Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια, τονοι απο το hardware keyboard του mini pro πως μπαινουν;;

Επισης, υπαρχει γρηγορος τροπος να κανεις εναλλγη γλωσσας στο πληκτρολογιο;;

τις ιδιες αποριες εχω και γω και δε νομιζω να εχουν απαντηθει γιατι παρακολουθω συνεχεια το thread.

Xperia MiniPro/Tapatalk

Αν εννοειτε το συρομενο πληκτρολογιο του κινητου,τοτε πατατε πρωτα το κουμπι sym|au που βρισκεται κατω δεξια(ειναι αυτο που βαζει και τα emoticons) και μετα κατευθειαν το φωνηεν που θελετε να τονισετε.

Οσο για την εναλλαγη γλωσσας,μονο με την μπαρα που βγαζει κατω στην οθονη μπορουσα στην 2.1 .

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν εννοειτε το συρομενο πληκτρολογιο του κινητου,τοτε πατατε πρωτα το κουμπι sym|au που βρισκεται κατω δεξια(ειναι αυτο που βαζει και τα emoticons) και μετα κατευθειαν το φωνηεν που θελετε να τονισετε.

Οσο για την εναλλαγη γλωσσας,μονο με την μπαρα που βγαζει κατω στην οθονη μπορουσα στην 2.1 .

Πωωωω... Ευχαριστώ πολύ! Γιατί προς σιτγμήν μου πέρασε η ιδέα να μην έχει τόνους και είχα γίνει...:mad: :lol:

Δεν υπάρχει, είχα δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς εκτός από αυτό. Κι έβλεπα το au και λέω ο τόνος θα είναι αλλά δεν σκέφτηκα ότι θέλει να το κρατάς πατημένο και μου πετούσε τα σύμβολα! Να 'σαι καλά παιδίιιιι!:)

Για τη γλώσσα, μάλλον μόνο έτσι γίνεται!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Τώρα το είδα, έχει ο DaRk_dOg μια σελίδα που δυστυχώς δεν έχω κρατήσει και μπορείς βάσει του product name του build.prop να δεις τι brand είναι, αν δει το thread θα στην δώσει. Ένας πιο μπακαλίστικος τρόπος είναι να δεις τι ήχο κλήσης έχει, αν έχει τίποτα extra εφαρμογές (vodafone), αν είναι διαφορετικό το bootanimation του.:)

Δοκίμασε να την ξανά περάσεις. Με το SEUS την φλάσαρες; Το market έχει πρόβλημα πριν πειράξεις οτιδήποτε άλλο στην επίσημη ε;

Το πήρα από γερμανό,και ήχο κλήσης που λες,είχε μέσα το τραγούδι της κοτέ που παίζει στην διαφήμιση..Και το λέει cosmote..

Θα έχω κάποιο πρόβλημα;;

- - - -

μηπως ξερετε που μπορουμε να βρουμε live wallpapers?

εχει αρκετα στο market..διαφορετικα googlαρε και ολο και κατι θα βρεις.

Αλλα εισαι σιγουρος οτι θες να βαλεις live wallpaper?

Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερώτηση..Από τον advace task manager ..βλέπω ότι ανοίγουν εφαρμογές μόνες τους..Και τις κλείνω..Γιατί γίνεται αυτό;Δεν γίνεται να μην ανοίγει τίποτα αμα δεν το πατήσω;

Δες εδώ την ερωτηση Νο52

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

να'σαι καλα φιλε μου, τα ειχα δοκιμασει ολα αλλα οχι να κρατησω πατημενο καποιο πληκτρο. :O

Έχω την έκδοση 2.0.Α.0.504 και επιμένει να μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού.

Γιατι;;

:S 2.11.1.9? αυτή απ ότι βλέπω είναι η έκδοση του SEUS. όχι νέα έκδοση firmware του mini.

edit. όντως υπάρχουν νέες εκδόσεις απ ότι βλέπω με πιο πρόσφατη την 2.1.1.A.0.19 Feb 23, 2011.

http://www.ptcrb.com/ctiastaff/complete/view_complete_request.cfm?modelid=17492

Edited by kallair

Εχω παρει backup με το xrecovery και εχω την iridium rom ...Μπορω να περασω την .06 και μετα την ρομ 2.2.1 και με ενα restore απο το xrecovery να ξαναγυρισω στην iridium και στην .24 ? Ευχαριστω
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Δες εδώ την ερωτηση Νο52

Ο κόσμος του android είναι μαγικός λέμε όμως!!Μέχρι να τον μάθω θα πάρει λίγες μέρες!

Ευχαριστώ για την υπόδειξη..τον κάνω unistall τώρα κιόλας.Αλλά πως θα κάνω unistall τα προγράμματα;;:lol:

- - - -

Εχω παρει backup με το xrecovery και εχω την iridium rom ...Μπορω να περασω την .06 και μετα την ρομ 2.2.1 και με ενα restore απο το xrecovery να ξαναγυρισω στην iridium και στην .24 ? Ευχαριστω

Aυτη την ερωτηση ηθελα να την κανω και γω!

+1 λοιπον!

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

+1 λοιπον!

Μπορειτε κανονικοτατα :) , ενα backup και ειστε ετοιμοι για να την δοκιμασετε, η ρομ 2.2.1 του μινι απ οτι ακουσα ειναι καλυτερη απο την ρομ του προ, εγω εχω το μινι και στην συγκεκριμενη ρομ ειμαι πολυ ευχαριστημενος παρολου που εχει 2-3 bugs

+1 λοιπον!

Όχι παιδιά δεν μπορείτε.

Το xrecovery παίρνει backup μόνο τα partition /system, /data και /cache.

Ο kernel της .06 μένει ανέπαφος. Αυτό σημαίνει οτι αν κάνετε την Iridium restore σε αυτόν τον kernel, δεν θα δουλέψει σωστά.

Θα συμφωνήσω όμως με τον dimtz, σε ότι αφορά την miniCM rom. Πολύ καλή παρά τα ελάχιστα bugs

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως μπορω να δω ποιον kernel χρησιμοποιω ,γιατι εχω κανει ακριβως αυτο δηλαδη περασα την 06 και μετα εκανα restore την ιριντιουμ και ετσι τοχω 2 βδομαδες τωρα δεν ειδα διαφορα.Στις πληροφοριες μου λεει οτι εχω 0.24 (iridium rom) Εκδοση kernel 2.6.29 .....δηλαδη?

Sent from my U20i using Tapatalk

Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol:

Όχι παιδιά δεν μπορείτε.

Ο kernel της .06 μένει ανέπαφος. Αυτό σημαίνει οτι αν κάνετε την Iridium restore σε αυτόν τον kernel, δεν θα δουλέψει σωστά.

Θα συμφωνήσω όμως με τον dimtz, σε ότι αφορά την miniCM rom. Πολύ καλή παρά τα ελάχιστα bugs

Κριμα που δεν γινετε...Ετσι θα κρατησω την iridium γιατι μια χαρα με εχει βολεψει :D Απλα dark μηπως εχει κανενα bug στο album η iridium ? Γιατι δεν ηταν γρηγορο οπως πριν και αργει να ανοιξει τις φοτο ..

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Πως μπορω να δω ποιον kernel χρησιμοποιω ,γιατι εχω κανει ακριβως αυτο δηλαδη περασα την 06 και μετα εκανα restore την ιριντιουμ και ετσι τοχω 2 βδομαδες τωρα δεν ειδα διαφορα.Στις πληροφοριες μου λεει οτι εχω 0.24 (iridium rom) Εκδοση kernel 2.6.29 .....δηλαδη?

Sent from my U20i using Tapatalk

Η έκδοση είναι ίδια αλλά υπάρχουν κάποια dependencies. Δοκίμασε να ανοίξεις το wi-fi στην Iridium, περασμένη σε 2.1.1.Α.0.6 baseband και πες μας λίγο τι έγινε.

Κριμα που δεν γινετε...Ετσι θα κρατησω την iridium γιατι μια χαρα με εχει βολεψει :D Απλα dark μηπως εχει κανενα bug στο album η iridium ? Γιατι δεν ηταν γρηγορο οπως πριν και αργει να ανοιξει τις φοτο ..

Δεν το έχω προσέξει αλλά για να είμαι ειλικρινής έχω μόνο κανά 20αριά φωτό, οπότε μου τις ανοίγει μια χαρά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η έκδοση είναι ίδια αλλά υπάρχουν κάποια dependencies. Δοκίμασε να ανοίξεις το wi-fi στην Iridium, περασμένη σε 2.1.1.Α.0.6 baseband και πες μας λίγο τι έγινε.

Οοοχι δεν με καταλαβατε δεν περασα την Iridium πανω σε 06 απλα φλασαρισα με SEUS την 06 (αφου πρωτα εκανα backup με xrecovery) εκανα ροοτ περασα xrecovery και πατησα restore backup και επανεφερα το τελευταιο backup.024 iridium δηλαδη

Edited by zxr
Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol:

σημερα αγορασα το κινητο και εχω παρα πολλες ερωτησεις..πρεπει να κοιταξω μια μια 600 σελιδες για να δω αν υπαρχουν οι απαντησεις που ζητω η να τισ κανω εδω?? με συγχωρειτε ειμαι εντελως καινουργια σε ολο αυτο...

Τώρα το είδα, έχει ο DaRk_dOg μια σελίδα που δυστυχώς δεν έχω κρατήσει και μπορείς βάσει του product name του build.prop να δεις τι brand είναι, αν δει το thread θα στην δώσει. Ένας πιο μπακαλίστικος τρόπος είναι να δεις τι ήχο κλήσης έχει, αν έχει τίποτα extra εφαρμογές (vodafone), αν είναι διαφορετικό το bootanimation του.:)

Δοκίμασε να την ξανά περάσεις. Με το SEUS την φλάσαρες; Το market έχει πρόβλημα πριν πειράξεις οτιδήποτε άλλο στην επίσημη ε;

Δοκίμασα να την ξαναπεράσω ακόμα 2 φορές αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. Την φλάσαρα και με το seus και με το pc companion αλλά παλι το ίδιο. τι να κάνω άλλο?? Eπίσης το market στο pc δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο.

Edit: Τελικά το πρόβλημα δεν είναι με όλες τις εφαρμογές του μάρκετ αλλά με κάποιες συγκεκριμένες (angry birds, talking tom cat)

Edited by stelios_97

Οοοχι δεν με καταλαβατε δεν περασα την Iridium πανω σε 06 απλα φλασαρισα με SEUS την 06 (αφου πρωτα εκανα backup με xrecovery) εκανα ροοτ περασα xrecovery και πατησα restore backup και επανεφερα το τελευταιο backup.024 iridium δηλαδη

Το ίδιο είναι. To baseband που πέρασες (.06) ακόμα και με SEUS παραμένει ακόμα και μετά το restore με xrecovery.

Όπως είπα παραπάνω, το xrecovery παίρνει backup τα /system, /data και /cache.

Παραμένουν όμως τα amss και kernel από την .06, αυτά δεν αλλάζουν με την χρήση xrecovery, παρά μόνον με SEUS ή flashtool.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι παιδιά δεν μπορείτε.

ουπςςςςςς :O τι σημαινει αυτο φιλε μου? γιατι κανουμε το backup? ειχε αναφερθει οτι αν κατι δεν γινει καλα η δεν μας αρεσει μπορουμε να γυρισουμε με το xrecovery εκει που ειμασταν λαθος καταλαβα? :X

σημερα αγορασα το κινητο και εχω παρα πολλες ερωτησεις..πρεπει να κοιταξω μια μια 600 σελιδες για να δω αν υπαρχουν οι απαντησεις που ζητω η να τισ κανω εδω?? με συγχωρειτε ειμαι εντελως καινουργια σε ολο αυτο...

Καλώς ήρθες!

Θα πρέπει να είμαστε σαδιστές για να σου πούμε να κοιτάξεις και τις 600 σελίδες. Για αρχή όμως μπορείς να ξεκινήσεις διαβάζοντας το SE X10 / X10 mini / X10 mini pro FAQ και αν έχεις ακόμα απορίες τότε ρωτάς εδώ.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το ίδιο είναι. To baseband που πέρασες (.06) ακόμα και με SEUS παραμένει ακόμα και μετά το restore με xrecovery.

Όπως είπα παραπάνω, το xrecovery παίρνει backup τα /system, /data και /cache.

Παραμένουν όμως τα amss και kernel από την .06, αυτά δεν αλλάζουν με την χρήση xrecovery, παρά μόνον με SEUS ή flashtool.

Οκ αλλα το wifi δουλευει κανονικα οπως και τα παντα στο κινητο οπως πρωτα

Πως μπορω να δω αυτα τα πραματα baseband kernel κλπ κλπ για να δω που βρισκομαι

Που μπορω να βρω την 2.0.2.Α.024 greek η generic για το flashtool?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Κατεβαζω το Ndrive στο mini και ενω θελω να κατεβασω τον ελληνικο χαρτη για 7 μερες δωρεαν μου εμφανιζει μονο την δυνατοτητα αγορας (19,99 Ε). την πρωτη φορα που το κατεβασα απο το μαρκετ οταν πηγα να το ανοιξω μου εβγαζε αντι για χαρακτηρες τετραγωνακια και το απεγκατεστησα. Με την 2η φορα ειναι οκ οι χαρακτηρες...

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro