Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά το σκέφτομαι εδώ και μέρες το Galaxy αντί του iPhone.

2 βασικά πράγματα με φρενάρουν

- Το ότι δεν έχει Skype

-Το ότι δεν έχει τα παιχνίδια με τα τέλεια γραφικά του iphone

και τα 2 θέματα αυτά είναι βασικά για μένα... είμαι σε δίλημμα !!!

Το Froyo για το Galaxy λέτε να αργήσει;

και όταν έρθει , τι καινούριο θα δώσει στο κινητό;

Απο σπασμένα προγράμματα τι παίζει; Είναι σαν το iPhone με το jailBreak; ή σαν το ΝΟΚΙΑ με τα Symbian

κοιτα αυτο το Unboxing μαζι με preview για το os

αν ακομα θες το iphone παρε το iphone.

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φορτιζει απο τον υπολογιστη το κινητο?Δηλαδη, αν εχω τον φορτιστη στο σπιτι και το USb to USB καλωδιο στο γραφειο, ειμαι καλυμμενος να μην μεινω απο μπαταρια?

Παιδιά μια ερώτηση επειδή έχουν αναφερθεί πολλά για την παραλαβή από Amazon.de. Το έχω παραγγείλει αλλά αν κατάλαβα καλά το στέλνουν μέσω ΕΛΤΑ στην Ελλάδα. Μπορεί να μου το επιβεβαιώσει κάποιος; Το βρίσκω τραγικό μιας και στην πολυκατοικία μου έχω απλά ένα τραπεζάκι και ο Ταχυδρόμος απλά αφήνει ότι είναι να αφήσει πάνω! Έχω ρωτήσει το Amazon.de αλλά νομίζω το μόνο που μου είπαν είναι DHL και μετά local carrier (να καταλάβω ΕΛΤΑ δηλαδή);
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

Φορτιζει απο τον υπολογιστη το κινητο?Δηλαδη, αν εχω τον φορτιστη στο σπιτι και το USb to USB καλωδιο στο γραφειο, ειμαι καλυμμενος να μην μεινω απο μπαταρια?

Εγώ μόνο από τον υπολογιστή το φορτίζω, το συνδέεις σε οποιαδήποτε USB θήρα και φορτίζει.

Παιδιά μια ερώτηση επειδή έχουν αναφερθεί πολλά για την παραλαβή από Amazon.de. Το έχω παραγγείλει αλλά αν κατάλαβα καλά το στέλνουν μέσω ΕΛΤΑ στην Ελλάδα. Μπορεί να μου το επιβεβαιώσει κάποιος; Το βρίσκω τραγικό μιας και στην πολυκατοικία μου έχω απλά ένα τραπεζάκι και ο Ταχυδρόμος απλά αφήνει ότι είναι να αφήσει πάνω! Έχω ρωτήσει το Amazon.de αλλά νομίζω το μόνο που μου είπαν είναι DHL και μετά local carrier (να καταλάβω ΕΛΤΑ δηλαδή);

ε λογικα ναι.ειδοποιηση θα σου ερθει για να το παραλαβεις απο το ταχυδρομειο αν δεν κανω λαθος,δεν νομιζω να σου αφησει ο ταχυδρομος αντικειμενο αξιας 450 ευρω στο τραπεζακι να το παρει οποιος θελει

Μολις το παραγγειλα και εγω απο το Clever store , και τωρα περιμενουμε :D:D

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

μαλλον rootαρισμενη θα διαβασες...

Ούτε root χρειάζεται, ούτε πειραγμένη ROM. Δεν είναι iPhone. Απλώς ενεργοποιείς στο μενού Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Άγνωστες Πηγές.

Μολις το παραγγειλα και εγω απο το Clever store , και τωρα περιμενουμε :D:D

ο θεος να βαλει το χερι του!!!!!! :lol:

διαβασες την αναρτηση του φιλου στην προηγουμενη σελιδα που ειναι απο Αιγάλεω

Ούτε root χρειάζεται, ούτε πειραγμένη ROM. Δεν είναι iPhone. Απλώς ενεργοποιείς στο μενού Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Άγνωστες Πηγές.

το κορυφαίο tip της ημέρας :lol::D

ο θεος να βαλει το χερι του!!!!!! :lol:

διαβασες την αναρτηση του φιλου στην προηγουμενη σελιδα που ειναι απο Αιγάλεω

Μιλησα με το παλικαρι και μου ειπε τους προβληματισμους του, βασικα το θεμα "εγγυηση" εθεσε. ΑΝ η εγγυηση ειναι θεμα του καθε πωλητη, τοτε νομιζω οτι πρεπει να προβληματιζομαστε...αν ειναι θεμα της αντιπροσωπειας, νομιζω οτι ολοι ειμαστε στην ιδια μοιρα, ανεξαρτητως απο που το εχουμε παρει. By the way, καντε μας και κανενα update στο θεμα μπαταριας...πλησιαζει κανεις τις 2 μερες γεματες?

Αμαν αμαν τωρα το ειδα , καλα θα δουμε ετσι και αλλιως πιστωτικη καρτα δεν εχω δωσει με αντικαταβολη , αν δεν ειναι ενταξει το τηλεφωνο απλα δεν το δεχομαι και τους το στελνω πισω οπως ειναι αν και με τηλεφωνικη επικοινωνια ενας ευγενεστατος κυριος επιβεβαιωσε την παραγγελια

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Σήμερα παρέλαβα το δικό μου, 497 από cleverstore. Όλα μια χαρά!

Για την έκδοση που φοράει, γράφει:

Έκδοση firmware: 2.1-update1

Έκδοση βασικού φάσματος: I9000XXJF5

Έκδοση Kernel: 2.6.29

Υπάρχει νεότερη να του περάσω?

Τυπικά όχι! Αλλά αν θες, μπορείς να του περάσεις νεότερη έκδοση από το http://www.samsung-firmwares.com

Αν δε θες πάντως να πειραματιστείς για τον οποιονδήποτε λόγο, περίμενε λίγο καιρό ακόμη να βγει αναβάθμιση για την έκδοση που έχεις από τη μαμα Samsung.

Ξερεις εσυ ή καποιος άλλος αν το κινητο είναι συμβατό με καρτα SIM 2in1?

Οχι ανταπτορακι, αλλα μια καρτα SIM με 2 νουμερα επανω...

Εχει κανεις απαντηση σε αυτο ρε παιδια?

Και μια ερωτηση για οταν το παρω με το καλο...Πρωτη χρηση?Καταναλωνετε οτι υπολοιπο μπαταριας υπαρχει και μετα φορτιζετε, ή πριν το ανοιξετε το φορτιζετε κανα 5ωρο?

Edited by panos_vz

Έχω πάρει το κινητό από το amazon.de και μου το έστειλαν στην ελλάδα με την DHL.Από κει και πέρα αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ.Μην ανησυχείς ο ταχυδρόμος είναι υποχρεωμένος να σου το φέρει σπίτι και να σου το παραδώσει στα χέρια γιατί πρέπει να υπογράψεις κιόλας.Σε περίπτωση που λείπεις θα σου αφήσει ειδοποίηση και πας να το παραλαβεις από εκεί.Πάντως είχα μιλήσει με άνθρωπο της DHL και μου είπε πως η εταιρεία αναλαμβάνει η ίδια την παράδοση πλέον άρα ίσως να σου το φέρουν αυτοί αντί για τα ΕΛΤΑ.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Εβαλα ενα προγραμμα απο android store(android system) και βγαζει σαν διαθεσιμη ram maximum 325!!!

Το κινητο 512 δεν εχει? Με το froyo θα εχει περισσοτερη ram ελευθερη?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Πως μπορω να ρυθμισω το κινητο ετσι ωστε να μου εμφανιζει μονο τις αναπαντητες που εγιναν οσο δεν το ειχα μαζι μου και οχι ολες τις αναπαντητες της ημερας? Το εχω ψαξει στις ρυθμισεις και δεν βρηκα κατι. Ειναι πολυ εκνευριστικο να σε εχει καλεσει μια φορα καποιος και μολις πιανεις το κινητο στην αρχικη οθονη να σου βγαζει 10 αναπαντητες απο ολη την υπολοιπη ημερα. (μιλαω για το γνωστο εφε με το κομματακι του παζλ που πανω εχει τον αριθμο των αναπαντητων).

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Οταν βλεπεις τις αναπαντητες/μηνυματα κτλ θα πατας το βελακι "πισω" απο τα κουμπια της αφης. Ετσι θα σβηνεται...
Samsung S21 Ultra

Έχει το Galaxy S εφέ αντίστοιχο του Wave που πρέπει να σύρεις, αν θέλεις, το κομματάκι του παζλ για να δεις τις κλήσεις ή τα μηνύματα; :confused:

Έχω πάρει το κινητό από το amazon.de και μου το έστειλαν στην ελλάδα με την DHL.Από κει και πέρα αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ.Μην ανησυχείς ο ταχυδρόμος είναι υποχρεωμένος να σου το φέρει σπίτι και να σου το παραδώσει στα χέρια γιατί πρέπει να υπογράψεις κιόλας.Σε περίπτωση που λείπεις θα σου αφήσει ειδοποίηση και πας να το παραλαβεις από εκεί.Πάντως είχα μιλήσει με άνθρωπο της DHL και μου είπε πως η εταιρεία αναλαμβάνει η ίδια την παράδοση πλέον άρα ίσως να σου το φέρουν αυτοί αντί για τα ΕΛΤΑ.
Ωραία, με καθησύχασες. Ευχαριστώ πολύ!
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...