spirtos Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) Να ρωτησω ρε παιδια. Πως μπρω να διαγραψω aplications (οσες διαγραφονται) και ακομα πως μπορω να μεταφερω καποιες απο αυτες στην sd η και αντιστροφα? (οσες μεταφερονται) Επισης πως μπορω να κανω κατευθειαν εγκατασταση των aplications κατευθειαν στην sd? Εχω την 2.2 Edited February 23, 2011 by spirtos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Τα δύο πρώτα γίνονται αν πας ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών. Εκεί υπάρχει επιλογή για απεγκατασταση και για μεταφορά στην κάρτα μνήμης. Για το άλλο που ρωτάς, νομίζω γίνεται μέσω adb ή μέσω τής εφαρμογής setinstalllocation (απαιτεί root) :) Sent from my HTC Wildfire Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) Ευχαριστω. Τωρα δεν ειμαι για root αλλα καποια στιγμη στο μελλον δε με βλεπω να το γλτωνω. Παρεμπιπτόντως με το τηλεφωνο τις πρωτες μερες συμβιωσης ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. (φτου φτου!!) :) Να ρωτησω κατι αλλο. Οταν κατεβαζουμε ενα application η ενα widzet σε ποιο φακελο αποθηκευονται? Edited February 24, 2011 by Villis Συνένωση συνεχόμενων post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) Σε έναν φάκελο που αν δεν είσαι root δεν έχεις πρόσβαση. Edited February 24, 2011 by Villis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slefkogr Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Λοιπόν, μετά από αρκετές μέρες με το legend το μόνο που έχω να πω είναι...ΑΠΑΙΧΤΟ!!!! Του έχω κάνει και την αναβάθμιση σε froyo και όλα καλά!!!Το κινητό πάει σφαίρα...Με έχει εκπλήξει η μπαταρία του...με 1 ώρα wifi,1 ωρίτσα ομιλία,αρκετά μηνύματα και αρκετό γενικό σκάλισμα μου κρατάει 3(!!!) γεμάτες μέρες!!!!!Απίστευτο!!!! Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από την αναβάθμιση (φτου μη το ματιάσω... :p ) όπως αυτά που αντιμετώπισαν άλλοι ιδιοκτήτες... Πολύ τίμια αγορά για τον οποιοδήποτε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Με έχει εκπλήξει η μπαταρία του...με 1 ώρα wifi,1 ωρίτσα ομιλία,αρκετά μηνύματα και αρκετό γενικό σκάλισμα μου κρατάει 3(!!!) γεμάτες μέρες!!!!!Απίστευτο!!!! Εμένα χθες μου κράτησε απο το πρωί μέχρι το βράδυ , ενώ πριν την αναβάθμιση κράταγε 2,5 μέρες... Τι να πω ...Και δεν έχω και τις τρελλές εφαρμογές να τρέχουν. Του έκανα μια επανεκκίνηση να δω πώς θα πάει...Απογοητεύτηκα λίγο γιατι κατα τα άλλα πάει πάρα πολύ καλά... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Με έχει εκπλήξει η μπαταρία του...με 1 ώρα wifi,1 ωρίτσα ομιλία,αρκετά μηνύματα και αρκετό γενικό σκάλισμα μου κρατάει 3(!!!) γεμάτες μέρες!!!!!Απίστευτο!!!! Έεεεχμμ.... είπαμε να λέμε κάπου-κάπου και κανά ψεματάκι , όχι να πάμε και για το βραβείο !!!!!!! :rolleyes: Χαχαχαχαχά.... :lol: Σχεδόν 48 ώρες και πολύ του είναι ! ;) Αυτά δεν είναι απλά κινητά , αυτά είναι netbooks !!! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Με το wi-fi συνέχεια ανοικτό οριακά βγάζει 24ώρο. Για μένα η μπαταρία του είναι το μοναδικό του μειονέκτημα. Έκδοση 2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetitPr1nce Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Αντιμετωπίζω το εξής θέμα με το Legend μου:Όταν συνδέομαι με Wifi στο σπίτι όλα λειτουργούν τέλεια. Άλλα όταν δοκίμασα να συνδεθώ σε ένα κατάστημα Starbucks και σε ένα εργαστήριο του ΤΕΙ μου, ενώ γινόταν η σύνδεση κανονικά όταν προσπαθούσα να ανανεώσω τα e-mails μου ή τον καιρό δεν γινόταν τίποτα. Πιο συγκεκριμένα στον καιρό χανόταν η τοποθεσία μου. Παρ'όλα αυτά σελίδες άνοιγα κανονικά. Καμία ιδέα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Δεν έβγαινε η καινούρια τοποθεσία σου; Δοκίμασες να ξανα-κάνεις update δεύτερη φορά συνεχόμενα; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetitPr1nce Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Δεν έβγαινε η καινούρια τοποθεσία σου; Δοκίμασες να ξανα-κάνεις update δεύτερη φορά συνεχόμενα; Ναι και πάλι τίποτα. Δοκίμασα να ανοίξω και το gps μήπως και ανίχνευε την τοποθεσία μου μέσω αυτού αλλά και πάλι τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Αντιμετωπίζω το εξής θέμα με το Legend μου:Όταν συνδέομαι με Wifi στο σπίτι όλα λειτουργούν τέλεια. Άλλα όταν δοκίμασα να συνδεθώ σε ένα κατάστημα Starbucks και σε ένα εργαστήριο του ΤΕΙ μου, ενώ γινόταν η σύνδεση κανονικά όταν προσπαθούσα να ανανεώσω τα e-mails μου ή τον καιρό δεν γινόταν τίποτα. Πιο συγκεκριμένα στον καιρό χανόταν η τοποθεσία μου. Παρ'όλα αυτά σελίδες άνοιγα κανονικά. Καμία ιδέα; :confused: Αυτό μου έχει συμβεί κι εμένα σε 2 καφετέρειες : ενώ έβρισκε και τα 2 δίκτυα δεν μπορούσε να συνδεθεί καθόλου...Βέβαια με την έκδοση 2.1 . Με τη 2.2 δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Καλού κακού κάνε έναν καθαρισμό στην cache του καιρού, αλλά δε νομίζω και να αλλάξει κάτι. Κάνε και κανένα restart στο κινητό και δοκίμασε πάλι ;) Απ'τη στιγμή που μπαίνει σε σελίδες, δεν είναι το πρόβλημα με το ίντερνετ φαντάζομαι... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldsasboy Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Σκέφτομαι να γίνω και εγώ κάτοχος του HTC Legend , θα ήθελα να ρωτήσω διαθέτει ενσωματωμένη πένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Η οθόνη του δε λειτουργεί με "πένα" (με πίεση) αλλά με την αφή. Είναι δηλαδή capacitive και όχι resistive... Οπότε δεν έχει πένα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldsasboy Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Αυτό μάλλον είναι αρνητικό. Με την πένα κάνεις πιο ακριβείς χειρισμούς…. Ειδικά μηνύματα δεν είναι δύσκολο να στείλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magistros Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Αυτό μάλλον είναι αρνητικό. Με την πένα κάνεις πιο ακριβείς χειρισμούς…. Ειδικά μηνύματα δεν είναι δύσκολο να στείλεις? Γενικά μπορείς να στείλεις και μάλιστα έχει και κάτι τύπου Τ9 όπου αναγνωρίζει τι λέξη ήθελες να πληκτρολογήσεις ακόμη κι αν δν έχεις πατήσει τα σωστά γράμματα. Αρκεί αρχικά να κάνεις μια βαθμονόμηση.. Ουσιαστικά, μαθαίνει την διάμετρο του δαχτύλου σου κι έτσι ξέρει ότι κάθε φορά που πατάς ένα γράμμα, έχεις ένα σφάλμα +- διάμετρος/2.. οπότε, σου το βγάζει κατευθείαν... Αν όμως το γυρίσεις οριζόντια, τότε είναι ακόμη πιο εύκολο, καθώς τα "κουμπιά" είναι μεγαλύτερα.. Παράθεση Τσ Πάντα Ξει..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Καλού κακού κάνε έναν καθαρισμό στην cache του καιρού, αλλά δε νομίζω και να αλλάξει κάτι. Κάνε και κανένα restart στο κινητό και δοκίμασε πάλι ;) Απ'τη στιγμή που μπαίνει σε σελίδες, δεν είναι το πρόβλημα με το ίντερνετ φαντάζομαι... Έκανα restart και κρατάει τώρα περίπου 2 μέρες...κάποια εφαρμογή θα έτρεχε και έτρωγε την μπαταρία. Πώς γίνεται καθαρισμός στην cache ; Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Πώς γίνεται καθαρισμός στην cache ; https://market.android.com/details?id=org.lsartory.cachecleaner.ng&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldsasboy Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Παρατήρησα ότι όλα σχεδόν που έχουν android os δεν έχουν πένα. Επίσης έχω βρει κάτι πένες αυτές μπορεί να χαλάσουν την οθόνη? http://cgi.ebay.com/5-STYLUS-PEN-HTC-ARIA-HD2-LEGEND-NEXUS-DROID-PRO-X-/120646441960?pt=PDA_Accessories&hash=item1c17169be8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Παρατήρησα ότι όλα σχεδόν που έχουν android os δεν έχουν πένα. Ναι, γιατί έχουν capacitive οθόνες που έχουν διαφορετική τεχνολογία από τις resistive όπου κρίνεται απαραίτητη η χρήση πενάκι. Επίσης έχω βρει κάτι πένες αυτές μπορεί να χαλάσουν την οθόνη? Όχι δεν τη χαλάνε αλλά δεν κάνουν και τίποτα ουσιαστικό μιας και στο πάχος αυτό αντικαθιστούν το δάχτυλο. Ποιος ο λόγος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 https://market.android.com/details?id=org.lsartory.cachecleaner.ng&feature=search_result Ευχαριστώ ! Λέει κάτι για rooted devices ...Τί είναι αυτό ; Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Root σημαίνει ξεκλείδωμα της συσκευής σου για να έχεις administator privileges. Αν αυτά που σου λέω σου φαίνονται κινέζικά... ή θα χρειαστεί να διαβάσεις γιαυτό, ή αγνόησέ τα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ευχαριστώ , θα ψάξω να διαβάσω... Υ.Γ. Πάτησα κατα λάθος το κουμπί "αναφορά" , αλλά όταν κατάλαβα τι έκανα πάτησα το back... Ελπίζω να μην δημιούργησα πρόβλημα... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanevi Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Με το wi-fi συνέχεια ανοικτό οριακά βγάζει 24ώρο. Για μένα η μπαταρία του είναι το μοναδικό του μειονέκτημα. Έκδοση 2.2 Και εμενα το ιδιο με την 2.2. Σκαρτο 24ωρο με λιγο wifi. Μου φαινεται θα ζησουμε με αυτο το θεμα μεχρι νεοτερη αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts