Jump to content

[Επίσημο] HTC Legend

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 981
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν βρήκα κάτι σχετικό με τις νέες αλλαγές.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

...Πάντως το τηλεφωνάκι μας έχει γίνει γίνει αρκετά famous.

Στα Multirama που εργάζομαι το ζητάνε συνέχεια,κάνοντας εντύπωση το σχήμα,η ποιότητα κατασκευής και η οθόνη.Ειδικά τώρα που έπεσε η τιμή....

Keep calm it just works.

Haki,σε σχεση με το motorola defy πιστευεις οτι αξιζει?

Στα specs ειναι πολυ καλυτερο το defy,αλλα το legend εχει μεταλλικη κατασκευη και ειναι htc,δηλαδη εχει sence και καλυτερη υποστηριξη.

Για οσους το εχουν καιρο,απο μπαταρια πως παει η συσκευη?Στην 2,1 εκδοση μιλαω.

Θα συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο haki.

Έχω αρκετό καιρό την συσκευή και θεωρώ πως ακόμη και τώρα αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή. Η αυτονομία της μπαταρίας αρκετά ικανοποιητική σε συγκριτικά με άλλα smartphone που είναι και πιο υπερτιμημένα, η amoled οθόνη σε ικανοποιεί απόλυτα με την ευκρίνειά της, ενώ η κατασκευή υποδηλώνει πως πρόκειται για άλλο επίπεδο ποιότητα που σε μαγεύει.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

SOS

θελω να κανω αναννεωση συσκευης σε cosmote και να παρω το htc llegend

ρωτησα στο πλαισιο και στο οτε αλλα δεν το εχουν....

Ξερει κανεις κανα μαγαζι στη θεσσαλονικη που να μπορω να κανω την ανανέωση και να εχει το legend

ευχαριστώ

''ΟΥΚ ΑΝΗΛΙΟΝ ΕΠΙ ΤΙΣ ΓΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΝ ΟΥΚ ΕΙΔΕΝ'' πλουταρχος

Φαινεται οτι μετα το τσεκαρισμα που αναφερθηκε πιο πανω και ενα κλεισιμο με την καρτα εκτος και ξανα ανοιγμα υπαρχει καποια διαφορα. Τουλαχιστον οι σελιδες ανοιγουν πιο γρηγορα και το μεγαλωμα της σελιδας ειναι πιο στρωτο. Αντε να δουμε πως θα παει. Θα σας κραταω ενημερους

Καλα εφτασε 300Ε το λετζεντακι??Λεω να παρω αλλο ενα:)

To Legend εχει πολυ καλυτερη κατασκευη και η amoled οθονη, παρα την χαμηλωτερη αναλυση, ειναι πολυ ανωτερη της του Defy. Eπισης φοραει και Froyo αν και το Defy εχει τεραστια εσωτερικη μνημη. Παντως ποιοτικα ειναι σε απιστευτο επιπεδο, σε αντιθεση με το Defy oπου μεχρι στιγμης εχει χαλασει το ακουστκο στο 30% των συσκευων. Για μενα δεν τιθεται θεμα οτι το Legend ειναι σε αυτη τη φαση προτιμωτερο. Οσον αφορα τα specs, το Legend, με 860 στο Quadrant, ειναι πολυ ικανοποιητικο. Εχω κομμενο το Avatar σε αναλυση 480Χ800 στα 4000kbps και το παιζει ΑΡΙΣΤΑ!

Με ποιο προγραμμα βλεπεις το Avatar τοσο καλα??

Αυτο ειναι το Froyo Ν.Α. Ασιατικων χωρων. Ειναι το πρωτο λογισμικο σε 2.2. Δε απευθυνεται σε μας γιατι εμεις εχουμε ηδη αναβαθμιστει σε Froyo εδω και καιρο.

http://www.htc.com/sea/support.aspx

Δεν θα το έλεγα!

Ο αριθμός λογισμικού που έχουμε εμείς είναι 3.15.405.3.

Το update έχει αριθμό λογισμικού 3.15.707.3.

Εξάλλου δε γίνεται να έχουμε εμείς τόσο καιρό το update σε FroYo και η Ν.Α. Ασία όχι... ;)

Άρα μπορούμε να αρχίσουμε να χαιρόμαστε και να ανυπομονούμε!

:D

Οκ...είμαι ηλίθιος λοιπόν...

Δηλαδή θες να μου πεις ότι η HTC, που εδρεύει στην Ταιβάν, έβγαλε το ΙΔΙΟ update για το Legend στην ίδια της τη χώρα 2 μήνες μετά από τον υπόλοιπο κόσμο;;;;

Διάβασε λίγο προσεκτικότερα...

http://androidcommunity.com/unbranded-htc-legend-android-2-2-froyo-update-soon-20101105/

Τελευταίο comment...

Mike says:

December 16, 2010 at 2:00 am

December 15th 2010 in Hongkong, Froyo is now available for unbranded Legend through update function.

Takes around 20 minutes through Wifi connection to update.

After updating to Froyo, feels much more comfortable than before!

Και ερχόμαστε εδώ...

http://www.soyacincau.com/2010/12/20/htc-wildfire-gets-froyo-in-europe-sea-next/

HTC Wildfire gets Froyo in Europe, SEA next?

Posted on December 20th, 2010 soyacincau 6 comments

Last week we saw HTC releasing the long awaited Froyo update for the HTC Legend and HTC Aria. The next question is when is the HTC Wildfire‘s turn? We’ve been tipped that HTC Wildfire users in Europe are starting to get their Froyo update via OTA right now. This means that Malaysian users could possibly getting theirs in the next couple of days if it follows the same trend as the HTC Legend.

In the case of the Legend, the Froyo update for South East Asia (SEA) users was pushed about a week after Europe. Watch out for updates on HTC SEA support page or try checking manually in the next few days at [ Settings > About Phone > System Software Updates ].

• Administrators
Δεν θα το έλεγα!

Ο αριθμός λογισμικού που έχουμε εμείς είναι 3.15.405.3.

Το update έχει αριθμό λογισμικού 3.15.707.3.

Όχι δεν πρόκειται για πιο καινούργια έκδοση, αλλά για διαφορετική έκδοση που απευθύνεται σε διαφορετική χώρα. Το 707 ή το 405 είναι το vendor id ή για να το πω πιο απλά ο κωδικός της χώρας που προορίζεται.

Σε περίπτωση minor update αλλάζει το τελευταίο ψηφίο. Σε περίπτωση major update αλλάζουν τα τρία πρώτα.

Modpic.gif

Πιστεύω ότι στην τελευταία έκδοση συμπεριλαμβάνεται το minor update για τα SMS που στέλνονται σε λάθος άτομα του τηλεφωνικού καταλόγου, το οποίο minor update έχει αρχίσει να εμφανίζεται ήδη στο 2.3...

http://www.talkandroid.com/27575-nexus-s-is-getting-an-ota-over-the-next-few-days-prevents-sms-bug/

http://www.talkandroid.com/27695-update-to-nexus-ss-gingerbread-os-2-3-2prevents-sending-texts-to-wrong-person/

Ηρεμία σε όλους..! Δεν υπάρχει λόγος να αναλώνεστε στο αν το froyo έφτασε στην Κίνα τώρα ή πρίν! Ας κοιτάξουμε το δικό μας κι ας συνεχίσουμε στα του legend παρακαλώ :)
Τhe end of an era...

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου ως νέος χρήστης του Legend αλλά και του Android .

Το Android είναι σχεδόν παιχνιδάκι - πανεύκολο. Δεν έχω κάνει update - είμαι ακόμη στην αρχή... Οι χάρτες που δίνει "δώρο" η HTC είναι trial 7 ημερών ...

Η συσκευή είναι άψογη . Λίγο πλατιά (σε σχέση με το προηγούμενο Nokia 6303) αλλά συνηθίζεται. Η οθόνη πάρα πολύ καλή - δεν έχω μέτρο σύγκρισης αφού του joy που έχει ο γιός μου δεν μπορεί να συγκριθεί με το Legend. Της έβαλα και ένα προστατευτικό με 4 € (αφού δεν βρήκα της μαμας του) και είναι μια χαρά .Ομιλία - κλήσεις άψογες και ωραίοι και δυνατοί ήχοι .Η μπαταρία μου κρατάει περίπου 1,5 μέρα αλλά είμαι ακόμα στην 3η φόρτιση και το έχω χρησιμοποιήσει για να στείλω 502 επαφές με bluetooth. Το bluetooth άμα το μάθεις δουλεύεται γρήγορα , αλλά θα προτιμούσα η λήψη να γίνεται χωρίς επιβεβαίωση όταν πρόκειται για 2 paired συσκευές παρά με 5 (!) κινήσεις.

Το μελανό του σημείο όμως είναι το wi fi ...Στα 2 μέτρα από την κεραία του router άμα γυρίσω την πλάτη και έχει εμπόδιο το σώμα μου πέφτει λίγο το σήμα. Στο δε διπλανο δωμάτιο (παρεμβάλονται 2 τοίχοι) πότε πιάνει και πότε όχι .Δεν είναι και ότι καλύτερο. Άμα πιάσει όμως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν Η/Υ σε ταχύτητα.

Αυτά και θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις

Υ.Γ. Sorry αν κούρασα ή έχουν ξαναειπωθεί...

Edited by makisubi
Συμπλήρωμα εντυπώσεων

Μάκης

"ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ"

"ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ "

Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ...

To πήρα κι εγώ. Με 300 από τα Multirama. Έψαχνα μια value for money συσκευή android. Στα λεφτά του παίρνεις το wildfire οπότε για μένα είναι super deal, χωρίς να θεωρώ όμως πως πήρα την καλύτερη συσκευή του κόσμου.

Χρειάζεται προστατευτικό η οθόνη? Το μόνο που πήρα είναι θήκη.

Είναι το πρώτο Android μου και μετά από πολλά χρόνια με wimo και symbian μαθαίνω από την αρχή :D. Ο ενθουσιασμός του πρωτάρη.

Η πρώτη ερώτηση που εκανα όταν πήρα wimo θα την κάνω κι εδώ : Γίνεται αναζήτηση ονομάτων στον κατάλογο με ελληνικό πληκτρολόγιο? Γιατί το πληκτρολόγιό που έχει για γρήγορη αναζήτηση είναι λατινικό και πρακτικά άχρηστο

Στάθης

Η πρώτη ερώτηση που εκανα όταν πήρα wimo θα την κάνω κι εδώ : Γίνεται αναζήτηση ονομάτων στον κατάλογο με ελληνικό πληκτρολόγιο? Γιατί το πληκτρολόγιό που έχει για γρήγορη αναζήτηση είναι λατινικό και πρακτικά άχρηστο

Ως πρωτάρης κι εγώ με το android και γενικά με smart phones παιδεύτηκα λίγο να το βρώ αλλά τελικά είναι απλό : Όταν μπείς στον τηλ. κατάλογο και πατήσεις το search τότε σου εμφανίζει το λατινικό πληκτρολόγιο και πατώντας το 2ο πλήκτρο κάτω αριστερά , κάνει την εναλλαγή στα 2 πληκτρολόγια (Ελληνικό - Λατινικό)

Υ.Γ. Όσο το γνωρίζω , τόσο μου αρέσει. Οι απαιτήσεις μου βέβαια είναι ελάχιστες αλλά πιστεύω οτι αξίζει τα 300 € , όχι όμως παραπάνω...

Edited by makisubi

Μάκης

"ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ"

"ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ "

Οι φίλοι που είχαν αναφέρει προβλήματα (μεγάλη καθυστέρηση να ξεκινήσει να καλεί, διακοπές κλήσης χωρίς λόγο και με καλό σήμα, κακή μπαταρία κλπ) και ανέμεναν την 2.2 για να δουν αν θα διορθωθούν αυτά τελικά τι είδαν;

Εγινε τίποτα ή δεν διορθώθηκε η κατάσταση;

Καλύτερα να είχε μείνει κάποιος με την 2.1;

Edited by fonzi

Οι φίλοι που είχαν αναφέρει προβλήματα (μεγάλη καθυστέρηση να ξεκινήσει να καλεί, διακοπές κλήσης χωρίς λόγο και με καλό σήμα, κακή μπαταρία κλπ) και ανέμεναν την 2.2 για να δουν αν θα διορθωθούν αυτά τελικά τι είδαν;

Εγινε τίποτα ή δεν διορθώθηκε η κατάσταση;

Καλύτερα να είχε μείνει κάποιος με την 2.1;

Διαβάζοντας στο forum και όλο το θέμα του Legend έβγαλα το συμπέρασμα οτι καλύτερα να μείνουμε στην 2.1 μέχρινα γίνει κάτι με την 2.2

Διορθώστε με άν κάνω λάθος ...

Υ.Γ. Τί έκανες , το πήρες ;

Μάκης

"ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ"

"ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ "

Ρε παιδια θελω και εγω να το αγορασω διοτι εχω επιδοτηση απο voda 130 ευρω αλλα η voda δεν το εχει ουτε και το Πλαισιο στο οποιο μπορεις να χρησιμοποιησεις το ποσο της επιδοτησης. Ξερει κανεις καποιο αλλο καταστημα που να μπορω να χρησιμοποιησω την επιδοτηση της vodafone και να εχει τη συσκευη ?

• Administrators
To Πλαίσιο γιατί δεν το φέρνει πια?Το έχουν μόνο σε ένα κατάστημα στην Καλλιθέα.

Ξεστοκάρουν... όπου αδειάζει δεν πρόκειται να το ξαναφέρουν.

Modpic.gif

Ξεστοκάρουν... όπου αδειάζει δεν πρόκειται να το ξαναφέρουν.

Ελπίζω να μην ξεστοκάρει και το Multirama, γιατί για απευθείας αγορά εδώ στο Ηράκλειο,είναι η μόνη λύση.

Παιδιά, έχω το Legend εδώ και 2 εβδομάδες.. Ομολογώ ότι είμαι ευχαριστημένος από τη συσκευή.. Το μόνο που δεν μου έχει φανεί καλό, είναι το θεματάκι με τα μηνύματα.. Διάβασα σε παλαιότερο post, ότι ένας τρόπος για να στέλνεις 160, είναι να μην είναι τονισμένα κ κατ'επέκταση να μη χρησιμοποιειται το Τ9... Όμως, η αλήθεια είναι ότι το Τ9, κάνει καλή δουλειά... Πιθανότατα η μοναδική λύση είναι το handcent, αλλά δεν θέλω να φορτώνω extra εφαρμογές εφόσον οι ήδη υπάρχουσες τα πάνε μια χαρά...

Αυτό που μ'έχει κάνει εντύπωση, είναι ότι πολλές φορές δείχνει ότι δεν έχει σήμα.. τις προάλλες, έβγαλε ένα x πάνω από τις γραμμές του σήματος κ έγραφε εκτός δικτύου! Παίρνω τηλ από το σταθερό στο κινητό και μου λέει ότι βρίσκομαι εκτός δικτύου! Στην ίδια θέση που βρίσκεται το κιν, πατάω να πάρει τηλ στο 1314 κ απευθείας, συνδέεται και παίρνει.. όμως... έχασα μία κλήση, ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε.. Έχετε καμιά ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει;;

Τσ Πάντα Ξει.....