zaico Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Παιδιά καλημέρα, κάτοχος του xperia pro Επειδή τα ξεμερωματα δεχτηκα κλήσεις απο αγνωστο νούμερο ...και δεν είναι ότι καλύτερο αν δεν εχεις σίγαση .. πιο πρόγραμμα προτείνετε για να μπορω να απορριπτω κλήσεις με αγνωστο αριθμό και γενικα να διαχειρίζομαι τις κλήσεις που δεν επιθυμώ? Εχω το dialer One αλλα δεν βλέπω να έχει κατι σχετικό. Να ρωτήσω επίσης τι δειχνει σαυτον που καλεί και εχει αγνωστο αριθμό ? ότι είναι κλειστό πχ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Παιδιά καλημέρα, κάτοχος του xperia pro Επειδή τα ξεμερωματα δεχτηκα κλήσεις απο αγνωστο νούμερο ...και δεν είναι ότι καλύτερο αν δεν εχεις σίγαση .. πιο πρόγραμμα προτείνετε για να μπορω να απορριπτω κλήσεις με αγνωστο αριθμό και γενικα να διαχειρίζομαι τις κλήσεις που δεν επιθυμώ? Εχω το dialer One αλλα δεν βλέπω να έχει κατι σχετικό. Να ρωτήσω επίσης τι δειχνει σαυτον που καλεί και εχει αγνωστο αριθμό ? ότι είναι κλειστό πχ ... Εγώ χρησιμοποιώ το παρακάτω και με έχει βολέψει αρκετά.... https://market.android.com/details?id=com.edroidapps.filter&feature=search_result Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisgr Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Το CyanogenMod6-Floyo-v3.2.1 είναι όντος android 2.2?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Το CyanogenMod6-Floyo-v3.2.1 είναι όντος android 2.2?? Εντελώς. :p Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 απευθυνομαι στον mastora zxr!!...... δεν μου εμφανιζει το μαρκετ... χθες εγινε κατι διαφορετικο.... μπηκα μεσω google σε διαφορες σελιδες κ ολα καλα (παντα μεσω wi fi).. οταν ομως παω να μπω ξανα στο gmail ή στο fb ή στο youtube μου βγάζει παντα μηνυμα οτι δεν υπαρχει δίκτυο και δεν μπορω να κανω βημα παραπερα... εχω 2 βδομαδες το κινητο κ δεν μπορω τελικα να μπω στο μαρκετ κ να κατεβασω καποια πραγματακια που θελω..... εχω απογοητευτει λιγακι.... Έχεις περάσει σωστά user name και password από το gmail account σου στο κινητό; Παιδιά καλημέρα, κάτοχος του xperia pro Επειδή τα ξεμερωματα δεχτηκα κλήσεις απο αγνωστο νούμερο ...και δεν είναι ότι καλύτερο αν δεν εχεις σίγαση .. πιο πρόγραμμα προτείνετε για να μπορω να απορριπτω κλήσεις με αγνωστο αριθμό και γενικα να διαχειρίζομαι τις κλήσεις που δεν επιθυμώ? Εχω το dialer One αλλα δεν βλέπω να έχει κατι σχετικό. Να ρωτήσω επίσης τι δειχνει σαυτον που καλεί και εχει αγνωστο αριθμό ? ότι είναι κλειστό πχ ... Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Με root και app2sd στη 2.1 το κινητό κάνει 4-5 restart μέχρι να ανοίξει κανονικά και εξαφάνισε και όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογες απο το market. Έχετε να προτείνετε κάτι? Format και πάλι απο την αρχή? Sent from my E10i using Tapatalk Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisgr Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 ειρωνικά το πες η όντος είναι ? κάπου είχα διαβάσει και λέγανε πως είναι το 2.1 που απλά το παραμετροποιήσαν και το διαφημίζουν σα το 2.2 .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Παιδιά καλημέρα, κάτοχος του xperia pro Επειδή τα ξεμερωματα δεχτηκα κλήσεις απο αγνωστο νούμερο ...και δεν είναι ότι καλύτερο αν δεν εχεις σίγαση .. πιο πρόγραμμα προτείνετε για να μπορω να απορριπτω κλήσεις με αγνωστο αριθμό και γενικα να διαχειρίζομαι τις κλήσεις που δεν επιθυμώ? Εχω το dialer One αλλα δεν βλέπω να έχει κατι σχετικό. Να ρωτήσω επίσης τι δειχνει σαυτον που καλεί και εχει αγνωστο αριθμό ? ότι είναι κλειστό πχ ... Super Private Conversation απο το Market. Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 ειρωνικά το πες η όντος είναι ? κάπου είχα διαβάσει και λέγανε πως είναι το 2.1 που απλά το παραμετροποιήσαν και το διαφημίζουν σα το 2.2 .. Καθόλου ειρωνικά. Δεν είναι απλά froyo αλλά είναι Froyo αλλά βασισμένο σε sources του Cyanogen (Τα Cyanogen mod θεωρούνται πλέον android distros και όχι απλά modded 2.2 AOSP) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisgr Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Καθόλου ειρωνικά. Δεν είναι απλά froyo αλλά είναι Froyo αλλά βασισμένο σε sources του Cyanogen (Τα Cyanogen mod θεωρούνται πλέον android distros και όχι απλά modded 2.2 AOSP) Σε απλη μεταφραση για εμας τα Noobakia ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Σε απλη μεταφραση για εμας τα Noobakia ? Ok, είναι 2.2 αλλά πολύ πιο εξελιγμένη σε ρυθμίσεις, απόδοση, δομή κλπ κλπ. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ghostakis Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Έχω μια ερώτηση :p Το titanium backup είναι free από market ή υπάρχει και "σπασμένο"? Δηλαδή ποιο να κατεβάσω?! Και επίσης αν μπορεί κάποιος που να ξέρει να μου απαντήσει στο post που έχω κάνει στο θέμα για root του x10 mini για να μην γράφω σε λάθος ενότητες! Προειδοποίηση αυτός που θα γίνει εθελοντής να με βοηθήσει για να κάνω root θα τον πρήξω!..Οπότε ας το σκεφτεί καλά:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 καλο μεσημερι σε ολους.αν καποιος αγορασει το χ10 μινι εχει μεσα ενσωματομενο μπλουτουθ η πρεπει να το κατεβασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 καλο μεσημερι σε ολους.αν καποιος αγορασει το χ10 μινι εχει μεσα ενσωματομενο μπλουτουθ η πρεπει να το κατεβασει κανεις?Καλησπερα. Εχει κανονικα bluetooth το Mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisgr Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 προσπαθώ να περάσω στο CyanogenMod6-Floyo-v3.2.1 το Honeycomb Theme αλλά στο xrecovery πατάω install cm6.zip και...: Copying files . . . Copying files . . . E: Can't mount sdcard:CMTheme E: Failure at line 3: copy_dir PACKAGE : sdcard sdcard:CMTheme Installation aborted. Καμιά λύση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 τρωει κολληματα γενικως το χ10 μινι?εχετε να μου προτεινετε καμμια καλη καρτα μνημης 8 γιγα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 προσπαθώ να περάσω στο CyanogenMod6-Floyo-v3.2.1 το Honeycomb Theme αλλά στο xrecovery πατάω install cm6.zip και...: Copying files . . . Copying files . . . E: Can't mount sdcard:CMTheme E: Failure at line 3: copy_dir PACKAGE : sdcard sdcard:CMTheme Installation aborted. Καμιά λύση ?Δοκιμασε install custom zip - choose custom zip απο το xrecovery και βρες το στην sd και κανε το εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisgr Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Δοκιμασε install custom zip - choose custom zip απο το xrecovery και βρες το στην sd και κανε το εγκατασταση. Ετσι το κάνω , αλλα τπτ ..το ιδιο πάλι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 μπορειτε να μου πειτε ενα καλο video player?τα γνωστα που δοκιμασα(rockplayer,meridian)δεν τα παιζουν τα βιντεο αν και λενε οτι τα παιζουν ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 τίποτα δεν χάνεις αν είναι επίσημο update της sony ericsson. lol !!! Χμμ ο ένας λέει ότι χάνονται και ο άλλος όχι .... χμμμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Ετσι το κάνω , αλλα τπτ ..το ιδιο πάλι ! εγώ πάντως το εγκατέστησα μια χαρά αλλά μετά δεν άνοιγε :p είναι εδω και 5 ώρες κολλημένο στο sony ericsson και δεν μπορώ και να το κλείσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trap_1 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 lol !!! Χμμ ο ένας λέει ότι χάνονται και ο άλλος όχι .... χμμμ Και οι 2 έχουν δίκιο χάνονται μόνο το (root και το xrecovery):D Παράθεση Xperia X10 Mini Android 2.1 Rooted Iridium Rom by DaRk_dOg:superman:-- MiniCM beta 1 by (nobodyAtall) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Και οι 2 έχουν δίκιο χάνονται μόνο το (root και το xrecovery):D Kαι εγω αυτο ειχα πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trap_1 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 (edited) εγώ πάντως το εγκατέστησα μια χαρά αλλά μετά δεν άνοιγε :p είναι εδω και 5 ώρες κολλημένο στο sony ericsson και δεν μπορώ και να το κλείσω.. Κράτα πατημένο το μεσαίο πλήκτρο και το on off να κάνει επανεκκίνηση και μετά μόλις σου βγάλει το λογότυπο της sony πάτα συνεχώς το πλήκτρο back για να μπεις στο regovery και να επαναφέρεις. Kαι εγω αυτο ειχα πει... Ναι είδα το ποστ σου και για αυτό είπα οτι εχεις δίκιο ,ο ένας απο τους 2 είσαι εσύ :lol::lol::lol: Edited March 1, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Xperia X10 Mini Android 2.1 Rooted Iridium Rom by DaRk_dOg:superman:-- MiniCM beta 1 by (nobodyAtall) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 ευχαριστώ!!δεν ήξερα πως να κάνω επανεκκίνηση και θα περίμενα μέχρι να τελειώσει η μπαταρία :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts