Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eυχαριστω παρα πολυ. Αν και λιγες οι αποψεις με οσα διαβασα και απο τα δυο θεματα λογικα καταληγω στο x10 pro. Edited by manthes

Γεια σας...θελω να ρωτήσω , πως μπορώ να αλλάξω το πρόγραμμα του κινητού για τα σμσ , και όταν μου έρχεται κάποιο σμσ να ανοίγει το Handcent SMS και οχι και τα 2 προγράμματα μαζι,,

• Administrators
Γεια σας...θελω να ρωτήσω , πως μπορώ να αλλάξω το πρόγραμμα του κινητού για τα σμσ , και όταν μου έρχεται κάποιο σμσ να ανοίγει το Handcent SMS και οχι και τα 2 προγράμματα μαζι,,

Στις ρυθμίσεις του default προγράμματος των μηνυμάτων υπάρχει η σχετική επιλογή να απενεργοποιήσεις τα notifications; Κοίταξες εκεί;

Modpic.gif

ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο και επειδη ειναι αρκετα δυσκολο να διαβαζεις 800 σελιδες θα ηθελα οποιος μπορει να μου πει τι προβληματα εχει το συγκεκριμενο κινητο. Για την ποιοτητα της εικονας εχω μια ιδεα και ουτε με καιει ιδιαιτερα αλλα δεν θελω να καταληξω οπως με το g900 που ξαφνικα δεν βρισκει δικτυο

η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα δυσκολο να διαβαζεις 791 σελιδες (το προσπαθησα 3 φορες, 2 απο την αρχη και 1 απο το τελος αλλα τζιφος..

ειμαι απο χτες κατοχος ενος x10 mini pro και τωρα το μαθαινω, ειναι ευκολο να μου πειτε ποιες εφαρμογες ειναι απαραιτητες χρησιμες βολικες; ευχαριστω!!!!

η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα δυσκολο να διαβαζεις 791 σελιδες (το προσπαθησα 3 φορες, 2 απο την αρχη και 1 απο το τελος αλλα τζιφος..

ειμαι απο χτες κατοχος ενος x10 mini pro και τωρα το μαθαινω, ειναι ευκολο να μου πειτε ποιες εφαρμογες ειναι απαραιτητες χρησιμες βολικες; ευχαριστω!!!!

Φιλε μου αυτο που ζητας ειναι λιγο γενικο...πως γινεται να ξερει καποιος τι εφαρμογες θα σε βολεψουν η θα σου αρεσουν?κοιτα στην κατηγοριοποιημενη λιστα εφαρμογων να δεις τι θα σου αρεσει

εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δουλεύουν τα πάντα και η κάμερα σε vga, αν και καλύτερα να βάλεις την sonybread που είναι καλύτερη κατα την γνώμη μου...

από ότι βλέπω την έχεις περάσει την sonybread.

Έχεις κανένα tutorial ?

Παίζουν και ελληνικά και τα πάντα ?

κοιτα στην κατηγοριοποιημενη λιστα εφαρμογων να δεις τι θα σου αρεσει

Και για να βοηθήσω: Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ξέρετε κάποιο widget για την αρχική οθόνη, που να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί τη μεταφορά δεδομένων από τον πάροχο, και να αλλάζει από 2G σε 3G? Είναι κουραστικό κάθε φορά να μπαίνω και να το ψάχνω στις ρυθμίσεις.

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Ξέρετε κάποιο widget για την αρχική οθόνη, που να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί τη μεταφορά δεδομένων από τον πάροχο, και να αλλάζει από 2G σε 3G? Είναι κουραστικό κάθε φορά να μπαίνω και να το ψάχνω στις ρυθμίσεις.

APN on/off :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

από ότι βλέπω την έχεις περάσει την sonybread.

Έχεις κανένα tutorial ?

Παίζουν και ελληνικά και τα πάντα ?

Υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο xda, δουλεύουν τα πάντα και είναι ίσως η καλύτερη ρομ από όσες εχω δοκιμάσει....

Απλώς θα πρέπει πρώτα να έχεις ήδη κάποια 2.3 ρομ στο κινητό σου για να μπορείς να την κάνεις εγκατάσταση...

SE x10 mini pro 2.3.4 SonyBread v.4

ln -s /me /myphone/users/yperion

Πώς μπορώ να βλέπω κάτω από ποιον πάροχο βρίσκομαι? Δηλαδή να εμφανίζεται στην οθόνη μου π.χ Cosmote, Vodafone κτλ? Τι πρέπει να ενεργοποιήσω?

Mια τελευταια θελω να ελπιζω ερωτηση. Υποστηριζει flash player; (χωρις διαδικασιες στυλ root κτλ)

Οχι φιλε μου.δυστυχως..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Πώς μπορώ να βλέπω κάτω από ποιον πάροχο βρίσκομαι? Δηλαδή να εμφανίζεται στην οθόνη μου π.χ Cosmote, Vodafone κτλ? Τι πρέπει να ενεργοποιήσω?

Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό; Δεν γνωρίζεις τον πάροχο σου;

Modpic.gif

Καλησπέρα,

Επειδή είμαι σχεδόν έτοιμος να παραγγείλω αυτό το κινητό, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω ξυπνητήρι με το κινητό να είναι κλειστό, αν το πληκτρολόγιο βολεύει για να γράφεις email και αν η μπαταρία με νορμαλ χρήση κρατάει έστω 2 μέρες με bluetooth ανοιχτό.

Επίσης, οτιδήποτε αρνητικό ή θετικό, ευχαρίστως να το πείτε.

Είμαι έτοιμος να πάρω το λευκό αλλά θα ήθελα πρώτα να με συμβουλέψετε γιατι διστάζω να αποχωριστώ το Νοκια Ε71 που έχω εδώ και 2 χρόνια.

Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά :)

Edited by sakissalonika

Καλησπέρα,

Επειδή είμαι σχεδόν έτοιμος να παραγγείλω αυτό το κινητό, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω ξυπνητήρι με το κινητό να είναι κλειστό, αν το πληκτρολόγιο βολεύει για να γράφεις email και αν η μπαταρία με νορμαλ χρήση κρατάει έστω 2 μέρες με bluetooth ανοιχτό.

Επίσης, οτιδήποτε αρνητικό ή θετικό, ευχαρίστως να το πείτε.

Είμαι έτοιμος να πάρω το λευκό αλλά θα ήθελα πρώτα να με συμβουλέψετε γιατι διστάζω να αποχωριστώ το Νοκια Ε71 που έχω εδώ και 2 χρόνια.

Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά :)

αντικειμενικα οσο γινεται καθως το θεμα τις μπαταριας ειναι τελειως υποκειμενικο αφου οσο την προσεχεις κραταει κανα 2ημερο.αν και με bluetooth ανοιχτο χλωμο το κοβω.

εχω την εντυπωση οτι κανενα smartphone δεν χτυπαει κλειστο.αρα οχι ειναι η απαντηση στο ξυπνητηρι.

εννοεις με το λευκο καπακι?ο,τι σαρεσει.σκεψου οτι αλλαζει το καπακι

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
εχω την εντυπωση οτι κανενα smartphone δεν χτυπαει κλειστο.αρα οχι ειναι η απαντηση στο ξυπνητηρι.

Κανένα smartphone όχι, αλλά τουλάχιστον καμία android συσκευή. Συνεπώς ορθώς η απάντηση είναι... όχι.

Modpic.gif

Κανένα smartphone όχι, αλλά τουλάχιστον καμία android συσκευή. Συνεπώς ορθώς η απάντηση είναι... όχι.

Ναι φιλε μου αυτο ειχα στο μυαλο μου...αναφερομουν σταν ανδροειδη αλλα εγραψα smartphones..

Θενκς για την διορθωση οπως και να χει..:)

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο xda, δουλεύουν τα πάντα και είναι ίσως η καλύτερη ρομ από όσες εχω δοκιμάσει....

Απλώς θα πρέπει πρώτα να έχεις ήδη κάποια 2.3 ρομ στο κινητό σου για να μπορείς να την κάνεις εγκατάσταση...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1151499

συγνωμη γιατι λες δουλευουν ολα? αφου...."Bugs: Camera shot only VGA-mode"

δεν ισχυει αυτο?

Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol:

ευχαριστω πολυ!!

εντυπωσεις απο τις πρωτες μερες της επαφης μου με το κινητο ειναι οτι με εχει δυσκολεψει αρκετα βεβαια μια συνηθεια ειναι ολα αλλα ηταν πολυ πιο απλο το cookie που ειχα. σαν κινητα βεβαια δεν συγκρινονται!!!!!

το παλευω ακομα να τακτοποιησςω τις επαφες μου στο τηλεφωνο και να το συνδεσω στο υπολογιστη αλλα θα τα καταφερω που θα παει

Οχι φιλε μου.δυστυχως..

Αυτο ειναι θεμα android ή της συγκεκριμενης συσκευης οτι δεν υποστηριζει flash player; Ρωταω γιατι ειδα σε ενα σαιτ που παρουσιαζει το samsung galaxy πως εχει τετοια δυνατοτητα

Αυτο ειναι θεμα android ή της συγκεκριμενης συσκευης οτι δεν υποστηριζει flash player; Ρωταω γιατι ειδα σε ενα σαιτ που παρουσιαζει το samsung galaxy πως εχει τετοια δυνατοτητα

Οχι οχι,ειναι θεμα συσκευης.

Το επομενο μοντελο απο το το x10 mini πχ που βγαινει σε λιγο καιρο θα υποστηριζει κανονικα..

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro