Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Τι λάστιχα φοράτε;

jog
 Κοινοποίηση

Τι λάστιχα έχετε?  

1.245 members have voted

1. 1. Τι λάστιχα έχετε?

• Pirelli
      120
    • Michelin
      418
    • Bridgestone
      243
    • Continental
      161
    • Toyo
      57
    • άλλο
      246

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, μάλλον θα το κοιτάξω σύντομα.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change,

courage to change the things I can

and wisdom always to tell the difference.

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ο brother ζηταει πληροφοριες για το τι λαστιχα να βαλει σε ενα ibiza 1400cc με 185/60/14.Τι προτεινουμε λοιπον;Αυτα που εχει ως τωρα ειναι αυτα που ειχε απο την αντιπροσωπεια..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (20 Οκτ. 2004 , 01:42)

Ο brother ζηταει πληροφοριες για το τι λαστιχα να βαλει σε ενα ibiza 1400cc με 185/60/14.Τι προτεινουμε λοιπον;Αυτα που εχει ως τωρα ειναι αυτα που ειχε απο την αντιπροσωπεια..

χχμμ..η διάσταση των ελαστικών του παλιού μου αυτοκινήτου.. :)

and the winner is...Bridgestone Potenza RE 720.... :)

Το pirelli p6 πως σας φαινεται? Μιλαμε για 185/60/14 σε αμαξι 1400αρι για χρηση κυριως μεσα στην πολη!

Διαφορες? :worry:

Ειναι για το polo μου, κινουμαι μεσα στην πολη, αναγκαστικα καβαλαω πεζοδρομια, δεν θελω πολυ μαλακο λαστιχο και θελω και για βροχη και για στεγνο! Guide me! :cool:

Εγώ φίλε μου στο 206 έχω βάλει AVON ZV1. Έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος και φοράω ακριβώς την ίδια διάστση ;) 185/60/14

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος popolaros (20 Οκτ. 2004 , 14:36)

pese katigoria kai pane sta P2500..........:)

Είχα τα P3000... Μακριά... :rolleyes: :o

Δεν σταμάταγανε... :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (21 Οκτ. 2004 , 00:23)

Είχα τα P3000... Μακριά... :rolleyes: :o

Δεν σταμάταγανε... :worry:

den diafono :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

• 4 weeks later...

καλησπέρα σε όλους,

ήθελα να μάθω εαν κανείς απο σας εχει δοκιμασει ή εχει ακούσει κάτι για τα λάστιχα carrefour.εχω οικονομικό πρόβλημα και απο το να έχω φθαρμένα λάστιχα ίσως είναι προτιμότερο να φορέσω χαμηλής ποιότητας αλλα καινούργια λάστιχα.

τι λέτε?προτάσεις?

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

κάπου άκουσα ότι είναι bridgestone, ίσως οι κακές παρτίδες. Δεν θα τα έβαζα μόνο και μόνο επειδή μιλάμε για θέμα ασφάλειας αλλά φαντάζομαι δεν θα ναι κακά.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Ενα μετριας ποιοτητας ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ειναι πολυ καλυτερο απο καλης ποιοτητας ΦΘΑΡΜΕΝΟ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος luke (13 Νοέ. 2004 , 01:02)

καλησπέρα σε όλους,

ήθελα να μάθω εαν κανείς απο σας εχει δοκιμασει ή εχει ακούσει κάτι για τα λάστιχα carrefour.εχω οικονομικό πρόβλημα και απο το να έχω φθαρμένα λάστιχα ίσως είναι προτιμότερο να φορέσω χαμηλής ποιότητας αλλα καινούργια λάστιχα.

τι λέτε?προτάσεις?

Τι λάστιχα φοράς τώρα φίλε; Διαστάσεις ελαστικού;

Εγώ πιστεύω πως καλύτερο είναι να δώσεις κάτι παραπάνω από τα λεφτά που θα έδινες για τα λάστιχα του Carrefour και να πάρεις τα ίδια λάστιχα ξανά(αν είσαι ευχαριστημένος βέβαια) ή κάποιο άλλο ικανοποιητικών επιδόσεων. ;) Για να μην έχεις άλλο πρόβλημα μετά(χτύπα ξύλο). :rolleyes:

κοιταξε τώρα φοράω μπροστά καινουργια λάστιχα που έχουν κάνει 5000χλμ, και πίσω φοράω παλιά δηλαδή 35.000χλμ λάστιχα μάρκας κούμο που τα φόραγε το αμάξι απο την μάνα του και είναι σε άθλια κατάσταση.η διάσταση που φοράω είναι 205/55/16.απο την μάνα του η διάσταση δεν έχω κανει μετατροπή.

55άρι προφίλ και 16άρα ζάντα; Αμάαααααν...

Όντως θέλεις πολλά λεφτά για λάστιχα... :( Και σε αυτή τη διάσταση είναι φαρμάκι... :rolleyes:

Δεν ξέρω αν το αμάξι σου είναι τετρακούνα ή πισωκούνα αλλά άμα δεν είναι τίποτα από αυτά που ανέφερα δεν νομίζω να έχεις και τόσο μεγάλο πρόβλημα. :rolleyes: Κάνεις ταρζανιές; :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος luke (13 Νοέ. 2004 , 11:20)

κοιταξε τώρα φοράω μπροστά καινουργια λάστιχα που έχουν κάνει 5000χλμ, και πίσω φοράω παλιά δηλαδή 35.000χλμ λάστιχα μάρκας κούμο που τα φόραγε το αμάξι απο την μάνα του και είναι σε άθλια κατάσταση.η διάσταση που φοράω είναι 205/55/16.απο την μάνα του η διάσταση δεν έχω κανει μετατροπή.

Φιλε μου εχε υποψη σου, οτι με την επιλογη που εχεις κανει ατη τη στιγμη στα λαστιχα σου εχεις θεσει καλη υποψηφιοτητα για να σου γλιστρησει/αποσταθεροποιηθει το πισω μερος του αυτοκινητου σε καποια στροφη... :o

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες,ναι το κουπέ είναι,νταξει δεν κάνω παρα πολλες ταρζανιες και βεβαια αποκολλαται πολύ πιο εύκολα ο κώλος γιαυτό και δεν το πολυ πιεζω. πηγα καρφούρ και δεν έχει καν την διασταση που ζητάω οποτε κανω υπομονή και βλέπουμε. :-(

Ma fysika,ta lastixa carrefour ine mikrwn diastasewn (nomizw 175 kai 185 mono kai 14ara zanda) ti perimenes na vreis ton adagwnisth twn pilot h twn P zero rosso ? :P

Boreis na valeis kai ta lastixa bros pisw pandws kathws h michelin proteinei an einai na exeis ftharmena lastixa se kapoio aksona afta na ine brosta kai pote pisw.........

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος luke (13 Νοέ. 2004 , 01:02)

καλησπέρα σε όλους,

τι λέτε?προτάσεις?

Οδηγάς το αμάξι σου με 60-80 χλμ ΜΑΧ, το προσέχεις και δεν υπερβάλλεις στις στροφές. ¨Οταν μπορείς δεν το χρησιμοποιείς... και κάνεις υπομονή κανα 2 μήνες. Ε θα μαζέψεις 200 ευρά να πας να βάλεις λάστιχα της προκοπής πίσω τουλάχιστον... ;)

Η άποψή μου. ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

εχεις τα δίκια σου!δεν είναι να παιζουμε με αυτα.αυτό θα κάνω δεν έχω και αλλη επιλογη.

Emena foraei ta GoodYear F1, 195 me 16ara zanta.

Den einai k poly kala stis strofes.

Sony Ericsson :love:

:shoot:Nokia:whip:

:cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Henry__P900 (15 Νοέ. 2004 , 15:24)

Emena foraei ta GoodYear F1, 195 me 16ara zanta.

Den einai k poly kala stis strofes.

:blink: :blink: :blink:

se ti aytokinito???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don_VitoCorleone (13 Νοέ. 2004 , 22:50)

Boreis na valeis kai ta lastixa bros pisw pandws kathws h michelin proteinei an einai na exeis ftharmena lastixa se kapoio aksona afta na ine brosta kai pote pisw.........

pws ginete auto?Afou upotithete pws ta mprosta einai pou striboun kai exoun kai tin megaluteri efthini sto frenarisma!!!Ean baleis mprosta ta ftharmena den einai xeirotera???

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24291my146junior_copy1.jpg

What Goes Around ... Comes Around ...

http://www.ignition.gr The Ultimate Car Portal