Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ενεργοποιημένο το ξεκλείδωμα με μοτίβο και δεν το εμφανίζει σ'αυτήν την περίπτωση! Το υποψιάστηκα ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν εμφανίζεται! ;) Αλλά μάλλον θα διατηρήσω το μοτίβο :p

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οταν βλεπεις τις αναπαντητες/μηνυματα κτλ θα πατας το βελακι "πισω" απο τα κουμπια της αφης. Ετσι θα σβηνεται...

Thank you doganos :D:D Ηταν πολυ εκνευριστικο.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Αμαν αμαν τωρα το ειδα , καλα θα δουμε ετσι και αλλιως πιστωτικη καρτα δεν εχω δωσει με αντικαταβολη , αν δεν ειναι ενταξει το τηλεφωνο απλα δεν το δεχομαι και τους το στελνω πισω οπως ειναι αν και με τηλεφωνικη επικοινωνια ενας ευγενεστατος κυριος επιβεβαιωσε την παραγγελια

Για όσους έχουν προβλήματα με το amazon.de για κοιτάξτε και αυτό το site: (http://www.unlocked-mobiles.com/sim-free-mobile-phones/samsung-i9000-galaxy-s-sim-free-unlocked-mobile-phone-p-60773.html)

Το δίνει 398GBP

θεμα τι θεμα?

δεν καταλαβα τι εννοεις?

Να αλλαζει μεσα το μενου και τα εικονιδια!!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

κατι τετοιο θες?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=724576

δεν ειναι ακριβως θεμα αλλα ρομ (pseudorom) αλλα κανει την δουλεια που θες

Αντάπτορα για το φορτιστή ευρώπης που βρίσκουμε; Έχει κανένας κάποιο πρόχειρο eshop;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Αυτό το γνωρίζω.Χαίρω πολύ.Εννοώ φορτιστή πρίζας.Πας σε ένα ξενοδοχείο και θες να το φορτίσεις από την πρίζα του τοίχου

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Κάποιο eshop έχεις να μου προτείνεις? Γιατί όσο και να έψαξα δεν βρήκα τίποτα.

Να έχει usb όπως αυτό που λες και επίσης να βρώ και αντάπτορα από ευρωπαική πρίζα σε ελληνική

Κάποιο eshop έχεις να μου προτείνεις? Γιατί όσο και να έψαξα δεν βρήκα τίποτα.

Να έχει usb όπως αυτό που λες και επίσης να βρώ και αντάπτορα από ευρωπαική πρίζα σε ελληνική

http://cgi.ebay.com/EU-European-Travel-USB-Charger-Power-AC-Adapter-Plug-/250628578801?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item3a5aa09df1#ht_2142wt_1137

1.3ευρώ με έξοδα αποστολής.

Edit: http://cgi.ebay.com/USB-AC-Wall-Charger-EU-Plug-Adapter-MP3-MP4-PLAYER-/320560280872?cmd=ViewItem&pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item4aa2e1b528#ht_4317wt_911

Με 0.75€ με έξοδα αποστολής.

Edited by _DiMoN_

Μετά από 24 ώρες με το κινητό στα χέρια μου (αν και τις περισσότερες λόγο δουλειάς απλά περίμενα να βρω χρόνο να το πειράξω) δηλώνω ενθουσιασμένος. Του άλλαξα τη firmware και το έφερα στα μέτρα μου. Είναι άψογο και είμαι πολύ χαρούμενος που τόλμησα την αλλαγή από iphone 3G σε android και Samsung Galaxy S...!

το κυριότερο για εμένα: Γλίτωσα τα drop calls και τις χαμένες κλήσεις από το σήμα που όποτε ήθελε χανόταν....

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

να την επιχειρησω την αλλαγη απο το 3gs σε samsung η θα πονεσω:)

το ιδιο ακριβως σκεφτομαι nα κανω κι εγω και νομιζω τα πραγματα εδω πρεπει να ειναι πολυ καλυτερα απο το 3gs...για να δουμε εγω θα περιμενω την επιδοτηση μου που ειναι μεσα οκτωβρη και ετσι θα εχει κυκλοφορησει αρκετα.και να δουμε και τελικα τι γινεται με το gps.

σημερα το παραγγειλα και εγω απο το clever store που πιο πανω εχει υποθει οτι δεν ειναι καλο...εγω σε επικοινωνια που ειχα με εναν ευγενεστατο κυριο μου ελυσε ολες τις αποριες και με επεισε...βεβαια δεν ειχε κομματια διαθεσιμα και θα εχει σε δυο μερες...ειπε οτι εφερε 100 και τα εδωσε σε μια μερα..εχει μονο ενα το οποιο ειναι ανοιχτο...περιμενω με ανυπομονησια..και θα παραθεσω και εγω τη δικη μου γνωμη για το κινητο

θα ηθελα να μαθω σε συγκρiση με το 3gs σε ηχειο, μπαταρια, σημα, κολληματα,soft reset και τετοια

Μάλλον δεν υπάρχει σύγκριση διότι μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικές συσκευές... και η μία είναι από άλλο γαλαξία :lol::lol::lol::lol:

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Παιδιά η καινούργια/σφραγισμένη/μη ανοιγμένη συσκευασία του κινητού πως ειναι?Μαύρη με άσπρη ταινία?Ρωτάω γιατι μάλλον το παίρνω σήμερα, μην μου κάνουν καμια στραβή γιατι έχω κάτι υποψίες...

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...