Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω εχω την I9000XWJG5. Μια εκδοση πριν την JM1. Και δεν μου βγαζει τιποτα για αναβαθμιση.

Σιγουρα ειναι πλεον επίσημη; Εαν ειναι να την βαλω.

Επισης οσοι την εχουν, υπαρχει ελληνικο swype;

Ευχαριστω.

Την JG5 την έβαλες εσύ ο ίδιος, με Odin? 'Η ήρθε με το τηλέφωνο;

Την δίνουν με το KIES, άρα είναι επίσημη... τουλάχιστον μέχρι τη Froyo.

Κατεβασα τον dolphin browser ο οποιος ενω στο desire παει ''σφαιρα'' εδω αργει αρκετα να φορτωσει και καποιες φορες τρωει και καποια μικροκολληματα.

Η εναλλαγη γλωσσας γραφης π.χ. μεταξυ Αγγλικων - Ελληνικων πως γινεται? Στο desire υπαρχει το σχετικο κουμπακι κατω κατω στο πληκτρολογιο. Εδω πρεπει καθε φορα να πηγαινω ρυθμισεις> γλωσσα γραφης πριν γραψω κατι?:worry:

Επισης το σιγμα τελικο που ειναι? Πηγα να γραψω μια σημειωση με μικρα γραμματα και δεν υπηρχε πουθενα:blink:

Εκτος κι αν ειναι μπροστα στα ματια μου και ''θαμπωμενος'' απο την amoled οθονη δεν τα βλεπω! :p

Εγώ τον βρήκα τραγικά αργό τον δελφινομπράουζερ και τον έβγαλα. Κόλλαγε πολυ. Τελικά ο μόνος που πάει σφαίρα είναι ο δικός του, με τον οποίο δεν είχα και κανένα πρόβλημα.

Για τα ελληνικά, ένας ωραίος τρόπος αν έχεις swype με ελληνικά, σύρε το δάχτυλό σου απο το swype button στο ΕΝ (ή ΕL), και αλλάζει κατευθείαν. Αλλιώς μπορείς να βάλεις το Greek input method και απλά πατάς τη σημαιούλα.

- Alex

Εγώ τον βρήκα τραγικά αργό τον δελφινομπράουζερ και τον έβγαλα. Κόλλαγε πολυ. Τελικά ο μόνος που πάει σφαίρα είναι ο δικός του, με τον οποίο δεν είχα και κανένα πρόβλημα.

Για τα ελληνικά, ένας ωραίος τρόπος αν έχεις swype με ελληνικά, σύρε το δάχτυλό σου απο το swype button στο ΕΝ (ή ΕL), και αλλάζει κατευθείαν. Αλλιώς μπορείς να βάλεις το Greek input method και απλά πατάς τη σημαιούλα.

Για τους διαφορους browsers που κυκλοφορουν εχω διαπιστωσει (και το εγραψα και παλιοτερα) οτι δεν πιανουν μια μπροστα στον default browser.

Σε οτι αφορα το γνωστο προβλημα με την εναλλαγη ελληνικων-αγγλικων στο κανονικο πληκτρολογιο (οχι το swype) θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιησω την εφαρμογη greek input method μαζι με το handcent ωστε να λυσω το προβλημα με τους χαρακτηρες.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μια παρατηρηση και μια ερωτηση τωρα.

Κατεβασα τον dolphin browser ο οποιος ενω στο desire παει ''σφαιρα'' εδω αργει αρκετα να φορτωσει και καποιες φορες τρωει και καποια μικροκολληματα.

Η εναλλαγη γλωσσας γραφης π.χ. μεταξυ Αγγλικων - Ελληνικων πως γινεται? Στο desire υπαρχει το σχετικο κουμπακι κατω κατω στο πληκτρολογιο. Εδω πρεπει καθε φορα να πηγαινω ρυθμισεις> γλωσσα γραφης πριν γραψω κατι?:worry:

Επισης το σιγμα τελικο που ειναι? Πηγα να γραψω μια σημειωση με μικρα γραμματα και δεν υπηρχε πουθενα:blink:

Εκτος κι αν ειναι μπροστα στα ματια μου και ''θαμπωμενος'' απο την amoled οθονη δεν τα βλεπω! :p

Βάλε το HTC_IME πληκτρολόγιο. Είναι το καλύτερο. Θα το βρεις στο μάρκετ.

Ο dolphin μου έκανε κι εμένα προβλήματα. Για flash sites χρησιμοποιώ τον Skyfire.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Την εβαλα εγω την JG5.

Ποια ειναι η επισημη; Η M1 ή η JG5 ; :wacko:

Samsung S21 Ultra

Παιδια εχει βγαλει η Σαμμυ αναβαθμιση επισημη ? και να φανταστω γινεται μεσω του ΚΙΕΣ αλλα οι εφαρμογες τα παντα ολα χανονται ε ? γινεται να παρουμε καποιο μπακαπ κριμα ειναι τοσες εφαρμογες παλι απο την αρχη

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Παιδια εχει βγαλει η Σαμμυ αναβαθμιση επισημη ? και να φανταστω γινεται μεσω του ΚΙΕΣ αλλα οι εφαρμογες τα παντα ολα χανονται ε ? γινεται να παρουμε καποιο μπακαπ κριμα ειναι τοσες εφαρμογες παλι απο την αρχη

Ναι, ναι, και δοκίμασε το Titanium backup pro, χρειάζεσαι όμως root.

- Alex

Πηγα να κανω update το κινητο και ειναι σε downloading mode και λεει απο το odin

<ID:0/004> Added!!

<ID:0/004> Odin v.3 engine (ID:4)..

<ID:0/004> File analysis..

Μεχρι εκει παει.

Καμια ιδεα;

edit:

Εβγαλα την μπαταρια και ολα καλα... επανηλθε. Βεβαια δεν εκανε Update. ..

Καλα θα περιμενω καμια επισημη αναβαθμιση. Πηγε η καρδια μου να σπασει. Νομιζα χαλασε το κινητο

Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

Πηγα να κανω update το κινητο και ειναι σε downloading mode και λεει απο το odin

<ID:0/004> Added!!

<ID:0/004> Odin v.3 engine (ID:4)..

<ID:0/004> File analysis..

Μεχρι εκει παει.

Καμια ιδεα;

edit:

Εβγαλα την μπαταρια και ολα καλα... επανηλθε. Βεβαια δεν εκανε Update. ..

Καλα θα περιμενω καμια επισημη αναβαθμιση. Πηγε η καρδια μου να σπασει. Νομιζα χαλασε το κινητο

Κάτι δεν έκανες σωστά.

αν θελήσεις να φλασαρεις. πες μας να σου δώσουμε πιο αναλυτικές οδηγίες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν ειναι η πρωτη φορα.. αλλα επειδη το εκανα βιαστικα, ισως κατι δεν εκανα με την σειρα...

Μεσω kies παλι σβηνονται οι εφαρμογες κτλ;

Samsung S21 Ultra

Ναι, ναι, και δοκίμασε το Titanium backup pro, χρειάζεσαι όμως root.

Καποιο που να μην χρειαζεται ροοτ υπαρχει ?

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Άλλη μια ερώτηση στους κατόχους του κινητού!στον default browser έχει το χαρακτηριστικό όπως το iPhone που πατάς την πάνω μπάρα κ η σελίδα επιστρέφει γρήγορα πάνω;

Επίσης αυτό που κάνετε εσείς με το lag fix θα το διορθώσει ηsamsung στο 2.2 update?:D

Πάω να κανω αναβάθμιση με kies και βγάζει το παρακάτω:

Τρέχουσα έκδοση JF5

δεν είναι δυνατή η ενημέρωση αυτής της 'εκδοσης της συσκευής...:blink:

Γεια χαρά!

Τελικά έχει φλασαρει κανείς από kies;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Τι να φλασαρουμε βρε Αντωνη μου:)

Αφου μας λεει οτι εχουμε την τελευταια:D

περασα την JF3 εξεπιτηδες και το kies μου λεει οτι εχω την τελευταια διαθεσιμη.

Και κατι αλλο αφηστε τα Fix.

Εκει που υπαρχει ενα μικρο προβληματακι δεν κανουν τιποτα.

Δινουν λιγο ταχυτητα αλλα ρουφουν την μπαταρια και ανεβαζουν την θερμοκρασια της cpu.

Οσοι εχετε προβλημα με lag φλασαρετε την M2 και θα ειστε μια χαρα.

Το περίφημο πληκτρολόγιο της HTC το κατεβαζουμε από το android market? Οσο κι αν έψαξα δεν το βρηκα πουθενά. Για να το εγκαταστησω χρειάζεται μήπως να ειμαι rooted?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Το froyo άραγε θα μπαίνει με οποιοδήποτε firmware έχουμε στο κινητό η θα πρέπει να έχουμε κάποιο συγκεκριμένο; Αν είναι να περάσω κάποιο νέο firmware να ξέρω να το περάσω τώρα η να περιμένω;

Αντώνης

Βάλε το HTC_IME πληκτρολόγιο. Είναι το καλύτερο. Θα το βρεις στο μάρκετ.

Ο dolphin μου έκανε κι εμένα προβλήματα. Για flash sites χρησιμοποιώ τον Skyfire.

Ευχαριστω για την απαντηση. Κατεβασα το ΙΜΕ, το εγκατεστησα, το ενεργοποιησα απο τις ρυθμισεις του, παω να γραψω μηνυμα αλλα εξακολουθω να βλεπω το πληκτρολογιο της samsung :blink: Μαλλον κατι δεν κανω σωστα ή κατι παρελειψα να κανω :worry:

Το περίφημο πληκτρολόγιο της HTC το κατεβαζουμε από το android market? Οσο κι αν έψαξα δεν το βρηκα πουθενά. Για να το εγκαταστησω χρειάζεται μήπως να ειμαι rooted?

Αν βαλεις htc ime στην αναζητηση του market θα σου βγαλει το greek input method. Αυτο ειναι το περιφημο!

Μεσω kies παλι σβηνονται οι εφαρμογες κτλ;

Ναι σβήνονται πάλι

Τι να φλασαρουμε βρε Αντωνη μου:)

Αφου μας λεει οτι εχουμε την τελευταια:D

περασα την JF3 εξεπιτηδες και το kies μου λεει οτι εχω την τελευταια διαθεσιμη.

Χμμ, άρα μόνο στην Αγγλία για την ώρα δίνουν την JM1. Ενδιαφέρον.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Το froyo άραγε θα μπαίνει με οποιοδήποτε firmware έχουμε στο κινητό η θα πρέπει να έχουμε κάποιο συγκεκριμένο; Αν είναι να περάσω κάποιο νέο firmware να ξέρω να το περάσω τώρα η να περιμένω;

δοκμασα με το Μ2 που εχω και μου εδωσε μηνυμα οτι αυτο το firmware δεν γινεται update.

Mολις περασα το official JF3 το δεχτηκε και μου ειπε οτι αυτο ειναι το πιο προσφατο.

Αρα πριν αναβαθμισουμε θα πρεπει να εχουμε φλασαρει την rom που ειχε οταν το αγορασαμε, διαφορετικα το kies δεν μας δινει την αναβαθμιση.

Ευχαριστω για την απαντηση. Κατεβασα το ΙΜΕ, το εγκατεστησα, το ενεργοποιησα απο τις ρυθμισεις του, παω να γραψω μηνυμα αλλα εξακολουθω να βλεπω το πληκτρολογιο της samsung :blink: Μαλλον κατι δεν κανω σωστα ή κατι παρελειψα να κανω :worry:

Αν βαλεις htc ime στην αναζητηση του market θα σου βγαλει το greek input method. Αυτο ειναι το περιφημο!

Το ΗΤC_IME θα το βρειτε εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416

Θα ριξετε τα δυο αρχειακια στην καρτα σας και θα τα κανετε εγκατασταση.

Θα επιλεξετε στα πληκτρολογια το ΗΤC_IME, θα ρυθμισετε να εχει την ελληνικη γλωσσα και μετα για να το επιλεξετε καντε παρατεταμενο πατημα πχ σ ενα νεο sms στην περιοχη που γραφετε το κειμενο του μηνυματος για να σας βγαλει μεθοδο γραφης. Επιλεξτε ξανα το ΗΤC_IME και ειστε ετοιμοι.

Δεν υπαρχει στο μαρκετ, παρασυρθηκα γιατι καποιος το εγραψε σε παλιοτερο ποστ και νομιζα οτι το ειχαν βαλει.

Α μάλιστα αυτό που έχω ήδη δηλαδή. Είναι όντως πολύ καλό με μοναδικό μειονέκτημα ότι έχει μικροτερο spacebar απο το πληκτρολόγιο της μάμας samsung με αποτέλεσμα να παταω πολλές φορές τελεια η αλλαγη γλωσσας αντί για κενό.

Κατά τα αλλά τέλεια. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση.

P.S. Για την ενεργοποίηση που ρωτουσες πρέπει να πας από τις ρυθμίσεις του κινητου τοπικές ρυθμίσεις και κείμενο ->ρυθμίσεις κειμένου κάτω κάτω και θα δεις greek keyboard. Το ενεργοποιεις και είσαι κύριος.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...