taxtherapy Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 καλημερα θα ηθελα την βοηθεια σας εγω μεχρι σημερα ειχα απλα τηλ νοκια και φετος λογω μεγαλης επιδοτησης αποφασισα να παρω η το galaxy s η το iphone 4 τελικα κατεληξα στο galaxy s. τωρα εχω καποιες αποριες. εχει αναζητηση επαφων στα ελληνικα η επαφες μπορουν να ειναι γραμμενες στα ελληνικα και δευτερον βλεπω για κατι αναβαθμισεις και τετοια που μιλατε και εχω μπερδευτη αυτα ειναι δυσκολα για να γινουν? ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 (edited) Παιδια το παρηγγειλα απο το clove χτες αλλα ακομα δεν μου εχει ερθει tracking number. Μηπως ξερετε ποσες μερες κανει για να ερθει Ελλαδα; Διαλεξα την ακριβη αποστολη με τα 22 ευρω. Μου εστειλαν και Το παρακατω μαιλ , απο αυτο καταλαβαινω οτι δεν χρειαζεται να τους στειλω καποια στοιχεια σωστα; Επειδη τα Αγγλικα μου δεν ειναι πολυ καλα πειτε μου αν καταλαβα λαθως Να πω οτι εχω ξανα αγορασει απο αυτους πριν απο 2 χρονια παλι Thank you we have received your order and will not need to complete security checks. You will receive an email with the tracking number when your order is dispatched. Δεν φαίνεται να σου ζητάνε στοιχεία, και εγώ σκέφτομαι να παραγγείλω από εκεί, αν μπορείς ενημέρωσε για το πότε σου ήρθε το tracking number για να καταλάβω αν είναι γρήγοροι..:) EDIT : Τους έστειλα και mail για χρόνο παραλαβής με fedex για να δούμε... Edited June 29, 2010 by tonysac Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 καλημερα θα ηθελα την βοηθεια σας εγω μεχρι σημερα ειχα απλα τηλ νοκια και φετος λογω μεγαλης επιδοτησης αποφασισα να παρω η το galaxy s η το iphone 4 τελικα κατεληξα στο galaxy s. τωρα εχω καποιες αποριες. εχει αναζητηση επαφων στα ελληνικα η επαφες μπορουν να ειναι γραμμενες στα ελληνικα και δευτερον βλεπω για κατι αναβαθμισεις και τετοια που μιλατε και εχω μπερδευτη αυτα ειναι δυσκολα για να γινουν? ευχαριστω Αν δεν εχεις ορεξη να "πειραξεις" το κινητο σου, δεν χρειαζεται να ασχοληθεις με τετοια πραγματα. Το κινητο θα εχει αναζητηση επαφων στα ελληνικα σιγουρα μεχρι να το αγορασεις με το λογισμικο που θα κυκλοφορει στην Ελλαδα και φυσικα θα μπορεις να γραφεις επαφες στα ελληνικα. "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Είδα κάπου στο site των firmwares της samsung ότι χρειάζεται να έχεις κατεβάσει και το new pc studio της samsung ή τους τελευταίους drivers πριν φλασάρεις..εάν έχω κατεβάσει το kies δηλαδή είμαι οκ ή χρειάζεται να κατεβάσω και το pc studio ? Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 omnia-> outlook ->export-> gmail-> import ο σωστος και ο ευκολος omnia-> outlook -><-samsung kies->galaxy s Το έκανα και με τους δύο τρόπους αλλά με κανέναν από τους δύο δε μου περνάει τις φωτογραφίες των επαφών. Να φανταστώ ότι δε γίνεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 (edited) Να επιβεβαιωσω κι εγω,οτι το θεμα "μπαταρια",δεν ειναι τοσο τραγικο οσο αρχικα φαινοτανε...Νομιζω οτι ακομα και με "βαρια" χρηση,θα βγαζει μια μερα ολοκληρη... Αλλωστε οπως εχουμε ξαναπει,ειναι smartphone...Μην εχετε απαιτησεις αυτονομιας,τυπου "απλου τηλεφωνου"..;) Εχετε βρει κανενα screen protector ειδικο για το Galaxy?Δηλαδη να πιανει ολοκληρη την οθονη? Edit:Βρηκα αυτη...Λετε να ειναι ΟΚ? http://www.protectionfilms24.com/article/vikuiti-dqc-160-screen-protector-samsung-i9000-galaxy-s-31265.html Edited June 29, 2010 by djdog "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Να και μερικοί κωδικοί που βρήκα στο xda. Το μόνο που δοκίμασα είναι το *#0*# που σου βγάζει ενα menu να ελέγξεις την οθόνη Μερικά άλλα: *#*#4636#*#* for battery and other general setttings like GSM/CDMA *#*#8255#*#* for Gtalk service monitor *#*#7780#*#* For factory data reset *#*#34971539#*#* For information about phone camera (don't use the first option update camera firmware otherwise your phone camera will stop working and you'll need to take your phone to service center to reinstall camera firmware. *#*#7594#*#* This code can be used to change the "Power" button action in your phone. Be default, if you long press the button, it shows a screen asking you to select any option from Silent mode, Airplane mode and Power off.You can change this action using this code. You can enable direct power off on this button. *#*#197328640#*#* For ....Serivice Mode....You can run various tests and change settings in the service mode. Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtherapy Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Αν δεν εχεις ορεξη να "πειραξεις" το κινητο σου, δεν χρειαζεται να ασχοληθεις με τετοια πραγματα. Το κινητο θα εχει αναζητηση επαφων στα ελληνικα σιγουρα μεχρι να το αγορασεις με το λογισμικο που θα κυκλοφορει στην Ελλαδα και φυσικα θα μπορεις να γραφεις επαφες στα ελληνικα. ok ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 μόλις βρήκα πως αλλάζουμε γλώσσα στο swype πατάμε παρατεταμένα το q Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 μόλις βρήκα πως αλλάζουμε γλώσσα στο swype πατάμε παρατεταμένα το q Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Thank you !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Το πήρα από vnp γιατί είχα 520 ευρώ επιδότηση και δε μπορούσα να περιμένω να το φέρει η vodafone γιατί λογικά θα αργήσει και θα μειωνόταν η επιδότηση. 640 ευρώ το έχει και όπως μου είπε τα έχει φέρει από Αγγλία. Δίνει και ξεχωριστό φορτιστή γιατί μέσα έχει τον αγγλικό αν και πήγα και πήρα έναν αντάπτορα. Λοιπόν για τους ίδιους λόγους ( δεν μπορώ να περιμένω + επιδότηση) το πήρα και εγώ από εκεί...Ελπίζω να έρθει γρήγορα :D:D:D Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Κρίμα που δεν έχει και το κλασικό Thank you !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 http://blog.gsmarena.com/samsung-i9000-galaxy-s-full-battery-test-ready-%E2%80%93-up-with-the-best/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Λοιπόν για τους ίδιους λόγους ( δεν μπορώ να περιμένω + επιδότηση) το πήρα και εγώ από εκεί...Ελπίζω να έρθει γρήγορα :D:D:D Άντε με το καλό. Εγώ πήγα και το πήρα από το κατάστημα, δεν το παράγγειλα από ίντερνετ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Άντε με το καλό. Εγώ πήγα και το πήρα από το κατάστημα, δεν το παράγγειλα από ίντερνετ. Και εγώ μακάρι να πήγαινα αλλά δεν μπορώ λόγω δουλειάς γκρρρρ...με πήραν τηλ. όμως και θα το έχω αύριο ας είναι..( είμαστε και γείτονες τώρα το είδα ) Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 μόλις βρήκα πως αλλάζουμε γλώσσα στο swype πατάμε παρατεταμένα το q Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Thanks για το tip, ουτε το ειχα προσεξει οτι γραφει EN πανω απο το q :p Τωρα αν βρησκαμε και τροπο να βγαζει σαν επιλογες μονο αγγλικα και ελληνικα...:D Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Οσοι το αγορασατε απο expansys,μπορειτε να επιβεβαιωσετε αν εχει ελληνικα στη συνταξη μηνυματων; Το μενου δε μ'ενδιαφερει, αυτο που με νοιαζει ειναι τα μηνυματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Οσοι το αγορασατε απο expansys,μπορειτε να επιβεβαιωσετε αν εχει ελληνικα στη συνταξη μηνυματων; Το μενου δε μ'ενδιαφερει, αυτο που με νοιαζει ειναι τα μηνυματα Έχει ελληνικά, το έχουμε πει τόσες φορές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Παιδια βρηκα αυτην την απιστευτη προσφορα στο Amazon. Λεει ομως οτι ειναι για 6 ωρες... Δηλαδη μετα δεν θα ισχυει η τιμη? :blink: http://www.amazon.de/Samsung-Smartphone-GHz-Prozessor-Speicher-metallic-black/dp/B003NCX6ZS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1277776289&sr=8-1#productPromotions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Έχει ελληνικά, το έχουμε πει τόσες φορές. Για την ακριβεια, επειδη εχουν γινει διαφορες παρατηρησεις να το ξεκαθαρισουμε. Απο οπου και να αγοραστει εχει: -Μενου πληρως ελληνικο -Πληκτρολογιο αγγλικο, οποτε και εγκαθιστατε μια απο τις δωρεαν εφαρμογες - πληκτρολογια απο το market, ευκολα και γρηγορα. Το καλυτερο για πολλους ειναι το πληκτρολογιακι, που δοθηκε παραπανω και ειναι ριπαρισμενο απο τα κινητα της HTC. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Το καλυτερο για πολλους ειναι το πληκτρολογιακι, που δοθηκε παραπανω και ειναι ριπαρισμενο απο τα κινητα της HTC. Το handcent εννοείς ? Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Thanks για το tip, ουτε το ειχα προσεξει οτι γραφει EN πανω απο το q :p Τωρα αν βρησκαμε και τροπο να βγαζει σαν επιλογες μονο αγγλικα και ελληνικα...:D πλεον με το root δεν ειναι δυσκολο ενα αρχειακι πρεπει να ειναι και του βγαζουμε τις γλωσσες που δεν θελουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Το καλυτερο για πολλους ειναι το πληκτρολογιακι, που δοθηκε παραπανω και ειναι ριπαρισμενο απο τα κινητα της HTC Το handcent εννοείς ? το handcent ειναι για να στελνεις sms. Το HTC_IME εννοει. Καποιος ειχε δωσει link μερικες σελιδες ποιο πριν Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 το handcent ειναι για να στελνεις sms. Το HTC_IME εννοει. Καποιος ειχε δωσει link μερικες σελιδες ποιο πριν ΟΚ ναι το κατάλαβα μετά..αλλά το handcent δεν έχει δικό του πληκτρολόγιο ; H μήπως το HTC-IME είναι γενικώς ένα πληκτρολόγιο για όλες τις χρήσεις ; Μην σας πρήζω όμως...θα τα μάθω έτσι και αλλιώς από αύριο :) Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 ΟΚ ναι το κατάλαβα μετά..αλλά το handcent δεν έχει δικό του πληκτρολόγιο ; H μήπως το HTC-IME είναι γενικώς ένα πληκτρολόγιο για όλες τις χρήσεις ; Μην σας πρήζω όμως...θα τα μάθω έτσι και αλλιώς από αύριο :) Το σύστημα έχει τα πληκτρολόγια και μπαίνουν σε κάθε πρόγραμμα... Αν και από μόνο του έχει SWYPE ελληνικό και αγγλικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts