georgeIII Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) δεν υποστηριζει flash player δυστυχως.. ευχαριστω για την απαντηση, ισως να ειναι και αυτο που με ενοχλει περισσοτερο στο τηλεφωνο αυτο δοκίμασες αυτό που σου πρότεινα? απλά βάζεις μια τελεία πριν το όνομα του folder και δεν θα διαβάζεται από το gallery αλλά μόνο από τον astro. Αν δεν σε αφήνει να κάνεις rename μέσω του astro συνέδεσε το κινητό ως κάρτα μνήμης στο pc και κάνε το rename από το παράθυρο windows explorer, απλά και γρήγορα! το εκανα και εγω αυτο αλλα μονο σε δυο απο τους φακελους που εχω και τωρα δεν μου εμφανιζει κανενα στην συλλογη, ξερει κανεις τι εχει γινει? Edited November 9, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 δεν υποστηριζει flash player δυστυχως.. Μπορει να υποστηριξει flash μονο αμα αναβαθμιστει σε 2.3 με custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Μπορει να υποστηριξει flash μονο αμα αναβαθμιστει σε 2.3 με custom rom. αυτη την στιγμη ειμαι με minicm 7 v21 2.3.7 απο brownser χρησιμοποιω opera mobile και opera mini εχω κατεβασει την εφαρμογη flash player 11 αλλα ακομα τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 αυτη την στιγμη ειμαι με minicm 7 v21 2.3.7 απο brownser χρησιμοποιω opera mobile και opera mini εχω κατεβασει την εφαρμογη flash player 11 αλλα ακομα τιποτα.. δεν παίζει το επίσημο download, κάπου στο xda έχουν ανεβάσει ένα τροποποιημένο apk που ΜΠΡΟΡΕΙ να παίξει (σε άλλους έπαιξε σε άλλους όχι - εμένα δεν έπαιξε με 2.3.5 (nAa MiniCm7- 2.1 και kernel 04).... αν σε ενδιαφέρει ψάξτο λίγο γιατί δεν έχω κρατήσει λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Καλησπερα, Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το μινι μου. Πολλες φορες τυχαινει να μου στελνουν σμσ και να μην τα λαμβανω επιτοπου αλλα 2-3 μερες μετα οπου και μου ρχονται μαζι, ολα οσα δεν μου χαν ερθει στην ωρα τους... εχει αντιμετωπισει κανεις κατι αναλογο? ειχα παρει τηλ στην εξυπηρετηση πελατων της κοσμοτε(οπου και ανηκω) αλλα δεν βρηκαν καποιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 ευχαριστω για την απαντηση, ισως να ειναι και αυτο που με ενοχλει περισσοτερο στο τηλεφωνο αυτο το εκανα και εγω αυτο αλλα μονο σε δυο απο τους φακελους που εχω και τωρα δεν μου εμφανιζει κανενα στην συλλογη, ξερει κανεις τι εχει γινει? εσβησα εντελως τους φακελους που ειχα μετεονομασει και παλι δεν δειχνει καθολου τους φακελους στην συλλογη, τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 εσβησα εντελως τους φακελους που ειχα μετεονομασει και παλι δεν δειχνει καθολου τους φακελους στην συλλογη, τι να κανω? περασα την ρομ απο την αρχη και ειναι ολα οκ!! εκανα και φορματ στην sd και σκεφτομαι τωρα να της κανω ενα partition. θα εχω καποιο θεμα; χρειαζεται να το κανω ; θα με βοηθησει καπου η ειναι υπερβολη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παιδάκια θα μου θυμήσει κάποιος πως ρυθμίζουμε ΑΡΝ για τα μμσ?εχω τις ρυθμισεις για κοσμοτε..τα βαλα αλλα τπτ..Εχω 2.3.7 στα ΑΡΝ το κιν ειχε ηδη μερικα προφιλ,cosmote gr,cosmote wirelles internet ..και απο κατω cosmte gr mmms,cosmote mms τα οποια όμως δεν επιλεγονται καπως(δεν εχει κουκιδα διπλα τα τα διαλεξεις anyway)οταν δημιουργησα νεο ΑΡΝ κ εβαλα αυτα που επρεπε παλι μμσ δν εστειλα κ δε μπορουσα να μπω και στο ιντερνετ καν..Δεν ξερω τι κανω λαθος..προσ το παρον χρησιμοποιω το κοσμοτε gr που εχω νετ,α με αυτο ξεχασα να σας πω οτι λαμβανω κανονικα μμσ να στειλω δε μπορω μονο..Please οποιος μπορει ασ δωσει λιγο τα φωτα του γιατι κουραστηκα!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 MiniCM7Pro_V21 Μιλαμε για την καλυτερη ρομ εβερ? Fake xLoud - Improved sound quality. Improved EQ DSP Manager. Bravia Engine - Improved image and video quality More RAM - Rom saves RAM Fast - No load on the processor at 600 Mhz Best FM Radio - Improved signal reception by increasing the voltage. Best 3D performance - New Adreno 200 libs for fast playing games Best 2D performance - New Gralloc libs for fast playing videos Best Video Camera - Excellent video recording. Video quality is greater than 2300 kbps, 480p - MP4, sound quality is 128 or higher kbps - MP3, M4V format writes Stable - Rom is stable. Big changes will not be paid CWM 4 - Need for CM7 (Official) DualTouch - The screen supports two touch. For 2.1 kernel - Rom support a standard kernel from Sony Ericsson, it is desirable 2.1.1.A.0.6 No touchbug - Touchscreen works fine. Thank you very much slade87 Latest Version - Android 2.3.7 Θα την δοκιμασω ;-) Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 περασα την ρομ απο την αρχη και ειναι ολα οκ!! εκανα και φορματ στην sd και σκεφτομαι τωρα να της κανω ενα partition. θα εχω καποιο θεμα; χρειαζεται να το κανω ; θα με βοηθησει καπου η ειναι υπερβολη; Partitioning δεν κάνουμε παρα μονον για χρήση App2SD+ Αλλιώς κρατάς την κάρτα σε Fat ή Fat32 (αν είναι πάνω απο 2Gb) χωρίς περαιτέρω "επεμβάσεις". Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 thanks το τσεκαρα οποτε με το προγραμματακι z4root θα κανω δουλεια ? που μπορω να το βρω ? Κατεβάζεις αυτό, το κάνεις unzip και τρέχεις το ROOTer.bat ακολουθώντας τις οδηγίες. Διαφορετικά δες την υπογραφή μου για root με το superoneclick και κατέβασε την τελευταία έκδοση (2.2) από εδώ. Αν δε σου παίξει η 2.2 κατέβασε κάποια παλιότερη και ξαναδοκίμασε. θα χρειαστεισ το superoneclick .επειδη ομως ειναι επι πληρωμη κανε μια αναζητηση στο google και θα το βρεις.το z4root δεν κανει Το superoneclick είναι δωρεάν. αυτη την στιγμη ειμαι με minicm 7 v21 2.3.7 απο brownser χρησιμοποιω opera mobile και opera mini εχω κατεβασει την εφαρμογη flash player 11 αλλα ακομα τιποτα.. http://www.multiupload.com/HXA80BYLQR http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1340773 Παιδάκια θα μου θυμήσει κάποιος πως ρυθμίζουμε ΑΡΝ για τα μμσ?εχω τις ρυθμισεις για κοσμοτε..τα βαλα αλλα τπτ..Εχω 2.3.7 στα ΑΡΝ το κιν ειχε ηδη μερικα προφιλ,cosmote gr,cosmote wirelles internet ..και απο κατω cosmte gr mmms,cosmote mms τα οποια όμως δεν επιλεγονται καπως(δεν εχει κουκιδα διπλα τα τα διαλεξεις anyway)οταν δημιουργησα νεο ΑΡΝ κ εβαλα αυτα που επρεπε παλι μμσ δν εστειλα κ δε μπορουσα να μπω και στο ιντερνετ καν..Δεν ξερω τι κανω λαθος..προσ το παρον χρησιμοποιω το κοσμοτε gr που εχω νετ,α με αυτο ξεχασα να σας πω οτι λαμβανω κανονικα μμσ να στειλω δε μπορω μονο..Please οποιος μπορει ασ δωσει λιγο τα φωτα του γιατι κουραστηκα!!:O Λοιπόν το θέμα με τα mms από ότι διάβασα από εδώ είναι ότι με την cm7 υπάρχει θέμα και πρέπει να είναι το data traffic ενεργοποιημένο ώστε να στείλετε. Για να μη χρεωθείτε υπάρχουν διάφορες εφαρμογές όπου αποτρέπουν την χρήση 3g ενώ η κίνηση δεδομένων είναι ενεργοποιημένη. Στο παραπάνω λινκ αναφέρουν το APNdroid που μέχρι πρότινος ήταν δωρεάν. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 3gwatchdog σε συνδυασμό με το juice defender. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Σε τι φόρματ πρέπει να είναι η sdcard (2gb) για android v2.3? fat, fat32,... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Partitioning δεν κάνουμε παρα μονον για χρήση App2SD+ Αλλιώς κρατάς την κάρτα σε Fat ή Fat32 (αν είναι πάνω απο 2Gb) χωρίς περαιτέρω "επεμβάσεις". To συγκεκριμενο προγραμμα επιτρεπει την πληρη μεταφορα των εγκατεστημενω εφαρμογων στην καρτα; Γιατι εως τωρα αν και εχω μεταφερει τις πιο πολλες στην καρτα μνημης βλεπω πως η μνημη του τηλεφωνουν κοντευει να εξαντληθει με αποτελεσμα να ξανασκεφτομαι να γυρισω στην επισημη ρομ ωστε να βαλω το link2sd. Αν ναι που υπαρχει το λινκ του και δεν μπορω να το βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 To συγκεκριμενο προγραμμα επιτρεπει την πληρη μεταφορα των εγκατεστημενω εφαρμογων στην καρτα; Γιατι εως τωρα αν και εχω μεταφερει τις πιο πολλες στην καρτα μνημης βλεπω πως η μνημη του τηλεφωνουν κοντευει να εξαντληθει με αποτελεσμα να ξανασκεφτομαι να γυρισω στην επισημη ρομ ωστε να βαλω το link2sd. Αν ναι που υπαρχει το λινκ του και δεν μπορω να το βρω; https://market.android.com/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hMHNvZnQuZ3Bob25lLmFwcDJzZCJd Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Το συγκεκριμενο το εχω δοκιμασει αλλα δεν μεταφερει ολοκληρη την εφαρμογη με αποτελεσμα να γεμιζει συνεχως το τηλεφωνο. Η εφαρμογη που ανεφερε ο DaRk_dOg εχει και ενα + στο τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Το συγκεκριμενο το εχω δοκιμασει αλλα δεν μεταφερει ολοκληρη την εφαρμογη με αποτελεσμα να γεμιζει συνεχως το τηλεφωνο. Η εφαρμογη που ανεφερε ο DaRk_dOg εχει και ενα + στο τελος https://market.android.com/details?id=com.buak.Link2SD&hl=el Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Παιδάκια θα μου θυμήσει κάποιος πως ρυθμίζουμε ΑΡΝ για τα μμσ?εχω τις ρυθμισεις για κοσμοτε..τα βαλα αλλα τπτ..Εχω 2.3.7 στα ΑΡΝ το κιν ειχε ηδη μερικα προφιλ,cosmote gr,cosmote wirelles internet ..και απο κατω cosmte gr mmms,cosmote mms τα οποια όμως δεν επιλεγονται καπως(δεν εχει κουκιδα διπλα τα τα διαλεξεις anyway)οταν δημιουργησα νεο ΑΡΝ κ εβαλα αυτα που επρεπε παλι μμσ δν εστειλα κ δε μπορουσα να μπω και στο ιντερνετ καν..Δεν ξερω τι κανω λαθος..προσ το παρον χρησιμοποιω το κοσμοτε gr που εχω νετ,α με αυτο ξεχασα να σας πω οτι λαμβανω κανονικα μμσ να στειλω δε μπορω μονο..Please οποιος μπορει ασ δωσει λιγο τα φωτα του γιατι κουραστηκα!!:O Και εγώ το ειδιό πρόβλημα είχα και τώρα κάτι παίζει αλλα με κάποια καθυστέρηση. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι για να στείλει και να πάρεις χρειάζεται να έχεις ανοιχτό την πρόσβαση δεδομένων, αν εκεί την στιγμή ενημερώνει κάτι από το internet έχει επιλεγμένο το πρωτόκολλο για internet και δεν στέλνει αλλά μετά από λίγο όταν ηρεμήσουνε τα πράματα γίνετε δουλειά. Σαν αλλαγές που βρήκα σε κάποιες σελίδες στο net ήτανε 2. Πρώτα απόλα έσβησα το Cosmote GR & Cosmote GR MMS και άφησα τα αλλα δυο, γιατί διάβασα ότι σε μερικές εκδόσεις android σου βγάζει 4 επιλογές και μετά μπερδεύεται. Σαν δεύτερη αλλαγή που έκανα ήτανε μέσα στο Cosmote MMS άλλαξα το MMSC=http://mmsc.cosmote.gr:8002 και στο διακομιστής μεσολάβησης=010.010.010.020 δηλαδή έβαλα μπροστά το 0 γράφουνε πως χρειάζεται. Αυτά και έστειλα και έλαβα με μικρές καθυστερήσεις Παράθεση Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Σε τι φόρματ πρέπει να είναι η sdcard (2gb) για android v2.3? fat, fat32,... Οι κάρτες 2Gb θέλουν fat, απο κει και πάνω fat32. To συγκεκριμενο προγραμμα επιτρεπει την πληρη μεταφορα των εγκατεστημενω εφαρμογων στην καρτα; Γιατι εως τωρα αν και εχω μεταφερει τις πιο πολλες στην καρτα μνημης βλεπω πως η μνημη του τηλεφωνουν κοντευει να εξαντληθει με αποτελεσμα να ξανασκεφτομαι να γυρισω στην επισημη ρομ ωστε να βαλω το link2sd. Αν ναι που υπαρχει το λινκ του και δεν μπορω να το βρω; Το συγκεκριμενο το εχω δοκιμασει αλλα δεν μεταφερει ολοκληρη την εφαρμογη με αποτελεσμα να γεμιζει συνεχως το τηλεφωνο. Η εφαρμογη που ανεφερε ο DaRk_dOg εχει και ενα + στο τελος Σαν App2SD+ έχει μείνει ένα σύνολο script που μετέφερε apps+data σε ένα κατάλληλα φορμαρισμένο ext partition της κάρτας μνήμης. Δεν είναι application και σίγουρα η εφαρμογή μιας τέτοιας εγκατάστασης δεν είναι για τον μέσο ή αρχάριο χρήστη. Το βασικότερο μειονέκτημα μιας τέτοιας εγκατάστασης είναι το αργό caching των αρχείων data στο ext partition, ειδικά σε αργές κάρτες sd. Παρόμοια δουλειά κάνει το Link2SD (με λίιιγο διαφορετικό τρόπο) και συνίσταται σαν εύκολη λύση. Γνώμη μου πάντως για όσους χρησιμοποιούν custom rom, είναι η χρήση της stock App2sd λειτουργίας και ο περιορισμός μερικών εφαρμογών. Πολλές φορές είμαστε υπερβολικοί και ως προς τον αριθμό και ως προς την χρησιμότητα των application που κατεβάζουμε. :D Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis88 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) γεια σας ειμαι καινοιριος στ forum κ στo android, πηρα προχθεσ το χ10 μινι κ εχω μερικα θεματα, κατεβασα απο υπολογιστη το root explorer v2.12.2 apk το περασα στην καρτα κ εκανα εγκατασταση απο το astro file, ανοιγει κανονικα αλλα δεν εχει την επιλογη MOUNT R/W .... αμα μπορει να βοηθησει καποιος Edited November 14, 2011 by nikolis88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Έκανες root τη συσκευή?? HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis88 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) Έκανες root τη συσκευή?? ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΕΙ ΠΡΑΜΑ,,, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ, ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ROOT??? ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ SD ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΕΧΤ3 ΑΠΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ FORUM ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited November 14, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΕΙ ΠΡΑΜΑ,,, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ, ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ROOT??? ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ SD ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΕΧΤ3 ΑΠΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ FORUM ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Εχεις αρκετη δουλεια να κανεις.Πρωτα πρεπει να κανεις root.Μετα να περασεις το cwm recovery και τελος να αλλαξεις ρομ και να βαλεις καποια με android 2.2 ή 2.3,ωστε να μπορεις να μεταφερεις τις εφαρμογες στην sd.Υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες για ολα αυτα στους οδηγους του myphone.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Το cwm recovery πως το περνάμε; Το βρίσκω σε μορφή "zip". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis88 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 ναι πολυ δουλεια, τωρα ψαχνω οδηγους για root εμενα εχει android 2.1 κανει ο οδηγος του 1.6??? α!! κ εκτος απο το android-sdk_r15-windows.zip και το exploid_x10mini.zip που γραφει οτι τα πηγαινω στο c:/ το κινητο χρειαζεται καμια αλλη εφαρμογη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 ναι πολυ δουλεια, τωρα ψαχνω οδηγους για root εμενα εχει android 2.1 κανει ο οδηγος του 1.6??? α!! κ εκτος απο το android-sdk_r15-windows.zip και το exploid_x10mini.zip που γραφει οτι τα πηγαινω στο c:/ το κινητο χρειαζεται καμια αλλη εφαρμογη??? Αν είναι 1.6 το κινητό θα το κάνεις πρώτα 2.1. Αν πλέον είναι 2.1 τότε θα κατεβάσεις το SuperOneClick 2.2 (αν θυμάμαι καλά ο exploit που πρέπει να χρησιμοποιήσεις είναι ο psneuter, αν και μπορεί να δουλεύει και ο zergRush). Για ClockworkMod ή xrecovery, υπάρχει λεπτομερέστατος οδηγός από το μέλος kissmyarch εδώ Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts