Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και μια προσφορα απο μενα.....

Ηταν κοκκινο μεχρι πριν λιγο, αλλα γιατι?

Ημουνα κατω απο 40% μπαταρια!!! και οταν πηγα να κανω undo to oclf μου εγραψε δεν γινεται γιατι εχω κατω απο 40% μπαταρια........

Φορτισα λοιπον μπαταρια!

Τωρα το εχω πρασινο το oclf και κοκκινο το undo oclf:)

Αρα τωρα θα μπει!

Ναι! Αυτο με την μπαταρία είναι πολυ σημαντική λεπτομέρεια!! Νομίζω πως ναι τώρα θα μπεί...:)

Αντώνης

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω γιατι δεν μπορω να κανω την αναβαθμιση του kiss σε κανενα pc μου?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Γιατί δεν υπάρχει επίσημη αναβάθμιση για να κάνεις :)

- Alex

Γιατί δεν υπάρχει επίσημη αναβάθμιση για να κάνεις :)

Εγω που το έχω πάρει απο Cosmote και εχω την XG1, δεν έχει βγει επίσημα η ΧΜ1?

Τοτε γιατι την έχει η Vodafone?

Για να βάλω οποια επίσημη αναβάθμιση βγει, πρέπει να έχω βγάλει το oclf, και το root?

Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο!

https://db.tt/OCU7WIRo

οταν ανοιγεις εναν killer και σε μια εφαρμογη σου βγαζει τον χαρακτρισμο service τι σημαινει?ποιες εφαρμογες θα ηταν καλο να αποφευγουμε να σκοτωνουμε?

Εγω που το έχω πάρει απο Cosmote και εχω την XG1, δεν έχει βγει επίσημα η ΧΜ1?

Τοτε γιατι την έχει η Vodafone?

Για να βάλω οποια επίσημη αναβάθμιση βγει, πρέπει να έχω βγάλει το oclf, και το root?

Oχι, το root/oclf δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αναβάθμιση.

Τα ελληνικά τηλέφωνα απο JG1 και μετά, δεν έχουν πάρει αναβάθμιση, είναι ό,τι είναι, μέχρι να πάρουν. Η φουρνιά που είχε JG1 είναι παλιότερη από τη φουρνιά με JM2, αλλά δεν υπάρχει επίσημη αναβάθμιση από το ένα στο άλλο. Η μόνη επίσημη αναβάθμιση που δόθηκε στην Ελλάδα, είναι από JFB σε JM2, πριν από μια βδομάδα. Μπορεί να βγει και για το JG1 αναβάθμιση, αλλά δεν ξέρει κανένας αν και πότε. Θα μου πεις τώρα είναι άδικο αυτό, οκ, αλλά είναι θέμα της Samsung. Όσο για το γιατί οι διαφορετικοί πάροχοι δίνουν διαφορετικές εκδόσεις, αυτό συμβαίνει παντού, οι καναδοί π.χ. στη Bell έχουν το JH1, οι περισσότεροι αγγλικοί πάροχοι δίνουν τη JM1 , κ.α. Επίσης ακόμα και στην ίδια χώρα διαφέρει το firmware μεταξύ ξεκλείδωτου τηλεφώνου και κλειδωμένου σε κάποια εταιρεία, γιατί πρέπει να συμφωνήσει η εταιρεία με τη Samsung... το ίδιο ακριβώς γίνεται με όλα τα τηλέφωνα, Νοκια κτλ...

Εδώ λεει ότι η T-mobile θα παρέχει το froyo στο τέλος του μήνα ...

Αν βγει το φρόγιο στην ευρώπη, θα έρθει πρώτα εδώ... θα ενημερώσω στις επόμενες μέρες (οι προηγούμενες φήμες λέγανε θα βγει αύριο).

Edited by Tyxerakias
- Alex

Έτοιμο και το βιντεακι. Μόνο ζητώ συγγνώμη για την κακή λειψη.

Οι μπαταρίες της καμερας μου είχαν τελειώσει και αναγκάστηκα να το τραβηξω με την web cam του MacBook η οποία όταν θες να τραβηξεις βίντεο τα δείχνει σε μορφή mirror δηλαδή αντίστροφα.

Ομως αυτό που θελουμε να δούμε από το βίντεο φαίνεται καθαρά.

Αφαιρεσα το lag fix κάτι που φαίνεται και από τον αποθηκευτικο χώρο των 2 γίγα στον οποίο εγκαθίστανται και καταλαμβάνει το 1gb.

Αλλά και ανοίγοντας την εφαρμογή του OCLF φαίνεται διαθέσιμη η επιλογή εγκατάστασης του lag fix.

Για τους πιο δυσπιστους στο τέλος του βίντεο τρέχω το Quadrant benchmark που μου δίνει μόλις 910 όταν με το lag fix παίρνω 2150 ++.

Ξεκινοντας το βιντεακι ανοίγω την εφαρμογή System Panel όπου μπορείτε να δείτε ότι στα παρασκηνιο τρέχουν πολλές εφαρμογές.

Ανοίγω κάποιες εφαρμογές ενδεικτικά για να δείτε την ταχύτητα και γενικά την άψογη λειτουργία της συσκευής.

Επίσης δείχνω συχνά τον official task manager για να μην πει κανείς ότι είχα ενεργή την εφαρμογή του facebook, το οποίο άνοιξε τόσο γρήγορα γιατί απλά τρέχει στο παρασκήνιο.

Έχω μόνο εγκατεστημένο το MinFreeManager και το auto run killer για να αποτρεπω κάποιες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ συχνά από το να ανοίγουν μόνες τους και να τρέχουν στο παρασκήνιο χωρίς λόγο.

Δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό.

Εφαρμογές από το market είναι μπορεί ο καθένας να τις βάλει και δεν είναι φτιαγμένες για το galaxy αλλά για το desire.

http://www.youtube.com/watch?v=QzHZY2v1xAM

Διαβάστε και το σχόλιο που έκανε στο YouTube, φίλος που έχει iphone4 και είναι γνωστός στο myphone. Zaharakis για όσους τον ξέρουν.

Έγραψε λοιπόν: μην περιμένεις να τα δεις αυτά και στο iphone4

Έτσι για να δουν κάποιοι ότι όταν κάποιος δεν είναι πορομενος με μια συσκευή μπορεί να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Και ο Δημητρης ο Ζαχαρακης λέει πάντα αυτό που βλέπει.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

προσπαθω να περασω τις ρυθμισεις mms για wind απο το link που εχει δωθει αλλα στα πεδια MNC και MCC που στο link το δινει κενο,αν το αφησω κενο στο τηλεφωνο δεν με αφηνει να αποθηκευσω και μου ζητα να βαλω καποιες τιμες,τις οποιες βαζω στην τυχη και οπως γινετε κατανοητο δεν μπορω να στειλω mms

καμια βοηθεια?

προσπαθω να περασω τις ρυθμισεις mms για wind απο το link που εχει δωθει αλλα στα πεδια MNC και MCC που στο link το δινει κενο,αν το αφησω κενο στο τηλεφωνο δεν με αφηνει να αποθηκευσω και μου ζητα να βαλω καποιες τιμες,τις οποιες βαζω στην τυχη και οπως γινετε κατανοητο δεν μπορω να στειλω mms

καμια βοηθεια?

ΜCC= 202

MNC = 10

καποιος αν μπορει να με διαφωτισει τι σημαινει η ενδειξη service σε μια εφαρμογη οταν ανοιγουμε εναν killer?υπαρχουν καποιες εφαρμογες τις οποιες θα επρεπε ν;α αποφευγουμε να σκοτωνουμε?το boot τι ειναι,πως γινεται και σε τι βοηθαει?αν γινεται απαντηστε μου γιατι ειμαι νεος χρηστης και εχω χασει λιγο την μπαλα.

Καλησπέρα σας και πάλι!

Έχω 2 λογαριασμούς Email. Ένα Gmail και ενα Microsoft Exchange. Με ποιο από τα προγραμματα που έχει το κινητό πρέπει να συγχρονίσω το καθένα για να εχω Push Mail. Το Gmail πρέπει ΜΟΝΟ ή μαλλον καλύτερα να το συγχρονίσω με την εφαρμογή-Gmail που έχει ή με την Εφαρμογή-Ε-Mail που έχει;

Σας ευχαριστώ!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Έτοιμο και το βιντεακι......

Έτσι για να δουν κάποιοι ότι όταν κάποιος δεν είναι πορομενος με μια συσκευή μπορεί να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Και ο Δημητρης ο Ζαχαρακης λέει πάντα αυτό που βλέπει.

Αστα φιλε Te_Salat ,μαλλον overclocked τον βλεπω τον Γαλαξια σου και δεν μας το λες!!!!!:D

( Φοβερο βιντεακι , ευγε!!!:!:)

καποιος αν μπορει να με διαφωτισει τι σημαινει η ενδειξη service σε μια εφαρμογη οταν ανοιγουμε εναν killer?υπαρχουν καποιες εφαρμογες τις οποιες θα επρεπε ν;α αποφευγουμε να σκοτωνουμε?το boot τι ειναι,πως γινεται και σε τι βοηθαει?αν γινεται απαντηστε μου γιατι ειμαι νεος χρηστης και εχω χασει λιγο την μπαλα.

Δεν πειράζει ποτέ εφαρμογές του συστήματος με τον task killer. Όσες έχουν το σήμα των android περιέχουν αρχεία του συστήματος και πραγματοποιούν διάφορες εργασίες.

Αν δεν γνωρίζεις ασε τον task killer να κάνει αυτός την δουλειά του.

Boot με απλά λόγια είναι το φορτωμα του λειτουργικού όταν την ανοίγουμε. Και reboot εννοούμε την επανεκινηση της συσκευής.

Διάβασε όσο μπορείς, ειδικά αν έχεις πρόβλημα και με βασικές γνώσεις pc θα πρέπει να κουραστεί λίγο για να κατανοησεις κάποια πράγματα.

Δεν είναι όμως δύσκολο. Λίγη προσπάθεια θέλει αν σ αρέσει να ασχοληθείς. Διαφορετικά δούλεψε την συσκευή σου απλά χωρίς να πειράζει ότι δεν καταλαβαίνεις.

Αστα φιλε Te_Salat ,μαλλον overclocked τον βλεπω τον Γαλαξια σου και δεν μας το λες!!!!!:D

( Φοβερο βιντεακι , ευγε!!!:!:)

Εδώ που τα λέμε με εξεπλειξε κι εμένα. Τελικά το MinFreeManager μαζι με το task run killer είναι όλα τα λεφτά. Το lag fix σίγουρα βελτιώνει πολύ τα πράγματα, αλλά και χωρίς δεν είναι καθόλου άσχημα.

Είδατε ότι με όλες αυτές τις εφαρμογές που άνοιξα στην διάρκεια του βίντεο, η μνήμη στο τέλος ήταν 221/326 δηλαδή 105MB .

Χωρίς task run τρέχουν στο background κατευθείαν με το που bootαρεις τουλάχιστον 6-7 εφαρμογές όπως backup pro, documents to go, Qik, TuneIn Radio κλπ.

Για ποιο λόγο αυτές τις εφαρμογές να τις έχω να τρέχουν στο παρασκήνιο αφου κι με πλήρη εναρξη ανοίγουν σφαίρα, ασε που δεν τις χρησιμοποιώ καθημερινά.

Μακάρι να μπορούσα να το κάνω over clock αλλά δεν έχω φτάσει σ αυτό το επίπεδο ακόμα. :O Ασε που δεν ξέρω αν έχει βγει κάτι σχετικό για galaxy.

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδια αν φωρτωσω μια beta εκδοση τοθ froyo στο γαλαξια μου η μια εκδοση που εχω βρει σε site μετα θα υπαρχει προβλημα με το update?

τι αλλο προβλημα μπορει να εχω?

η σελιδα που βρικα το πως να βαλω froyo εκδοση ειναι η παρακατω

http://www.pathikshah.com/blog/install-android-2-2-froyo-galaxy-s/

σας παρακαλω απαντηστε μου!

ευχαρηστω εκ των προτερων.:confused::confused::confused:

Εδώ που τα λέμε με εξεπλειξε κι εμένα. Τελικά το MinFreeManager μαζι με το task run killer είναι όλα τα λεφτά. Το lag fix σίγουρα βελτιώνει πολύ τα πράγματα, αλλά και χωρίς δεν είναι καθόλου άσχημα.

Είδατε ότι με όλες αυτές τις εφαρμογές που άνοιξα στην διάρκεια του βίντεο, η μνήμη στο τέλος ήταν 221/326 δηλαδή 105MB .

Χωρίς task run τρέχουν στο background κατευθείαν με το που bootαρεις τουλάχιστον 6-7 εφαρμογές όπως backup pro, documents to go, Qik, TuneIn Radio κλπ.

Για ποιο λόγο αυτές τις εφαρμογές να τις έχω να τρέχουν στο παρασκήνιο αφου κι με πλήρη εναρξη ανοίγουν σφαίρα, ασε που δεν τις χρησιμοποιώ καθημερινά.

Μακάρι να μπορούσα να το κάνω over clock αλλά δεν έχω φτάσει σ αυτό το επίπεδο ακόμα. :O Ασε που δεν ξέρω αν έχει βγει κάτι σχετικό για galaxy.

Μπορείς να δώσεις ένα link για το task run killer ή να πεις πως γράφεται ακριβώς στο market?

Μπορείς να δώσεις ένα link για το task run killer ή να πεις πως γράφεται ακριβώς στο market?

AutoRun Killer

παιδια αν φωρτωσω μια beta εκδοση τοθ froyo στο γαλαξια μου η μια εκδοση που εχω βρει σε site μετα θα υπαρχει προβλημα με το update?

τι αλλο προβλημα μπορει να εχω?

η σελιδα που βρικα το πως να βαλω froyo εκδοση ειναι η παρακατω

http://www.pathikshah.com/blog/install-android-2-2-froyo-galaxy-s/

σας παρακαλω απαντηστε μου!

ευχαρηστω εκ των προτερων.:confused::confused::confused:

H JP2 είναι παλιά έκδοση, η τελευταία φρόγιο είναι η JPH. Προσωπικά αν δεν ξέρεις ακριβώς τί κάνεις, δε θα συνιστούσα να βάλεις φρόγιο ακόμα μόνος σου. Αν θες οπωσδήποτε καινούριο firmware μπορείς να βάλεις την JM8 που είναι η τελευταία Eclair εκδοση.

Το φρόγιο είναι πολύ beta ακόμα απ'ότι φαίνεται, και έχουν αναφερθεί αρκετά προβλήματα που είναι μεγάλος μπελάς για να λυθούν αν δεν ξέρεις, ένα από τα οποία είναι οτι μπορεί να σου αλλάξει το IMEI σου σε κάτι άσχετο.

Αν καταφέρεις να το βάλεις χωρίς προβλήματα, όπως έχουν κάνει μερικοί φίλοι από δω (hitech) , δε θα δεις ουσιαστική διαφορά από το Εclair, γιατί δεν έχει γίνει optimised ακόμα το φρόγιο για το Galaxy S...

Τώρα για το αν θα μπορείς να περάσεις την επίσημη έκδοση πάνω στη φλασαρισμένη δική σου, κανείς δεν ξέρει σίγουρα... μπορείς παρ'όλα αυτά φλασάρεις πρώτα μια επίσημη Eclair (JF3, JM1), και θα γίνεται από κει.

Η πιο ολοκληρωμένη σελίδα για firmware upgrades είναι η samfirmware.com.

- Alex

Εξω ξενερωσα με την αργοπορεια της Samsung για το froyo και λεω να το πουλησω.....

1 μηνα δεν περιμενω...

Βολευτηκα και με το iphone ...

Edit: Και πανω που εγραφα αυτες τις γραμμες.....

http://www.engadget.com/2010/09/22/samsung-galaxy-s-meets-froyo-by-months-for-t-mobile-uk-customer/

:) Το δικο μου που ειναι απο expansys ελπιζω να το πιανει :)

Samsung S21 Ultra

tuxairakia επιδει δεν τα ξερω πολυ καλα ολα αυτα μπορει να μου πεισ πως θα βαλω αυτο το Eclair(..........) που μου ειπες?

σε παρακαλω γτ εχω κανει μα.....κια!

το ειχα φλασαρει αυτο και μετα ξαναφλασαρα κατι αλλο μεσο Ordin3.0

(I9000XWJM5):CODE_I9000XWJM5

CSC-I9000SERJM1

MODEM_I9000XXJM3

πες τωρα τι πρεπει να κανω για να το φερω σε αυτο που μου ανεφερες πριν

σε παρακαλω δεν ξερω αν εχω κανει κατι λαθος η σωστο!

tuxairakia επιδει δεν τα ξερω πολυ καλα ολα αυτα μπορει να μου πεισ πως θα βαλω αυτο το Eclair(..........) που μου ειπες?

σε παρακαλω γτ εχω κανει μα.....κια!

το ειχα φλασαρει αυτο και μετα ξαναφλασαρα κατι αλλο μεσο Ordin3.0

(I9000XWJM5):CODE_I9000XWJM5

CSC-I9000SERJM1

MODEM_I9000XXJM3

πες τωρα τι πρεπει να κανω για να το φερω σε αυτο που μου ανεφερες πριν

σε παρακαλω δεν ξερω αν εχω κανει κατι λαθος η σωστο!

Έχεις ήδη Eclair φίλε, απλά την JM5 έκδοση. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να φλασάρεις την JM8 αν δε σε ικανοποιεί αυτή που έβαλες η ρώσικη.

Δεν καταλαβαίνω γιατί αν δεν ξέρεις τί κάνεις όπως λες, πας και φλασάρεις άσχετες ανεπίσημες εκδόσεις που μπορεί να σου χαλάσουν το κινητό, και δε μιλάω για σένα μόνο αλλά γενικά... τί πρόβλημα είχε πριν, που έφτιαξε μ'αυτή που έβαλες;

Anyway, στο site που σου είπα (http://www.samfirmware.com) μπορείς να βρεις όλες τις εκδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει επίσημα και μη, και να βάλεις ότι θες.

Εξω ξενερωσα με την αργοπορεια της Samsung για το froyo και λεω να το πουλησω.....

1 μηνα δεν περιμενω...

Βολευτηκα και με το iphone ...

Edit: Και πανω που εγραφα αυτες τις γραμμες.....

http://www.engadget.com/2010/09/22/samsung-galaxy-s-meets-froyo-by-months-for-t-mobile-uk-customer/

:) Το δικο μου που ειναι απο expansys ελπιζω να το πιανει :)

Δικαίωμά σου να το πουλήσεις :p

To ότι η T-Mobile έγραψε αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα... μπορεί να βγει μπορεί και όχι. Και αν βγεί μπορεί να βγει μόνο για τα κλειδωμένα σε τ-μομπάιλ... αν και αμφιβάλλω, κανένας πάροχος δεν εβγαλε ποτέ αναβάθμιση πριν από τα unbranded.

Σε κάθε περίπτωση, θα μπορείς να κάνεις update μόνο με αγγλικό τηλέφωνο, και σε αγγλικό firmware, το οποίο δεν περιέχει ελληνικά πληκτρολόγια. Αν βγει πάντως, θα ενημερώσω αμέσως όπως είπα.

AutoRun Killer

Κώστα δεν ξέρω αν έχεις ήδη δοκιμάσει το autostarts, αν όχι δοκίμασέ το είναι πολύ πιο πλήρες από το autorun killer. Δε δείχνει μόνο τα startup προγράμματα, αλλά και τι processes αρχίζει το κάθε πρόγραμμα και ποιές λειτουργίες καλούν ένα πρόγραμμα να ανοίξει... μπορείς να βρεις ετσι μερικά τραγικά λάθη σε άσχημα προγραμματισμένες εφαρμογές και να τα σταματήσεις, όπως π.χ. το yahoo mail που ανοίγει από μόνο του μόλις εγκαθιστάς μια εφαρμογή, ή όταν λαμβάνεις ένα sms (άσχετα και τα 2)...

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.
- Alex

Δεν έχεις καθόλου δίκιο. Με το lag fix είναι άλλο τηλέφωνο και δεν επιρεαζει πουθενά την σωστή λειτουργία.

Πως να επιρεαζει άλλωστε όταν το μόνο που κάνει είναι να φτιάχνει ένα partition στην εσωτερική κάρτα, σε φορματ ext και να μεταφέρει εκεί τα αρχεία συστήματος συν τα data των εφαρμογών.

Κοιτα εγω 10 εφαρμογές ταυτοχρονα δεν ανοιγω σχεδον ποτε γιατι δεν το χρειαζομαι ισως σε τετοια βαρια χρηση να εχει καποιο νοημα το fix. Σε καθημερινη χρηση λοιπον δε διαπιστωσα καμια ιδιαιτερη αλλαγη με το lagfix σε ταχυτητα. Αντιθετα με το lagfix μου εχει τυχει να κρασαρει και να κολλησει η συσκευη πχ με το destinator και μια φορα ακομη και με την εφαρμογη τηλεφωνου (κλησεις δλδ) ενταξει δεν εγινε πολλες φορες αλλα εγινε ενω χωρις το fix δεν ειχα τετοιο προβλημα ακομη.

Το τι ακριβώς κανει το lagfix δεν το ξερουμε αν δε δουμε κωδικα, συμφωνω οτι σε γενικες γραμμες κανει αυτο που λες (ext2 partition) αλλά και μονο αυτο μπορεί να φτανει αφού το ext2 δεν ειναι journaled file system ενω το RFS της samsung ειναι αν δεν κανω λαθος (βεβαια δεν μπορουμε να μαστε και σιγουροι αφου ειναι proprietary). Σ ενα μη journaled file system ειναι πιο ευκολο να εχουμε corrupted files κ.τ.λ οποτε και πιο ευκολο να εχουμε ασταθη λειτουργια γενικοτερα. Ενα συλλογισμο κανω απλα δεν μπορω να ξερω.

iPad - Galaxy S

Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk

σευχαριστω τελεστατ.μπορεις ομως να μου πεις τι σημαινει και η ενδειξη service?αυτη τη στιγμη εχω τον process manager.ειναι καλος?προτεινεiς να κατεβασω καποιον αλλο?υπαρχει καπου ενας συγκεντρωτικος οδηγος για τις λειτουργιες ενος killer και για καποιες ωρολογιες ωστε να με βοηθησει να κανω τις απαραιτητες ρυθμισεις?

Παιδιά έσβησα το λογαριασμό του facebook γιατί μου βγάζει ότι έχει πρόβλημα ο αυτόματος συγχρονισμός. Τώρα που τον επανεγκατέστησα:

1ον Ακόμα μου ξαναβγάζει πρόβλημα αυτόματου συγχρονισμού. Εντούτοις χειροκίνητα δείχνει να συγχρονίζει.

2ον Απ' τη στιγμή που ξαναέφτιαξα το λογαριασμό, στο ημερολόγιο μου εμφανίζει τα γενέθλια των επαφών του facebook διπλά. Στη μία καταχώριση υπάρχει δίπλα η φωτογραφία της επαφής και στην άλλη δεν υπάρχει. Δεν έχω βρει τι φταει και κάθομαι τώρα να σβήνω τις διπλές καταχωρίσεις μία-μία χειροκίνητα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να τις σβήσω όλες μαζί, ή εστω γιατί μου συνέβη αυτό μην την ξαναπατήσω?

Και ακόμα σβήνω γενέθλια............

Αντώνης.

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...