Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα. Εχω ενα προβλημα με το x10mini. Τις τελευταίες 4 μέρες ενώ δείχνει οτι έχει σήμα κανονικά σχεδόν ποτέ δεν μπορώ να κάνω κλήση αν δεν προσπαθήσω 5-6 φορές, και έρχονται πολλά μηνήματα οτι είχα χαμένες εισερχόμενες κλήσεις. Το εχω κλεισει το εχω εχω ανοίξει εβγαλα την κάρτα σιμ αλλά το ίδιο. Υπάρχει περίπτωση να έχει φάει φλασιά το λειτουργικό android? ευχαριστώ

ΝΑ σημειώσω οτι φοράει την 2.1, απλά σε ρουτ. δεν εχω βάλει καποιο περιέργο προγραμμα για κλήσεις ώσε να πω οτι ίσως το επιρέασε αυτό. Το δίκτυο μου ειναι vodafone και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το σήμα.

Δεν νομιζω να ειναι θεμα λογισμικου.Ισως να εχει χαλασει η κεραια που δεχεται το σημα.

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημέρα. Εχω ενα προβλημα με το x10mini. Τις τελευταίες 4 μέρες ενώ δείχνει οτι έχει σήμα κανονικά σχεδόν ποτέ δεν μπορώ να κάνω κλήση αν δεν προσπαθήσω 5-6 φορές, και έρχονται πολλά μηνήματα οτι είχα χαμένες εισερχόμενες κλήσεις. Το εχω κλεισει το εχω εχω ανοίξει εβγαλα την κάρτα σιμ αλλά το ίδιο. Υπάρχει περίπτωση να έχει φάει φλασιά το λειτουργικό android? ευχαριστώ

ΝΑ σημειώσω οτι φοράει την 2.1, απλά σε ρουτ. δεν εχω βάλει καποιο περιέργο προγραμμα για κλήσεις ώσε να πω οτι ίσως το επιρέασε αυτό. Το δίκτυο μου ειναι vodafone και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το σήμα.

αυτο συμβαινει οταν ειναι φορτομενες οι γραμμες της vodafone και ισως να ετυχε τωρα

οταν το μονο που κανει το τηλεφωνο ειναι να αναβοσβηνει 3 φορες κοκκινο φωτακι τι γινεται? πεθανε ξερωγω? ας βοηθησει καποιος,εχω ανοιξει σχετικο τοπικ.

καλησπερα.στο χ10 μινι οι φωτογραφιες μου εμφανιζονται ολες χυμα σε ενα φακελο.υπαρχει τροπος να τις κατηγοριοποιησω σε φακελους?ευχαριστω.

καλησπερα.στο χ10 μινι οι φωτογραφιες μου εμφανιζονται ολες χυμα σε ενα φακελο.υπαρχει τροπος να τις κατηγοριοποιησω σε φακελους?ευχαριστω.

Μπες από το PC στην SD ή με κάποιο file manager στο κινητό και φτιάξε όσους φακέλους θες. Δεν ξέρω αν η stock εφαρμογή Album δέχεται φακέλους, αλλά μπορείς να κατεβάσεις άλλες από το Market (Quickpic π.χ.) που δέχονται κανονικά.

Αν και έχω το mini pro από τον Δεκέμβριο του 2010 τώρα τελευταία άρχισα να παρατηρώ διάφορα στο κινητό μου.

1η απορία: έχω έκδοση firmware 2.1.-update 1. Δεν έχει βγει κάποια άλλη από όσο έψαξα. Σωστά;

2η απορία: αν κάνω reset και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τι χάνω από data;

3η απορία: σήμερα έκανα μέσω PC companion μία ενημέρωση για νέο λογισμικό. Συνέχισα να χαζεύω στο internet μέσω WIFI και μπαίνοντας στην σελίδα της SE παρατήρησα μετά 2 βελάκια και ένα Η (φαντάστηκα ότι είναι HDSA) και μετά το Η έγινε G. Ψάχνοντας εδώ απενεργοποίησα την κίνηση δεδομένων αλλά κονόμησα ένα εικονίδιο αριστερά με 2 κουτάκια και 1 κόκκινο χ. Αυτό κατάλαβα δεν φεύγει. Η απορία μου είναι αν κάνω reset θα φύγει;

4η απορία: πως αλλάζω τον τύπο δικτύου κινητής τηλεφωνίας? Γιατί παρατήρηα ότι έχω EDGE

5η απορία: που μπορώ να δω τα kb που έχω κάνει χρήση;

6η απορία: ποια είναι η προτιμώμενη λειτουργία δικτύου;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

c00kiE σοκολάτας

οταν το μονο που κανει το τηλεφωνο ειναι να αναβοσβηνει 3 φορες κοκκινο φωτακι τι γινεται? πεθανε ξερωγω? ας βοηθησει καποιος,εχω ανοιξει σχετικο τοπικ.

Οταν πας να το ενεργοποιησεις και αναβει 3 φορες κοκκινο φως σημαινει οτι δεν εχει αρκετη ενεργεια η μπαταρια για να το ενεργοποιησει.Βαλτο για φορτιση,ας το για λιγη ωρα να φορτισει απενεργοποιημενο και ενεργοποιησε το μετα απο 5-10 λεπτα.

Αν και έχω το mini pro από τον Δεκέμβριο του 2010 τώρα τελευταία άρχισα να παρατηρώ διάφορα στο κινητό μου.

1η απορία: έχω έκδοση firmware 2.1.-update 1. Δεν έχει βγει κάποια άλλη από όσο έψαξα. Σωστά;

2η απορία: αν κάνω reset και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τι χάνω από data;

3η απορία: σήμερα έκανα μέσω PC companion μία ενημέρωση για νέο λογισμικό. Συνέχισα να χαζεύω στο internet μέσω WIFI και μπαίνοντας στην σελίδα της SE παρατήρησα μετά 2 βελάκια και ένα Η (φαντάστηκα ότι είναι HDSA) και μετά το Η έγινε G. Ψάχνοντας εδώ απενεργοποίησα την κίνηση δεδομένων αλλά κονόμησα ένα εικονίδιο αριστερά με 2 κουτάκια και 1 κόκκινο χ. Αυτό κατάλαβα δεν φεύγει. Η απορία μου είναι αν κάνω reset θα φύγει;

4η απορία: πως αλλάζω τον τύπο δικτύου κινητής τηλεφωνίας? Γιατί παρατήρηα ότι έχω EDGE

5η απορία: που μπορώ να δω τα kb που έχω κάνει χρήση;

6η απορία: ποια είναι η προτιμώμενη λειτουργία δικτύου;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

1.Επισημα απο την sony ericsson δεν εχει βγει καμια αναβαθμση.Μονο με root και custom roms μπορεις να αναβαθμισεις το firmware.

2.Χανεις ολες τις εφαρμογες που εχεις εγκαταστησει(οχι οσες ειχε προεγκατεστημενες το κινητο) και οτι αλλο εχεις βαλει στην εσωτερικη μνημη.ΔΕΝ χανεις τα δεδομενα απο την καρτα sd.

3.To σημα με τα 2 βελακια σημαινει οτι υπαρχει κινηση δεδομενων(data traffic)μεσο δικτυου.Το γραμμα δηλωνει το ειδος του δικτυου (H = HSDPA,3G = UMTS,G = GPRS).Τα 2 κουτακια με το κοκκινο Χ σημαινουν οτι εχει απενεργοποιηθει η κινηση δεδομενων.Αμα πατησεις το κουμπι "εκκαθαριση" πανω δεξια στο status bar θα εξαφανιστει το εικονιδιο.

5.Κατεβασε την εφαρμογη 3g watchdog.

6.Οι 3 επιλογες στην προτιμωμενη λειτουργεια δικτυου ειναι: Μονο WCDMA(UMTS/3G),μονο GSM και GSM/WCDMA.H καλυτερη επιλογη ειναι η 3η.

Edited by NetSurfer_g7

Δεν νομιζω να ειναι θεμα λογισμικου.Ισως να εχει χαλασει η κεραια που δεχεται το σημα.

Και εγώ αυτό φοβόμουν πιο πολύ βασικά. Αλλά καλού κακού έκανα επανεγκατασταση το λειτουργικό μεσω Update Service, και απο το πρωί δεν έχω χάσει καμία κλήση. Βέβαια λόγω Σαββάτου υπάρχει ηρεμία στις κλήσεις, αλλά το αποτέλεσμα είναι θετικότερο. Θα φανεί απο βδομάδα..

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Διαγράφοντας κάποιες από τις εφαρμογές που είχα κατεβάσει , έμεινε ''κενή'' η θέση που ήταν το εικονίδιο.Πως μπορώ πάλι να μαζέψω όλα τα εικονίδια ?

Διαγράφοντας κάποιες από τις εφαρμογές που είχα κατεβάσει , έμεινε ''κενή'' η θέση που ήταν το εικονίδιο.Πως μπορώ πάλι να μαζέψω όλα τα εικονίδια ?

Πατάς παρατεταμένα πάνω σε κάποιο άλλο εικονίδιο και κρατώντας το πατημένο το "σέρνεις" με το δάχτυλο στην κενή θέση. Με αυτό τον τρόπο βάζεις όλα τα εικονίδια εκεί που τα θέλεις!;)

Παιδιά καλημέρα!

Ήθελα να ρωτήσω τρία πραγματάκια.

1ον: Το mini pro απ'ότι κατάλαβα δεν αναβαθμίζεται σε android 2.2, σωστά?

Από το pc companion που μπήκα χθες για να κάνω αναβάθμιση, μου είπε οτι είναι ενημερωμένο (στο 2.1).

2ον: Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες-βίντεο που τραβάω και τα τραγούδια μου στην κάρτα μνήμης και όχι στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου? Αν ναι, με ποιό τρόπο το κάνουμε?

3ον: Όταν επιλέγουμε μια φωτογραφία για φόντο στο τηλέφωνο, την εμφανίζει πολύ μεγάλη στο φόντο και όχι όπως φαίνεται στο άλμπουμ. Υπάρχει τρόπος να εμφανίζεται στο κανονικό της μέγεθος και στο φόντο και όχι XL? :worry:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Trying to understand the android world...

Παιδιά καλημέρα!

Ήθελα να ρωτήσω τρία πραγματάκια.

1ον: Το mini pro απ'ότι κατάλαβα δεν αναβαθμίζεται σε android 2.2, σωστά?

Από το pc companion που μπήκα χθες για να κάνω αναβάθμιση, μου είπε οτι είναι ενημερωμένο (στο 2.1).

2ον: Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες-βίντεο που τραβάω και τα τραγούδια μου στην κάρτα μνήμης και όχι στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου? Αν ναι, με ποιό τρόπο το κάνουμε?

3ον: Όταν επιλέγουμε μια φωτογραφία για φόντο στο τηλέφωνο, την εμφανίζει πολύ μεγάλη στο φόντο και όχι όπως φαίνεται στο άλμπουμ. Υπάρχει τρόπος να εμφανίζεται στο κανονικό της μέγεθος και στο φόντο και όχι XL? :worry:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλημερα!η σονυ δυστυχως αποφασισε να μην αναβαθμισει σε 2.2 τα μινι.ΟΜΩΣ ναναι καλα τα παιδια που σκαμπαζουν και εχουν φτιαξει ανεπισημες ρομ(2.2 και 2.3) απιστευτα λειτουργικες.κυριως η 2.2.δες και της υπογραφη μου.

Οταν τραβας φωτο η βιντεο αποθηκευονται ουτως η αλλως απο μονα τους στην εξωτερικη μνημη..για τα μπ3 δεν εχω ιδεα.δεν εχει τυχει να κατεβασω.αλλα φανταζομαι το ιδιο ισχυει.

Οσον αφορα στο φοντο,αυτο σημβαινει γιατι η φοτο πρεπει να χει μια συγκεκριμενη αναλυση.αυτη τη στιγμη δεν θυμαμαι ποια ειναι.εχει να κανει με την αναλυση της οθονης.πρεπει να βρεις ενα προγραμμα,να επεξεργαστεις τις φοτο που θες και να τις μικρινεις σε μεγεθος αναλυσης

εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε Λ Ε Ο Σ Τελικα υπαρχει καποιο προγραμμα που να μη δεχομαστε κλησεις με αποκρυψη???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? μας εχουν ζαλισει τα μαλ......να :angry:

Ε Λ Ε Ο Σ Τελικα υπαρχει καποιο προγραμμα που να μη δεχομαστε κλησεις με αποκρυψη???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? μας εχουν ζαλισει τα μαλ......να :angry:

Δοκίμασε αυτό.Εγώ έχω μείνει ευχαριστημένη....

https://market.android.com/details?id=com.moonbeamdevelopment.easyfilter.android&feature=search_result

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

Δοκίμασε αυτό.Εγώ έχω μείνει ευχαριστημένη....

https://market.android.com/details?id=com.moonbeamdevelopment.easyfilter.android&feature=search_result

Σ ευχαριστω για την βοηθεια σου....θα το δοκιμασω

edit vassaki μ εσωσες χιλια ευχαριστω :respect:

Edited by dimtz

καλησπέρα εδω και 2 μερες εχω το εξης προβλημα οταν μπαινω στις περισσοτερες εφαρμογες που εχω μου βγαζει το μήνυμα για παραδειγμα .....Λυπούμαστε!Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπη της εφαρμογης Antivirus(διαδικασία com.antivirus).Προσπαθήστε ξανα.....ξερει κανεις τι φταιει;

Καλησπέρα σας!Έχω το Xperia mini pro και χθες ξαφνικά εμφάνισε ένα Χ στη μπάρα του σήματος και δίπλα μία κάρτα sim πάλι με Χ!έκτοτε δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο,κάνει μόνο κλήσεις ανάγκης και αν παώ στις ρυθμίσεις να δω τι φταίει μου λέει πώς είναι πρόβλημα είτε της sim είτε του δικτύου!Τι μπορεί ν α φταίει?πρέπει να το πάω εκεί που το αγόρασα?:(

ευχαρισώ πολυ!

Καλησπέρα φίλοι μου και χίλια συγνώμη προκαταβολικά για τις ερωτήσεις μου και την απειρία μου... Δεν ξαναείχα κινητό τηλέφωνο με Android και προσπαθώ να βάλω μια τάξη τις σκέψεις μου... Προσπάθησα να διαβάσω αλλά χάθηκα στις πολλές σελίδες... Για αυτό μια βοήθεια σας παρακαλώ... Αγόρασα το Xperia X10 mini pro και πλέον θέλω να βάλω κάποιες εφαρμογές επάνω τις οποίες έχω...Τι πρέπει να κάνω ; Χρειάζεται κάποιο φλασάρισμα ή κάποια εγκατάσταση κάποιου προγράμματος μήπως ; Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη φίλοι μου...

Υ.Γ. Και μια διευκρίνηση κάποιος εάν μπορεί...Διαβάζω συνέχεια για το πως θα κάνεις ένα κινητό rooted αλλά δεν έχω κατάλαβει ακόμα την χρησιμότητα του....Τι κάνεις δλδ...

Edited by oasisAthens

Καλησπέρα φίλοι μου και χίλια συγνώμη προκαταβολικά για τις ερωτήσεις μου και την απειρία μου... Δεν ξαναείχα κινητό τηλέφωνο με Android και προσπαθώ να βάλω μια τάξη τις σκέψεις μου... Προσπάθησα να διαβάσω αλλά χάθηκα στις πολλές σελίδες... Για αυτό μια βοήθεια σας παρακαλώ... Αγόρασα το Xperia X10 mini pro και πλέον θέλω να βάλω κάποιες εφαρμογές επάνω τις οποίες έχω...Τι πρέπει να κάνω ; Χρειάζεται κάποιο φλασάρισμα ή κάποια εγκατάσταση κάποιου προγράμματος μήπως ; Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη φίλοι μου...

Υ.Γ. Και μια διευκρίνηση κάποιος εάν μπορεί...Διαβάζω συνέχεια για το πως θα κάνεις ένα κινητό rooted αλλά δεν έχω κατάλαβει ακόμα την χρησιμότητα του....Τι κάνεις δλδ...

Για να κατεβασεις εφαρμογές πας στο market και διαλεγεις ποια θελεις ....

Αν εχω καταλαβει και εγω καλα root κανεις για να παρεις τα δικαιωματα ωστε να μπορεις να παρεμβεις σε καποιες ρυθμισεις του κινητου να μπορεις να διαχειριζεσαι αρχεια που εξ ορισμου δεν σου επιτρεπεται κ.α

Για να κατεβασεις εφαρμογές πας στο market και διαλεγεις ποια θελεις ....

Αν εχω καταλαβει και εγω καλα root κανεις για να παρεις τα δικαιωματα ωστε να μπορεις να παρεμβεις σε καποιες ρυθμισεις του κινητου να μπορεις να διαχειριζεσαι αρχεια που εξ ορισμου δεν σου επιτρεπεται κ.α

Και εαν δεν θέλω να πάω μέσω μαρκετ ή εαν έχω ήδη κάποιες εφαρμογές στον υπολογιστή μου πως μπορώ να τις εγκαταστίσω ;

έχω ένα sony ericsson x10 mini και μετά απο αλλαγή στην μπαταρία που έκανα το κινητό δεν ανοίγει. κ συγκεκριμένα όταν πατάω το κουμπί ενεργοποίησης ανάβοσβήνει στην πρόσωπση ένα κόκκινο λαμπάκι 3 φορές. το κινητό δεν ανταποκρινετε κ δεν ανοιγει.... γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει...??

Και εαν δεν θέλω να πάω μέσω μαρκετ ή εαν έχω ήδη κάποιες εφαρμογές στον υπολογιστή μου πως μπορώ να τις εγκαταστίσω ;

Τις περνάς στην κάρτα μνήμης του κινητού και από μέσω κάποιου file manager τις εγκαθιστάς. Ρίξε μια ματιά επίσης στην Ορολογία Android, στην Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, στο SE X10 / X10 mini / X10 mini pro FAQ, στο Forum Οδηγών και στο forum για το Android. Θα λυθούν πολλές απορίες σου.

Edited by zxr
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Πατάς παρατεταμένα πάνω σε κάποιο άλλο εικονίδιο και κρατώντας το πατημένο το "σέρνεις" με το δάχτυλο στην κενή θέση. Με αυτό τον τρόπο βάζεις όλα τα εικονίδια εκεί που τα θέλεις!;)

Ευχαριστώ..

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro