zxr Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Όχι Κωνσταντίνε. Αν κάνει κίνηση δεδομένων εννοείται ότι χρεώνει. Απλά δεν πιστεύω ότι έκανε διαρκή κίνηση δεδομένων από χθες το βράδυ που παρατήρησε η joanna_nt το "Η" ώστε να της χρεώσει κανένα υπέρογκο ποσό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 αα ναι!μαζι σου.μα και γω της ειπα οτι το πολυ να της εφαγε λιγα mb. ασχετο,τωρα που το ανεφερες, υπαρχει περιπτωση να βγαλει καποια ενδειξη (πχ H) χωρις τα δυο βελακια απο κατω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanna_nt Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 σωστα τα βελακια που σου εβγαλε..(γλειτωνεις και μπαταρια καθως πλεον η συσκευη δεν ψαχνει να βρει διαθεσιμο internet.) και επισης πολυ λογικο να στο βγαλει μετα το wifi καθως η συσκευη συνδεθηκε στο ιντερνετ και μολις απενεργοποιησες το wifi "αναγκαστηκε" να ψαξει ιντερνετ και βρηκε..:worry: ειναι πολυ ανοητο αυτο που γινεται στα android!πολλες εφαρμογες εχουν την ταση να συνδεονται με το ιντερνετ ωστε να ψαξουν ενημερωσεις και λοιπα με συνεπεια να καταναλωνουν mb.και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ την εχει πατησει με υπερογκα ποσα να εμφανιζονται...μην σε αγχωνω..μια μερα δεν ειναι κατι τραγικο.ισως μερικα ευρω παρα πανω.εξαρταται απο τα mb που εχουν καταναλωθει ( και το ποσο χρεωνει η εταιρια σου τα mb) το αφησες ανοιχτο ολο το βραδυ? σχετικα με το mail σου..θα σε γελασω..πηγαινε ρυθμισεις-λογαριασμοι και συγχρονισμος και δες αν βλεπεις πουθενα το gmail σου.αν δεν υπαρχει,βαλτο και λογικα θα μπαινεις.;) Το σηματάκι που βγάζει πάνω αριστερά (μετά την απενεργοποίηση δεδομένων) είναι σαν δύο γραμμούλες συνδεδεμένες με ένα χ και αυτό θα εμφανίζεται πάντα στην οθόνη,σωστά? Κάτσε να βεβαιωθώ μην την πατήσω πάλι και πληρώνω χαχαχαχαχχα Ελπίζω κι εγώ να μην με χρεώσουν πολύ, ευτυχώς το βράδυ το είχα κλείσει το κινητό οπότε σαν σύνολο πρέπει να δούλεψε κανά 8ωρο...θα δείξει ο λογαριασμός στο τέλος του μήνα:p Αυτό με το gmail που μου είπες το έκανα, πήγα λογαριασμοί και συγχρονισμός και όντως δεν φαινόταν πουθενά το gmail μου οπότε πάτησα προσθήκη και δυστυχώς μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα.... Τα νεύρα μου με τα android:mad: Παράθεση Trying to understand the android world... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 ασχετο,τωρα που το ανεφερες, υπαρχει περιπτωση να βγαλει καποια ενδειξη (πχ H) χωρις τα δυο βελακια απο κατω? Προφανώς και υπάρχει. Το "Η", όπως είπα και πιο πάνω, είναι απλά η ένδειξη ότι είσαι εντός "γρήγορου δικτύου". Η ένδειξη ότι κατεβαίνουν δεδομένα (άρα χρεωνόμαστε) είναι τα βελάκια. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Το σηματάκι που βγάζει πάνω αριστερά (μετά την απενεργοποίηση δεδομένων) είναι σαν δύο γραμμούλες συνδεδεμένες με ένα χ και αυτό θα εμφανίζεται πάντα στην οθόνη,σωστά? Κάτσε να βεβαιωθώ μην την πατήσω πάλι και πληρώνω χαχαχαχαχχα Ελπίζω κι εγώ να μην με χρεώσουν πολύ, ευτυχώς το βράδυ το είχα κλείσει το κινητό οπότε σαν σύνολο πρέπει να δούλεψε κανά 8ωρο...θα δείξει ο λογαριασμός στο τέλος του μήνα:p Αυτό με το gmail που μου είπες το έκανα, πήγα λογαριασμοί και συγχρονισμός και όντως δεν φαινόταν πουθενά το gmail μου οπότε πάτησα προσθήκη και δυστυχώς μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα.... Τα νεύρα μου με τα android:mad: ελα μωρε το πολυ κανα 50ευρω εξτρα..ζητα το απο την σονυ!:lol::lol: πλακα κανω! αυτο το σηματακι στα αριστερα δειχνει οτι "δεν κινειται φυλλο" στο κινητο σου!:lol: αν παρολα αυτα σε ενοχλει να το βλεπεις (εμενα πχ με ενοχλει πολυ..:worry: ) πατα να ενεργοποιηθει η κινηση δεδομενων, ΟΜΩΣ κατεβασε την εφαρμογη apn on/off.ειναι ενα widgetακι το οποιο το πετας καπου στην αρχικη οθονη και οποτε θες να συνδεθεις στο ιντερνετ απο τον παροχο το πατας (πρασινιζει)και εισαι οκ.οποτε θες να μην μπαινεις το ξαναπατας (κοκκινιζει) και το κινητο σου δεν μπαινει πια.και ετσι γλειτωνεις και το ενοχλητικο σηματακι πανω αριστερα και ασκοπες κινησεις ωστε να ενεργοποιεις/απενεργοποιεις την κινηση δεδομενων μεσα απο το μενου και τις ρυθμισεις.;) δεν ξερω τι παιζει με το gmail.περασες στους λογαριασμους του τηλ το gmail,το συγχρονισες και πηγαινοντας στο μαρκετ τιποτα παλι? κανε μια εκκαθαριση δεδομενων στο μαρκετ μεσα απο τις ρυθμισεις -εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων πατα πανω στο μαρκετ και θα δεις καπου εκκαθαριση δεδομενων.δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα εγω θα το κανα.:) edit: Γιωργο πρωτη φορα το ακουω αυτο!εδω και 2 χρονια δεν εχει τυχει ποτε να μπω σε E,G,3G,H και να μην εχει τα βελακια διπλα! :| Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanna_nt Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 (edited) ελα μωρε το πολυ κανα 50ευρω εξτρα..ζητα το απο την σονυ!:lol::lol: πλακα κανω! αυτο το σηματακι στα αριστερα δειχνει οτι "δεν κινειται φυλλο" στο κινητο σου!:lol: αν παρολα αυτα σε ενοχλει να το βλεπεις (εμενα πχ με ενοχλει πολυ..:worry: ) πατα να ενεργοποιηθει η κινηση δεδομενων, ΟΜΩΣ κατεβασε την εφαρμογη apn on/off.ειναι ενα widgetακι το οποιο το πετας καπου στην αρχικη οθονη και οποτε θες να συνδεθεις στο ιντερνετ απο τον παροχο το πατας (πρασινιζει)και εισαι οκ.οποτε θες να μην μπαινεις το ξαναπατας (κοκκινιζει) και το κινητο σου δεν μπαινει πια.και ετσι γλειτωνεις και το ενοχλητικο σηματακι πανω αριστερα και ασκοπες κινησεις ωστε να ενεργοποιεις/απενεργοποιεις την κινηση δεδομενων μεσα απο το μενου και τις ρυθμισεις.;) δεν ξερω τι παιζει με το gmail.περασες στους λογαριασμους του τηλ το gmail,το συγχρονισες και πηγαινοντας στο μαρκετ τιποτα παλι? κανε μια εκκαθαριση δεδομενων στο μαρκετ μεσα απο τις ρυθμισεις -εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων πατα πανω στο μαρκετ και θα δεις καπου εκκαθαριση δεδομενων.δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα εγω θα το κανα.:) edit: Γιωργο πρωτη φορα το ακουω αυτο!εδω και 2 χρονια δεν εχει τυχει ποτε να μπω σε E,G,3G,H και να μην εχει τα βελακια διπλα! :| Τώρα έγινε το εξής κουφό: Με απενεργοποιημένη την κίνηση δεδομένων το σηματάκι πάνω αριστερά εξαφανίστηκε ξαφνικά ως δια μαγείας! Και επίσης ξαφνικά χωρίς να κάνω τίποτα,μπήκε στο market χωρίς να κάνω τίποτα απ'ολα αυτά:wacko: Το κινητό μου τα έχει παίξει χαχαχαχαχα Υ.Γ. Καλά λες, τέλος του μηνα θα στείλω με συστημένο τον λογαριασμό που θα μου έρθει κατευθείαν στα κεντρικά της sony χαχαχαχα Edited November 5, 2011 by joanna_nt Α! Ξέχασα! Το Η ήταν όλη την ώρα μαζί με τα βελάκια και όχι μόνο του... Παράθεση Trying to understand the android world... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Τώρα έγινε το εξής κουφό: Με απενεργοποιημένη την κίνηση δεδομένων το σηματάκι πάνω αριστερά εξαφανίστηκε ξαφνικά ως δια μαγείας! Και επίσης ξαφνικά χωρίς να κάνω τίποτα,μπήκε στο market χωρίς να κάνω τίποτα απ'ολα αυτά:wacko: Το κινητό μου τα έχει παίξει χαχαχαχαχα Υ.Γ. Καλά λες, τέλος του μηνα θα στείλω με συστημένο τον λογαριασμό που θα μου έρθει κατευθείαν στα κεντρικά της sony χαχαχαχα Οταν πατας εκκαθαριση στην status bar φευγει πανω αριστερα.αλλα οταν κλεισεις/ανοιξεις το κινητο ξαναεμφανιζεται.μηπως πατησες χωρις να το καταλαβεις εκκαθαριση; (εκκαθ. για την ακριβεια) ε αφου μπαινει πλεον μην ρωτας τι και πως..:) Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanna_nt Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Οταν πατας εκκαθαριση στην status bar φευγει πανω αριστερα.αλλα οταν κλεισεις/ανοιξεις το κινητο ξαναεμφανιζεται.μηπως πατησες χωρις να το καταλαβεις εκκαθαριση; (εκκαθ. για την ακριβεια) ε αφου μπαινει πλεον μην ρωτας τι και πως..:) Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Ούτε που ξέρω τι έκανα χαχαχαχα Ναι ναι τώρα είμαι οκ,δεν έχω πρόβλημα ευτυχώς! Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ για τη βοήθεια:D Παράθεση Trying to understand the android world... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Τώρα έγινε το εξής κουφό: Με απενεργοποιημένη την κίνηση δεδομένων το σηματάκι πάνω αριστερά εξαφανίστηκε ξαφνικά ως δια μαγείας! Και επίσης ξαφνικά χωρίς να κάνω τίποτα,μπήκε στο market χωρίς να κάνω τίποτα απ'ολα αυτά:wacko: Το κινητό μου τα έχει παίξει χαχαχαχαχα Υ.Γ. Καλά λες, τέλος του μηνα θα στείλω με συστημένο τον λογαριασμό που θα μου έρθει κατευθείαν στα κεντρικά της sony χαχαχαχα επειδή μπερδεύτηκε λίγο το θέμα, σου επιβεβαιώνω τα εξής: 1. τη Η είναι απλά ένδειξη οτι το data είναι ενεργό κ διαθέσιμο - άρα μπορεί να κατεβάσει ανά πάσα στιγμή, 2. τα βελάκια σημαίνουν οτι όντως κατεβάζει ή ανεβάζει δεδομένα και άρα χρεώνεσαι (αναλογα με τον όγκο, άρα το ότι είχες βελάκια πολή ώρα δεν σημαίνει απαραίτητα οτι χρεώθηκες πολύ γιατί μπορεί η κίνηση να ήταν λίγα kb μόνο). προφανώς πρέπει να εγκαταστήσεις το apn on/off ή το quick settings γιά να ανοιγοκλεινεις το data. 3. όταν πρωτοεγγραφόμαστε σε ένα κινητό, ο λογαριασμός gmail πάντα αργεί να γίνει initialized κ βγάζει τέτοια μυνήματα περί μη αξιόπιστης σύνδεσης δεδομένων η οτι τα εμαιλ σου θα εμφανιστούν shortly.. οπότε αν για όσο δεν σε έβαζε στο μαρκετ δεν έμπαινες ουτε gmail από το κινητό, η καθυστέρηση οφειλόταν σε αυτό, μόλις ενεργοποιήθηκε το gmail έπαιξε και το μάρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Προφανώς και υπάρχει. Το "Η", όπως είπα και πιο πάνω, είναι απλά η ένδειξη ότι είσαι εντός "γρήγορου δικτύου". Η ένδειξη ότι κατεβαίνουν δεδομένα (άρα χρεωνόμαστε) είναι τα βελάκια. Τα βελακια παντα εμφανιζονται,απλως οταν κατεβαζει αναβει-φωτιζεται το κατω βελακι ενω οταν ανεβαζει το πανω.Αμα και τα 2 βελακια ειναι "σβηστα"τοτε σημαινει οτι απλως υπαρχει συνδεση και τιποτα δεν ανεβαινει η κατεβαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 εδω και 2 χρονια δεν εχει τυχει ποτε να μπω σε E,G,3G,H και να μην εχει τα βελακια διπλα! :| Τα βελακια παντα εμφανιζονται,απλως οταν κατεβαζει αναβει-φωτιζεται το κατω βελακι ενω οταν ανεβαζει το πανω.Αμα και τα 2 βελακια ειναι "σβηστα"τοτε σημαινει οτι απλως υπαρχει συνδεση και τιποτα δεν ανεβαινει η κατεβαινει. Κωνσταντίνε διευκρινίζει ο NetSurfer_g7 τι ήθελα να πω. Απλά θεώρησα αυτονόητο ότι στον κόσμο τον visual UI's ξέρει κάποιος τι είναι ή όχι ενεργό αναλόγως το χρώμα του. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Κωνσταντίνε διευκρινίζει ο NetSurfer_g7 τι ήθελα να πω. Απλά θεώρησα αυτονόητο ότι στον κόσμο τον visual UI's ξέρει κάποιος τι είναι ή όχι ενεργό αναλόγως το χρώμα του. Απλα ποτέ δεν έκατσα να δω αν φωτειζονται τα βελάκια.είχα την εντύπωση ότι παντα φωτειζονται.. sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Το σηματάκι που βγάζει πάνω αριστερά (μετά την απενεργοποίηση δεδομένων) είναι σαν δύο γραμμούλες συνδεδεμένες με ένα χ και αυτό θα εμφανίζεται πάντα στην οθόνη,σωστά? Κάτσε να βεβαιωθώ μην την πατήσω πάλι και πληρώνω χαχαχαχαχχα Ελπίζω κι εγώ να μην με χρεώσουν πολύ, ευτυχώς το βράδυ το είχα κλείσει το κινητό οπότε σαν σύνολο πρέπει να δούλεψε κανά 8ωρο...θα δείξει ο λογαριασμός στο τέλος του μήνα:p Αυτό με το gmail που μου είπες το έκανα, πήγα λογαριασμοί και συγχρονισμός και όντως δεν φαινόταν πουθενά το gmail μου οπότε πάτησα προσθήκη και δυστυχώς μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα.... Τα νεύρα μου με τα android:mad: Αν σου ερθει κανας τρελλος λογαριασμος στα MB στειλε μου μηνυμα να σου πω τι θα κανεις με την εταιρεια ;) Και εγω οταν πρωτοπηρα ANDROID την ειχα πατησει αγρια......500 ευρω λογαριασμος μου ηρθε :wacko::wacko::wacko: Αλλα τελικα με ενα τηλεφωνο στον παροχο (συγκεκριμενα στην VODAFONE) πληρωσα μονο τις κλησεις που ειχα και 10 ευρω απο τα MB....... Οποτε υπαρχει λυση.....Μην τρελλαθεις αδικα οταν ερθει εκεινη η ωρα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 παιδεια εσεις ποια ρομ δουλευετε στο xperia x10 mini και ποια πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη απο γενικης αποψεως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Αν σου ερθει κανας τρελλος λογαριασμος στα MB στειλε μου μηνυμα να σου πω τι θα κανεις με την εταιρεια ;) Και εγω οταν πρωτοπηρα ANDROID την ειχα πατησει αγρια......500 ευρω λογαριασμος μου ηρθε :wacko::wacko::wacko: Αλλα τελικα με ενα τηλεφωνο στον παροχο (συγκεκριμενα στην VODAFONE) πληρωσα μονο τις κλησεις που ειχα και 10 ευρω απο τα MB....... Οποτε υπαρχει λυση.....Μην τρελλαθεις αδικα οταν ερθει εκεινη η ωρα..... Κι εγω την ειχα πατησει οταν πρωτοπηρα το smartphone με λογαριασμο € 500 στην wind για 3g και αναγκαστηκα να τα πληρωσω απ'την τσεπη μου. παιδεια εσεις ποια ρομ δουλευετε στο xperia x10 mini και ποια πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη απο γενικης αποψεως Εγω εδω και 1 μηνα εχω την GingerDX και ειμαι αρκετα ευχσριστημενος.Δεν σκοπευω να την αλλαξω αμεσα αφου εχει ελαχιστα εως καθολου bugs και δεν θελω να αλλαζω τις roms σαν τα πουκαμισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Εγω εδω και 1 μηνα εχω την GingerDX και ειμαι αρκετα ευχσριστημενος.Δεν σκοπευω να την αλλαξω αμεσα αφου εχει ελαχιστα εως καθολου bugs και δεν θελω να αλλαζω τις roms σαν τα πουκαμισα. Η μπαταρία πόσο κρατάει με μέση χρήση σε αυτή τη rom; και ποιά είναι αυτά τα ελάχιστα bugs; Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Καλησπέρα είμαι κάτοχος ενός Sony Ericsson minix10 και ενώ έχει μπαταρία δεν ανοίγει,ξέρει κανείς να μου πει τί συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Η μπαταρία πόσο κρατάει με μέση χρήση σε αυτή τη rom; και ποιά είναι αυτά τα ελάχιστα bugs; Με κανονικη χρηση κραταει 2-2.5 μερες.Τα bugs που εχω παρατηρησει ειναι η αλλαγη της θεσης μερικων γραμματων στο hardware πληκτρολογιο και ενα προβλημα στον φωτισμο του πληκτρολογιου,τα οποια ομως μπορουν να διορθωθουν.Ενα αλλο bug ειναι οτι δεν μου λειτουργει σωστα το BT οταν εχω ταυτοχρονα ενεργοποιημενο και το wi-fi,δηλ.πρεπει να σβησω το wi-fi για να χρησημοποιησω BT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Με κανονικη χρηση κραταει 2-2.5 μερες.Τα bugs που εχω παρατηρησει ειναι η αλλαγη της θεσης μερικων γραμματων στο hardware πληκτρολογιο και ενα προβλημα στον φωτισμο του πληκτρολογιου,τα οποια ομως μπορουν να διορθωθουν.Ενα αλλο bug ειναι οτι δεν μου λειτουργει σωστα το BT οταν εχω ταυτοχρονα ενεργοποιημενο και το wi-fi,δηλ.πρεπει να σβησω το wi-fi για να χρησημοποιησω BT. φίλε μου μόλις την έβαλα και είναι πιο αργή και από την καθυστέρηση, με stock kernel φυσικά. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 φίλε μου μόλις την έβαλα και είναι πιο αργή και από την καθυστέρηση, με stock kernel φυσικά. αποψη μου ειναι εαν εχεις το μινι να δοκιμασεις αυτην ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316273 ), την εχω πολυ καιρο ειναι ολα τα λεφτα χωρις bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fingerskater Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 ρε παιδια σας παρακαλω μια απαντηση γιατι θα με σκοτωσουν οι γονεις μου... εχω το xperia x10 mini pro sk17i (κατι τετοιο) και εβαλα μια μερα εκτροπη κλησεων (ή προωθηση , οπως θελετε πειτε το) και ολα τα τηλεφωνα πηγαιναν αλλου... δεν ειχα βαλει εκτροπη παντα , ειχα βαλει when unreacheable και when busy ... ομως με παιρνουν οι γονεις μου και απανταει ο φιλος μου και δεν μπορω να βγαλω τωρα την εκτροπη... οταν παει στις ρυθμισεις κλησης και μετα προώθηση κλησης μου λεει "αναγνωση ρυθμισεων" και 3-4 δευτερολεπτα μετα λεει "Σφάλμα δικτύου ή κάρτας SIM" ... παταω οκ οκ οκ οκ οκ και μετα τα δειχνει ολα απενεργοποιημενα "θεωρητικα" ομως στην πραξη δεν ισχυει... ξερει κανεις τι φταει ?? σας παρακαλω μια απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 ρε παιδια σας παρακαλω μια απαντηση γιατι θα με σκοτωσουν οι γονεις μου... εχω το xperia x10 mini pro sk17i (κατι τετοιο) και εβαλα μια μερα εκτροπη κλησεων (ή προωθηση , οπως θελετε πειτε το) και ολα τα τηλεφωνα πηγαιναν αλλου... δεν ειχα βαλει εκτροπη παντα , ειχα βαλει when unreacheable και when busy ... ομως με παιρνουν οι γονεις μου και απανταει ο φιλος μου και δεν μπορω να βγαλω τωρα την εκτροπη... οταν παει στις ρυθμισεις κλησης και μετα προώθηση κλησης μου λεει "αναγνωση ρυθμισεων" και 3-4 δευτερολεπτα μετα λεει "Σφάλμα δικτύου ή κάρτας SIM" ... παταω οκ οκ οκ οκ οκ και μετα τα δειχνει ολα απενεργοποιημενα "θεωρητικα" ομως στην πραξη δεν ισχυει... ξερει κανεις τι φταει ?? σας παρακαλω μια απαντηση Δες μέσα από το SIM Toolkit αν διορθώνετε. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fingerskater Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 δεν το καταλαβα αυτο και νομιζω το σιμ τοολκιτ χρεωνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 δεν το καταλαβα αυτο και νομιζω το σιμ τοολκιτ χρεωνει όχι τις ρυθμίσεις για εκτροπή Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 αποψη μου ειναι εαν εχεις το μινι να δοκιμασεις αυτην ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316273 ), την εχω πολυ καιρο ειναι ολα τα λεφτα χωρις bugs +1, η rom μαζί με το κερνέλ του nAa είναι όντως όλα τα λεφτά, πήγαινε στους xda που έχει πιό ενημερωμένη έκδοση h**p://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1068553 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts