zxr Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Εδώ είσαι φίλε μου! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 (edited) Eυχαριστω παρα πολυ. Αν και λιγες οι αποψεις με οσα διαβασα και απο τα δυο θεματα λογικα καταληγω στο x10 pro. Edited July 20, 2011 by manthes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisgr Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Γεια σας...θελω να ρωτήσω , πως μπορώ να αλλάξω το πρόγραμμα του κινητού για τα σμσ , και όταν μου έρχεται κάποιο σμσ να ανοίγει το Handcent SMS και οχι και τα 2 προγράμματα μαζι,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Γεια σας...θελω να ρωτήσω , πως μπορώ να αλλάξω το πρόγραμμα του κινητού για τα σμσ , και όταν μου έρχεται κάποιο σμσ να ανοίγει το Handcent SMS και οχι και τα 2 προγράμματα μαζι,, Στις ρυθμίσεις του default προγράμματος των μηνυμάτων υπάρχει η σχετική επιλογή να απενεργοποιήσεις τα notifications; Κοίταξες εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο και επειδη ειναι αρκετα δυσκολο να διαβαζεις 800 σελιδες θα ηθελα οποιος μπορει να μου πει τι προβληματα εχει το συγκεκριμενο κινητο. Για την ποιοτητα της εικονας εχω μια ιδεα και ουτε με καιει ιδιαιτερα αλλα δεν θελω να καταληξω οπως με το g900 που ξαφνικα δεν βρισκει δικτυο η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα δυσκολο να διαβαζεις 791 σελιδες (το προσπαθησα 3 φορες, 2 απο την αρχη και 1 απο το τελος αλλα τζιφος.. ειμαι απο χτες κατοχος ενος x10 mini pro και τωρα το μαθαινω, ειναι ευκολο να μου πειτε ποιες εφαρμογες ειναι απαραιτητες χρησιμες βολικες; ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα δυσκολο να διαβαζεις 791 σελιδες (το προσπαθησα 3 φορες, 2 απο την αρχη και 1 απο το τελος αλλα τζιφος.. ειμαι απο χτες κατοχος ενος x10 mini pro και τωρα το μαθαινω, ειναι ευκολο να μου πειτε ποιες εφαρμογες ειναι απαραιτητες χρησιμες βολικες; ευχαριστω!!!! Φιλε μου αυτο που ζητας ειναι λιγο γενικο...πως γινεται να ξερει καποιος τι εφαρμογες θα σε βολεψουν η θα σου αρεσουν?κοιτα στην κατηγοριοποιημενη λιστα εφαρμογων να δεις τι θα σου αρεσει εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Δουλεύουν τα πάντα και η κάμερα σε vga, αν και καλύτερα να βάλεις την sonybread που είναι καλύτερη κατα την γνώμη μου... από ότι βλέπω την έχεις περάσει την sonybread. Έχεις κανένα tutorial ? Παίζουν και ελληνικά και τα πάντα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 κοιτα στην κατηγοριοποιημενη λιστα εφαρμογων να δεις τι θα σου αρεσει Και για να βοηθήσω: Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Ξέρετε κάποιο widget για την αρχική οθόνη, που να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί τη μεταφορά δεδομένων από τον πάροχο, και να αλλάζει από 2G σε 3G? Είναι κουραστικό κάθε φορά να μπαίνω και να το ψάχνω στις ρυθμίσεις. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Ξέρετε κάποιο widget για την αρχική οθόνη, που να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί τη μεταφορά δεδομένων από τον πάροχο, και να αλλάζει από 2G σε 3G? Είναι κουραστικό κάθε φορά να μπαίνω και να το ψάχνω στις ρυθμίσεις. APN on/off :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 APN on/off :) Τhank youuuuu!!:happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yperion Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 από ότι βλέπω την έχεις περάσει την sonybread. Έχεις κανένα tutorial ? Παίζουν και ελληνικά και τα πάντα ? Υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο xda, δουλεύουν τα πάντα και είναι ίσως η καλύτερη ρομ από όσες εχω δοκιμάσει.... Απλώς θα πρέπει πρώτα να έχεις ήδη κάποια 2.3 ρομ στο κινητό σου για να μπορείς να την κάνεις εγκατάσταση... Παράθεση SE x10 mini pro 2.3.4 SonyBread v.4 ln -s /me /myphone/users/yperion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Πώς μπορώ να βλέπω κάτω από ποιον πάροχο βρίσκομαι? Δηλαδή να εμφανίζεται στην οθόνη μου π.χ Cosmote, Vodafone κτλ? Τι πρέπει να ενεργοποιήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Mια τελευταια θελω να ελπιζω ερωτηση. Υποστηριζει flash player; (χωρις διαδικασιες στυλ root κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Mια τελευταια θελω να ελπιζω ερωτηση. Υποστηριζει flash player; (χωρις διαδικασιες στυλ root κτλ) Οχι φιλε μου.δυστυχως.. εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Πώς μπορώ να βλέπω κάτω από ποιον πάροχο βρίσκομαι? Δηλαδή να εμφανίζεται στην οθόνη μου π.χ Cosmote, Vodafone κτλ? Τι πρέπει να ενεργοποιήσω? Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό; Δεν γνωρίζεις τον πάροχο σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Λόγω δουλειάς και επειδή θέλω να βλέπω πότε κάνω εθνική περιαγωγή (national roaming). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 (edited) Καλησπέρα, Επειδή είμαι σχεδόν έτοιμος να παραγγείλω αυτό το κινητό, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω ξυπνητήρι με το κινητό να είναι κλειστό, αν το πληκτρολόγιο βολεύει για να γράφεις email και αν η μπαταρία με νορμαλ χρήση κρατάει έστω 2 μέρες με bluetooth ανοιχτό. Επίσης, οτιδήποτε αρνητικό ή θετικό, ευχαρίστως να το πείτε. Είμαι έτοιμος να πάρω το λευκό αλλά θα ήθελα πρώτα να με συμβουλέψετε γιατι διστάζω να αποχωριστώ το Νοκια Ε71 που έχω εδώ και 2 χρόνια. Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά :) Edited July 21, 2011 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Καλησπέρα, Επειδή είμαι σχεδόν έτοιμος να παραγγείλω αυτό το κινητό, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω ξυπνητήρι με το κινητό να είναι κλειστό, αν το πληκτρολόγιο βολεύει για να γράφεις email και αν η μπαταρία με νορμαλ χρήση κρατάει έστω 2 μέρες με bluetooth ανοιχτό. Επίσης, οτιδήποτε αρνητικό ή θετικό, ευχαρίστως να το πείτε. Είμαι έτοιμος να πάρω το λευκό αλλά θα ήθελα πρώτα να με συμβουλέψετε γιατι διστάζω να αποχωριστώ το Νοκια Ε71 που έχω εδώ και 2 χρόνια. Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά :) αντικειμενικα οσο γινεται καθως το θεμα τις μπαταριας ειναι τελειως υποκειμενικο αφου οσο την προσεχεις κραταει κανα 2ημερο.αν και με bluetooth ανοιχτο χλωμο το κοβω. εχω την εντυπωση οτι κανενα smartphone δεν χτυπαει κλειστο.αρα οχι ειναι η απαντηση στο ξυπνητηρι. εννοεις με το λευκο καπακι?ο,τι σαρεσει.σκεψου οτι αλλαζει το καπακι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 εχω την εντυπωση οτι κανενα smartphone δεν χτυπαει κλειστο.αρα οχι ειναι η απαντηση στο ξυπνητηρι. Κανένα smartphone όχι, αλλά τουλάχιστον καμία android συσκευή. Συνεπώς ορθώς η απάντηση είναι... όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Κανένα smartphone όχι, αλλά τουλάχιστον καμία android συσκευή. Συνεπώς ορθώς η απάντηση είναι... όχι. Ναι φιλε μου αυτο ειχα στο μυαλο μου...αναφερομουν σταν ανδροειδη αλλα εγραψα smartphones.. Θενκς για την διορθωση οπως και να χει..:) Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο xda, δουλεύουν τα πάντα και είναι ίσως η καλύτερη ρομ από όσες εχω δοκιμάσει.... Απλώς θα πρέπει πρώτα να έχεις ήδη κάποια 2.3 ρομ στο κινητό σου για να μπορείς να την κάνεις εγκατάσταση... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1151499 συγνωμη γιατι λες δουλευουν ολα? αφου...."Bugs: Camera shot only VGA-mode" δεν ισχυει αυτο? Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Και για να βοηθήσω: Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android ευχαριστω πολυ!! εντυπωσεις απο τις πρωτες μερες της επαφης μου με το κινητο ειναι οτι με εχει δυσκολεψει αρκετα βεβαια μια συνηθεια ειναι ολα αλλα ηταν πολυ πιο απλο το cookie που ειχα. σαν κινητα βεβαια δεν συγκρινονται!!!!! το παλευω ακομα να τακτοποιησςω τις επαφες μου στο τηλεφωνο και να το συνδεσω στο υπολογιστη αλλα θα τα καταφερω που θα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Οχι φιλε μου.δυστυχως.. εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro Αυτο ειναι θεμα android ή της συγκεκριμενης συσκευης οτι δεν υποστηριζει flash player; Ρωταω γιατι ειδα σε ενα σαιτ που παρουσιαζει το samsung galaxy πως εχει τετοια δυνατοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Αυτο ειναι θεμα android ή της συγκεκριμενης συσκευης οτι δεν υποστηριζει flash player; Ρωταω γιατι ειδα σε ενα σαιτ που παρουσιαζει το samsung galaxy πως εχει τετοια δυνατοτητα Οχι οχι,ειναι θεμα συσκευης. Το επομενο μοντελο απο το το x10 mini πχ που βγαινει σε λιγο καιρο θα υποστηριζει κανονικα.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts