Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χωρίς να ανοίξεις καθόλου το Κιες (τελείως κλειστό, ούτε στο taskbar), αν κάνεις σύνδεση το κινητό σε Κιες mode, το βλέπει; Γράφει initialising και μετά connected πάνω στο κινητό; (με την εικόνα του USB?)

Οχι δεν το αναγνωριζει παλι. Ο μονος τροπος για συνδεση με τον υπολογιστη ειναι μολις συνδεσω το κινητο να πατησω "συσκευη αποθηκευσης" και να το αναγνωρισουν τα windows οπως αναγνωριζουν το οποιοδηποτε usb memory stick.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οχι δεν το αναγνωριζει παλι. Ο μονος τροπος για συνδεση με τον υπολογιστη ειναι μολις συνδεσω το κινητο να πατησω "συσκευη αποθηκευσης" και να το αναγνωρισουν τα windows οπως αναγνωριζουν το οποιοδηποτε usb memory stick.

Όπως σου είπαν και πιο πάνω προσπάθησε να το βάλεις σε άλλη θύρα. Οι μπροστινες δεν είναι ότι καλύτερο

Θα το δοκιμασω κι αυτο οταν υπαρξει χρονος γιατι ειναι ολοκληρη διαδικασια.

Ευχαριστω και παλι παντως παιδια...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Και ξαφνικά βλέπω ότι λείπει η ρύθμιση APN που είχα βάλει...

Κάνω νέα, πατάω save και πάλι δεν υπάρχει τίποτα στη λίστα APN...παράξενο...

Έχει τύχει σε κανέναν κάτι τέτοιο?

Καλησπέρα!

Έβαλα 3G στο Vibrant μου από cosmote, αλλά δυστυχώς, σε αντίθεση με το HTC Magic μου το οποίο συνδέθηκε αυτόματα, αυτό δεν συνδέθηκε.

Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω; Ο πάροχός μου είναι η Cosmote.

Και ξαφνικά βλέπω ότι λείπει η ρύθμιση APN που είχα βάλει...

Κάνω νέα, πατάω save και πάλι δεν υπάρχει τίποτα στη λίστα APN...παράξενο...

Έχει τύχει σε κανέναν κάτι τέτοιο?

Και σ εμένα με Μ5 δεν εμφανίζονται οι ρυθμίσεις αλλά δουλεύουν τα data

Η πιο χαζή ερώτηση: Πώς ρωτάω κάτι βρε παιδιά;

Μόνο replay μπορώ να κάνω.σήμερα μπήκα στο forum και είμαι άσχετος.

Με προβληματίζει γιατί μέχρι πρότινος εμφανίζονταν κανονικά οι ρυθμίσεις...

Δεν το πιστεύω τι ******* έκανα.

Πατησα επαναφορά προεπιλογων να δω τι θα κάνει και τώρα δεν μου περνάει το APN

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο http://images.myphone.gr/buttons3/quickreply.gif και στο http://images.myphone.gr/buttons3/reply.gif

Όσον αφορά το Kies, για μένα δεν έχει λόγο ύπαρξης. Δεν κατάφερα ποτέ να συνδέσω το κινητό μου και να το δει, δοκίμασα άλλους drivers, έβγαλαν error στην εγκατάσταση και πάλι τα ίδια. Όλα αυτά σε δύο μηχανήματα με Windows 7. Γενικά το συγκεκριμένο software δεν προσφέρει τίποτα, παρά μόνο μπελάδες. Στο κινητό πέρασα με το Odin την JM5 πριν ένα μήνα και δουλεύει μια χαρά. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με το Kies, ποτέ. Συνιστώ να κάνετε το ίδιο, διαφορετικά απλά χάνετε τον χρόνο σας.

Edited by mcde

Για το θέμα με το APN κάνε επανεκκίνηση...έκανα και εμφανίστηκαν κανονικά.

Και για όσους θέλουν ρυθμίσεις παρόχων από Ελλάδα αλλά και από όλον τον κόσμο έχω μια έκπληξη :

http://www.activexperts.com/xmstoolkit/mmsclist/

Πάρε κόσμε...

Ααααα..νόμιζα ότι έτσι απαντούσα μόνο σε μηνύματα άλλων.

Ευχαριστώ.

Μήπως μπορεις φίλε να με βοηθήσεις; Εχθές πήρα το τηλέφωνο και μου αρέσει πολύ.

Δεν ξέρω από προγράμματα και άλλα κόλπα που λέτε εσείς, απλά πραγματάκια θέλω να κάνω.

Αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν διαβάζει κάποια βίντεο και μου ζητάει flash player.

Στο you tube ορισμένα ή και στο woop που έχει διάφορα βίντεο, κάποια demand δεν μπορώ να τα τρέξω.

Νόμιζα ότι υποστηρίζει flash player.

Κάνε μια αναζήτηση στο θέμα, έχουν γραφτεί οι ρυθμίσεις αρκετές φορές.

http://magic-tips.blogspot.com/search/label/Cosmote

Οκ, σε ευχαριστώ! :happy:

Τώρα μόνο που... Δε μπορώ να το απενεργοποιήσω. Έβαλα το APNdroid, αλλά δε δούλεψε. Κλείνει μόνο αν έχω ανοιχτό το WiFi.

Ευχαριστώ.

Δεν ξέρω από προγράμματα και άλλα κόλπα που λέτε εσείς, απλά πραγματάκια θέλω να κάνω.

Αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν διαβάζει κάποια βίντεο και μου ζητάει flash player.

Στο you tube ορισμένα ή και στο woop που έχει διάφορα βίντεο, κάποια demand δεν μπορώ να τα τρέξω.

Υποστηρίζει flash player αρκεί να πας στον browser-ρυθμίσεις και να ενεργοποιήσεις τα πρόσθετα.

Ευχαριστώ.

Δεν είναι θέμα κινητού το flash, αλλά θέμα λειτουργικού...η νέα έκδοση 2.2 θα υποστηρίζει κανονικά flash 10.1...

Για το youtube χρησιμοποίησε την προεγκατεστημένη εφαρμογή που έχει.

Για τα διάφορα Sites κατέβασε από το Market τον browser skyfire ο οποίος έχει επιλογή να βλέπεις τα βίντεο, τουλάχιστον στα περισσότερα sites δουλεύει...όχι όπως αν είχες το flash αλλά προς το παρόν μπορείς να μπαίνεις έτσι...

Όσον αφορά το Kies, για μένα δεν έχει λόγο ύπαρξης. Δεν κατάφερα ποτέ να συνδέσω το κινητό μου και να το δει, δοκίμασα άλλους drivers, έβγαλαν error στην εγκατάσταση και πάλι τα ίδια. Όλα αυτά σε δύο μηχανήματα με Windows 7. Γενικά το συγκεκριμένο software δεν προσφέρει τίποτα, παρά μόνο μπελάδες. Στο κινητό πέρασα με το Odin την JM5 πριν ένα μήνα και δουλεύει μια χαρά. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με το Kies, ποτέ. Συνιστώ να κάνετε το ίδιο, διαφορετικά απλά χάνετε τον χρόνο σας.

Είσαι τρομερά γκαντέμης τότε :p Εγώ σε 3 υπολογιστές που έχω το Kies εγκατεστημένο δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Ελάχιστες φορές μόνο επιχειρούσε να συνδεθεί για ώρες ατελείωτες, αλλά αυτό λυνόταν όταν έκανα αποσύνδεση και επανασύνδεση του κινητού. Γενικά δεν είχα πρόβλημα.

ΟΜΩΣ... Στους 2 απ'τους 3 υπολογιστές, όσες φορές επιχείρησα να κάνω update στο Wave, ενώ κατέβαζε κανονικά το αρχείο, όταν πήγαινε να κάνει authentication έβγαζε ένα σφάλμα, νομίζω Crypt Encryption failed και το update δεν ξεκινούσε. Στον 3ο υπολογιστή πάλι, δεν εμφάνισε ποτέ αυτό το σφάλμα. Όλοι οι υπολογιστές έχουν περασμένα τα Windows 7 Ultimate x64. Ο Θεός κι η ψυχή τους εκεί πέρα στην Sammy... :lol:

By the way, πέρασα πριν μερικές ημέρες την XWJM7, αλλά με το modem file της XXJPC! Διαφορές δεν πολυκατάλαβα. Το GPS ωστόσο σε ελάχιστες περιπτώσεις έχει μία μικρή απόκλιση, η οποία ωστόσο διορθώνεται(αν και όχι τόσο άμεσα)...

- Δε με απαντήσατε την ερώτηση για το αν μπορεί να μένει μόνιμα ανοιχτή η οθόνη όταν τρέχει το google maps.

- Το Navigation θα παίξει σύντομα Ελλάδα; Προσωρινά διάβασα ότι παίζει με χακαρισμένο maps. To έχει δοκιμάσει κανείς;

Edited by me00016
Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

Είσαι τρομερά γκαντέμης τότε :p Εγώ σε 3 υπολογιστές που έχω το Kies εγκατεστημένο δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Ελάχιστες φορές μόνο επιχειρούσε να συνδεθεί για ώρες ατελείωτες, αλλά αυτό λυνόταν όταν έκανα αποσύνδεση και επανασύνδεση του κινητού. Γενικά δεν είχα πρόβλημα.

ΟΜΩΣ... Στους 2 απ'τους 3 υπολογιστές, όσες φορές επιχείρησα να κάνω update στο Wave, ενώ κατέβαζε κανονικά το αρχείο, όταν πήγαινε να κάνει authentication έβγαζε ένα σφάλμα, νομίζω Crypt Encryption failed και το update δεν ξεκινούσε. Στον 3ο υπολογιστή πάλι, δεν εμφάνισε ποτέ αυτό το σφάλμα. Όλοι οι υπολογιστές έχουν περασμένα τα Windows 7 Ultimate x64. Ο Θεός κι η ψυχή τους εκεί πέρα στην Sammy... :lol:

By the way, πέρασα πριν μερικές ημέρες την XWJM7, αλλά με το modem file της XXJPC! Διαφορές δεν πολυκατάλαβα. Το GPS ωστόσο σε ελάχιστες περιπτώσεις έχει μία μικρή απόκλιση, η οποία ωστόσο διορθώνεται(αν και όχι τόσο άμεσα)...

Τρομερα γκαντεμης ο mcde η απιστευτα κ*****ρδος εσυ?:p:lol:

Δοκιμασα με τους drivers που ανεβασε καποιος φιλος (αν και ειναι για 64αρια windows και τα δικα μου ειναι 32αρια) και φυσικα δεν εγινε τιποτα.

Δοκιμαζοντας παντως και στις πισω θυρες του pc, αφου εκανα το δωματιο ανω κατω, ειχα τα γνωστα αποτελεσματα. Δεν περιμενα βεβαια και τιποτα καλυτερο.

Πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι το προγραμμα ΔΕΝ προκειται να λειτουργησει (σαυτο το pc τουλαχιστον) αρα σταματω τις προσπαθειες. Οταν με το καλο ερθει ο Φρογιος θα αρχισω να τρεχω σε ξενα pc μπας και κανω τη δουλεια μου και μετα την προσευχη μου μην παθει τιποτα και τρεχουμε για official rom .

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Τρομερα γκαντεμης ο mcde η απιστευτα

Πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι το προγραμμα ΔΕΝ προκειται να λειτουργησει (σαυτο το pc τουλαχιστον) αρα σταματω τις προσπαθειες. Οταν με το καλο ερθει ο Φρογιος θα αρχισω να τρεχω σε ξενα pc μπας και κανω τη δουλεια μου και μετα την προσευχη μου μην παθει τιποτα και τρεχουμε για official rom .

κατεβασε το kies απο το γερμανικο site της samsung....!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας νεος στο samsung και στο Galaxy S. Προσπαθώ να λάβω mms απο iphone (3gs) και μου βγαζει μηνυμα unsucessful. Έχω κανει όλες τις ρυθμισεις για τη λήψη mms και το ιντερνετ. Μιλησα με την wind και φαίνεται σε αυτους οκ. Μπορεί καποιος να βοηθησει με τις ρυθμισεις?

γεια σας νεος στο samsung και στο Galaxy S. Προσπαθώ να λάβω mms απο iphone (3gs) και μου βγαζει μηνυμα unsucessful. Έχω κανει όλες τις ρυθμισεις για τη λήψη mms και το ιντερνετ. Μιλησα με την wind και φαίνεται σε αυτους οκ. Μπορεί καποιος να βοηθησει με τις ρυθμισεις?

δοκιμασες αυτες που λενε ακριβως μια σελιδα πριν?

~~καποιος ανθρωπος τις εχει ποσταρει δηλαδη....

[sIGPIC][/sIGPIC]

προφανώς, χρησιμοποιησα κ αυτες που μου εστειλε κ με email η wind.

Μάλλον κάποιο άλλη ρυθμιση πρέπει να κάνω στο τηλ. καθώς το ιντερνετ λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει η πιθανότητα να μη γινεται να λάβω μηνυμα από iphone?

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...