Elgia Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, μάλλον θα το κοιτάξω σύντομα. Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Ο brother ζηταει πληροφοριες για το τι λαστιχα να βαλει σε ενα ibiza 1400cc με 185/60/14.Τι προτεινουμε λοιπον;Αυτα που εχει ως τωρα ειναι αυτα που ειχε απο την αντιπροσωπεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (20 Οκτ. 2004 , 01:42) Ο brother ζηταει πληροφοριες για το τι λαστιχα να βαλει σε ενα ibiza 1400cc με 185/60/14.Τι προτεινουμε λοιπον;Αυτα που εχει ως τωρα ειναι αυτα που ειχε απο την αντιπροσωπεια.. χχμμ..η διάσταση των ελαστικών του παλιού μου αυτοκινήτου.. :) and the winner is...Bridgestone Potenza RE 720.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 niko analogos ti theli na kani me to amaksi re............. entaksi min ton stiloume sta RE720........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Το pirelli p6 πως σας φαινεται? Μιλαμε για 185/60/14 σε αμαξι 1400αρι για χρηση κυριως μεσα στην πολη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 pese katigoria kai pane sta P2500..........:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Διαφορες? :worry: Ειναι για το polo μου, κινουμαι μεσα στην πολη, αναγκαστικα καβαλαω πεζοδρομια, δεν θελω πολυ μαλακο λαστιχο και θελω και για βροχη και για στεγνο! Guide me! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Εγώ φίλε μου στο 206 έχω βάλει AVON ZV1. Έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος και φοράω ακριβώς την ίδια διάστση ;) 185/60/14 Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος popolaros (20 Οκτ. 2004 , 14:36) pese katigoria kai pane sta P2500..........:) Είχα τα P3000... Μακριά... :rolleyes: :o Δεν σταμάταγανε... :worry: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (21 Οκτ. 2004 , 00:23) Είχα τα P3000... Μακριά... :rolleyes: :o Δεν σταμάταγανε... :worry: den diafono :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 καλησπέρα σε όλους, ήθελα να μάθω εαν κανείς απο σας εχει δοκιμασει ή εχει ακούσει κάτι για τα λάστιχα carrefour.εχω οικονομικό πρόβλημα και απο το να έχω φθαρμένα λάστιχα ίσως είναι προτιμότερο να φορέσω χαμηλής ποιότητας αλλα καινούργια λάστιχα. τι λέτε?προτάσεις? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 κάπου άκουσα ότι είναι bridgestone, ίσως οι κακές παρτίδες. Δεν θα τα έβαζα μόνο και μόνο επειδή μιλάμε για θέμα ασφάλειας αλλά φαντάζομαι δεν θα ναι κακά. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Ενα μετριας ποιοτητας ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ειναι πολυ καλυτερο απο καλης ποιοτητας ΦΘΑΡΜΕΝΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος luke (13 Νοέ. 2004 , 01:02) καλησπέρα σε όλους, ήθελα να μάθω εαν κανείς απο σας εχει δοκιμασει ή εχει ακούσει κάτι για τα λάστιχα carrefour.εχω οικονομικό πρόβλημα και απο το να έχω φθαρμένα λάστιχα ίσως είναι προτιμότερο να φορέσω χαμηλής ποιότητας αλλα καινούργια λάστιχα. τι λέτε?προτάσεις? Τι λάστιχα φοράς τώρα φίλε; Διαστάσεις ελαστικού; Εγώ πιστεύω πως καλύτερο είναι να δώσεις κάτι παραπάνω από τα λεφτά που θα έδινες για τα λάστιχα του Carrefour και να πάρεις τα ίδια λάστιχα ξανά(αν είσαι ευχαριστημένος βέβαια) ή κάποιο άλλο ικανοποιητικών επιδόσεων. ;) Για να μην έχεις άλλο πρόβλημα μετά(χτύπα ξύλο). :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 κοιταξε τώρα φοράω μπροστά καινουργια λάστιχα που έχουν κάνει 5000χλμ, και πίσω φοράω παλιά δηλαδή 35.000χλμ λάστιχα μάρκας κούμο που τα φόραγε το αμάξι απο την μάνα του και είναι σε άθλια κατάσταση.η διάσταση που φοράω είναι 205/55/16.απο την μάνα του η διάσταση δεν έχω κανει μετατροπή. Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 55άρι προφίλ και 16άρα ζάντα; Αμάαααααν... Όντως θέλεις πολλά λεφτά για λάστιχα... :( Και σε αυτή τη διάσταση είναι φαρμάκι... :rolleyes: Δεν ξέρω αν το αμάξι σου είναι τετρακούνα ή πισωκούνα αλλά άμα δεν είναι τίποτα από αυτά που ανέφερα δεν νομίζω να έχεις και τόσο μεγάλο πρόβλημα. :rolleyes: Κάνεις ταρζανιές; :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος luke (13 Νοέ. 2004 , 11:20) κοιταξε τώρα φοράω μπροστά καινουργια λάστιχα που έχουν κάνει 5000χλμ, και πίσω φοράω παλιά δηλαδή 35.000χλμ λάστιχα μάρκας κούμο που τα φόραγε το αμάξι απο την μάνα του και είναι σε άθλια κατάσταση.η διάσταση που φοράω είναι 205/55/16.απο την μάνα του η διάσταση δεν έχω κανει μετατροπή. Φιλε μου εχε υποψη σου, οτι με την επιλογη που εχεις κανει ατη τη στιγμη στα λαστιχα σου εχεις θεσει καλη υποψηφιοτητα για να σου γλιστρησει/αποσταθεροποιηθει το πισω μερος του αυτοκινητου σε καποια στροφη... :o Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 na ipotheso oti to amaksi einai to coupe??? gia mena : agorase dio lastixa kai balta piso....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες,ναι το κουπέ είναι,νταξει δεν κάνω παρα πολλες ταρζανιες και βεβαια αποκολλαται πολύ πιο εύκολα ο κώλος γιαυτό και δεν το πολυ πιεζω. πηγα καρφούρ και δεν έχει καν την διασταση που ζητάω οποτε κανω υπομονή και βλέπουμε. :-( Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 Ma fysika,ta lastixa carrefour ine mikrwn diastasewn (nomizw 175 kai 185 mono kai 14ara zanda) ti perimenes na vreis ton adagwnisth twn pilot h twn P zero rosso ? :P Boreis na valeis kai ta lastixa bros pisw pandws kathws h michelin proteinei an einai na exeis ftharmena lastixa se kapoio aksona afta na ine brosta kai pote pisw......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος luke (13 Νοέ. 2004 , 01:02) καλησπέρα σε όλους, ήθελα να μάθω εαν κανείς απο σας εχει δοκιμασει ή εχει ακούσει κάτι για τα λάστιχα carrefour.εχω οικονομικό πρόβλημα και απο το να έχω φθαρμένα λάστιχα ίσως είναι προτιμότερο να φορέσω χαμηλής ποιότητας αλλα καινούργια λάστιχα. τι λέτε?προτάσεις? Οδηγάς το αμάξι σου με 60-80 χλμ ΜΑΧ, το προσέχεις και δεν υπερβάλλεις στις στροφές. ¨Οταν μπορείς δεν το χρησιμοποιείς... και κάνεις υπομονή κανα 2 μήνες. Ε θα μαζέψεις 200 ευρά να πας να βάλεις λάστιχα της προκοπής πίσω τουλάχιστον... ;) Η άποψή μου. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 εχεις τα δίκια σου!δεν είναι να παιζουμε με αυτα.αυτό θα κάνω δεν έχω και αλλη επιλογη. Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Emena foraei ta GoodYear F1, 195 me 16ara zanta. Den einai k poly kala stis strofes. Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Henry__P900 (15 Νοέ. 2004 , 15:24) Emena foraei ta GoodYear F1, 195 me 16ara zanta. Den einai k poly kala stis strofes. :blink: :blink: :blink: se ti aytokinito??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DION_TOYZ Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don_VitoCorleone (13 Νοέ. 2004 , 22:50) Boreis na valeis kai ta lastixa bros pisw pandws kathws h michelin proteinei an einai na exeis ftharmena lastixa se kapoio aksona afta na ine brosta kai pote pisw......... pws ginete auto?Afou upotithete pws ta mprosta einai pou striboun kai exoun kai tin megaluteri efthini sto frenarisma!!!Ean baleis mprosta ta ftharmena den einai xeirotera??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24291my146junior_copy1.jpg What Goes Around ... Comes Around ... http://www.ignition.gr The Ultimate Car Portal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts