Jump to content

[Επίσημο] HTC Legend

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον, σημερα το απογευμα μου εβγαλε να κανει αναβαθμιση μεσω του WiFi. Pathsa NAI. Οι πληροφοριες πλεον του λογισμικου μετα την αναβαθμιση ειναι ως ακολουθως :

Εκδοση firmware : 2.1-update1

Εκδοση βασικου φασματος : 47.39.35.09U_7.08.35.21

Eκδοση Kernel : 2.6.29-5f084974 htc-kernel@and18-2#1

Αριθμος εκδοσης : 2.05.405.2 CL191838 release-keys

Αριθμος λογισμικου : 2.05.405.2

Εκδοση προγραμματος περιηγησης : Webkit 3.1 :)

Δεν ξερω ποια ηταν τα προηγουμενα, ουτε τι αλλαξε με την αναβαθμιση :worry:

Καλημέρα,

εμένα δεν μου βγάζει κάτι παρόλο που το έκανα και manual έλεγχο για αναβάθμιση.

Γιατί?

• Απαντήσεις 981
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα,

εμένα δεν μου βγάζει κάτι παρόλο που το έκανα και manual έλεγχο για αναβάθμιση.

Γιατί?

Αυτο μονο η HTC το ξερει :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

έκανα την αναβάθμιση και το μόνο αξιοσημείωτο (και σπαστικό) είναι πως όταν ανοίγω ένα thread sms πηγαίνει στο πρώτο πρώτο μήνυμα. Έτσι για τα πρόσωπα που έχω κρατήσει 50+ μηνύματα πρέπει να κυλάω στο τέλος κάθε φορά να δω το τελευταίο χρονικά μήνυμα.

Οι αλλαγές με την νέα αναβάθμιση :

The list of changes in the firmware 2.05.405.2 update include:

Improved stability of data transmission through GPRS/EDGE/3G.

Improved algorithm for automatic setting of the volume ringtone on incoming calls.

Updated application of mobile services Google.

Synchronization with the latest version of the Android 2.1 Eclair source code.

Other enhancements aimed at improving the stability of the phone.

έκανα την αναβάθμιση και το μόνο αξιοσημείωτο (και σπαστικό) είναι πως όταν ανοίγω ένα thread sms πηγαίνει στο πρώτο πρώτο μήνυμα. Έτσι για τα πρόσωπα που έχω κρατήσει 50+ μηνύματα πρέπει να κυλάω στο τέλος κάθε φορά να δω το τελευταίο χρονικά μήνυμα.

Επίσης εμφανίστηκε η επιλογή "ελληνική κωδικοποίηση" στα sms (τη συσκευή την εχω αγοράσει από έξω κ δεν υπήρχε).

Κ πλέον δουλεύει η αναζήτηση ονομάτων στα μηνύματα.

Καλησπερα. Την εκανα τη μ@@@@@@α, πειραξα τη γλωσσα στις Ρυθμισεις / Γλωσσα και πληκτρολογιο κατα λαθος και εβαλα Αγγλικα και τωρα δεν μπορω να το επαναφερω στα Ελληνικα. Εβγαλα τη SIM, αλλα τιποτα. Ψαχνω να βρω κανενα Reset, αν και δεν θα ηθελα να ξαναεγκαταστησω ολα τα προγραμματα απο την αρχη. Κανεις καμια ιδεα ? Σκεφηκα να τελειωσω τη μπαρταρια και να βαλω τη SIM ξανα, σαν να ειναι αρχικη ενεργοποιηση, αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψει. Ιδεες ??????? :blink:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το να τελειώσεις τη μπαταρία και να βγάλεις τη σιμ,δεν έχει διάφορα από το να το σβησεις και να βγάλεις τη σιμ.

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Καλησπερα. Την εκανα τη μ@@@@@@α, πειραξα τη γλωσσα στις Ρυθμισεις / Γλωσσα και πληκτρολογιο κατα λαθος και εβαλα Αγγλικα και τωρα δεν μπορω να το επαναφερω στα Ελληνικα. Εβγαλα τη SIM, αλλα τιποτα. Ψαχνω να βρω κανενα Reset, αν και δεν θα ηθελα να ξαναεγκαταστησω ολα τα προγραμματα απο την αρχη. Κανεις καμια ιδεα ? Σκεφηκα να τελειωσω τη μπαρταρια και να βαλω τη SIM ξανα, σαν να ειναι αρχικη ενεργοποιηση, αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψει. Ιδεες ??????? :blink:

Βάλε το morelocale2 και θα συνέλθει

Nobody's perfect

Βάλε το morelocale2 και θα συνέλθει

Οντως, με τη μπαταρια και τη SIM δεν εκανα τιποτε. Δεν κανω προς το παρον hard reset μια και βρισκομαι σε διακοπες και μακρια απο τον κυριο υπολογιστη μου και με Internet on the Go που σερνεται ( GPRS). Εβαλα το morelocale2 και προς το παρον ειναι ολα μια χαρα. Οταν γυρισω απο τις διακοπες θα κανω Hard Reset για να το φερω παλι στα ισια του :)

Κωστας (Pterarxos)

Καλησπέρα παιδιά.Μόλις απέκτησα το Legend είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την συσκευή, αν και η μετάβαση μου από το Iphone μου ήταν λίγο δύσκολη.

Τέλος πάντων να ρωτήσω υπάρχει δυνατότητα ο ήχος Mp3 να γίνει και ήχος κλήσης ή και ήχος αφύπνισης;Έψαξα αλλά δεν το βρήκα πουθενά!:blink:Ευχαριστώ!

Keep calm it just works.

Καλησπέρα παιδιά.Μόλις απέκτησα το Legend είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την συσκευή, αν και η μετάβαση μου από το Iphone μου ήταν λίγο δύσκολη.

Τέλος πάντων να ρωτήσω υπάρχει δυνατότητα ο ήχος Mp3 να γίνει και ήχος κλήσης ή και ήχος αφύπνισης;Έψαξα αλλά δεν το βρήκα πουθενά!:blink:Ευχαριστώ!

Κανε αυτα που περιγραφονται εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3221893#post3221893. Σε μενα αλλα και σε αλλους δουλευει μια χαρα :D

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Παιδιά μπορείτε να μου λύσετε μια απορία;

Δεν θέλω το Facebook να συγχρονίζεται με τα "ατομα" το ημερολόγιο κτλ.

Θέλω την εφαρμογή απλά για να μπαίνω στο FB.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό,υπάρχει κάπου η δυνατότητα το Fb να αποπεπιλέξω τον συχρονισμό?:confused:

Μου βγάζει τους "frends" στην λίστα ατόμων και στο ημερολόγιο έχει περάσει τα γενέθλια τους!:mad:

Ευχαριστώ..

Keep calm it just works.

Παιδιά μπορείτε να μου λύσετε μια απορία;

Δεν θέλω το Facebook να συγχρονίζεται με τα "ατομα" το ημερολόγιο κτλ.

Θέλω την εφαρμογή απλά για να μπαίνω στο FB.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό,υπάρχει κάπου η δυνατότητα το Fb να αποπεπιλέξω τον συχρονισμό?:confused:

Μου βγάζει τους "frends" στην λίστα ατόμων και στο ημερολόγιο έχει περάσει τα γενέθλια τους!:mad:

Ευχαριστώ..

Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς? Αυτή που υπάρχει και στο μάρκετ?

Αν πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, θα το βρείς.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Καλησπερα κι απο μενα εαν παρω το κινητο εχει 600Mhz CPU αμα βγει η 3.0 λεει οτι υποστηριζεται μονο απο 1Ghz και πανω

Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς? Αυτή που υπάρχει και στο μάρκετ?

Αν πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, θα το βρείς.

Χρησιμοποιώ αυτή που έχει προεγκατεστημένη το κινητό.

Λογικά είναι αυτη που είναι και στο μαρκετ.Στις ρυθμίσεις που έψαξα δεν βρήκα κάτι και έχω μπερδευτεί..:blink:

Εχει μόνο να επιλέγεις γιατί θές να σε ειδοποιεί η εφαρμογή να αλλάξεις τον ήχο κλπ.

Edited by satelsat
Keep calm it just works.

Χρησιμοποιώ αυτή που έχει προεγκατεστημένη το κινητό.

Λογικά είναι αυτη που είναι και στο μαρκετ.Στις ρυθμίσεις που έψαξα δεν βρήκα κάτι και έχω μπερδευτεί..:blink:

Εχει μόνο να επιλέγεις γιατί θές να σε ειδοποιεί η εφαρμογή να αλλάξεις τον ήχο κλπ.

Δεν έχω το συγκεκριμένο κινητό, έχω όμως την εφαρμογή (που είναι προεγκατεστημένη και στο milestone).

Σε εμένα τουλάχιστον, στις ρυθμίσεις στο τέλος - τέλος μου έχει επιλογές για τον συγχρονισμό των επαφών (συγχρονισμός όλων - μόνο όσων υπάρχουν ήδη στον κατάλογο - καθόλου συγχρονισμός).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Τι να σας πω ρε παιδιά.Εμένα δεν το έχει αυτό.Ενω είμαι στην εφαρμογή πατάω Menu -->Ρυθμίσεις και μου βγάζει ανανέωση διαστήματος,ειδοποιήσεις και χρήσιμες συμβουλές.Τίποτε άλλο.Και το πιο σπαστικό είναι το ότι από την αρχική σελίδα,πατώντας το "τηλέφωνο" ,επάνω από τα αριθμητικά πλήκτρα,βγάζει και το αρχείο κλήσεων, τα "άτομα" και τους φίλους του FB. Τουρλουμπούκι δηλαδή!Αυτό δεν φτιάχνεται;
Keep calm it just works.

Παιδια εχω ενα προβληματακι. μετα την τελευταια αναβαθμιση που εγινε προχθες, το gps δεν λειτουργει. προσπαθω να το ανοιξω μεσω του widget της htc, μεσω του ελεγχου τροφοδοσιας αλλα τιποτα. ενω δειχνει οτι ανοιγει στα widget δεν εμφανιζετε το εικονιδιο στην status bar ουτε η εφαρμογη χαρτες ανοιγει. Εκανα restart 2-3 φορες τιποτα τζιφος.

Μπορει καποιος που εκανε το update να επιβεβαιωσει αν δουλευει το gps? Γιατι αν ειναι το γνωστο της htc φτιαχνω το ενα χαλαει το αλλο, σκ@τ@ στα μουτρα της...

..........Μπορει καποιος που εκανε το update να επιβεβαιωσει αν δουλευει το gps? ............

Εγω μετα το update δοκιμασα και Sygic και Νavigon και CoPilot και δουλευουν μια χαρα :)

Κωστας (Pterarxos)

Τι αλλο να δοκιμασω ρε παιδια να δω αν δουλευει η οχι?

Καποια ρυθμιση που τυχον ξερυθμιστηκε?

Edit.

ενταξει δουλεψε, ηθελε λιγο καθαρο.... ουρανο..!

Edited by petrangcc
βρεθηκε η αιτια.

Κυκλοφορησε εργαλειο με το οποιο το rooting πλέον μπορεί να πραγματοποιηθεί κατευθείαν από τη συσκευή, χωρίς τη χρήση υπολογιστή, απλά με την εγκατάσταση μιας εφαρμογής και το πάτημα ενός κουμπιού! ;) Download UniversalAndRoot Τα ακόμα πιο καλά νέα είναι ότι φαίνεται να είναι ένα πραγματικά universal εργαλείο rooting. Λειτουργεί διαπιστωμένα στις εξής συσκευες :

Google One Nexus (2.2)

Google G1 (1.6)

HTC Hero (2.1)

HTC Magic (1.5)

Dell Streak (2.1)

Motorola Milestone (2.1)

Motorola XT701

Motorola XT800 (2.1)

Motorola ME511

Sony Ericsson X10 (1.6)

Sony Ericsson X10 Mini Pro (1.6)

Acer Liquid (2.1)

Vibo A688 (1.6)

Lefono Lenovo (1.6)

Σε HTC Legend το δοκιμασα αλλα αποτι φαινεται δεν δουλεψε, δηλ δεν εκανε root τη συσκευη. Γιατι μετα εβαλα το Titanium backup, εκανα και τις διορθωτικες ενεργειες για την εγκατασταση ενος ακομη αρχειου που απαιτειται, αλλα τιποτε :cry: Ας το επιβεβαιωσει και καποιος αλλος, μια και το προγραμματακι αυτο δεν πειραζει τιποτε στη συσκευη (αυτο διαπιστωσα εγω τουλαχιστον) :(

Πηγη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279997 :D

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Τελικά από την προηγούμενη εβδομάδα το Legend ξεκίνησε την επίσημη καριέρα του στην Ελλάδα από τα καταστήματα της Wind! Έτσι από την Παρασκευή έχω επιτέλους στα χέρια μου αυτό το καταπληκτικό κινητό με την φοβερή ποιότητα κατασκευής αλλά και το σωστό (για μένα) μέγεθος. Είμαι ακόμα στις δοκιμές, δεν το χρησιμοποιώ ακόμα πλήρως μέχρι να μεταφέρω τις επαφές μου από το PC.

Όσον αφορά τις πρώτες φορτίσεις υπάρχει κάποια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί;

ΥΓ. Εκπληκτικό το Market με τόσες καλές δωρεάν εφαρμογές!!

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Τελικά από την προηγούμενη εβδομάδα το Legend ξεκίνησε την επίσημη καριέρα του στην Ελλάδα από τα καταστήματα της Wind! Έτσι από την Παρασκευή έχω επιτέλους στα χέρια μου αυτό το καταπληκτικό κινητό με την φοβερή ποιότητα κατασκευής αλλά και το σωστό (για μένα) μέγεθος. Είμαι ακόμα στις δοκιμές, δεν το χρησιμοποιώ ακόμα πλήρως μέχρι να μεταφέρω τις επαφές μου από το PC.

Όσον αφορά τις πρώτες φορτίσεις υπάρχει κάποια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί;

ΥΓ. Εκπληκτικό το Market με τόσες καλές δωρεάν εφαρμογές!!

Μεγιες μεγιες :)φορτιζεις κανονικα χωρις καποια διαδικασια συγκεκριμενη:)