IVIetaCreatoR Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 bridgestone turanza ER300 Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 παιδια εχει κανεις εντυπωσεις για τα bridgestone potenza re050.ειναι καλα;ζεσταινονται;ποια η διαφορα με τα potenza re050a;thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Εγω με τα Dunlop Sp Sport 2000 E που φορουσε το αμαξι απο την μανα του σημερα στην βροχη εκανα πατιναζ... Βεβαια οπου ειχα χωρο ηταν αρκετα διασκεδαστικο μεχρι που καποια στιγμη τα χρειαστηκα!! Φρενα για κοκκινο φαναρι, υπερωριες το ABS :mad: και εκει που πηγαιναμε για ενα χαλαρο σταματημα στο φαναρι φτασαμε να προσπαθουμε να καταλαβουμε αν θα καταφερουμε να σταματησουμε η οχι... Υπομονη ακομα 4000χλμ και θα παρουν ποδι.. Μεχρι τοτε, στο βρεγμενο θα οδηγω σαν βρεγμενη γατα! να φανταστω τα εχεις καραφλιασει?:rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Dunlop SP Sport Maxx se SLK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 να φανταστω τα εχεις καραφλιασει?:rolleyes: :rolleyes: Μπα, καθε αλλο... Το λαστιχο ειναι αρκετα σκληρο και δεν εχει χασει καθολου γομα! Αυτο πιστυεω οτι ειναι το προβλημα του.. Τωρα παιζω λιγακι με τις πιεσεις (ενα απο τα πλεονεκτηματα του πρατηριου καυσιμων ειναι οτι μπορεις να το κανεις αυτο καθε μερα χωρις να σου λεει κανεις τιποτα!!) και πειραματιζομαι!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikolasForEver Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Γεια σας :) Ειμαι ενα νεο μελος και θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω ενα Renault Megane Cupe 2002 1,4 98hp προσφατα ειχα ενα ατυχημα προφανος απο τα λαστιχα που ειχα 62,000 χλμ. οι δυο ζαντες χαλασαν και ειμαι σε διλημα αν θα πρεπει να αγρασω δυο καινουργιες ζαντες και τεσσερα λαστιχα (οι ζαντες ειναι 16αρες με λαστιχα 195/45/16 οι μαμισιες ηταν 15αρες σιδερενιες με λαστιχα 185/55/15) ή να κρατησω τις παλιες ζαντες που ξανα εβαλα και να αγορασω λαστιχα μονο, μετην δευτερη ιλογη την βγαζω γυρο με 300ε ενω με την πρωτη στα 700ε (300 οι δυο ζαντες και 400 με λαστιχα Pirelli P Zero) παντος με τις μανισιες ζαντες εχω λιγο καλυτερο ρεπριζ και τελικη ποιο ανετη συμπεριφορα της αναρτησης αρκετα ποιο οικονομια στο καυσιμο ενω με τις αλλες αρκετα καλυτερο πατημα και αισθηση του τιμονιου και το αυτοκινητο διχνει αλλο με τις αλουμινιου φυσικα προς το καλυτερο και κατι τελευταιο επειδη τα αμορτισερ καταστραφηκαν αποτοατυχημα και εβαλα δυο καινουργια της kayaba και τα πισω εχω τα παλια με 82,000 χλμ πρεπει να αλλαξω και τα δυο πισω και αν ναι με ποια; παλι με kayaba; με τα ζαντολαστιχα τι θα μου προτινατε να κανω; Συγνωμη αν εγινα κουραστικος αλλα θεωρω πολυτιμη την συμβουλη απο καποιους που εχουν αρκετη εμπειρια πανω στο θεμα.:) και κατι αλλο μπροστα το εχω χαμηλωσει 3,5 cm με ελατηρια gm και πισω το χαμηλωσα 4 cm με εντιστρεπτομενη ραβδος που εχει χωρις ελατηρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 εγώ δυστυχώς δε θα σου απαντήσω, αλλά θα αναρωτηθώ που βρίσκεις για τόσο λεπτό προφίλ τα p zero rosso με 400 ευρώ. Μήπως εννοείς τα 2 μόνο; Αν ναι τότε στη δεύτερη περίπτωση, τι λάστιχα θα έχεις βάλει πίσω, αυτά με τα 62.000 χλμ; :confused: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikolasForEver Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 εγώ δυστυχώς δε θα σου απαντήσω, αλλά θα αναρωτηθώ που βρίσκεις για τόσο λεπτό προφίλ τα p zero rosso με 400 ευρώ. Μήπως εννοείς τα 2 μόνο; Αν ναι τότε στη δεύτερη περίπτωση, τι λάστιχα θα έχεις βάλει πίσω, αυτά με τα 62.000 χλμ; :confused: τα P Zero Nero οχι τα rosso,390ε τα τεσσερα καλη τιμη ειναι; σαν λαστιχα τα ξερεις αν αξιζουν για το αυτοκινητο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 πανε ρωτα ενα καλο πακετακι ζαντολαστιχα και αναρτησουλες... Θα βαλεις το χερι στην τσεπη... ελπιζω να μην εχει καβουρακια................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectarios Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 eho seat cordoba 101 aloga.tou 2003. 185/60/14.exo yia 48000 km ta dunlop sp3000(apo ergostasio).ti na valo? an ke poli kala thelo ke kati diaforetiko apo dunlop. thelo kratimata,na pai kala stis strofes alla ke na epitahini.thanx yia tis apandisis pou tha dosete. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Έβαλα χθες λάστιχα TOYO 330 και δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η ημερομηνία κατασκευής τους καθώς είναι πενταψήφια και όχι τετραψήφια. Συγκεκριμένα γράφει L6 <κενό> 30306. Τι σημαίνει αυτό 30 εβδομάδα του 2006; και αν ναι τι σημαίνει το 3 στην μέση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Μπα, καθε αλλο... Το λαστιχο ειναι αρκετα σκληρο και δεν εχει χασει καθολου γομα! Αυτο πιστυεω οτι ειναι το προβλημα του.. Τωρα παιζω λιγακι με τις πιεσεις (ενα απο τα πλεονεκτηματα του πρατηριου καυσιμων ειναι οτι μπορεις να το κανεις αυτο καθε μερα χωρις να σου λεει κανεις τιποτα!!) και πειραματιζομαι!! ;) οχι κατω απο τα 20 psi ομως διοτι σε βλεπω στα 0-100 να τα πας καλα αλλα πιο πανω θα κανεις το σταυρο σου...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 εγω στο KXF εχω AVON(RAIN MEDIUM).. 120/60 και 180/50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikolasForEver Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Popolaros εχεις αποψη στην απορια μου?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 se corolla toy 98 synithos foraw bridgestone B330. teleytea fora mias k de brika ayta ebala b270 k pisw fulda.to montelo den to thymame. apo tote eida diafora sto thoribo mesa. poia pisteyete einai ta kalytera apo tin apopsi tou thoriboy ? Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan40 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Σχετικά με τα Energy που φοράω σε 175/65/14 τα έχω σε ένα Brava 1.2 80ps. Σχετικά με το αν είναι καλά ή όχι τόσο τα energy όσο και άλλες σειρές της Michelin βρήκα ένα ωραίο site. ¨Εχει και για άλλες μάρκες ελαστικών. Είναι καλό site από όσο βλέπω :) http://www.ctyres.co.uk/tyres/michelin.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Έβαλα χθες λάστιχα TOYO 330 και δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η ημερομηνία κατασκευής τους καθώς είναι πενταψήφια και όχι τετραψήφια. Συγκεκριμένα γράφει L6 <κενό> 30306. Τι σημαίνει αυτό 30 εβδομάδα του 2006; και αν ναι τι σημαίνει το 3 στην μέση; Δεν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Στα δικα μου τα toyo 600 f-8 η ημερομηνια ειναι dotcxfm 2xn1104μεσα σε πλαισιο.μπας και δεν βλεπεις τα σωστα νουμερα?κοιτα ακριβως μετα το dot.εκτος και εαν ειναι L63 0306.δες εαν ειναι μεσα σε πλαισιο.ποτε τα εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Παιδες παω σημερα η αυριο να βαλω ,michelin energy 185/60/R14 σε Toyota Yaris 1000cc. Τι τιμη να ξερω να περιμενω ετσι ωστε να μη μου πιασουν τον κ*λο? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Νομιζω κοντα στα 250 ειναι καλα.αλλα εαν ξερει καποιος σιγουρα ας μιλησει.βεβαια εχω εδω κοντα τον λαστιχα μου και εαν μπορεσω μετα την δουλεια θα παω να τον ρωτησω να σου πω.αλλα πολυ δεν ειναι 185 λαστιχο σε 1000cc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Νομιζω κοντα στα 250 ειναι καλα.αλλα εαν ξερει καποιος σιγουρα ας μιλησει.βεβαια εχω εδω κοντα τον λαστιχα μου και εαν μπορεσω μετα την δουλεια θα παω να τον ρωτησω να σου πω.αλλα πολυ δεν ειναι 185 λαστιχο σε 1000cc? Τα εβαλα σημερα και πληρωσα 320.:confused: Βεβαια ο τυπος μου εκανε και ευθυγραμμιση(!) και μου ισιωσε και μια λιγο στραβωμενη ζαντα,γενικως με προσεξε πολυ... αν και μου ειπε οτι δε μου χρεωσε τιποτε απ'ολα αυτα,και οτι τοσο ειναι μονο τα λαστιχα...:worry: ακουω τη γνωμη σας ως πιο ειδικοι...καποιοι τουλαχιστον,η οσοι τελος παντως ξερετε για τα συγκεκριμενα. Οσο για το 185 τετοιο ειχα και πριν,βεβαια εχω την αμυδρα υποψια οτι απ'τη μανα του ειχε 175...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikolasForEver Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Εγω πιστευω δεν εκαναν τοσο τα λαστιχα απλα σου το ειπε ετσι για να τον εκτιμησεις, παντος η γνωμη μου ειναι οτι δεν σου επιασε τον κ**ο, εγω ρωτησα για 185 55 15 και μου ειπαν 400ε και για 195 45 16 400ε, περιεργο μου ακουστηκε αλλα μου ειπαν οτι αυτο οφειλετε στην μεγαλη ζητηση που εχει η συγκεκριμενη διασταση(185 55 15), εχει να μου προτινει καποιος λαστιχα για τις αντιστιχες διαστασεις που αναφερα ποιο πανω(για renault megane 100hp)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Τα εβαλα σημερα και πληρωσα 320.:confused: Βεβαια ο τυπος μου εκανε και ευθυγραμμιση(!) και μου ισιωσε και μια λιγο στραβωμενη ζαντα,γενικως με προσεξε πολυ... αν και μου ειπε οτι δε μου χρεωσε τιποτε απ'ολα αυτα,και οτι τοσο ειναι μονο τα λαστιχα...:worry: ακουω τη γνωμη σας ως πιο ειδικοι...καποιοι τουλαχιστον,η οσοι τελος παντως ξερετε για τα συγκεκριμενα. Οσο για το 185 τετοιο ειχα και πριν,βεβαια εχω την αμυδρα υποψια οτι απ'τη μανα του ειχε 175...:worry: Κοιταξε,εγω για τα toyo σε διασταση 185/70 r13 που ειναι μια διασταση που πολυ δυσκολα βρισκεις λαστιχο και δεν φευγει σχεδον καθολου εδωσα 300 ευρω περσι που υποτιθεται οτι τα toyo ειναι πιο ακριβα απο τα michelen.αλλα ενταξει για ολα αυτα που ειπες οτι σου εκανε,καλα τα πηρες γιατι τουλαχιστον ο δικος μου ο λαστιχας χρεωνει 40 ευρω την ευθυγραμμιση εαν θυμαμαι καλα(σε εμενα 20).φανταζομαι σου εκανε και την ζυγοσταθμιση μιας και δεν το ανεφερες.αληθεια τι ειδους λαστιχας μπορει να ισιωνει τις ζαντες?εγω ξερω οτι υπαρχουν ειδικα συνεργεια γι'αυτο.και μαλλον το yaris σου φορουσε 175 απο το εργοστασιο και δεν νομιζω να εκανες καλα που το μεγαλωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikolasForEver Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Εγω πιστευω δεν εκαναν τοσο τα λαστιχα απλα σου το ειπε ετσι για να τον εκτιμησεις, παντος η γνωμη μου ειναι οτι δεν σου επιασε τον κ**ο, εγω ρωτησα για 185 55 15 και μου ειπαν 400ε και για 195 45 16 400ε, περιεργο μου ακουστηκε αλλα μου ειπαν οτι αυτο οφειλετε στην μεγαλη ζητηση που εχει η συγκεκριμενη διασταση(185 55 15), εχει να μου προτινει καποιος λαστιχα για τις αντιστιχες διαστασεις που αναφερα ποιο πανω(για renault megane 100hp)? Κανεις δεν ξερει να μου απαντησει?????:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Κανεις δεν ξερει να μου απαντησει?????:worry: δεν ξέρω φίλε μου. εγώ στο megane περασα τα michelin exalto II σε διαστάση 195/50/15 και τα πληρωσα 320 ευρώ συνολικά. Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts