Για να ξαναμπω στο θεμα, εχω παρατηρησει κατι και εχει να κανει με τη φορτιση του κινητου. Πολλες φορες οταν το αφηνω να ξεφορτιστει σχεδον τελειως (5-6%), φτασει σε καποιο σημειο που η οθονη του μπαινει αυτοματα στο κατωτερο επιπεδο φωτεινοτητας λογω ρυθμισεων. Στη συνεχεια και οταν το βαζω πλεον στη φορτιση παντα σε καποια φαση αναβει αυτοματα η οθονη για λιγα sec(ενω ειναι κλειδωμενο και εχει απενεργοποιηθει) και ξανασβηνει. Το εχει κανει σε κανεναν απο σας?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι θα αρωστησεις αν δεν πάρεις το iphone4!!!! Σε συμβουλευω να το πουλησεις με οποιοδήποτε κόστος και να αγοράσεις το iPhone.:lol::D

 

Στην 2.2 θα υπάρχει σχεδόν ακριβώς το ίδιο copy paste με αυτού του iPhone.

 

Να σου πω κι εγώ κάτι να δοκιμάσεις στο iPhone η στο iPad που έχεις.

Όταν γράφεις μήνυμα στο φόρουμ και θες να κινηθείς μέσα στο κείμενο όταν είναι μεγάλο και έχει γεμίσει το πλαίσιο, δεν είναι άκρως σπαστικο και χρόνοβορο?

Αντίθετα στο galaxy είναι μια απλή διαδικασία.

 

Βάλε δίπλα δίπλα το iPad και το galaxy στο ίδιο wifi και δοκίμασε να παίξεις το ίδιο βίντεο από το YouTube. To ipad- iPhone θα σε πριξει μέχρι να τελειώσει η προβολή από τα σταματηματα για να φορτώσει. Μην πεις όχι γιατί έχω ανεβάσει βίντεο στο YouTube.

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?xl=xl_blazer&v=cktG4W02inY

Εγώ τουλάχιστον που εδώ που ζω λόγο αδυναμίας του τηλεφωνικού δυκτιου δεν έχουμε μεγάλες ταχύτητες στον Ίντερνετ: μετά βίας ένα Mbps χρησιμοποιώ μόνο το galaxy γι αυτή την δουλειά.

 

Ένταξη το iPhone είναι πιο εντυπωσιακό αλλά πολλά απ αυτά που υπερτερεί, είναι δευτερεύοντα.

Εξωτερική εμφάνιση: παει χαμένη, ποιος τολμά να το έχει χωρίς ολοσωμη θήκη ενα γυάλινο τηλέφωνο.

Το φλας; Ασε είχα και το Leo που είχε πιο δυνατό φλας. Οι φωτό φωτίζουν ατσαλα τα πρόσωπα που είναι κοντά και το πλάνο λίγο πιο πίσω είναι γεμάτο θόρυβο γιατί δεν μπορεί να φτάσει το φως.

Έχω δει βίντεο τραβηγμένο με iPhone 4 με χρηση φλας και απογοητεύτηκα.

 

Η περίφημη οθόνη του iPhone υπερτερεί μόνο σε ανάλυση κυρίως σε κείμενα και είναι μόνο κάτι που βοηθά κυρίως στο διάβασμα και στην λεπτομέρεια κάποιας εικόνας.

Στην πράξη όμως πολύ λίγο έχει σημασία.

Κατα τα αλλά τα χρώματα δεν είναι τόσο ζωντανά όσο στο galaxy, κάτω από τον ήλιο επίσης και σε θέαση υπό γωνία πάλι υπερτερεί το galaxy. Υπάρχουν φωτό στο διαδυκτιο που το πιστοποιούν.

 

Για μένα με οποιαδήποτε από τις δυο συσκευές μπορείς να κανείς την δουλειά σου το ίδιο καλά.

 

Το galaxy για ανθρώπους που δεν ασχολούνται όλη την ώρα με το κινητό τους, είναι μια χαρά ακόμα και με την official rom.

Για μας που τρώμε τα νύχια μας, βάζοντας του κάποια από τις τελευταίες εκοδοσεις του lag fix γίνεται άλλο τηλέφωνο.

Έχω το τολευταιο lag fix εδώ και πολλές μέρες και δουλεύω την συσκευή μου ως εξής:

Δεν κλεινω τίποτα από το πληκτρο επαναφοράς.

Αν κάποια στιγμή δω στο widget του official task manager ότι παραμένουν πολλές εφαρμογές ανοικτές π.χ. 10 παταω ένα close all και βρίσκομαι με 120-130ΜΒ ελυθερα.

Ενώ συνεχίζω να έχω αστραπιαιο άνοιγμα.

Και όλα αυτά με την official JM2.

 

Χρησιμοποιώ και το minFreeManager με μοναδική αλλαγή στην τιμή που ενεργοποιηται το σύστημα ώστε να αρχίσει να παίρνει μνήμη από τις παγωμένες εφαρμογές και να την διοχετεύει σ αυτές που ανοίγουν.

Από 48 το έχω βάλει στο 72 και δεν έχω δει lag ακόμα και με 15 εφαρμογές ανοικτές (ενεργές).

 

Επειδή είμαι στην ίδια θέση με σένα αφού έχω iPad all αλλά και Mac σαν βασικό υπολογιστή, μόνο αυτό είναι μια αιτία να έχω iPhone. Κανένας άλλος λόγος πλην ίσως ότι σε οποίο φόρουμ apple συμμετέχεις θα στην λένε έστω ευγενικά.

Το έχω ψάξει όσο δεν παίρνει το θέμα του galaxy.

Αν υπήρχε μια καλύτερη προσαρμογή του λειτουργικού σ αυτό, δεν θα χρειάζονταν ούτε lag fix ούτε τίποτα.

Πιστεύω μετά το ναυάγιο του nexus, h google θα αντιληφθεί ότι πλέον για να επιβιώσει σαν λειτουργικό, πρέπει να έχει την ίδια απόδοση σε όλες τις συσκευές με παρομομοια spects. Όπως έκανε τόσα χρόνια η Microsoft με τα WM.

 

Ένταξη η samsung πρέπει κι αυτή να παρατήσει βλακείες σαν το kies που είναι φτιαγμένο για τα συμβατικά της τηλέφωνα και να φτιάξει κάτι σοβαρό για επαγγελματική χρήση. Δεν μπορεί να θέλει να λανσάρει Tab το οποίο θα συχρονιζει με kies .... Μην το πω μαλα........kies.

 

Σορυ για το πολύ μεγάλο μήνυμα αλλά για κάποιους προσωπικούς λόγους απεχω απο το φορουμ και ήθελα να τα πω όλα μαζί :lol:

 

:lol: Δε θα το παρω το 4 αφου εχω το ipad και κυριως γιατι θελω να εχω και τα δυο συστηματα αν καποτε βρω χρονο και ασχοληθω με development.

 

Αυτο που λες με την κινηση στο κειμενο δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις

 

Σχετικα με το youtube εχεις δικιο και πρέπει να το βαλω στα συν του galaxy αν και απο την αλλη αν δεν αφησεις το βιντεο να παιξει κανονικα αλλα θες να πας αμεσως στη μεση στο galaxy δε μου δουλεψε οσες φορες δοκιμασα, εκτος αν επεσα πανω στην περιπτωση.

 

Για το flash στο video συμφωνω

 

Για τις οθονες τις θεωρω ισαξιες προτιμω galaxy απλα λογω μεγεθους

 

Συμφωνω οτι τη δουλεια σου την κανεις και με τις δυο συσκευες.

 

Το lagfix εμενα μου δημιούργησε προβλήματα στη σταθεροτητα αλλα μαλον ειμαι ο μονος που εχει τετοιο θεμα οποτε και θα το ξαναδοκιμασω

 

Το minFreeManager κανει δουλεια πραγματικα

iPad - Galaxy S

Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk

Link to comment
Share on other sites

Σημερα κατεβασα το kies.Θα ηθελα να ρωτησω η επιλογη που λεει αναβαθμιση υλικολογισμικου τι ακριβως κανει?
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι που δεν το έχω δει να αναφέρεται. Έχω το κινητάκι αγορασμένο από Amazon.de και έχει πανω την JF3. Πέρα από κάποιες καθυστερήσεις και μικρο-bugs δεν θα ασχοληθώ και θα περιμένω το τέλος του μήνα για το firmware με την 2.2. Απλά το μεγάλο πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου δείχνει κανένα μα κανένα αρχείο video. Το εχει κανεις άλλο αυτό το πρόβλημα; Να συμπληρώσω ότι όταν δοκιμάζω με το μαμίσιο player μου γράφει: "Unsupported file type". Όταν δοκιμάζω με το mVideoPlayer ή με τον player του ES Video Player μου γράφει: "Sorry, cannot play this video".
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εκανα αυτά που συστήσατε και τίποτα. Το περίεργο είναι ότι ότι 2-3 αρχεία που έκανα copy μετά το remount μου δουλέψαν, ενώ αυτά που είχα κάνει copy όλα μαζί όταν πήρα την κάρτα πρώτη φορά δεν δουλεύουν! Με πολύ περίεργο το εξής. Το ίδιο αρχείο παίζει όταν τον βάζω στην κάρτα. Όταν προσπαθώ να το ανοίξω μέσω ES file explorer από το δίκτυο σπίτι μου μου λέει file type not supported! Θα συνεχίσω τις δοκιμές.
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...
Link to comment
Share on other sites

Το βίντεο δεν τραβήχτηκε ακόμα o φίλος έπρεπε να φύγει θα γίνει όμως τις επόμενες μέρες...Ή εντύπωση μου πάντως αρχικά είναι ότι πράγματι και τα δύο τηλέφωνα είναι εξαιρετικά!

 

Κώστα (Te_salat) δοκίμασες το lag fix χωρίς την παρέμβαση κάποιου task killer και αν ναι είχες πρόβλημα;;

 

 

Sent from my Galaxy S

Αντώνης
Link to comment
Share on other sites

Να κανω μια ευκολη ερωτηση. απο τα 3 πληκτρα που εχει κατω το galaxy, το δεξιο επιστρεφει στην προηγουμενη οθονη (back) και κανει minimize ?

και το κεντρικο πληκτρο σε επιστρεφει στην κεντρικη οθονη (home) και παλι κανει minimize ?

δεν υπαρχει καποιο tweak η καποια ρυθμισει ωστε το ενα απο τα δυο να κανει close η exit την εφαρμογη ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Link to comment
Share on other sites

δεν ξερω αν εχει ειπωθει αλλα μου φανηκε πολυ καλο και ισως να μην το γνωριζετε.

ειδα τυχαια ενα βιντεο στο youtube, που δειχνει καποιος πως γινετε να αλλαζετε την φωτεινοτητα της οθονης απο την πανω μπαρα. πολυ καλο !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=bGHF8ZrNqsw

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Link to comment
Share on other sites

Να κανω μια ευκολη ερωτηση. απο τα 3 πληκτρα που εχει κατω το galaxy, το δεξιο επιστρεφει στην προηγουμενη οθονη (back) και κανει minimize ?

και το κεντρικο πληκτρο σε επιστρεφει στην κεντρικη οθονη (home) και παλι κανει minimize ?

δεν υπαρχει καποιο tweak η καποια ρυθμισει ωστε το ενα απο τα δυο να κανει close η exit την εφαρμογη ?

 

To δεξιό κουμπί κλείνει την εφαρμογή. Το μεσαία κάνει minimize.

 

δεν ξερω αν εχει ειπωθει αλλα μου φανηκε πολυ καλο και ισως να μην το γνωριζετε.

ειδα τυχαια ενα βιντεο στο youtube, που δειχνει καποιος πως γινετε να αλλαζετε την φωτεινοτητα της οθονης απο την πανω μπαρα. πολυ καλο !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=bGHF8ZrNqsw

 

Έχει ειπωθεί αρκετές φορές.

Link to comment
Share on other sites

Μερικα screenshots οπου φαινεται η απολυτα σωστη λειτουργια της συσκευης με το lag fix και το MinFreeManager.

 

Οπως βλεπετε εχω 7 εφαρμογες ανοικτες και η ram ειναι στα 96ΜΒ free

 

http://img.skitch.com/20100905-cj4xxsk292s9fuerjb96uprbda.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

 

Στα επομενα screenshots φαινεται οτι μ ενα πατημα στο close all του official Task manager ανεβαζει την ελευθερη ραμ σε πανω απο 150ΜΒ free.

Επισης μπορειτε να δειτε την χρηση φακελων για τακτοποιηση εφαρμογων ανα κατηγορια, κατι πολυ χρησιμο. Να μην νομιζουν οτι μονο το iphone4 εχει αυτη την δυνατοτητα.:)

 

http://img.skitch.com/20100905-pgiij3se6gmm9msufye8896dwf.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Μερικα screenshots οπου φαινεται η απολυτα σωστη λειτουργια της συσκευης με το lag fix και το MinFreeManager.

 

Οπως βλεπετε εχω 7 εφαρμογες ανοικτες και η ram ειναι στα 96ΜΒ free

 

http://img.skitch.com/20100905-cj4xxsk292s9fuerjb96uprbda.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

 

Στα επομενα screenshots φαινεται οτι μ ενα πατημα στο close all του official Task manager ανεβαζει την ελευθερη ραμ σε πανω απο 150ΜΒ free.

Επισης μπορειτε να δειτε την χρηση φακελων για τακτοποιηση εφαρμογων ανα κατηγορια, κατι πολυ χρησιμο. Να μην νομιζουν οτι μονο το iphone4 εχει αυτη την δυνατοτητα.:)

 

http://img.skitch.com/20100905-pgiij3se6gmm9msufye8896dwf.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

 

Επειδή είδα αυτό με τους φακέλους, πως τους επεξεργάζεσαι? Πως δλδ βάζεις ότι θες μέσα, τους αλλάζεις όνομα κτλ.

Link to comment
Share on other sites

Te_salat μερικές ερωτήσεις:

 

To widget για τον καιρό είναι το beautiful widgets?

 

Ο official task manager που χρησιμοποιείς είναι απο καινουρια έκδοση firmware να φανταστώ? (Sorry εάν σου φαίνεται ηλίθια η ερώτηση απλά η διαχείρηση εφαρμογών όπως την βλέπω εγώ είναι τελειως διαφορετική -εκτός αν το official task manager δεν είναι αυτό που βλέπω λολ.)

 

Τέλος, το widget που σου δείχνει τις ενεργες εφαρμογές ποιο είναι? Είναι κι αυτό απο τον official task manager? Μιλάω για αυτό με την πράσινη μπάρα.

 

Thank you:-)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Link to comment
Share on other sites

Και μια που το εθιξα, υπαρχει εφαρμογη που να δειχνει την ωρα σε μαυρο dimmed background και κοκκινα γραμματα?

 

Κατεβασε το beautiful home weather(paid) και απο skins-->clock skins κανε download το skin ''Retrolarm'',θα το δεις το εχει φωτο.

 

Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3

Link to comment
Share on other sites

Te_salat μερικές ερωτήσεις:

 

To widget για τον καιρό είναι το beautiful widgets?

 

Ο official task manager που χρησιμοποιείς είναι απο καινουρια έκδοση firmware να φανταστώ? (Sorry εάν σου φαίνεται ηλίθια η ερώτηση απλά η διαχείρηση εφαρμογών όπως την βλέπω εγώ είναι τελειως διαφορετική -εκτός αν το official task manager δεν είναι αυτό που βλέπω λολ.)

 

Τέλος, το widget που σου δείχνει τις ενεργες εφαρμογές ποιο είναι? Είναι κι αυτό απο τον official task manager? Μιλάω για αυτό με την πράσινη μπάρα.

 

Thank you:-)

 

O official task manager βρίσκεται στο samsung apps μπορείτε να το κατεβάσετε...η πράσινη μπάρα ναι είναι του official manager

 

Sent from my Galaxy S

Αντώνης
Link to comment
Share on other sites

O official task manager βρίσκεται στο samsung apps μπορείτε να το κατεβάσετε...η πράσινη μπάρα ναι είναι του official manager

 

Sent from my Galaxy S

 

Χμμμ στο Samsung apps δεν μου εμφανίζει κάτι... Μηπως είναι και θέμα firmware. Εχω περασμένo το αρχαιο XWJFF...Δεν άλλαξα λόγω έλλειψης χρόνου και αναμονής του official froyo 2.2

 

Edit: Εκτός αν εννοείς απο την σελίδα της samsung στο νετ...

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Link to comment
Share on other sites

δε πανα τρεχουν 800000 εφαρμογες η ομορφια ειναι που μετραει:happy:

ρουφα ομως την μπαταρια σαν νερακι

τα συννεφακια πηγαινοερχόνται στην οθονη και το wallpaper αλλαζει, ηλιος το πρωι το βραδι βγαινει το φεγγαρι:lol:και κλασικα παλι δεν εχω σημα

http://img340.imageshack.us/img340/9559/snap20100905211141.png

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, πως τρέχουμε το market enabler?

 

Ευχαριστώ

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Link to comment
Share on other sites

Ερώτηξις και milles pardons ανα ξανάπαιξε: Αν κάνουμε root και lag fix, χωρίς να αλλάξουμε τίποτε άλλο, θα έχουμε πρόβλημα όταν θα έρθει ο Φρόγιος;
Link to comment
Share on other sites

Χμμμ στο Samsung apps δεν μου εμφανίζει κάτι... Μηπως είναι και θέμα firmware. Εχω περασμένo το αρχαιο XWJFF...Δεν άλλαξα λόγω έλλειψης χρόνου και αναμονής του official froyo 2.2

 

Edit: Εκτός αν εννοείς απο την σελίδα της samsung στο νετ...

Μέσα στο samsung apps....αν όχι τοτε είναι θέμα firmware...

 

 

Sent from my Galaxy S

Αντώνης
Link to comment
Share on other sites

δε πανα τρεχουν 800000 εφαρμογες η ομορφια ειναι που μετραει:happy:

ρουφα ομως την μπαταρια σαν νερακι

τα συννεφακια πηγαινοερχόνται στην οθονη και το wallpaper αλλαζει, ηλιος το πρωι το βραδι βγαινει το φεγγαρι:lol:και κλασικα παλι δεν εχω σημα

http://img340.imageshack.us/img340/9559/snap20100905211141.png

 

Αυτο με το καιρο ειναι το beautiful widget? και αν ναι ανανεωνετε μονο του?

κατι ακομα διπλα απο εικονιδιο task killer τι ιναι δεν το εμφανιζει εμενα....

 

Υ/Γ Αν κανεις ροοτ επανερχετε στην αρχικη μορφη οπως το πηρες?

android or ios or wm......who cares.....???
Link to comment
Share on other sites

Για να ξαναμπω στο θεμα, εχω παρατηρησει κατι και εχει να κανει με τη φορτιση του κινητου. Πολλες φορες οταν το αφηνω να ξεφορτιστει σχεδον τελειως (5-6%), φτασει σε καποιο σημειο που η οθονη του μπαινει αυτοματα στο κατωτερο επιπεδο φωτεινοτητας λογω ρυθμισεων. Στη συνεχεια και οταν το βαζω πλεον στη φορτιση παντα σε καποια φαση αναβει αυτοματα η οθονη για λιγα sec(ενω ειναι κλειδωμενο και εχει απενεργοποιηθει) και ξανασβηνει. Το εχει κανει σε κανεναν απο σας?

 

φιλε και εμενα μου το εχει κανει αυτο που λες...και κλειδωμενο και κλειστο και κλειδωμενο και ανοιχτο...!!

Link to comment
Share on other sites

φιλε και εμενα μου το εχει κανει αυτο που λες...και κλειδωμενο και κλειστο και κλειδωμενο και ανοιχτο...!!

 

Α οκ φίλε είπα μήπως είχα κανένα άκυρο bug. Όχι ότι προκαλεί κανενα πρόβλημα στη λειτουργία του κινητού βεβαια...

 

Έχει βρει κανείς μήπως οπουδήποτε στο νετ τον official task manager για download?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...