v@gelis Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Στο review του gsmarena γράφει Μαλιστα. Αν κι αυτοι δεν καυτηριαζουν τοσο το γεγονος των υλικων, πραγματι υπαρχει αναφορα. You win here... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Για να ειμαστε ακριβοδικαιοι, υπαρχει σχετικο thread στο XDA για την ποιοτητα των πλαστικων και ιδιως της πλατης, αν και μονο ενας κατοχος απο Αγγλια προς το παρον εχει παραπονεθει. "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Περισσότερο πιστεύω πως το πλαστικό το βάζουν για ομορφιά επειδή είναι ποιο λαμπερό και ποιο όμορφο από το αλουμίνιο. My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Από Handek μόλις το έστειλα με FedEx, άρα Δευτέρα πρωΐ θα μου το φέρουν σπίτι. Αν έρθει Σάββατο θα πάω να το πάρω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Οταν λες το εστειλες; Εσυ διαλεξες τροπο; Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Οταν λες το εστειλες; Εσυ διαλεξες τροπο; Μόλις το έστειλαν. Μου έδωσαν το tracking number. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 σιγουρα ειναι το επομενο μου κινητο αλλα θα περιμενω λιγο να πεσει η τιμη του αλλα ρε παιδια εσεις που το παραγγελνετε απο το εξωτερικο και ειδικα απο Αγγλια το κινητο εχω μια ερωτηση....εφοσον ειναι εκτος ευρωπαικης ενωσης δεν πληρωνεται φορους?ενω εχω κανει αγορες απ'εξω δεν εχει τυχει να παρω κατι τοσο ακριβο και εχω αυτη την απορια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Μολις ελεγξα και εγω τα mail μου, εχει αποσταλει :D Κανονικα ερχονται τα προιοντα απο Αγγλια αφου εχεις πληρωσει ΦΠΑ (VAT). "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 σιγουρα ειναι το επομενο μου κινητο αλλα θα περιμενω λιγο να πεσει η τιμη του αλλα ρε παιδια εσεις που το παραγγελνετε απο το εξωτερικο και ειδικα απο Αγγλια το κινητο εχω μια ερωτηση....εφοσον ειναι εκτος ευρωπαικης ενωσης δεν πληρωνεται φορους?ενω εχω κανει αγορες απ'εξω δεν εχει τυχει να παρω κατι τοσο ακριβο και εχω αυτη την απορια... Η Αγγλία είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν έχει φόρους εισαγωγής. Μάλιστα επειδή το πήρα εταιρικό, δεν πλήρωσα και Φ.Π.Α. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Μολις ελεγξα και εγω τα mail μου, εχει αποσταλει :D Κανονικα ερχονται τα προιοντα απο Αγγλια αφου εχεις πληρωσει ΦΠΑ (VAT).[/QU sorry για την κουλη ερωτηση...ελπιζω να μην σε κουφανα....το Φ.Π.Α. συμπεριλαμβανεται στην τιμη που δειχνουν τα site ή το πληρωνεις εξτρα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Το εχεις ηδη πληρωσει, ειναι στην τελικη τιμη που σου χρεωνει στη καρτα μολις ολοκληρωσεις την παραγγελια.:) "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Είναι στην τιμή που φαίνεται στην σελίδα τους, δεν το πληρώνεις εξτρά. Για να στο πω πιο απλά το κινητό έχει 520ευρώ + εξόδα αποστολής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIB Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Μαλιστα. Αν κι αυτοι δεν καυτηριαζουν τοσο το γεγονος των υλικων, πραγματι υπαρχει αναφορα. You win here... Το gsmarena είναι από τα μεγαλύτερα site σχετικά με κινητά. Αλλά γενικά εάν γράψεις στο google τίποτα samsung galaxy s plastic cover review, θα σου βγάλει άπειρα reviews που σχεδόν όλα κρίνουν αρνητικά έως μέτρια τα πλαστικά του συγκεκριμένου τηλεφώνου(ειδικά για τη τιμή του και σε σύγκριση με τη τελειότητα που είναι όλα τα υπόλοιπα). Παρόλα αυτά μπορείς να τα καλύψεις με μια δερμάτινη ωραία θηκούλα και να μην το βλέπεις το πλαστικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 ...και μια και λεμε για θηκουλες...πηρε κανενος το ματι πουθενα καποια θηκη για το κινητο (οχι τυπου pouch) ? "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Ξέρει κανείς αν το αγοράσουμε από expansys ή από αγγλία, θα έχει ελληνικό μενού, και κυρίως ελληνικό πληκτρολόγιο; Το swype λέει στην σελίδα τους ότι υποστηρίζουν ελληνικα, αλλά εγκαθιστούν μόνο τις γλώσσες που τους ζητάνε οι κατασκευαστές όταν περιλαμβάνεται στην συσκευή. Θα είναι άραγε όπως της HTC που τα ευρωπαϊκά υποστηρίζουν όλες τις γλώσσες; Sent from my HTC Hero using Tapatalk Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 http://english.gmarket.co.kr/challenge/neo_goods/goods.asp?goodscode=188238735&pos_shop_cd=RC&pos_class_cd=111111111&pos_class_kind=T Εχει μερικες ωραιες θηκες αλλα δεν ξερω Κορεατικα ! :O "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Ξέρει κανείς αν το αγοράσουμε από expansys ή από αγγλία, θα έχει ελληνικό μενού, και κυρίως ελληνικό πληκτρολόγιο; Το swype λέει στην σελίδα τους ότι υποστηρίζουν ελληνικα, αλλά εγκαθιστούν μόνο τις γλώσσες που τους ζητάνε οι κατασκευαστές όταν περιλαμβάνεται στην συσκευή. Θα είναι άραγε όπως της HTC που τα ευρωπαϊκά υποστηρίζουν όλες τις γλώσσες; Sent from my HTC Hero using Tapatalk Επειδη ειναι android απο οπου και να το παρεις και βαλεις ελληνικη sim θα εχεις αυτοματα και ελληνικα. Swype δεν υποστηριζει συμφωνα με το review του Mythozz ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ (Ακομα τουλαχιστον) Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Επειδη ειναι android απο οπου και να το παρεις και βαλεις ελληνικη sim θα εχεις αυτοματα και ελληνικα. Swype δεν υποστηριζει συμφωνα με το review του Mythozz ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ (Ακομα τουλαχιστον) δηλαδη αμα το παρουμε απ'εξω δεν θα μπορεσουμε να εχουμε swype ελληνικο αμα βγει,η λεω χαζομαρες??:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 (edited) Επειδη ειναι android απο οπου και να το παρεις και βαλεις ελληνικη sim θα εχεις αυτοματα και ελληνικα. Swype δεν υποστηριζει συμφωνα με το review του Mythozz ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ (Ακομα τουλαχιστον) Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν είχα προσέξει ότι το ανέφερε στο review :confused: Οπότε φαντάζομαι ότι και να το πάρω από έξω θα εχω τουλάχιστον ελληνικα στο απλό πληκτρολόγιο της Samsung, όπως και αν έπερνα την ελληνική έκδοση όταν έρθει ελλάδα. Επειδή δεν εχω καμία εμπειρία από Samsung, υπάρχει περίπτωση αργότερα να βγάλει update που να προσθέτει πχ ελληνικα στο swype και να μπορούν να την κατεβάσουν μόνο όσοι έχουν ελληνικό galaxy, όπως έκανε παλιά η Ace Hellas με τα HTC; Εκεί βέβαια υπήρχαν οι xda, η Samsung όμως από ότι εχω καταλάβει, δεν έχει και το καλύτερο support :( Sent from my HTC Hero using Tapatalk Edited June 19, 2010 by georgios29 Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Είτε από έξω το πάρεις είτε από Ελλάδα το ίδιο είναι. Σε αυτό το κινητό θα υπάρξει υποστήριξη γιατί η samsung έδωσε νομίζω τον .. Κώδικα να το πω; Κάπως ετσι ... Και στο κάτω κάτω περνάς οποίο firmware θέλεις εάν Υποστηριζει swype κάποιο. Αν και νομίζω ότι δεν έχει διάφορα από το εξωτερικό να το πάρεις απ´οτι την Ελλάδα. Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Εκεί βέβαια υπήρχαν οι xda, η Samsung όμως από ότι εχω καταλάβει, δεν έχει και το καλύτερο support :( για οσους τον γνωριζουν, ο Paul των XDA εχει ηδη αγορασει ενα Galaxy S. Δεν φανταζομαι να μεινει με σταυρωμενα τα χερια ;) "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν είχα προσέξει ότι το ανέφερε στο review :confused: Οπότε φαντάζομαι ότι και να το πάρω από έξω θα εχω τουλάχιστον ελληνικα στο απλό πληκτρολόγιο της Samsung, όπως και αν έπερνα την ελληνική έκδοση όταν έρθει ελλάδα. Επειδή δεν εχω καμία εμπειρία από Samsung, υπάρχει περίπτωση αργότερα να βγάλει update που να προσθέτει πχ ελληνικα στο swype και να μπορούν να την κατεβάσουν μόνο όσοι έχουν ελληνικό galaxy, όπως έκανε παλιά η Ace Hellas με τα HTC; Εκεί βέβαια υπήρχαν οι xda, η Samsung όμως από ότι εχω καταλάβει, δεν έχει και το καλύτερο support :( Sent from my HTC Hero using Tapatalk Δε θα εχει καμια διαφορα απο οπου και να το αγορασεις. Ακομα κι η παραμετροποιηση που λαμβαναν τα κινητα της ace hellas στο παρελθον επαψε να υφισταται... Παντως με το swype μην τρελενεστε. Ενα καλο πληκτρολογιο χρειαζεται και τιποτα αλλο... Edited June 20, 2010 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 http://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=1297 650 :lol: οταν πεσουν <600 θα το σκεφτω θα το ειχα παραγγειλει ηδη απο handtec αλλα εχω επιδοτηση στην wind που ολα τα ηλεκτρονικα καταστημα τυπου vnp μπορουν να την εκμεταλευτουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 http://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=1297 650 :lol: οταν πεσουν <600 θα το σκεφτω θα το ειχα παραγγειλει ηδη απο handtec αλλα εχω επιδοτηση στην wind που ολα τα ηλεκτρονικα καταστημα τυπου vnp μπορουν να την εκμεταλευτουν Και η vodafone τόσο θα το έχει? Γιατί άμα το έχει τόσο τη γα......με. Το πλαίσιο θα το φέρει, ξέρει κανείς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Όταν πάει σε κανά 6μηνο στα 500 και έχει και froyo τότε θα το πάρω εγώ. Όσοι πιστοί που τους γαργαλάει το χεράκι να σκάσουν 600+ευρώ προσέλθετε.... [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts