phocaea Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 που ακριβώς το χει γιατί φίλη μου με xperia X8 της το πέρασα αλλά όσο κι αν έψαξα δε βρήκα πουθενά επιλογή, μόνο qwerty και το χ8 δεν έχει ούτε στη βασική εφαρμογή sms δυνατότητα για numeric πληκτρολόγιο η επιλογή του πληκτρολογίου γίνεται γενικά για όλες τις εφαρμογές: Ρυθμίσεις->Γλώσσα κ Πληκτρολόγιο->Touch input->Τύποι πληκτρολογίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanevi Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Συνεχιζω με προβληματα σε froyo χωρις να θελω να αποκαρδιωσω τους επιδοξους νεους αγοραστες του κινητου. 1. Πολυ συχνα η χρηση του επεξεργαστη φτανει στο 100% χωρις να φαινεται πιο προγραμμα ή task τον αναγκαζει. Το εχω παρατηρησει και με το Adroid System info και με το Elixir. Αναγκαζομαι να το κλεισω και να το ξανανοιξω 2. Το σοβαροτερο ειναι οτι ολη αυτη η χρηση του επεξεργαστη ρουφαει την μπαταρια με αποτελεσμα να χριαζεται φορτιση καθε μερα. Η γνωμη μου ειναι μεχρι να βγει διορθωτικη ενημερωση μεινετε με την eclair 2.1 Εχουμε κανενα νεο απο την HTC για κανενα επισημο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Συνεχιζω με προβληματα σε froyo χωρις να θελω να αποκαρδιωσω τους επιδοξους νεους αγοραστες του κινητου. 1. Πολυ συχνα η χρηση του επεξεργαστη φτανει στο 100% χωρις να φαινεται πιο προγραμμα ή task τον αναγκαζει. Το εχω παρατηρησει και με το Adroid System info και με το Elixir. Αναγκαζομαι να το κλεισω και να το ξανανοιξω 2. Το σοβαροτερο ειναι οτι ολη αυτη η χρηση του επεξεργαστη ρουφαει την μπαταρια με αποτελεσμα να χριαζεται φορτιση καθε μερα. Η γνωμη μου ειναι μεχρι να βγει διορθωτικη ενημερωση μεινετε με την eclair 2.1 Εχουμε κανενα νεο απο την HTC για κανενα επισημο update? το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό, δεν φαίνεται ποιά εφαρμογή κολλάει τον επεξεργαστή. εντωμεταξύ κάνω το 4ο hard reset σε froyo. Αυτή τη φορά ο λόγος είναι γιατί η κάμερα παίζει συνέχεια σε Poster mode (με τα περίεργα χρώματα) και δεν αλλάζει στο κανονικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Τι να πω ρε παιδια εμενε παντως ουτε κολλαει ουτε τιποτα να μην το ματιασω και μου κραταει 3 μερες η μπαταρια με μετρια χρηση + bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanevi Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Τι να πω ρε παιδια εμενε παντως ουτε κολλαει ουτε τιποτα να μην το ματιασω και μου κραταει 3 μερες η μπαταρια με μετρια χρηση + bluetooth. Με froyo? Εχουμε την ιδια εκδοση? Εχεις τo dialer one γιατι εχω παρατηρησει καθυστερησεις στο συγκεκριμενο προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 παντως κι εμενα δουλευει χωρις κανενα προβλημα. μονο θεμα του η μπαταρια που με λιγο wifi,λιγο κανα παιχνιδι κραταει δεν κραταει μια μερα και κατι ψιχουλα... απο κολληματα παντως μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει τιποτα...(φτου φτου φτου!!!). Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Και σε μένα κανένα πρόβλημα με κολλήματα αλλά η μπαταρία χάλια. Με το ζόρι 1,5 μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Και εγώ δεν έχω προβλήματα με την 2.2. Μια χαρά τα πάει. Έχω εγκατεστημένες μόνο 10 εφαρμογές, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.... Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) Με froyo? Εχουμε την ιδια εκδοση? Εχεις τo dialer one γιατι εχω παρατηρησει καθυστερησεις στο συγκεκριμενο προγραμμα Ναι με froyo. 3.15.405.3 αριθμος λογισμικου. οχι εχω τον "μαμα" dialer της htc και δεν εχω προβλημα. Edited December 30, 2010 by petrangcc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 ολα καλα μ τον ''θρυλο'' αλλα το αλουμινοπεριβλημα φθειρεται εξαιρετικα ευκολα! καλα καλα ουτε δυο μισοτουμπες δεν εφαγε κι εχει δυο σημαδακια... κριμα...κλαψ...:mad::angry::cry: Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Καλή χρονιά σε όλους! Μόλις παρέλαβα ένα γαλλικό legend μεταχειρισμένο με 2.2 και locked με την SFR. Θέλω να κάνω unlock και το μόνο που βρήκα είναι sites τύπου gsmliberty κλπ. Δεν μου φαίνονται πολλά τα χρήματα, αλλά είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος; Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να να κάνω καστομιές όπως στο iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaridakis Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Καλή χρονιά σε όλους! Μόλις παρέλαβα ένα γαλλικό legend μεταχειρισμένο με 2.2 και locked με την SFR. Θέλω να κάνω unlock και το μόνο που βρήκα είναι sites τύπου gsmliberty κλπ. Δεν μου φαίνονται πολλά τα χρήματα, αλλά είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος; Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να να κάνω καστομιές όπως στο iphone. Κοίτα και από eBay μεριά για κωδικό. Εγώ σε ένα hero κλειδωμένο φίλου αγορασα κωδικό από site, δεν μου τον έστειλε και ευτυχώς η πληρωμή ήταν μέσω pay pal και δεν έχασα τα λεφτά.βρήκα στο eBay στην μισή τιμή. Κοκκινάκι είναι στα πλαστικά της sfr? Πόσο πήγε αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) 200 euro σαν καινούριο είναι και είναι κόκκινο! Edited January 4, 2011 by georgemvg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_1989 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Παιδιά καλησπέρα! Εγώ μολις πηρα το wildfire.. ειμαι ευχαριστημενος αλλα λεω να δωσω κανα 50αρι παραπανω για να παρω το lengend.. τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Παιδιά καλησπέρα! Εγώ μολις πηρα το wildfire.. ειμαι ευχαριστημενος αλλα λεω να δωσω κανα 50αρι παραπανω για να παρω το lengend.. τι λετε? σιγουρα αξιζει Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_1989 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 ΜΠορες να μου πεις τι διαφορες τους...? Εγω σκευτομαι να το αλξω πιο πολυ για την οθονη και γιατι το wildfire δεν παιζει καποιες εφαρμογες ... λογο αναλυσης οθονης κι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 ΜΠορες να μου πεις τι διαφορες τους...? Εγω σκευτομαι να το αλξω πιο πολυ για την οθονη και γιατι το wildfire δεν παιζει καποιες εφαρμογες ... λογο αναλυσης οθονης κι αυτο Οι διαφορές είναι αυτές πάνω κάτω. Τέτοιες συζητήσεις γίνονται όμως μόνο εδώ, οπότε αν θέλεις σύγκριση των δύο κινητών, μπορείς να ανοίξεις κάποιο θέμα εκεί ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 cooked rom εχει περασει κανεις; ποια ειναι καλη; ποια διαδικασια ακουλουθουμε για να περασουμε rom σε unrooted συσκευη; ποια τα πλεονεκτηματα της cooked rom σε σχεση με τη μαμησια; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Εμένα επειδή μου αρέσεουν οι καθαρές rom χωρίς sense, προσπάθησα να κάνω root και downgrade για να μπορέσω να αλλάξω rom, αλλα είναι ακόμα πολύ δύσκολο με την froyo. Οπότε περιμένω να κάνουν κάτι οι ειδικοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) Εμένα επειδή μου αρέσεουν οι καθαρές rom χωρίς sense, προσπάθησα να κάνω root και downgrade για να μπορέσω να αλλάξω rom, αλλα είναι ακόμα πολύ δύσκολο με την froyo. Οπότε περιμένω να κάνουν κάτι οι ειδικοί μια ερωτησουλα που παιζει να ακουστει και λιγο "κουλή:blink:", η πυξιδα στο legend που ειναι ακριβως(η εφαρμογη)?:confused::confused: Edited January 7, 2011 by vriz27 Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 μια ερωτησουλα που παιζει να ακουστει και λιγο "κουλή:blink:", η πυξιδα στο legend που ειναι ακριβως(η εφαρμογη)?:confused::confused: θα την κατεβασεις απο το market αναζητησε την ως compass Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 α, οκ, γιατι στα specs του κινητου καθως και στα features ...http://www.gsmarena.com/htc_legend-3141.php , λεει οτι περιλαμβανει και πυξιδα. τεσπα. σε ευχαριστω φιλε Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_1989 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 καλησπερα!! υπαρχει προβλημα με το wifi του τηλεφωνου?? δεν εχει δυνατο σημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 καλησπερα!! υπαρχει προβλημα με το wifi του τηλεφωνου?? δεν εχει δυνατο σημα?? Το αντίθετο θα έλεγα σε σύγκριση με τη σειρά Ε της Nokia που ήμουν και fan. Κλειδώνει μια χαρά και δεν είναι αναληθές το σήμα που απεικονίζετε στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Καλησπέρα & Καλή Χρονιά , Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός Legend , ξέρετε αν το διαθέτει ή πρόκειται να το διαθέσει η Vodafone μιας και πρόκειται να πάρω επιδότηση από την εταιρεία ?? Ευχαριστώ:) Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts