Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σε ολους ειναι το πρωτο μου ποστ στο forum

ηθελα να ρωτησω πιο νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο 2.1 firmware για το κινητο, το jg5 ? η καποιο απο τα jm1 h jm2 ?

ακομα πιο ειναι καλυτερο lag fix γενικα απο θεμα και αποδοσης αλλα και καταναλωσης μπαταριας αυτο του mimocan η καποιο αλλο που κανει χρηση της ext2 memory ?

To πιο πρόσφατο (και πιο σταθερό σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες) είναι το JM7.

Του RyanZA με την ext2 είναι πιο καινούριο και πιο έυκολο να γίνει από του mimocan... δεν ξέρω για καλύτερο, αλλά έτσι λένε.

- Alex

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εθεσα το ερώτημα και χθες και δεν έλαβα καποια απάντηση (τουλάχιστο κατατοπιστική). Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί δεν λαμβάνω MMS παρότι οι ρυθμίσεις από την WIND είναι σωστές. Υπάρχει καποια επιπλέον ρύθμιση που πρέπει να κάνω στο κινητό? ευχαριστώ πολύ.

Γεια σας παιδια,

Εχει κανεις αλλος θεμα με το google maps γιατι ακομα και οταν κανω navigation σβηνει η οθονη..Δεν υπαρχει καποιο setting να εχεις την οθονη always on during navigation??

Ρε σεις, βοηθήστε με λίγο γιατί θα σκάσω.

Έχω δοκιμάσει πόσα 3Gblockers αλλά κανένα δε δούλεψε! Το 3G ανοίγει αυτόματα όποτε κλείνω το WIFI. Διέγραψα το APN που είχα δημιουργήσει με τα στοιχεία σύνδεσης της Cosmote, αλλά συνεχίζει να μπαίνει. Δε κλείνει με τίποτα και για κανένα λόγο, εκτός και αν έχω συνέχεια ανοιχτό το WiFi, κάτι που μου τρώει δίχως λόγο μπαταρία. Καμία ιδέα; Άλλο πρόβλημα είναι ότι ενώ έχω βάλει το WatchDog για να βλέπω τη κίνηση που έχω κάνει, δε μου μετράει τίποτα.

Εθεσα το ερώτημα και χθες και δεν έλαβα καποια απάντηση (τουλάχιστο κατατοπιστική). Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί δεν λαμβάνω MMS παρότι οι ρυθμίσεις από την WIND είναι σωστές. Υπάρχει καποια επιπλέον ρύθμιση που πρέπει να κάνω στο κινητό? ευχαριστώ πολύ.

Το κινητό είναι καινούριο και γενικώς οι εταιρείες δεν γνωρίζουν ακόμα τις ακριβείς ρυθμίσεις...τα ίδια έπαθα και εγώ με cosmote που μου δίναν ρυθμίσεις για wave..για δοκίμασε από εδώ...http://magic-tips.blogspot.com/search/label/Wind

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

Ρε σεις, βοηθήστε με λίγο γιατί θα σκάσω.

Έχω δοκιμάσει πόσα 3Gblockers αλλά κανένα δε δούλεψε! Το 3G ανοίγει αυτόματα όποτε κλείνω το WIFI. Διέγραψα το APN που είχα δημιουργήσει με τα στοιχεία σύνδεσης της Cosmote, αλλά συνεχίζει να μπαίνει. Δε κλείνει με τίποτα και για κανένα λόγο, εκτός και αν έχω συνέχεια ανοιχτό το WiFi, κάτι που μου τρώει δίχως λόγο μπαταρία. Καμία ιδέα; Άλλο πρόβλημα είναι ότι ενώ έχω βάλει το WatchDog για να βλέπω τη κίνηση που έχω κάνει, δε μου μετράει τίποτα.

Διέγραψες το APN και μπαίνει; Πώς γίνεται αυτό; Τα APN σου δηλαδή στο μενού των ρυθμίσεων είναι άδειο; Και μπαίνει ακόμα;

- Alex

Δε χρησιμοποιείς κάποιον launcher έτσι; (π.χ. launcherpro ή adw). Το Kies δουλεύει μόνο με το Touchwiz που είχε όταν το πήρες.

Βάλε από εδώ τους drivers για 64 bit windows, κάνε ένα reboot και ξαναδοκίμασε... : http://rapidshare.com/files/410510904/USB_Drivers.rar.html. (Τρέχεις το Setup αφού το κάνεις unzip)

Αν έχεις το SoundHound εγκατεστημένο, σβήσε τα περιεχόμενα του soundhound/cache.

Γενικά, σβήσε (ή μετακίνησε στο pc σου προσωρινά) ότι αρχείο έχεις με μεγάλο όνομα (πάνω από 16 χαρακτήρες) (συνήθως φωτογραφίες).

Kάνε ένα unmount και ξανα mount την εσωτερική μνήμη (από τις ρυθμίσεις).

Λοιπόν έκανα μια πρόοδο στο θέμα της σύνδεσης του galaxy με τον υπολογιστη μου! Κατέβασα τους drivers που μου έγραψες και τους εγκατέστησα αλλά δεν το έβλεπε και πάλι το KIES!Τελικά το είδε όταν απενεργοποίησα την εσωτερική κάρτα SD και το KIES αναγνώρισε τη συσκευή αλλά το κινητό αναβόσβηνε συνέχεια εχοντας το σήμα σύνδεσης USB στην οθόνη του.

Στο ΚIES βέβαια δεν μπορούσα να δώ τίποτα για το κινητό(φαντάζομαι μιας και είχα απενεργοποιήσει την εσωτερική μνήμη)αλλά τουλάχιστον το αναγνώριζε (μου το έβγαλε πάνω δεξιά):!::!:

Όταν ενεργοποίησα ξανά την εσωτερική κάρτα SD πάλι είχα το ίδιο πρόβλημα και δε συνδεόταν με το KIES:!::!:

Πάνω που είχα χαρεί ξανά τα ίδια:(Aυτό γιατι γίνεται??

εκτος απο το ημερολογιο που δεν εχω καταφερει να συγχρονισω με τις επαφες προεκυψε και αλλο προβλημα

ανοιξα το layar και δημιουργησα account και απο τοτε εδω και μια ωρα μου εμφανιζει "ανανεωση πληροφοριων " ή κατι τετοιο τελος παντων

τι διαολο...τοσο μεγαλο ειναι το πακετο που κατεβαζει???

εκτος απο το ημερολογιο που δεν εχω καταφερει να συγχρονισω με τις επαφες προεκυψε και αλλο προβλημα

ανοιξα το layar και δημιουργησα account και απο τοτε εδω και μια ωρα μου εμφανιζει "ανανεωση πληροφοριων " ή κατι τετοιο τελος παντων

τι διαολο...τοσο μεγαλο ειναι το πακετο που κατεβαζει???

Είναι μεγάλο και αργεί λίγο την πρώτη φορά, αλλά έχει πρόβλημα η μαμίσια εφαρμογή. Κατέβασε το Layar από το market και θα διορθωθεί αυτό.

Λοιπόν έκανα μια πρόοδο στο θέμα της σύνδεσης του galaxy με τον υπολογιστη μου! Κατέβασα τους drivers που μου έγραψες και τους εγκατέστησα αλλά δεν το έβλεπε και πάλι το KIES!Τελικά το είδε όταν απενεργοποίησα την εσωτερική κάρτα SD και το KIES αναγνώρισε τη συσκευή αλλά το κινητό αναβόσβηνε συνέχεια εχοντας το σήμα σύνδεσης USB στην οθόνη του.

Στο ΚIES βέβαια δεν μπορούσα να δώ τίποτα για το κινητό(φαντάζομαι μιας και είχα απενεργοποιήσει την εσωτερική μνήμη)αλλά τουλάχιστον το αναγνώριζε (μου το έβγαλε πάνω δεξιά):!::!:

Όταν ενεργοποίησα ξανά την εσωτερική κάρτα SD πάλι είχα το ίδιο πρόβλημα και δε συνδεόταν με το KIES:!::!:

Πάνω που είχα χαρεί ξανά τα ίδια:(Aυτό γιατι γίνεται??

Ποιά έκδοση του Kies χρησιμοποιείς; Χωρίς να ανοίξεις το Kies καθόλου, σου βγάζει connected στη συσκεύη; Ή κολλάει στο initializing? Σίγουρα δεν έχεις βάλει άλλον launcher? (ADW, Launcherpro?)

Αν δεν έχεις πολλά δεδομένα, μπορείς να κάνεις format τη μνήμη, αυτό βοηθάει συνήθως. Και μάλλον απ'οτι λες θα βοηθήσει κι εσένα... Έλεγξες για αρχεία με μακριά extensions?

Aν συνδεθεις στο pc σε mass storage mode, κάνε mount τους σκληρούς και μετά κάνε ένα search για *.* . Όταν σου βγεί όλο το κατεβατό με τα αρχεία σου, κάντα sort by extension (file type). Θα δεις αν έχεις τίποτα μεγάλο... Ας πούμε ο Dolphin κάνει κάτι τέτοια τεράστια extensions.

Edited by mirrorofsorrow
Μην κάνεις συνεχόμενα ποστ. Χρησιμοποίησε το πλήκτρο "Τροποποίηση"
- Alex

Γεια σας παιδια,

Εχει κανεις αλλος θεμα με το google maps γιατι ακομα και οταν κανω navigation σβηνει η οθονη..Δεν υπαρχει καποιο setting να εχεις την οθονη always on during navigation??

Κι εγώ έχω ρωτήσει ήδη 2 φορές μερικά ποστ πιο πάνω αλλά δεν πήρα απάντηση. Το κοίταξα και στο google και απ'ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο πρόγραμμα. Μόνο να μπεις στο developer mode και να απενεργοποιήσεις το κλείσιμο της οθόνης, αλλά κατάλαβα ότι το κάνει για όλες τις λειτουργίες, άρα μετά την πλοήγηση κλείσε και αυτό.

Να σε ρωτήσω κάτι: όταν λες κάνεις navigation εννοείς απλά το google maps με GPS, ή τρέχεις το Navigation; Γιατί εμένα το τελευταίο μου βγάζει ότι "δεν υποστηρίζεται από την τοποθεσία" μου...

Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

Διέγραψες το APN και μπαίνει; Πώς γίνεται αυτό; Τα APN σου δηλαδή στο μενού των ρυθμίσεων είναι άδειο; Και μπαίνει ακόμα;

Wireless networks--> Mobile network settings--> Access Point Names

Από εκεί το διέγραψα. Πλέον όταν πηγαίνω πάλι εκεί ζητάει νέο APN. Ναι! Συνεχίζει να μπαίνει παρά τη διαγραφή! :worry:

Κι εγώ έχω ρωτήσει ήδη 2 φορές μερικά ποστ πιο πάνω αλλά δεν πήρα απάντηση. Το κοίταξα και στο google και απ'ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο πρόγραμμα. Μόνο να μπεις στο developer mode και να απενεργοποιήσεις το κλείσιμο της οθόνης, αλλά κατάλαβα ότι το κάνει για όλες τις λειτουργίες, άρα μετά την πλοήγηση κλείσε και αυτό.

Να σε ρωτήσω κάτι: όταν λες κάνεις navigation εννοείς απλά το google maps με GPS, ή τρέχεις το Navigation; Γιατί εμένα το τελευταίο μου βγάζει ότι "δεν υποστηρίζεται από την τοποθεσία" μου...

Δυστυχως εννοω google maps με GPS. το Navigation δεν δουλευει εδω. Στην Ευρωπη δουλευει μονο σε UK...

Wireless networks--> Mobile network settings--> Access Point Names

Από εκεί το διέγραψα. Πλέον όταν πηγαίνω πάλι εκεί ζητάει νέο APN. Ναι! Συνεχίζει να μπαίνει παρά τη διαγραφή! :worry:

Aπ'οσο θυμαμαι με το που βαζεις οποιαδηποτε καρτα μεσα στο Galaxy S αναγνωριζει αυτοματα τι παροχο εχεις και βαζει αυτοματα τις ρυθμισεις για ΜΜS κτλ.

Μαλλον πρεπει να ψαξεις καποια απενεργοποιηση αυτουτου σηστηματος,γιατι οσο τις διαγραφεις αυτο θα τις ξαναπερναει,δυστηχως δεν εχω ακομα το δικο μου τηλεφωνο να ψαχτω να δω τι και πως,αν ξερει καποιος κατι ας το αναφερει.:happy:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Δυστυχως εννοω google maps με GPS. το Navigation δεν δουλευει εδω. Στην Ευρωπη δουλευει μονο σε UK...

... και δε λέει και πολλά. Γιατί δε βάζετε ένα σύστημα πλοήγησης της προκοπής βρε παιδιά και παιδεύεστε με τη βλακεία το google maps? :)

Aπ'οσο θυμαμαι με το που βαζεις οποιαδηποτε καρτα μεσα στο Galaxy S αναγνωριζει αυτοματα τι παροχο εχεις και βαζει αυτοματα τις ρυθμισεις για ΜΜS κτλ.

Μαλλον πρεπει να ψαξεις καποια απενεργοποιηση αυτουτου σηστηματος,γιατι οσο τις διαγραφεις αυτο θα τις ξαναπερναει,δυστηχως δεν εχω ακομα το δικο μου τηλεφωνο να ψαχτω να δω τι και πως,αν ξερει καποιος κατι ας το αναφερει.:happy:

Ναιιι δεν το σκέφτηκα αυτό, εμένα δεν πιάνει αυτό γιατί έχω αγγλικό τηλέφωνο... αυτό φταίει... μπαίνουν αυτόματα οι ρυθμίσεις από την κάρτα. Θα ψάξω κι εγώ λίγο στο net και αν βρω τίποτα θα σου πω...

Edited by mirrorofsorrow
- Alex

Παιδιά γειά σας και από μένα.

Είμαι καινούριος κάτοχος galaxys και συνάμα android συσκευής.Πιστεύω απο WM που χα πριν βλέπω τρελή διαφορά σε ποιότητα(είχα το omnia ii).

Απο εκεί και πέρα αγόρασα μια invisible sheld απο το zagg και δεν με ικανοποιεί.Σήμερα την έβαλα και βλέπω ότι χάνετε το touch feeling που είχα σε μεγάλο βαθμό.Λένε οι οδηγίες οτί μετά την εφαρμογή της ζελατίνας θέλει 1-3 μέρες για να στρώσει πάνω στο κινητό(να στεγνώσει κτλ).

Έχετε εμπειρίες με τη συγγεκριμένη ζελατίνα?Γιατί στα προηγούμενα κινητά που είχα έπερνα τις φτηνιάρικες,οι οποίες και έστρωναν αμέσως αλλά βέβαια είχα και τις αντίστοιχες bubbles.

Είμαι καινούριος κάτοχος galaxys και συνάμα android συσκευής.Πιστεύω απο WM που χα πριν βλέπω τρελή διαφορά σε ποιότητα(είχα το omnia ii).

Απο εκεί και πέρα αγόρασα μια invisible sheld απο το zagg και δεν με ικανοποιεί.Σήμερα την έβαλα και βλέπω ότι χάνετε το touch feeling που είχα σε μεγάλο βαθμό.Λένε οι οδηγίες οτί μετά την εφαρμογή της ζελατίνας θέλει 1-3 μέρες για να στρώσει πάνω στο κινητό(να στεγνώσει κτλ).

Έχετε εμπειρίες με τη συγγεκριμένη ζελατίνα?Γιατί στα προηγούμενα κινητά που είχα έπερνα τις φτηνιάρικες,οι οποίες και έστρωναν αμέσως αλλά βέβαια είχα και τις αντίστοιχες bubbles.

Πολλοί έχουν αναφέρει σε ξένα φόρουμ ότι είχαν αυτό το πρόβλημα με τις Zagg, κολλάει κάπως η οθόνη και δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Swype εύκολα, είπαν ότι δεν άντεξαν και την έβγαλαν... άλλοι δεν έχουν πρόβλημα... πες μας πως είναι σε 3 μέρες που θα στρώσει όπως λέει...

- Alex

Ναιιι δεν το σκέφτηκα αυτό, εμένα δεν πιάνει αυτό γιατί έχω αγγλικό τηλέφωνο... αυτό φταίει... μπαίνουν αυτόματα οι ρυθμίσεις από την κάρτα. Θα ψάξω κι εγώ λίγο στο net και αν βρω τίποτα θα σου πω...

αμα παει:

Ρυθμισεις

ασυρματη επικοινωνια

δικτυα κινητης

και κλικαρει το << ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΔΙΚΤΥΩΝ 2G>> ????

αμα παει:

Ρυθμισεις

ασυρματη επικοινωνια

δικτυα κινητης

και κλικαρει το << ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΔΙΚΤΥΩΝ 2G>> ????

Λογικά δεν έχει σχέση, θα συνδέεται πάλι απλά μόνο με το 'G' σηματάκι πάνω...

Επίσης αυτό το τικ που λες δεν υπάρχει στα νεώτερα firmwares, μπορεί να μην υπάρχει στο τηλέφωνό του.

- Alex

Εαν θελεις μπορεις να διαβασεις το post που εκανα σχετικα με την invisibleSHIELD. Ειναι στην σελ 151 το post #2257

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Πολλοί έχουν αναφέρει σε ξένα φόρουμ ότι είχαν αυτό το πρόβλημα με τις Zagg, κολλάει κάπως η οθόνη και δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Swype εύκολα, είπαν ότι δεν άντεξαν και την έβγαλαν... άλλοι δεν έχουν πρόβλημα... πες μας πως είναι σε 3 μέρες που θα στρώσει όπως λέει...

Και για μένα μάπα το καρπούζι....

Sent from my Galaxy S

Για όσους ενδιαφέρονται τελικά το one click παίζει καλύτερα και με task killer...ρώτησα στο xda τι να κάνω και μου απάντησαν ότι λειτουργεί καλύτερα με τον autokiller ...του έδωσα λοιπόν μία ευκαιρία και όντως είναι καλύτερος θεωρώ και από τον minfree μοιάζουν αρκετά αλλά o autokiller έχει πιο πολλές επιλογές και το κινητό έχει ανακουφιστεί ένα πράμα....

Sent from my Galaxy S

Edited by mirrorofsorrow
Αντώνης

Το Ultra Clear της PDAir είναι σύμφωνα με γνώμες ό,τι καλύτερο υπάρχει.

http://www.pdair.com/catalog/product_info.php?cPath=10100000_10000000_11000993&products_id=30917.

Είναι και fingerprint free εκτός των άλλων, όπως γράφουν σε άλλα sites και διαβεβαίωσε και η ίδια η εταιρεία. Θα δείξει βέβαια αν όντως είναι έτσι...

Το περιμένω απευθείας από PDAir και θα σας πω γνώμη...

Λογικά δεν έχει σχέση, θα συνδέεται πάλι απλά μόνο με το 'G' σηματάκι πάνω...

Επίσης αυτό το τικ που λες δεν υπάρχει στα νεώτερα firmwares, μπορεί να μην υπάρχει στο τηλέφωνό του.

Δυστυχώς πάλι συνδέεται μέσω 1G.

Κάποια άλλη ιδέα βρε παιδιά;

Και για μένα μάπα το καρπούζι....

Sent from my Galaxy S

Δηλαδη συνισταται καθολου screen protector?:blink:

Επειδη εχω δει τα δοκιμαστικα που κανουν και δεν γρατζουνιεται τοσο ευκολα,ελεγα και γω να μην βαλω γιατι δεν χρειαζεται.Αν ειναι να βαλουμε τετοια ζελατινα και δεν εχουμε καλη αποκριση στην οθονη καλυτερα να μην βαλω τελικα.:ninja:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Ρε παιδιά ε έστειλα σήμερα κάτι μηνύματα από το galaxy σε κάτι φίλους για σκονάκι και μου λένε ότι το μήνυμα που τους ήρθε ήταν γεμάτο με ερωτηματικά και σύμβολα .

Χρησιμοποίησα swype αλλά κάι χωρίς πάλι ερωτηματικά έστελνε.

Ξέρει κάνεις τι φταίει;

Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...