Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κατεβασα το sygic aura και τωρα κατεβαζω τους χαρτες για Ελλαδα.Θα ηθελα να μαθω εαν χρεωνομαι για το κατεβασμα και επισης εαν χρεωνομαι για τη χρηση της εφαρμογης.ευχαριστω Edited by zxr

Εχει περάσει κανένας το Ndrive θα ήθελα αν μπορούσε καποιος να μου στειλει greek voises,αν αν μπορει καποιος τον ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλησπέρα, μη με κράξετε που θα διατυπώσω χιλιοειπωμένη ερώτηση αλλά θα αναφερθώ στο θέμα της μπαταρίας. είδα τα tips για εξοικονόμηση μπαταρίας και τα έκανα πράξη, επίσης διάβασα πως κάποιοι παραπονιούνται πως η μπαταρία "κρατάει" 2,5 μέρες και το θεωρούνε λίγο.. εγώ θα πω ότι η μπαταρία μου κρατάει το πολύ μισή μέρα χωρίς υπερβολή.. Πχ, το φόρτισα πριν 2.5 ώρες πλήρως και χωρίς να τρέξω κάποια βαριά εφαρμογή ( me gps να τρέχει και ενα προγραμματάκι καιρού) αυτή τη στιγμή η μπαταρία είναι στο 75%.. Αν τρέξω το gps για το προγραμματάκι wisepilot ή κάτι παρεμφερές με χάρτες και στείλω κανα μήνυμα παραπάνω ή μιλήσω με κάποιον κανα 5λεπτο τότε κατευθείαν ανάβει το κόκκινο led. Με λίγα λόγια η μπαταρία κρατάει κανα 5ωρο, προφανώς δεν είναι καθόλου φυσιολογικό αυτό. Να σημειώσω επίσης ότι το φόρτισα σε 4-5 κύκλους πλήρης φόρτισης από τη στιγμή που το αγόρασα (δηλ. 6 μερες πριν).. Να το παω για επιστροφή και αντικατάσταση η τι ?? Αν μπορεί να βοηθήσει κανεις. Και sorry για το μακρυσκελές post

Καλησπέρα, μη με κράξετε που θα διατυπώσω χιλιοειπωμένη ερώτηση αλλά θα αναφερθώ στο θέμα της μπαταρίας. είδα τα tips για εξοικονόμηση μπαταρίας και τα έκανα πράξη, επίσης διάβασα πως κάποιοι παραπονιούνται πως η μπαταρία "κρατάει" 2,5 μέρες και το θεωρούνε λίγο.. εγώ θα πω ότι η μπαταρία μου κρατάει το πολύ μισή μέρα χωρίς υπερβολή.. Πχ, το φόρτισα πριν 2.5 ώρες πλήρως και χωρίς να τρέξω κάποια βαριά εφαρμογή ( me gps να τρέχει και ενα προγραμματάκι καιρού) αυτή τη στιγμή η μπαταρία είναι στο 75%.. Αν τρέξω το gps για το προγραμματάκι wisepilot ή κάτι παρεμφερές με χάρτες και στείλω κανα μήνυμα παραπάνω ή μιλήσω με κάποιον κανα 5λεπτο τότε κατευθείαν ανάβει το κόκκινο led. Με λίγα λόγια η μπαταρία κρατάει κανα 5ωρο, προφανώς δεν είναι καθόλου φυσιολογικό αυτό. Να σημειώσω επίσης ότι το φόρτισα σε 4-5 κύκλους πλήρης φόρτισης από τη στιγμή που το αγόρασα (δηλ. 6 μερες πριν).. Να το παω για επιστροφή και αντικατάσταση η τι ?? Αν μπορεί να βοηθήσει κανεις. Και sorry για το μακρυσκελές post

λοιπον μετα απο καθε φορτιση να κανεις reboot, δοκιμασε το και πες μας

Υπάρχει κανένα προγραμματάκι ώστε να μπορώ να χειρίζομαι το pc από το κινητό; πχ όταν βλέπω ταινία και είμαι μακρυά, να την σταματώ από το κινητό.

Το teamviewer ίσως;

Το κατέβασα αλλά δεν μπορώ να το δουλέψω. Κατέβασα και το tightvnc στο pc αλλά δεν μπορώ να το δουλέψω. Στο nickname και address τι πρέπει να βάλω;

Το teamviewer δουλεύει τέλεια. Πρέπει να το τρέχεις και στο pc.

Το tightvnc δε θέλει να τρέχεις στο pc? Και τι nickname πρέπει να βάλω;

Το tightvnc δε θέλει να τρέχεις στο pc? Και τι nickname πρέπει να βάλω;

Δεν το έχω δοκιμάσει.

Έτρεξα το teamviewer για windows, μετά το teamviewer για android, έδωσα στο κινητό τους κωδικούς που λέει στο teamviewer των windows και συνδέθηκε.

Επίσης μπορείς να συνδεθείς με το logmein. Τρέχεις το πρόγραμμα στα windows, κατεβάζεις το logmein ignition που πρέπει να "αγοράσεις", το τρέχεις στο κινητό και συνδέεσαι. Το ίδιο εύκολο με το teamviewer.

Έτρεξα το teamviewer για windows, μετά το teamviewer για android, έδωσα στο κινητό τους κωδικούς που λέει στο teamviewer των windows και συνδέθηκε.

ok. θα το δοκιμάσω πιο μετά γιατί δεν μπορώ τώρα. αν συναντήσω κάποια δυσκολία, να σου στείλω πμ να με βοηθήσεις;

Για να μπορείτε να χειρίζεστε την ταινία από μακριά υπάρχουν και εφαρμογές media controllers, δεν χρειάζεται να συνδεθείτε μέσω Teamviewer ή logmein για να κάνετε κάτι τέτοιο... Φαντάζομαι ότι θα μπορούν να συνδεθούν μέσω bluetooth ή wifi. Ψάξτε στο market. Καλύτερα πάντως, θέματα που αφορούν εφαρμογές να τα λέτε στο αντίστοιχο θέμα του android, για να μην γεμίζουμε το παρόν thread με άσχετα posts.:)

Καλησπερα. Ξερει κανεις πως να μεταφερω τα μηνυματα μου απο τη συσκευη στο pc? Εχουν μαζευτει πολλα και το handcent κολλαει αλλα δεν θελω να τα διαγραψω. Καμια ιδεα?
SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1

Βρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση....

Στα καλά καθούμενα και χωρίς να έχει προηγηθεί πτώση κλπ κλπ σταμάτησε όλους τους ήχους (κουδούνισμα-youtube-μουσική) τα πάντα....

Τι μπορεί να έχει????

Έκανα app2sd στο κινητό και μου χάθηκε το εικονίδιο του androint market και δεν μπορώ να κατεβάσω κάποιο file manager για να προχωρήσω.

Υπάρχει κανένα προγραμματάκι ώστε να μπορώ να χειρίζομαι το pc από το κινητό; πχ όταν βλέπω ταινία και είμαι μακρυά, να την σταματώ από το κινητό.

το gmote ειναι πολυ καλο

δεν ειναι remote desktop οπως το teamviewer ή log me in

ειναι σαν τηλεχειρηστηριο

το touch ειναι σαν ποντικι και εχει και πληκτρολογιο στην οθονη αν δεν εχεις hardware πληκτρολογιο

και μπορεις σε media αρχεια να εχεις play, pause, stop kλπ με ενα αγγιγμα

Καλησπερα. Ξερει κανεις πως να μεταφερω τα μηνυματα μου απο τη συσκευη στο pc? Εχουν μαζευτει πολλα και το handcent κολλαει αλλα δεν θελω να τα διαγραψω. Καμια ιδεα?

myphone explorer

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Βρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση....

Στα καλά καθούμενα και χωρίς να έχει προηγηθεί πτώση κλπ κλπ σταμάτησε όλους τους ήχους (κουδούνισμα-youtube-μουσική) τα πάντα....

Τι μπορεί να έχει????

Κακοτυχε φιλε μου... Πρωτα τσεκαρε αν εχεις απενεργοποιησει τους ηχους μεσα απο τις ρυθμισεις... Αφου δεις οτι ειναι ολα ανοιχτα , εχεις παθει οτι επαθα και εγω το Σάββατο... Αρχισε να κοβεται ο ηχος απο μονος του και τελικα.... :cry: τον χασαμε....

Το πηγα ΣΗΜΕΡΑ στην Sony Ericsson στην Καλλιθέα και μου λεει οτι το εκαψα γιατι εβαλα τραγουδι με μπασο ( ενω δοκιμαζα ηχους για ξυπνητηρι του κινητου)... Αλλα και μπασο να ειχε θα επρεπε να καει αμεσως??? Τελος παντων... Το πηρε και μου δινει ενα χαρτι και μου λεει... "Παρτε μας τηλεφωνο στις 24 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ να δειτε αν ειναι ετοιμο..." 14 μερες στην καλυτερη... Μηπως τα στελνουν εξωτερικο ρε παιδια??? Καλη τυχη φιλε και ελπιζω απλα να εχεις κλεισει τους ηχους καταλαθος...

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro