kotsianis7 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Έχω ενεργοποιημένο το ξεκλείδωμα με μοτίβο και δεν το εμφανίζει σ'αυτήν την περίπτωση! Το υποψιάστηκα ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν εμφανίζεται! ;) Αλλά μάλλον θα διατηρήσω το μοτίβο :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Οταν βλεπεις τις αναπαντητες/μηνυματα κτλ θα πατας το βελακι "πισω" απο τα κουμπια της αφης. Ετσι θα σβηνεται... Thank you doganos :D:D Ηταν πολυ εκνευριστικο. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Αμαν αμαν τωρα το ειδα , καλα θα δουμε ετσι και αλλιως πιστωτικη καρτα δεν εχω δωσει με αντικαταβολη , αν δεν ειναι ενταξει το τηλεφωνο απλα δεν το δεχομαι και τους το στελνω πισω οπως ειναι αν και με τηλεφωνικη επικοινωνια ενας ευγενεστατος κυριος επιβεβαιωσε την παραγγελια Για όσους έχουν προβλήματα με το amazon.de για κοιτάξτε και αυτό το site: (http://www.unlocked-mobiles.com/sim-free-mobile-phones/samsung-i9000-galaxy-s-sim-free-unlocked-mobile-phone-p-60773.html) Το δίνει 398GBP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Παιδια μπορουμε να κατεβασουμε κανενα θεμα για το κινητο? Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 θεμα τι θεμα? δεν καταλαβα τι εννοεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 θεμα τι θεμα? δεν καταλαβα τι εννοεις? Να αλλαζει μεσα το μενου και τα εικονιδια!! Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 κατι τετοιο θες? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=724576 δεν ειναι ακριβως θεμα αλλα ρομ (pseudorom) αλλα κανει την δουλεια που θες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Ναι κατι τετοιο αλλα σε μορφη apk που μπαινει στο κινητο! Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 δεν εχω δει κατι τετοιο φιλε ισως εχει βγει και δεν το εχω παρει χαμπαρι ας πει καποιος που ξερει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Το εχεις δει σε αλλο android τηλεφωνο αυτο? Η μηπως εννοεις εφαρμογες τυπου gde και adw ? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Αντάπτορα για το φορτιστή ευρώπης που βρίσκουμε; Έχει κανένας κάποιο πρόχειρο eshop; [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 RTΑντάπτορα για το φορτιστή ευρώπης που βρίσκουμε; Έχει κανένας κάποιο πρόχειρο eshop; Mini usb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Αυτό το γνωρίζω.Χαίρω πολύ.Εννοώ φορτιστή πρίζας.Πας σε ένα ξενοδοχείο και θες να το φορτίσεις από την πρίζα του τοίχου [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Γι αυτό σου το είπα..παίρνεις και που έχει έξοδο usb και είσαι εντάξει... Μην δώσεις πάνω από 3 ευρώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Κάποιο eshop έχεις να μου προτείνεις? Γιατί όσο και να έψαξα δεν βρήκα τίποτα. Να έχει usb όπως αυτό που λες και επίσης να βρώ και αντάπτορα από ευρωπαική πρίζα σε ελληνική [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 (edited) Κάποιο eshop έχεις να μου προτείνεις? Γιατί όσο και να έψαξα δεν βρήκα τίποτα. Να έχει usb όπως αυτό που λες και επίσης να βρώ και αντάπτορα από ευρωπαική πρίζα σε ελληνική http://cgi.ebay.com/EU-European-Travel-USB-Charger-Power-AC-Adapter-Plug-/250628578801?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item3a5aa09df1#ht_2142wt_1137 1.3ευρώ με έξοδα αποστολής. Edit: http://cgi.ebay.com/USB-AC-Wall-Charger-EU-Plug-Adapter-MP3-MP4-PLAYER-/320560280872?cmd=ViewItem&pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item4aa2e1b528#ht_4317wt_911 Με 0.75€ με έξοδα αποστολής. Edited July 21, 2010 by _DiMoN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 να την επιχειρησω την αλλαγη απο το 3gs σε samsung η θα πονεσω:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Μετά από 24 ώρες με το κινητό στα χέρια μου (αν και τις περισσότερες λόγο δουλειάς απλά περίμενα να βρω χρόνο να το πειράξω) δηλώνω ενθουσιασμένος. Του άλλαξα τη firmware και το έφερα στα μέτρα μου. Είναι άψογο και είμαι πολύ χαρούμενος που τόλμησα την αλλαγή από iphone 3G σε android και Samsung Galaxy S...! το κυριότερο για εμένα: Γλίτωσα τα drop calls και τις χαμένες κλήσεις από το σήμα που όποτε ήθελε χανόταν.... Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 να την επιχειρησω την αλλαγη απο το 3gs σε samsung η θα πονεσω:) το ιδιο ακριβως σκεφτομαι nα κανω κι εγω και νομιζω τα πραγματα εδω πρεπει να ειναι πολυ καλυτερα απο το 3gs...για να δουμε εγω θα περιμενω την επιδοτηση μου που ειναι μεσα οκτωβρη και ετσι θα εχει κυκλοφορησει αρκετα.και να δουμε και τελικα τι γινεται με το gps. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 θα ηθελα να μαθω σε συγκρiση με το 3gs σε ηχειο, μπαταρια, σημα, κολληματα,soft reset και τετοια [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 σημερα το παραγγειλα και εγω απο το clever store που πιο πανω εχει υποθει οτι δεν ειναι καλο...εγω σε επικοινωνια που ειχα με εναν ευγενεστατο κυριο μου ελυσε ολες τις αποριες και με επεισε...βεβαια δεν ειχε κομματια διαθεσιμα και θα εχει σε δυο μερες...ειπε οτι εφερε 100 και τα εδωσε σε μια μερα..εχει μονο ενα το οποιο ειναι ανοιχτο...περιμενω με ανυπομονησια..και θα παραθεσω και εγω τη δικη μου γνωμη για το κινητο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 θα ηθελα να μαθω σε συγκρiση με το 3gs σε ηχειο, μπαταρια, σημα, κολληματα,soft reset και τετοια Μάλλον δεν υπάρχει σύγκριση διότι μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικές συσκευές... και η μία είναι από άλλο γαλαξία :lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katagias Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Ναι κατι τετοιο αλλα σε μορφη apk που μπαινει στο κινητο! Δες αυτά. http://www.appbrain.com/app/org.adw.launcher http://www.appbrain.com/app/com.fede.launcher Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Δες αυτά. http://www.appbrain.com/app/org.adw.launcher http://www.appbrain.com/app/com.fede.launcher Ευχαριστω!!! Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Παιδιά η καινούργια/σφραγισμένη/μη ανοιγμένη συσκευασία του κινητού πως ειναι?Μαύρη με άσπρη ταινία?Ρωτάω γιατι μάλλον το παίρνω σήμερα, μην μου κάνουν καμια στραβή γιατι έχω κάτι υποψίες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts