Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)


NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν αδέλφια,

 

Είχα λίγο χρόνο σήμερα και αποφάσισα να κάνω την αρχή για τη δημιουργία ενός post, το οποίο θα περιλαμβάνει «όλες» τις πληροφορίες για το κινητό μας. Ουσιαστικά περιορίστηκα στο να επισημάνω κάποιες «βασικές» ιστοσελίδες, επικεντρώθηκα στα «αρνητικά» - κατά τη προσωπική μου άποψη – της συσκευής και αναφέρομαι στο root / unroot. Αυτά μόνο (προς το παρόν) δυστυχώς, λόγο χρόνου.

 

Από εδώ και μετά, όποιος έχει διάθεση και χρόνο, μπορεί να προσθέσει αρκετά, έτσι ώστε να έχουμε κάτι, όσο το δυνατόν περισσότερο ολοκληρωμένο. Feel free... να του αλλάξετε τα φώτα (τόσο του ποστ, όσο και του κινητού!).

 

Οι παράγραφοι «Ε&Α» (ερωτήσεις και απαντήσεις), καθώς και «Hints & Tips» σας… περιμένουν! Καλό θα είναι στην απάντηση να περιλαμβάνονται τα σχετικά forum links, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας από εμάς να μεταπηδήσει άμεσα στη πληροφορία.

 

Καλή συνέχεια!

 

 

 

Χρήσιμες ιστοσελίδες:

 

Παρουσιάσεις:

gsmarena.com Samsung I9000 S Galaxy Specifications

gsmarena.com Review

techblog.gr video review (στα ελληνικά)

 

Forums:

MoDaCo.com

xda developers

 

 

Ελλείψεις – αρνητικά (για ορισμένους τουλάχιστον!)

- «Φτωχή» συσκευασία για ένα τέτοιο κινητό – περιλαμβάνει τα βασικά.

- Είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από πλαστικό (αρκετά καλής ποιότητας βέβαια) – αρκετοί το θεωρούν πάντως μειονέκτημα – προσωπικά πιστεύω το αντίθετο!

- Το πλαστικό στο πίσω μέρος της συσκευής αποτελεί μαγνήτη για δακτυλικά αποτυπώματα!

- Δεν υπάρχει συγκεκριμένο κουμπί on/off για τη κάμερα. Επίσης, χαρακτηριστική είναι η απουσία φλας για τη κάμερα…

- Δεν υποστηρίζεται tethering (?)

- Lag… Υπάρχουν μεν αρκετά non-official fixes, τα οποία αναφέρονται σε αρκετά forums και αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, αλλά γενικά οι καθυστερήσεις κατά τη χρήση κρίνονται απαράδεκτες…

- … ενώ απαράδεκτο είναι επίσης και το GPS! Όπως και πιο πάνω, το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με non-official fixes… γενικά αρκετοί από εμάς αισθάνονται λίγο beta-testers, έως την άφιξη του Froyo που αναμένεται να λύσει αρκετά προβλήματα!

- Samsung Kies… Από τα χειρότερα λογισμικά που υπάρχουν για τη σύνδεση του Η/Υ με το κινητό σας.

- Samsung support… Με την εξυπηρέτηση πελατών να απαντά στη… Ρουμανία, ευχόμαστε (οι παθόντες τουλάχιστον) – όπως οι γιατροί – αχρείαστη να ‘ναι!

- Δεν έχει ψηφιακό τηλεοπτικό δέκτη… όπως ο βραζιλιάνος αδελφός του (!!!)

- Δε ψήνει καφέ, μαγειρεύει, κάνει baby-sitting, κλπ…

 

… τα θετικά δε χρειάζεται να γραφούν. Είναι τόσα, όσα χρειάζεται για να αγοράσει κάποιος το κινητό με κλειστά τα μάτια! (IMHO). Απλά, το καλύτερο κινητό της αγοράς, αυτή τη στιγμή!

 

 

Root / unroot:

Ο πιο εύκολος / εύχρηστος τρόπος αναφέρεται στο forum των xda, εδώ

 

Οι xda αναφέρουν, ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις περισσότερες Samsung Galaxy S συσκευές.

 

Με λίγα λόγια, χρησιμοποιώντας τον Η/Υ και εκτελώντας ένα εκτελέσιμο αρχείο, μεταφέρεται στη συσκευή το root-update.zip ή το unroot-update.zip αρχείο – ανάλογα με την επιλογή – το οποίο εκτελείται, όταν το κινητό επέλθει σε φάση recovery.

 

Πανεύκολο και δοκιμασμένο στο Samsung I9000 Galaxy S. Επιβάλλεται η εγκατάσταση του URL="http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992&displaylang=en"]Microsoft .NET Framework 4[/url]

 

Προς το παρόν, δεν υποστηρίζεται η έκδοση 2.2, αλλά το topic ανανεώνεται διαρκώς.

 

Ε: Γιατί κάποιος να προχωρήσει σε root του κινητού του?

A: Διότι… μπορεί! …τόσο εύκολα, όσο αρχάριος και αν θεωρεί ότι είναι, όσο και γρήγορα, να γίνει κυρίαρχος του κινητού του!

 

Ε: Είναι επίφοβο για το κινητό?

Α: Τόσο επίφοβο… όσο να του γλιστρήσει και πέσει το τηλέφωνο την ώρα που γράφει ένα μήνυμα! Προχωρήστε άφοβα… ακολουθώντας τις οδηγίες, βεβαίως-βεβαίως!

 

Ε: Θα χάσει την εγγύηση / δυνατότητα αναβάθμισης?

Α: Όχι και όχι! Βεβαίως, υπάρχει και το unroot!

 

Ε: Θα χάσω τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει ή τα settings του κινητού μου?

Α: Το μόνο που θα «χάσετε» είναι 1’ από το χρόνο σας, όσο χρειάζεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

 

 

Hints & Tips:

-

 

 

Ε&Α:

E: Όλα ok για το κινητό, πληροφορίες για το λειτουργικό σύστημα Android και τα προγράμματα που μπορώ να εγκαταστήσω όμως, που θα βρω?

A: Στο android.com φυσικά και στη Wikipedia για το λειτουργικό, ενώ για τα προγράμματα που μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει, θα βρει αρκετά στις ιστοσελίδες και forums των Android Market, androlib.com, android applications.com, και αλλού.

Εννοείται, ότι υπάρχει ξεχωριστό section για το Android και τα προγράμματα που έχουν γραφτεί γι αυτό, εδώ, στο δικό μας myphone!

 

Ωραιο, πρεπει με καποιο τροπο να γινει thread

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω παντως παιδια ξερω οτι μετα απο χρηση 2 εβδομαδων διαπιστωνω οτι η συσκευη εχει παρα πολυ lag και εχω μετανοιωσει που την αγορασα.Ερχομενος απο το hd2 μου φαινεται απιστευτα αργο.Ας ελπισουμε οτι θα διορθωθει καπως η κατασταση με update

 

Το ψαχνω το θεμα καθημερινα.

Για μενα το lag ειναι καθαρα θεμα μικρης ram.

Φαινεται απο το γεγονος οτι οσο η μνημη διατηρειται πανω 50ΜΒ, η συσκευη πεταει. Μολις πεσει στα 48, 45 αρχιζουν οι μικροκαθυστερησεις στο ανοιγμα καποιων εφαρμογών.

Η αποψη μου επιβεβεαιωνεται απο το οτι ακομα και με τα περιβοητα lag fix, οταν η ram πεσει τοσο χαμηλα, παραμενει το προβλημα. To μονο που κανουν αυτα τα fix ειναι να αυξανουν την τχυτητα της συσκευης οταν ομως υπαρχει διαθεσιμη ram.

Το τεσταρω δυο μερες τωρα και ειμαι απολυτα πεπισμενος.

 

Δοκιμαστε αυτο που λεω: ανοιξτε αρκετες εφαρμογες και τσεκαρετε με τον advanced Task Killer αν η διαθεσιμη μνημη εχει πεσει κατω απο 50ΜΒ.

Αν σκοτωσετε επιλεκτικα καποιες απο τις εφαρμογες που τρεχουν, ωστε να αuξηθει η μνημη 10-20ΜΒ, θα δειτε αμεσως να εξαφανιζεται το lag και οι εφαρμογες να ανοιγουν και παλι ακαριαια.

 

Βεβαια σε καθημερινη νορμαλ λειτουργια δεν φαινεται το προβλημα εντονα γιατι δεν ανοιγουμε ποτε ταυτοχρονα ολες τις βαριες εφαρμογες, οπως οταν κανουμε tests.

 

Οσο η μνημη ειναι 60 70 ΜΒ δεν παρατηρω κανενα lag.

 

Για μενα αυτο το περιβοητο multi tasking των android δεν μπορει να λειτουργισει με ram 256MB, χρειαζεται τουλαχιστον διπλασια.

Δεν ξερω τι κανουν οι αλλες συσκευες, θα πρεπει να εχω καποια στα χερια μου μια δυο μερες για να σας πω.

 

Οσοι χρησιμοποιειτε την beta εκδοση JP3 Froyo, ποση ram εχει;

 

Τραβηξα ενα πολυ προχειρο βιντεακι κανοντας δοκιμες για την εξαλειψη του lag σε σκληρη χρηση με πολλες εφαρμογες ανοικτες.

 

Χρησιμοποιησα τον advanced task killer με καποιες ρυθμισεις που διευκολινουν αυτο που θελω να κανω.

 

Το τηλεφωνο μου δεν ειναι καν στημενο οπως θα δειτε. Εχω περασει μια custom rom για δοκιμη η οποια δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. Δεν εχω καποιο lag fix περασμενο.

 

Ξεκινοντας θα δειτε το τηλεφωνο να ανοιξει πολυ γρηγορα καθε εφαρμογη. Και λεω πολυ γρηγορα γιατι το εχω συγκρινει στα ιδια πραγματα τοσο με το HD2 οσο και με το ipad.

 

Παρολο που εφτασα να ανοιξω 10 εφαρμογες, η ταχυτητα δεν επιρεστηκε γιατι η μνημη παρεμεινε πανω απο 50ΜΒ.

 

Στον dvanced task killer εχω ρυθμισει να κλεινουν ολες οι εφαρμογες αυτοματα μολις κλεινω την οθονη. Εχω εξαιρεσει καποιες που τις χρησιμοποιω συχνα και δεν θελω να κλεινουν.

Οι υπολοιπες δεν μ ενδιαφερουν και κλεινουν οταν κλεισω την οθονη.

 

Λειτουργει παρα πολυ καλα και ειναι χρησιμο οταν οι ανοικτες εφαρμογες γινουν παρα πολλες και μειωθει η μνημη.

Το σιγουρο ειναι οτι η συσκευη παραμενει φρεσκια και ολα ανοιγουν ακαριαια.

Δειτε και μονοι σας.

 

http://www.youtube.com/watch?v=kJ98wZI08rI

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Δες εδω:

 

http://www.careace.net/2010/06/24/engadget-reviews-iphone-4-vs-samsung-galaxy-s-screen-display-war/

 

Εξηγούν γιατι φαίνεται ετσι στις φωτογραφίες

 

Ενδιαφερον αρθρο! Thanx!

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφερον αρθρο! Thanx!

 

Στην πραγματικοτητα δεν ειναι οσο μπλε φαινεται

Το λευκο εχει δυο αποχρωσεις. Μια που κιτρινιζει και μια που την λεμε λουλακί η οποια μπλεδιζει.

Το iPhone παντα ειχε κιτρινες οθονες.

Εμενα δεν με προβληματιζε ουτε η οθονη του iphone ουτε τωρα του galaxy.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Δοκιμαστε αυτο που λεω: ανοιξτε αρκετες εφαρμογες και τσεκαρετε με τον advanced Task Killer αν η διαθεσιμη μνημη εχει πεσει κατω απο 50ΜΒ.

Αν σκοτωσετε επιλεκτικα καποιες απο τις εφαρμογες που τρεχουν, ωστε να αuξηθει η μνημη 10-20ΜΒ, θα δειτε αμεσως να εξαφανιζεται το lag και οι εφαρμογες να ανοιγουν και παλι ακαριαια.

 

Δηλαδή υπάρχει περιπτωση το lag να διορθώνεται τόσο εύκολα; Απλά βάζοντας τον task killer να κρατάει μονίμως κλειστές κάποιες εφαρμογές, και να αφηνει οχ τον dialer και κάποια άλλα να τρέχουν, αρκεί να μένουν 50μβ ελέυθερα;

Link to comment
Share on other sites

MOLIS TO PHRA STA XERIA MOU FOVERO KINHTO !!! ALLA EXEI KAPOIA PROVLHMATAKIA P.X DEN MPOREIS NA EPILEKSEIS HXO KLEISHS APO TOUS HXOUS M3 POU EXEIS AFTO GINETE MONO MIA MIA EPAFH !!!!!!!!! KAI FUSIKA POU DEN EXEI FLAS

 

για το πρωτο έχει ήδη δοθεί λύση εδώ, το δεύτερο υποθέτω το ήξερες και πριν πάρεις το κινητό ;)

Link to comment
Share on other sites

MOLIS TO PHRA STA XERIA MOU FOVERO KINHTO !!! ALLA EXEI KAPOIA PROVLHMATAKIA P.X DEN MPOREIS NA EPILEKSEIS HXO KLEISHS APO TOUS HXOUS M3 POU EXEIS AFTO GINETE MONO MIA MIA EPAFH !!!!!!!!! KAI FUSIKA POU DEN EXEI FLAS

 

Καλά για το φλας, αλλά ήχο κλήσης μπορείς να βάλεις ό,τι θες. Απλά πάτα πάνω στο mp3 που θες παρατεταμένα και βάλτο ως ήχο κλήσης, γενικό.

 

Επίσης, γράφε Ελληνικά αλλιώς θα διαγράφονται τα μηνύματά σου, κοίτα τους κανόνες του φόρουμ.

- Alex
Link to comment
Share on other sites

Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να συγχρονίσω το itunes με το samsung; Έχω δοκιμάσει ήδη δύο προγράμματα το doubletwist και το salling media sync αλλά κανένα αποτέλεσμα και με τα δύο.:mad:

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

 

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

Link to comment
Share on other sites

Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να συγχρονίσω το itunes με το samsung; Έχω δοκιμάσει ήδη δύο προγράμματα το doubletwist και το salling media sync αλλά κανένα αποτέλεσμα και με τα δύο.:mad:

εεεε το itunes ειναι για το λειτουργικο της aplle και κανει συνχρονισμο μονο με ιphone ,ipad , το samsung κανει συνχρονισμο με το pc σου με ενα προγραμμα που λεγετε kiess

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

εεεε το itunes ειναι για το λειτουργικο της aplle και κανει συνχρονισμο μονο με ιphone ,ipad , το samsung κανει συνχρονισμο με το pc σου με ενα προγραμμα που λεγετε kiess

 

Το ξέρω ότι το itunes συγχρονίζει μόνο με iphone και iPad αλλά επειδή προέρχομαι από iphone και χρησιμοποιώ imac θα με βόλευε καλύτερα να περάσω την μουσική μου από το itunes στο galaxy. Βρήκα τα προγράμματα που ανέφερα παραπάνω που υποτίθεται ότι κάνουν αυτή τη δουλειά αλλά κανένα δεν δούλεψε.

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

 

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

Link to comment
Share on other sites

Μήπως να προσπαθούσες και πάλι με το

Salling,έχοντας και μια βοήθεια από εδώ;

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=23949

 

 

Υγ. Samset 1,9f out tonight... :-)

Edited by hlias77
Link to comment
Share on other sites

Παντως ολος αυτος ο ντορος με το lag της συσκευης εχει αποθαρρύνει κ εμενα.Ασε που εχω imac κ το σκεφτομαι διπλά για την συνδεσιμότητα.!!Ενω απο κοντα το κινητο ειναι τελειο.(κ αν δεν εμοιαζε τοσο με το iphone θα ηταν πιο τελειο).Εψαξα στο internet απαντηση της samsung για το lag αλλα δεν βρηκα.Στο froyo update θα το διορθώνει λετε?:wacko:
Link to comment
Share on other sites

Γεια σας παιδια....θελω να κανω μερικες ερωτησουλες επειδη θελω να το αγορασω...εχω διαβασει σχεδον ολα τα ποστ αλλα μετα απο τοσες σελιδες ,οπως ειναι φυσικο ειμαι :lost:

 

1. Αλλο ειναι το root και αλλο το φλασαρισμα?

2. Απ οτι διαβασα η καλυτερη εκδοση firmwire ειναι η jm5 οπου λυνει το προβλημα kai με το gps, σωστα ?

3. Η jp3 ειναι η τελευταια διαθεσιμη εκδοση για froyo? (esto kai beta?)

4. Aν το φλασαρω,απ οτι καταλαβα,μπορω να ξαναγυρισω στην αρχικη οταν το αγορασα?

 

Ευχαριστω για την οποια βοηθεια..

Unbox Your Phone
Link to comment
Share on other sites

εχει περασει καποιος φιλος την τελευταια beta εκδοση ? σε σχεση με την jg1 που εχει το κινητο μου εχει διαφορες ? και σε τι ? εαν θελει καποιος ας πει περιπου τι εχει

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

εδώ και αρκετο καιρό σκέφτομαι να το αγοράσω, και συνεχώς διαβάζω.έχω ένα 3g iphone εδώ και 2 χρόνια και imac για υπολογιστή και είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής και από τα δύο.Βλέποντας όμως χαρακτηριστικά του ανταγωνισμού δεν μπορώ άλλο να κοιτάξω το 3g.απελπιστικά αργο...

Αν το πάρω θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με συγχρονισμό στο Leopard?πρέπει να γυρνάω windows για να κάνω back up, sync, φώρτομα video κ..α.

 

Η χρήση του κινητού μου είναι για φωτογραφιες, video player για σειρες και ταινιες και λίγο ιντερνετ.

 

δεν ξέρω αλλά μετά απο τόσο διάβασμα τόσο καιρό, νομίζω ότι θα πάρω κάτι το οποίο σε 6 μήνες θα αγαγκαστώ μισοτιμής να δώσω για να πάρω το iphone 4.(μου την έχει σπάσει η apple με τις αναμονές της...περιμένουμε ένα τηλ όπως ο γαμπρός την νύφη στην εκκλησία! θα έρθει ... δεν θα έρθει...μα γιατί αργεί... έλεος!!!) Λες και το δίνουν δωρεάν.

Συγνώμη αλλά αγορά κινητού με 600 ευρώ σε τέτοιες εποχές δεν είναι αστειο και θέλει ενδελεχή ερευνα αγοράς.

 

Ευχαριστώ όλους όσους έχουν γράψει μεχρι τώρα δινοντάς μας την ευκαιρία να έχουμε μια εικόνα για το συγκεκριμένο κινητό

Link to comment
Share on other sites

παιδεια μια ερωτηση εμενα μου λεει- εκδοση βασικου φασματος ι9000xxjf5.που συμαινει οτι ειναι η πιο προσφατη?
Link to comment
Share on other sites

τι είναι αυτό;

 

custom rom

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=724576

 

Επισης λενε οτι βρεθηκε η λυση για το προβλημα του gps,που εμφανιζεται σε ορισμενες ρομ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=759976

 

Τελος εχουν ξεκινησει εναν "ερανο"μαζευοντας χρηματα,με σκοπο καποιος προγραμματιστης να φιλοτημηθει και να διορθωσει αυτη την περιβοητη αργοπορια(lag) που παλι εμφανιζεται σε ορισμενες ρομ,φτιαχνοντας μια εφαρμογη και οχι καποιο φιξ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=748880

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας παιδια....θελω να κανω μερικες ερωτησουλες επειδη θελω να το αγορασω...εχω διαβασει σχεδον ολα τα ποστ αλλα μετα απο τοσες σελιδες ,οπως ειναι φυσικο ειμαι :lost:

 

1. Αλλο ειναι το root και αλλο το φλασαρισμα?

2. Απ οτι διαβασα η καλυτερη εκδοση firmwire ειναι η jm5 οπου λυνει το προβλημα kai με το gps, σωστα ?

3. Η jp3 ειναι η τελευταια διαθεσιμη εκδοση για froyo? (esto kai beta?)

4. Aν το φλασαρω,απ οτι καταλαβα,μπορω να ξαναγυρισω στην αρχικη οταν το αγορασα?

 

Ευχαριστω για την οποια βοηθεια..

 

1 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3280478#post3280478 ρουτ

Φλασαρισμα ειναι η διαδικασια για να περασεις ρομ.

Οποτε ναι,αλλο το ενα αλλο το αλλο.

2 σωστα

3 ναι

4 βεβαιως.

Link to comment
Share on other sites

παιδεια μια ερωτηση εμενα μου λεει- εκδοση βασικου φασματος ι9000xxjf5.που συμαινει οτι ειναι η πιο προσφατη?

 

Δες εδω,εχει με την σειρα ολες τις ρομ

http://samsung-firmwares.com/i9000.htm

Edited by hlias77
Link to comment
Share on other sites

εδώ και αρκετο καιρό σκέφτομαι να το αγοράσω, και συνεχώς διαβάζω.έχω ένα 3g iphone εδώ και 2 χρόνια και imac για υπολογιστή και είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής και από τα δύο.Βλέποντας όμως χαρακτηριστικά του ανταγωνισμού δεν μπορώ άλλο να κοιτάξω το 3g.απελπιστικά αργο...

Αν το πάρω θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με συγχρονισμό στο Leopard?πρέπει να γυρνάω windows για να κάνω back up, sync, φώρτομα video κ..α.

 

Η χρήση του κινητού μου είναι για φωτογραφιες, video player για σειρες και ταινιες και λίγο ιντερνετ.

 

δεν ξέρω αλλά μετά απο τόσο διάβασμα τόσο καιρό, νομίζω ότι θα πάρω κάτι το οποίο σε 6 μήνες θα αγαγκαστώ μισοτιμής να δώσω για να πάρω το iphone 4.(μου την έχει σπάσει η apple με τις αναμονές της...περιμένουμε ένα τηλ όπως ο γαμπρός την νύφη στην εκκλησία! θα έρθει ... δεν θα έρθει...μα γιατί αργεί... έλεος!!!) Λες και το δίνουν δωρεάν.

Συγνώμη αλλά αγορά κινητού με 600 ευρώ σε τέτοιες εποχές δεν είναι αστειο και θέλει ενδελεχή ερευνα αγοράς.

 

Ευχαριστώ όλους όσους έχουν γράψει μεχρι τώρα δινοντάς μας την ευκαιρία να έχουμε μια εικόνα για το συγκεκριμένο κινητό

 

Τελος Αυγουστου δεν εχουν πει για το 4αρι?Γνωμη μου ειναι να περιμενεις.Πολλοι χρηστες που εχουν για μεγαλο διαστημα iphone,εχουν δυσκολια στην αλλαγη λειτουργικου.

Παντως αν βιαζεσαι ολα αυτα που ζητας τα κανει το galaxy και με το παραπανω.

Ειδικα στον τομεα βιντεο-φωτογραφια ειναι εξαιρετικο.Αναφερομαι σε ληψεις κατα την διαρκεια της ημερας.

Επισης αν θες να βλεπεις ταινιες και σειρες οπως λες,θα το απολαυσεις στην οθονη του,και δεν θα εχεις προβλημα κατα την μετατροπη των αρχειων σου.Οτι και αν του βαλεις μεσα θα το παιξει.:)

Διαβασε και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=278497

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και απο μένα παιδιά γράφω πρώτη φορά και συγχαρητήρια για όλη την καλή δουλειά και οργάνωση εδω μέσα! πήρα και γω το καλύτερο κινητό ever και σαν γαλαξίας που είναι έχω βάλει το aplication με τα αστρα το google sky map που είναι φοβερο!

στο θέμα που ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει κάποιος την διάθεση να μου απαντήσει που θα το εκτιμήσω πολύ είναι :

-----πως γίνεται να γράφεις μήνυμα και να μην πηγαίνει σε δεύτερο μήνυμα! για παράδειγμα σε ενα ku990i που έχω φτάνει τους 160 χαρακτήρες και μετά πάει σε δεύτερο μήνυμα στο Galaxy φτάνει μόνο στους 70 περίπου! (εμένα το galaxy με swype γραφει και ελληνικα).

------οσον αφορά το filmware εμένα θέλει αναβαθμιση? η "έκδοση βασικου φάσματος" ειναι I9000XXJF5 και "αριθμός κατασκευής" ECLAIR.XWJG1 αν βοηθάνε αυτά!

 

 

πάντως το κινητό ειναι φοβερό και μετα την οθόνη αυτή νομίζω οτι ο θεός πρέπει να βελτιώσει τα γραφικά της πραγματικότητας!:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

παιδια τι ειναι η custom rom ?

 

Καποιος που ασχολειται με αυτα,περνει μια επισημη ρομ,κοβει-ραβει,και ετσι βγαινει η custom rom.Ειναι μια βελτιωμενει σε ολους τους τομεις επισημη ρομ.

Στα θετικα οτι γινεται πολυ καλυτερο το κινητο,στα αρνητικα οτι πρεπει να κανεις ρουτ για να την περασεις,και κανοντας αυτο χανεις την εγγυηση.Υποθετικα αυτο,γιατι πολυ απλα μπορεις να ξαναγυρισεις στην αρχικη μορφη.

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...