Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαλιστα, αρα οπως και να χει δεν θα γλιτωσω απο επιπλεον δουλεια για περασμα ρυθμισεων κλπ...Ουτως η αλλως δεν εχω εξωτερικη sd card και προς το παρον δεν σκοπευω να αγορασω γιαυτον το λογο και μονο.

Επισης σχετικα με το froyo, οταν πρωτοφλασαρα το firmware που εχω τωρα, οντας ασχετος, δεν κρατησα το official firmware που ειχε η συσκευη. Πρακτικα αυτο σημαινει οτι δεν θα μπορεσω να παρω επισημα το froyo μεσω kies?

Και να ηθελες δεν θα μπορούσες να το κρατήσεις.

Εγώ είχα την JF3 όταν το αγορασα και την κατεβασα από το samfirmware com

Όταν θέλησα να περάσω την JM1 από kies ώστε να είμαι έτοιμος για αναβάθμιση αν έρχονταν το froyo stow 23/9 όπως είχε ακουστεί, πέρασα την JF3 με το ODIN και κατόπιν πατησα αναβάθμιση στο kies και πέρασε κανονικά την JM1.

Είχα δοκιμάσει πριν με την JM5 και δεν μου επέτρεπε φυσικά αναβάθμιση. Μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν μπορεί να αναβαθμιστεί η συσκευή μου.

Οπότε κατέβασε την από το samfirmware την έκδοση που είχες και κάποιο csc ελληνικό η multi που να περιέχει και την Ελλάδα μέσα.

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Για μένα δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς για το αν θα πάρει την αναβάθμιση froyo μέσω kies.

Aν στη συσκευή μας δουλεύει το download mode με τα 3 πλήκτρα θα την περάσουμε με ODIN. Σίγουρα θα ανεβεί στο XDA.

Εγώ περισσότερο γύρισα σε εντελώς official κατάσταση για να διατηρησω την δυνατότητα kies για να μην έχω πρόβλημα στην μεταπωληση αν ο αγοραστής το θέλει έτσι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είπα σήμερα να δοκιμάσω το one click lag fix και φαίνεται ότι το κινητό πάει καλύτερα (είχα κάνει root με άλλο τρόπο παλιότερα). Θα φανεί τις επόμενες μέρες αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο.

Σχετικά με το gps δοκίμασα να πειράξω το gps.conf όπως αναφέρεται εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=731462

Αλλάζοντας τον ntp server από north-america.pool.ntp.org σε europe.pool.ntp.org (γίνεται με το root explorer και χρειάζεται reboot) το gps δουλεύει σαφώς καλύτερα. Πλέον βρίσκει σήμα και σε εσωτερικούς χώρους, ενώ έξω κλειδώνει εύκολα τουλάχιστον 5 δορυφόρους (μετά από λίγο ακόμα περισσότερους). Όποιος έχει κάνει root και έχει διάθεση θα πρότεινα να πειραματιστεί, ούτως ή άλλως είναι ένα απλό text αρχείο και τίποτα περισσότερο.

Πολύ ευχαρίστως να πειραματιστώ. Κάποια ιδέα στο πως θα σώσω το αρχείο μετά το edit γιατί δεν μου το επιτρέπει αν και είμαι root;

Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα για τις πληροφορίες. Χωρίς να ανησυχώ πλέον λοιπόν θα πάρω ένα backup των επαφών από gmail και θα δοκιμάσω για τις εφαρμογές αυτό που πρότεινες. Ούτως η άλλως καιρός είναι για ένα ξεκαθάρισμα των αχρήστων εφαρμογών.

Στη συνέχεια θα φλασαρω την jm8 και θα την κρατήσω ως το επίσημο froyo.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Πολύ ευχαρίστως να πειραματιστώ. Κάποια ιδέα στο πως θα σώσω το αρχείο μετά το edit γιατί δεν μου το επιτρέπει αν και είμαι root;

Εφόσον το κανείς μέσω του root explorer, αφού κανεις την τροποποίηση, επιλέγεις save and exit

Χρειάζεται να γίνει reboot. Οπότε κλεινεις και ξανά ανοίγεις την συσκευή σου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εφόσον το κανείς μέσω του root explorer, αφού κανεις την τροποποίηση, επιλέγεις save and exit

Χρειάζεται να γίνει reboot. Οπότε κλεινεις και ξανά ανοίγεις την συσκευή σου.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το λάθος μου ήταν ό,τι δε χρησιμοποίησα τον root explorer.

Edited by APNEA30

Κάνε κλικ με το δεξί πλήκτρο του ποντικιύ στο εικονίδιο computer στην επιφάνεια εργασίας και θα σου το βγάλει σαν επιλογή. Αν έχεις windows 7 και ανοίξεις το εικονίδιο computer, σου το βγάζει στα μενού (Αν έχεις ελληνικά windows λέγεται "Αντιστοίχηση δίσκου δικτύου").

ευχαριστω για την απαντηση ειχα και εγω την ιδια απορεια θα δοκιμασω αυριο να το κανω.μια ακομα ερωτηση για να εφαρμοσω το One click lag fix πρεπει να ειμαι root και αν υπαρχει κυνδυνος απο αυτην την εφαρμογη?

Για τον φίλο που δεν μπορεί να κατεβάσει εφαρμογές από το market:

Δες αν μπορείς (και είσαι) signed in στο gtalk. Εμένα όταν μου το έκανε σε κάποια φάση δεν έμπαινε ούτε στο gtalk. Από δω και από κει που έψαξα, δε βρήκα κάποια ικανοποιήτική απάντηση.

Αυτό που μάλλον δούλεψε είναι να κάνεις από τον υπολογιστή sign out από το googletalk (δεν ξέρω αν υπάρχει εφαρμογή, εγώ το έκανα στη σελίδα του gmail, που με έκανε sign in αυτόματα όταν φόρτωνε το Inbox). Άστο μερικές ώρες (5-6) και μετά δοκίμασε να κάνεις sign in στο gtalk στο κινητό.

*Λέω μάλλον γιατί τότε έπαιζα συχνα με αλλαγές σε fw και δε θυμάμαι σίγουρα αν έφτιαξε έτσι.

Είναι πάντως θέμα google account και όχι κινητού αυτό.

Don't worry.. Everything is getting nicely out of control !

πρωτα κανεις αυτο για ρουταρισμα

http://galaxyss.blogspot.com/2010/08/15-root-system-and-then-what.html

και μετα αυτο

http://galaxyss.blogspot.com/2010/08/20-increase-speed-famous-one-click-fix.html

και ειναι τζετ..

Καλημερα,

διαβασα το ποστ απο link κ εχω κανει την προετοιμασια απλα με τιποτα οτι κ να κανω δεν μπαινει σε recovery mode.Αν κρατημενα και τα 3 μαζι απλα bootarei.Αν αφησω για half a second οπως λεει στο ποστ το power και το ξαναπατησω κανει endless loop στην αρχικη οθονη με τα γραμματα.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Πολύ καλό screen protector. Το έχω κανά μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πραγματικά crystal clear, με πολύ καλή αίσθηση στην κύληση του δακτύλου. Δεν έχει ίχνος γρατζουνιάς (βέβαια το προσέχω πολύ). Το μόνο αρνητικό είναι ότι μαζεύει δαχτυλιές σαν μαγνήτης.

Δεν είμαι εδώ για κανέναν.

εχει ελληνικα?

κατεβασε το,αξιζει!!!

εχω galaxy rooted και με lag fix 2200++ score στο quadrant και γενικα ημουν πολυ ευχαριστημενος με το κιν μεχρι εχτες που επιασα στα χερια μου και επεξεραστικα αρκετη ωρα ενα iphone 4 δεν ηταν jailbroken

και ειμαι και εντελος εναντια στην apple δεν γουσταρω καθολου την ολη φαση με τα apple

το iphone πεταει ρε παιδια ειναι απιστευτα γρηγορο ανοιξα μετρημενες 32 εφαρμογες και το κιν δεν καταλαβε τπτ σαν να μην ηταν ανοιχτο τπτ. και ανα πασα στιγμη ανοιγες το μενου με τα apps που τρεχει απο κατω και επελεγα οποια εφαρμογη και ανοιγε αμεσω ακριβος εκει που το ειχα αφησει. και ουτε lagfix ουτε τπτ

πως μπορει δλδ ενα sgs ενος χρηστη που δεν ασχολειται και δεν μπορει να βαλει lag fiχ να συγκρηθει με ενα iphone

μακαρι να κατσουν να φτιαξουν σοβαρα το froyo να δουμε φως γιατι πραγματικα ξενερωσα

Συμφωνω κι επαυξανω.

Παιδια καλημερα ,μια ερωτηση .Το Galaxy που αγορασα απο e-shop ειναι branded Vodafon κι επειδη εγω δεν το θελω ετσι γιατι εχω Cosmote τι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις ? Σε επικοινωνια που ειχα μαζι τους μ εχουν ολο στο περιμενε . Αν δεν μου το αλλαξουν υπαρχει τροπος να ξεφορτωθω τις εφαρμογες και την εικονα εκκινησης της Vodafon.
ΓΙΑΝΝΗΣ

Καλημέρα σας!

Σχετικά με το "κόλημα" που έφαγε το Μαρκετ για 2 μέρες και δεν κατέβαινε τίποτα το αντιμετώπισα ριζοσπαστικά. Έκανα Hard Reset και έτσι επιλύθηκε. Δεν αποκλείεται όμως αυτό που είπε ο φίλος πριν... Ότι δηλαδή το Talk παίζει να δημιουργεί προβλήματα στο Μαρκετ.

Τώρα θα ήθελα να σας ρωτήσω ξανά: Ποιες υπηρεσίες και με ποιες τιμές πρέπει να κάνουμε Fire Up στο LagFix για να δούμε καλύτερες επιδόσεις;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Παιδια καλημερα ,μια ερωτηση .Το Galaxy που αγορασα απο e-shop ειναι branded Vodafon κι επειδη εγω δεν το θελω ετσι γιατι εχω Cosmote τι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις ? Σε επικοινωνια που ειχα μαζι τους μ εχουν ολο στο περιμενε . Αν δεν μου το αλλαξουν υπαρχει τροπος να ξεφορτωθω τις εφαρμογες και την εικονα εκκινησης της Vodafon.

Καλημέρα, αυτές τις μέρες παίζει προσφορά για το galaxy απο Voda γι'αυτό και το σπρώχνουν. Μην σε απασχολεί αυτό αλλάζει πολύ εύκολα firmware και έχεις ξεμπερδέψει. Ψάξε λίγο στο forum και θα βρεις λεπτομέρειες.

Καλημέρα σας!

Σχετικά με το "κόλημα" που έφαγε το Μαρκετ για 2 μέρες και δεν κατέβαινε τίποτα το αντιμετώπισα ριζοσπαστικά. Έκανα Hard Reset και έτσι επιλύθηκε. Δεν αποκλείεται όμως αυτό που είπε ο φίλος πριν... Ότι δηλαδή το Talk παίζει να δημιουργεί προβλήματα στο Μαρκετ.

Τώρα θα ήθελα να σας ρωτήσω ξανά: Ποιες υπηρεσίες και με ποιες τιμές πρέπει να κάνουμε Fire Up στο LagFix για να δούμε καλύτερες επιδόσεις;

Βάλε το minfree (aggressive), ώστε να έχεις και task manager, θα σου κρατάει > 100 mb σταθερά ελεύθερη μνήμη, και αν θες δοκίμασε το deadline στο scheduler..ίσως δεις διαφορά προς το καλύτερο...

Αντώνης

Βάλε το minfree (aggressive), ώστε να έχεις και task manager, θα σου κρατάει > 100 mb σταθερά ελεύθερη μνήμη, και αν θες δοκίμασε το deadline στο scheduler..ίσως δεις διαφορά προς το καλύτερο...

Χρησιμοποιώ ήδη το Advanced Task Killer με τη ρύθμιση που λες (Aggresive). Να το βγάλω και να βάλω αυτό;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Αντωνακη καλημερα,

εγω το δουλευω στο strict οπως ανεφεραν και αλλα παιδια εδω. το aggressive δουλευι καλα ? μηπως μου κλεινει συνεχεια εφαρμογες που εχω ανοιχτες και τις χρειαζομαι ? τι λες ?

ποια ειναι τα ορια του strict και ποια του aggressive ? σε mb εννοω. ποιο ειναι το οριο που αρχιζει και κλεινει εφαρμογες ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Παιδιά, προσπαθώ να κατεβάσω κάποια αρχεία στο κινητό και δεν το αναγνωρίζει τπ pc. βάζω το καλώδιο usb, το ρυθμίζω σε συσκευή αποθήκευσης, αλλα δεν το βλέπει ο υπολογιστής είτε έχω εγκατεστημένο το kies, είτε όχι.

Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο!

https://db.tt/OCU7WIRo

Τι έγινε πάλι βρε παιδιά;

Καθομουν μια ώρα κι έγραφα για να δώσω μια εμπεριστατομενη άποψη σαν χρηστης και των δυο λειτουργικων, για το που υπερτερεί το galaxy-androids έναντι του iphone4 -ios ώστε να βοηθήσω όσους βρίσκονται σε διλλημα και ρωτούν συνεχώς ποιο από τα δυο και μόλις πήγα να ποσταρω μου λέει ότι είναι κλειδωμενο το θέμα και όλα τα σχετικά πόστ αγνοούνται.

Δεν πρόκειται για VS αφού όλοι ξέρουμε ότι και οι δυο συσκευές είναι κορυφαίες.

Απλά με το να αναφέρουμε κάποια πράγματα βοηθάμε στην σωστή επιλογή γιατί το ποιο από τα δυο θα αγοράσει κάποιος εξαρτάται από το τι του ταιριάζει και τι ανάγκες έχει.

Οι απειροι χρήστες δεν μπορούν να γνωρίζουν αν δεν τους βοηθήσουμε.

Μπαίνουν στα σχετικά thread και ρωτούν.

Το αν εμείς κάνουμε το thread χάλια με φιλονικιες αντί εμπεριστατομενω απαντήσεων, τότε φταίμε εμείς και όχι αυτοί που ρωτούν.

@@Doganos

Αυτό που λες ότι όταν κατεβάζεις μια εφαρμογή από το market η συσκευή κολλάει και δεν μπορείς να κανείς τίποτε άλλο, δεν ισχύει.

Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές δουλεύοντας ταυτόχρονα άλλες εφαρμογές και μάλιστα δέχθηκα κλήση την συγκεκριμένη στιγμή.

@@Κατι άλλο που βλέπω είναι ότι υπάρχουν συμφορουμιτες που μπαίνουν καιρό στο thread του galaxy και κάνουν ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί δεκάδες φορές.

Που σημαίνει ότι δεν διαβάζουν τα προηγούμενα πόστ και απλά μπαίνουν για να λύσουν τις οποίες απορίες η προβλήματα θα τους παρουσιαστούν.

Ο σκοπός του φορουμ είναι να μαθαίνουν οι νεότεροι για να βοηθήσουν κι αυτοί με την σειρά τους κάποια στιγμή τα πιο νέα μέλη.

Το να μπαίνουμε μόνο όταν χρειαζόμαστε βοήθεια.....

Edited by Te_salat

Παιδιά, προσπαθώ να κατεβάσω κάποια αρχεία στο κινητό και δεν το αναγνωρίζει τπ pc. βάζω το καλώδιο usb, το ρυθμίζω σε συσκευή αποθήκευσης, αλλα δεν το βλέπει ο υπολογιστής είτε έχω εγκατεστημένο το kies, είτε όχι.

- Ο υπολογιστής μου δε βλέπει το κινητό όταν το συνδέω σε mass storage, και θέλω να περάσω αρχεία!

Πρέπει να κάνεις mount την κάρτα του κινητού. Σύνδεσέ το σε mass storage mode (Συσκευή αποθήκευσης), και πάνω αριστερά θα βγει το σηματάκι του USB. Τράβα με το δάχτυλό σου κάτω το notification bar, και θα λέει USB connected, και αν έχει συνδεθεί σωστά, από κάτω ακριβώς θα γράφει με μικρότερα γράμματα "Select to copy files to/from your computer". (Aν δεν το δεις αυτό με τη μία - μερικές φορές συμβαίνει - βγάλε το USB, ξαναβάλτο, και κοίτα πάλι, θα υπάρχει). Πάτα εκεί πάνω, και θα σου δώσει επιλογή για Mount. Μόλις το κάνεις αυτό, το pc σου θα βλέπει το τηλέφωνο σαν flash drive.

Όταν τελειώσεις τις αντιγραφές, κάνε "ασφαλή κατάργηση" από το task bar, μετά ξανατράβα κάτω τη μπάρα, και πάτα "Turn off USB storage". Μετά από λίγο που θα κάνει το media scanning, μπορείς να αφαιρέσεις το USB με ασφάλεια.

(Για να βγει η επίλογη για mass storage, διάλεξε στο Ρυθμίσεις - Πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο - Ρυθμίσεις USB, το Να γίνεται ερώτηση κατά τη σύνδεση).

Το παραπάνω από το post του tyxerakia που θα βρεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103

Edited by Lakerdas
Μάκης

Αντωνακη καλημερα,

εγω το δουλευω στο strict οπως ανεφεραν και αλλα παιδια εδω. το aggressive δουλευι καλα ? μηπως μου κλεινει συνεχεια εφαρμογες που εχω ανοιχτες και τις χρειαζομαι ? τι λες ?

ποια ειναι τα ορια του strict και ποια του aggressive ? σε mb εννοω. ποιο ειναι το οριο που αρχιζει και κλεινει εφαρμογες ?

Αντώνη δεν κλείνει τίποτα που να χρειάζεσαι.

Εννοώ δεν κλείνει ποτέ εφαρμογή την οποία έχεις ενεργή γιατί κάτι κανείς μ αυτήν και για κάποιο λόγο το σταμάτησες για κάτι άλλο με σκοπό να επιστρεψεις αργότερα.

Κλείνει μόνο εφαρμογές που είναι ανενεργές και τρέχουν στο background.

Ακόμα και να κλείσει μια τέτοια εφαρμογή, όταν η συσκευή έχει αποθέματα μνήμης ram, ανοίγει ακαριαία.

Οπότε βάλτο άφοβα στο aggressive. Κερδίζεις περισσότερα απ αυτά που χάνεις.

Μιλάω πάντα για το MinFreeManager και όχι για task killer οι οποίοι δεν χρειάζονται πλέον.

- Ο υπολογιστής μου δε βλέπει το κινητό όταν το συνδέω σε mass storage, και θέλω να περάσω αρχεία!

Πρέπει να κάνεις mount την κάρτα του κινητού. Σύνδεσέ το σε mass storage mode (Συσκευή αποθήκευσης), και πάνω αριστερά θα βγει το σηματάκι του USB. Τράβα με το δάχτυλό σου κάτω το notification bar, και θα λέει USB connected, και αν έχει συνδεθεί σωστά, από κάτω ακριβώς θα γράφει με μικρότερα γράμματα "Select to copy files to/from your computer". (Aν δεν το δεις αυτό με τη μία - μερικές φορές συμβαίνει - βγάλε το USB, ξαναβάλτο, και κοίτα πάλι, θα υπάρχει). Πάτα εκεί πάνω, και θα σου δώσει επιλογή για Mount. Μόλις το κάνεις αυτό, το pc σου θα βλέπει το τηλέφωνο σαν flash drive.

Όταν τελειώσεις τις αντιγραφές, κάνε "ασφαλή κατάργηση" από το task bar, μετά ξανατράβα κάτω τη μπάρα, και πάτα "Turn off USB storage". Μετά από λίγο που θα κάνει το media scanning, μπορείς να αφαιρέσεις το USB με ασφάλεια.

(Για να βγει η επίλογη για mass storage, διάλεξε στο Ρυθμίσεις - Πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο - Ρυθμίσεις USB, το Να γίνεται ερώτηση κατά τη σύνδεση).

Το παραπάνω από το post του tyxerakia που θα βρεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103

Ευχαριστώ πολύ..... Δούλεψε με τη μια...

Edited by dpant

Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο!

https://db.tt/OCU7WIRo

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...