jenii Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 καλησπέρα . θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση . τι laucher χρησιμοποιείτε παιδιά και ποιο είναι καλο ? γενικά ότι έχω βάλει εγώ σέρνεται το κινητό μου . και από προγράμματα ενώ βλέπω ένα σορό στο market που φαίνονται όλα μάπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarosh Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Οπως πολλοι θα παρατηρησατε, εχει αυξηθει κατα πολυ η επισκεψιμοτητα σε αυτο το τοπικ. Αν αναρωτιεστε γιατι...θα σας δωσω εγω την απαντηση : Περιμενουν ολοι το νεο ποστ μου πανω στο θεμα "Κινεζικη Μπαταρια 2011" Εχουμε και λεμε λοιπον. Στα προηγουμενα επεισοδια, ειχα αναφερει οτι η μπαταρια δεν κρατουσε καθολου. Περιμενα κατι παραπανω για τα 4 ευρω που εδωσα. Ε λοιπον τα 4 ευρω επιασαν τοπο! Με 4 ευρω πηρα ενα "υπεροχο βαλιντζακι" για να βαζει ο γιος μου ολα τα τζιτζιρι μιτζιρι απο τα Playmobile του! Α ναι, μεσα ειχε και ενα δειγμα μπαταριας που εγραφε 1650 mAh αλλα μαλλον το μηδεν τους ξεφυγε γιατι κραταει οσο αν ηταν 165! Με ιδια χρηση, η Κινα κραταει 12 ωρες, μια SE τριετιας (απο s500i) κραταει 24 και η μανισια 36! Οποτε ειναι ενα πολυ καλο ειδος προς αποφυγη...:-D Παρολαυτα, επειδη κι αλλοι εχουν παρει την ιδια, θα ηθελα να ακουσω (διαβασω) την γνωμη τους! Ps. Για να μην φανω και τσιφουτης, πρεπει να διευκρινισω οτι θα μπορουσα να την παρατησω την μπαταρια και να ηρεμησω, αλλα το κανω για την πλακα, ωστε να γεμιζω με ποστς και να φαινομαι "ειδημων" (ποστοθηρια) :-P Sent from my U20i using Original SE Battery Φίλε Diamandis και εγώ έχω πάρει αυτή τη μπαταρία και μου κραταεί μια μέρα παραπάνω από τη μανίσια όπως είχα πει και σε προηγούμενο ποστ μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 .............. Sent from my U20i using Original SE Battery Χαχαχαχα, η tapatalk sig είναι όλα τα λεφτά...:) Thanks για το review, η μπαταρία που λες είναι κάποια από αυτές; καλησπέρα . θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση . τι laucher χρησιμοποιείτε παιδιά και ποιο είναι καλο ? γενικά ότι έχω βάλει εγώ σέρνεται το κινητό μου . και από προγράμματα ενώ βλέπω ένα σορό στο market που φαίνονται όλα μάπα LauncherPro Plus, λένε οι περισσότεροι ότι είναι ο πιο γρήγορος και "ανταποκρίσιμος". Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Αψογος MaNoS-7,μια ερωτηση ακομα αμα απεγκαταστησουμε το PC Companion πως θα συνδεομαστε με τον υπολογιστή? Και ακομα υτα εδω τι αφορουν? playnowappinstaller.apk <= αφορά το PlayNow playnowback.apk <= αφορά το PlayNow playnowclient.apk <= αφορά το PlayNow Δλδ αυτα με το Tiatium μπορω να τα απεγκαταστησω χωρις να δημιουργησω καποιο περαιτερω προβλημα! Και ετσι να εξοικονομησω χωρο στην μνημη του τηλεφωνου!! -Επίσης ισχύει οτι αν μεταφέρετε αυτές τις εφαρμογές από /system/app σε /data/app, μπορείτε να τις απεγκαταστήσετε χωρίς να αφήσουν entry, φακέλους και άλλα υπολείμματα στο σύστημα (εννοείται αφού κάνετε την μεταφορά, κάνετε reboot και μετά ξεκινάτε απεγκαταστάσεις). Συγνωμη ρε παιδια μπορει να ρωταω χαζα,αλλα επειδη δεν ειμαι σχετικος δεν μπορω να καταλαβω καποια πραγματα οποτε αναγκαστικα θα πρπει να ρωταω,βημα βημα σαν τα μωρα!! Οποτε αλλαη ερωτηση πως μεταφερω από /system/app σε /data/app,αυτες τις εφαρμογες για να τις απεγκατστησω μετα? Καθε βοηθεια δεκτη!!!!Πριν κανω καμια χαζομαρα!!! 1ον οταν συνδεσεις το κινητο σου με το pc θα σου γραψει το κινητο " Το USB ειναι συνδεδεμενο" Τραβα την μπαρα κατω επελεξε εκει που λεει το USB ειναι συνδεδεμενο και μετα θα επιλεξεις προσαρτηση και ολα οκ! ειναι 2 sec δουλεια 2ον το τι αφορουν δεν το ξερω. την λιστα την ειχε γραψει ο darkdog και την κρατησα για να την εχω. Αρα μαλλον ας σου απαντησει ο ιδιος 3ον με το titanium δεν εχω δοκιμασει να απεγκαταστησω εφαρμογες 4ον θα βαλεις τον root explorer στο κινητο σου θα το ανοιξεις και θα πας στο /system/app θα πατησεις στην μεση εχει ενα κουμπακι και γραφει mount R/W θα το κανεις mount R/O και απο τις εφαρμογες που θα σου δειχνει μεσα στο /system/app θα τις κανεις move (μεταφορα) στο /data/app μετα θα κανεις στο τηλεφωνο ενα reboot και θα πας ρυθμησεις > εφαρμογες > διαχειριση εφαρμογων και θα σου εμφανισει οτι εφαρμογη εκανες μεταφορα απο /system/app σε /data/app + τις δικες σου που εχει προσθεσει. Σου τα ειπα αναλυτικα :):) Edited January 20, 2011 by MaNoS-7- Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxwel Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλημέρα σε ολους. Είμαι νέος κατοχος χ10 μινι. μπορεί κάποις να με βοηθήσει ώστε να εγκαταστήσω το navigon? Συγκεκριμένα δεν μπορώ να κανω εγκατάσταση το "2.6.1.apk". Παίζει ρόλο το ότι το τηλέφωνο δεν είναι rooted? και αν ναι πως μπορώ να το κάνω? Διάβασα κάτι για το Z4ROOT. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksoulis Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλημέρα σε ολους. Είμαι νέος κατοχος χ10 μινι. μπορεί κάποις να με βοηθήσει ώστε να εγκαταστήσω το navigon? Συγκεκριμένα δεν μπορώ να κανω εγκατάσταση το "2.6.1.apk". Παίζει ρόλο το ότι το τηλέφωνο δεν είναι rooted? και αν ναι πως μπορώ να το κάνω? Διάβασα κάτι για το Z4ROOT. Ευχαριστώ. Καλημέρα, δε χρειάζεται να είναι rooted η συσκευή για να το βάλεις. Αν εννοείς ό,τι δε μπορείς να βρείς το "apk" τότε χρειάζεσαι τον Astro file manager που τον κατεβάζεις από το market και σου δίνει τη δυνατότητα να πλοηγείσαι στην κάρτα sd και να εγκαθιστάς αρχεία apk που βρίσκονται εκεί. Αν έχεις πρόβλημα μετά την εγκατάσταση στείλε pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackpap Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 για το titanium backup donate αφου το ανοιξουμε πηγαινουμε πανω στο tab που λεει Αντιγραφο ασφαλειας και επαναφορα και το παταμε. μας βγαζει την λιστα με τις εγκατεστημενες εφαρμογες ειτε στο data ειτε στο system παταμε πανω σε αυτη που θελουμε και εμφανιζεται ενα παραθυρο με επιλογες για να κανουμε αντιγραφο ασφαλειας ή επαναφορα παταμε τα αντιστοιχα κουμπια εαν πατησουμε επαναφορα αντικαθιστα την εφαρμογη και τα δεδομενα της σε αυτα που ειχε οταν καναμε το αντιγραφο ασφαλειας εαν η εφαρμογη που θελουμε να επαναφερουμε δεν ειναι εγκατεστημενη στο κινητο αλλα εχουμε κανει προηγουμενως αντιγραφο ασφαλειας πρεπει να παμε στο τελος της λιστας οπου θα βρουμε τα backup των απεγκατεστημενων εφαρμογων βλεπουμε οτι δεν εχουν εικονιδιο γιατι δεν ειναι εγκατεστημενες παταμε πανω στο backup και επιλεγουμε επαναφορα οπως παραπανω εαν θελουμε να κανουμε αντιγραφα ασφαλειας ή επαναφορα σε πολλες εφαρμογες μαζι παταμε το αριστερο κουμπι του κινητου, επιλεγουμε batch στο αναδυομενο μενου και διαλεγουμε την καταλληλη επιλογη ελπιζω να βοηθησα τα παιδια που εχουν αποριες τα εγραψα οσο αναλυτικοτερα μπορουσα καλημερα!φιλε μοθ εμενα το προβλημα μου ειναι οτι ενω εχω κανει backup κ μετα απεγκατασταση τωρα παο να τις επαναφερω κ δεν μοθ εχει επιλογη επαναφορα οπως λες!γιατι??παω κ μεσω batch να τις κανω ολες μου λεει οτι τις κάνει αλλα δεν τις βρίσκω πουθενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Παιδιά αντιμετοπίζει κανείς πρόβλημα στο να συνδέσει ακουστικο bluetooth? Στην αρχή το εντόπιζε συνδεόταν αλλα δεν μπορούσα να το χρησημοποιήσω..τωρα ούτε που το βρήσκει....Samsung είναι το ακουστικό και χρησημοποιώ το Astro Bluetooth.. Επίσης εχω περάσει το 3D gallery στο κινητό και αναρωτιέμαι εαν είναι safe να σβήσω τα αντίστοιχα προεγκατεστημένα προγράμματα... Την Καλημερα μου στον anastazio83....!! και στους υπολοιπους.... Προσπαθησε απο την-μαμισια-by sonyericsson λειτουργια,να συνδεσεις το bluetooth....αφου πρωτα αφαιρεσεις τα προυπαρχον δεδομενα συνδεσης.... Αν η συσκευη σου (bluetooth-Samsung) χρειαζεται καποια συγκεκριμενη κατασταση συνδεσης -connect mode- να την υποβαλεις σε αυτην την -mode- και δεν νομιζω να εχεις προβλημα..... EDIT / Στην δευτερη σου ερωτηση,,απαντουν τα σεβαστα μελη kalas :respect: (προηγουμενη σελιδα) και επιβεβαιωνει τα λεγομενα του creditarontas τον,,,και λιγο πιο κατω,ο ΣΥΝΘΕΤΗΣ...!!! Dark_dOg...:respect: :respect: Να εισαι καλα.....!! Edited January 20, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλημέρα σε ολους. Είμαι νέος κατοχος χ10 μινι. μπορεί κάποις να με βοηθήσει ώστε να εγκαταστήσω το navigon? Συγκεκριμένα δεν μπορώ να κανω εγκατάσταση το "2.6.1.apk". Παίζει ρόλο το ότι το τηλέφωνο δεν είναι rooted? και αν ναι πως μπορώ να το κάνω? Διάβασα κάτι για το Z4ROOT. Ευχαριστώ. Στειλε πμ να σου πω πως θα το κανεις!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Αν εννοείς το Album, δεν είναι αυτόνομο .apk αλλά εξαρτάται από το semccamera.apk και αν το βγάλεις αυτό δεν θα παίζει η κάμερα (νομίζω έτσι είναι, διορθώστε με αν κάνω λάθος). Σίγουρο είναι όμως ότι αν πας να βγάλεις κάτι από αυτά θα έχεις πρόβλημα, οπότε τα αφήνεις όπως έχουν.:) +1 Το album το κρατάς και λόγω camera αλλά και επειδή το Gallery3D δεν είναι τέλειο port. (Δλδ είναι εφαρμογή που δεν προυπήρχε στo λογισμικό, αλλά μια edited εκδοχή του Gallery3D της stock eclair 2.1) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) καλησπέρα . θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση . τι laucher χρησιμοποιείτε παιδιά και ποιο είναι καλο ? γενικά ότι έχω βάλει εγώ σέρνεται το κινητό μου . και από προγράμματα ενώ βλέπω ένα σορό στο market που φαίνονται όλα μάπα Καλημερα και στην jenii....!!!! Βρεεε...!!!! jenii μου,,, Μα ολα μαπα.....:X??? Εγω ακομα δεν εχω προλαβει να δω ουτε το 1/100 των εφαρμογων και εχω κανει πανω απο 3000 download μεσα απο το -market- ολο αυτον τον καιρο που εχω την συσκευη στα χερια μου..... Οπως και να εχει ριξε μια ματια εδω για τις διαφορες εφαρμογες [ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287456 ] Ειναι μια πολυ καλη δουλεια / παραθεση που εχουν κανει πολλα αξιοτιμα & σεβαστα μελη + την κατηγοριοποιηση (και οχι μονο) του αγαπητου -moderator- (zxr) ,,,,θα βοηθηθεις πολυ να επιλεξεις κατι που να σου ταιριαζει σιγουρα.... Ο launcher που χρησιμοποιω ειναι ο -adw launcher- αλλα η επιλογη του ειναι καθαρα θεμα προσωπικο / συνηθειας......Με λιγες δοκιμες,βρες κατι που να σου ταιριαζει....!!!! Να εισαι καλα...!! Edited January 20, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxwel Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλημέρα σε ολους. Είμαι νέος κατοχος χ10 μινι. μπορεί κάποις να με βοηθήσει ώστε να εγκαταστήσω το navigon? Συγκεκριμένα δεν μπορώ να κανω εγκατάσταση το "2.6.1.apk". Παίζει ρόλο το ότι το τηλέφωνο δεν είναι rooted? και αν ναι πως μπορώ να το κάνω? Διάβασα κάτι για το Z4ROOT. Ευχαριστώ. τελικά το εγκατέστησα κανονικα αλλά οταν το τρεχω (συνδεδεμενος) μου γραφει πότε οτι δεν εχει εγκατασταθει sd card και πότε οτι απαιτει 1.8gb .Εχω πανω την sd της μανας του με πανω απο 1 ελεύθερη μνήμη. κάνω κατι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 τελικά το εγκατέστησα κανονικα αλλά οταν το τρεχω (συνδεδεμενος) μου γραφει πότε οτι δεν εχει εγκατασταθει sd card και πότε οτι απαιτει 1.8gb .Εχω πανω την sd της μανας του με πανω απο 1 ελεύθερη μνήμη. κάνω κατι λάθος? μην βαζεις ολον τον φακελο στην sd card αλλα μονο τον φακελο navigon που εμπεριεχεται στον μεγαλο φακελο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Φίλε Diamandis και εγώ έχω πάρει αυτή τη μπαταρία και μου κραταεί μια μέρα παραπάνω από τη μανίσια όπως είχα πει και σε προηγούμενο ποστ μου Ναι καλα λες...καποιος το ειχε πει αλλα δεν θυμομουν αν ησουν εσυ. Και νομιζω σε ειχα ρωτησει μετα απο ποσες φορτισεις και με ειχες πει καμια δεκαρια...καπου εκει ειμαι και εγω...μπορει να επεσα σε ελλατωματικο κομματι... η μπαταρία που λες είναι κάποια από αυτές; Oχι. Ειχα βαλει φωτο της μερικες σελιδες πριν αλλα βαριεμαι να ψαχνω τωρα...:p Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 παιδες μια μικρηηηηηηηηηηηηηηηη ερωτησουλα..πηρε (και αυτος) ο κολλητος μου το προ και εχει ενα θεματακι με τις εφαρμογες.τις περναει κανονικα στην sd σε εναν φακελο που εχει ονομασει games και οταν τις τρεχει του εγκαθιστανται(??) στην internal.τι λετε οτι φταιει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Oχι. Ειχα βαλει φωτο της μερικες σελιδες πριν αλλα βαριεμαι να ψαχνω τωρα...:p Χαχαχα, το βρήκα. Άντι να ψάχνεις εδώ μέσα στο αχανές thread βρε ψάξε τα posts σου, στην δεύτερη σελίδα ήταν.:) Αλλά από την συσκευασία δεν μπορώ να διακρίνω τίποτα, είναι όλα κινέζικα. Έλεγα μήπως από εκεί που την πήρες έλεγε όνομα "κατασκευαστή".:p παιδες μια μικρηηηηηηηηηηηηηηηη ερωτησουλα..πηρε (και αυτος) ο κολλητος μου το προ και εχει ενα θεματακι με τις εφαρμογες.τις περναει κανονικα στην sd σε εναν φακελο που εχει ονομασει games και οταν τις τρεχει του εγκαθιστανται(??) στην internal.τι λετε οτι φταιει? Έχει βάλει app2sd; Κάποιο πρόβλημα θα έχει με αυτό τότε, και καλό θα ήταν να συνεχιστεί η κουβέντα στο thread του tutorial. Αλλιώς, δεν υπάρχει πρόβλημα, εκεί έπρεπε να εγκατασταθούν.:p Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Έχει βάλει app2sd; Κάποιο πρόβλημα θα έχει με αυτό τότε, και καλό θα ήταν να συνεχιστεί η κουβέντα στο thread του tutorial. Αλλιώς, δεν υπάρχει πρόβλημα, εκεί έπρεπε να εγκατασταθούν.:p οχι δεν εχει βαλει..προχθες το πηρε.. ναι το ξερω οτι εκει πρεπει αλλα γτ του τρωει εσωτερικη μνημη??:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Για καποιον ανεξηγητο λογο το προ μου αρχισε να πιστευει πως ειναι desktop και τρεχει linux :confused: :confused: http://i55.tinypic.com/16hw040.jpg http://i55.tinypic.com/148nkv9.jpg http://i54.tinypic.com/24ovl9l.jpg Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dave481985 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Για καποιον ανεξηγητο λογο το προ μου αρχισε να πιστευει πως ειναι desktop και τρεχει linux :confused: :confused: http://i55.tinypic.com/16hw040.jpg http://i55.tinypic.com/148nkv9.jpg http://i54.tinypic.com/24ovl9l.jpg απλα πες μας πως το εκανες τιποτε αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 οχι δεν εχει βαλει..προχθες το πηρε.. ναι το ξερω οτι εκει πρεπει αλλα γτ του τρωει εσωτερικη μνημη??:confused: Μα γιατί να μην του φάει; Αφού το ξέρεις λες ότι εκεί έπρεπε να εγκατασταθούν. :) Για καποιον ανεξηγητο λογο το προ μου αρχισε να πιστευει πως ειναι desktop και τρεχει linux :confused: :confused: Μπράβο ρε! Το πάλευες καιρό, πως πάει από απόκριση; Λειτουργούν όλα κανονικά; Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 @mobile_hacker: Βάλαμε και vnc client? +1000 πολύ καλό αποτέλεσμα :D :up::up: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 παιδιά να ρωτήσω.. καπου διάβασα οτι ο μεγάλος αδελφός-Χ10-θα πάρει άμεσα-ξεκινησε ηδη-dual touch.. για μας υπάρχει καποια πιθανότητα-ενημέρωση-? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Μα γιατί να μην του φάει; Αφού το ξέρεις λες ότι εκεί έπρεπε να εγκατασταθούν. :) δηλαδη εσυ οταν περνας μια εφαρμογη (.apk) στην εξωτερικη σου καρτουλα και κανεις εγκατασταση με manager,σου τρωει και εσωτερικη μνημη? Για καποιον ανεξηγητο λογο το προ μου αρχισε να πιστευει πως ειναι desktop και τρεχει linux :confused: :confused: nice shoot!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Για καποιον ανεξηγητο λογο το προ μου αρχισε να πιστευει πως ειναι desktop και τρεχει linux :confused: :confused: [...] [/img] ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ...!!!! ΞΑΝΑ... Φιλε mobile_hacker,,,θα θελα να μου πεις λιγα περισσοτερα....σε σχεση με τον λογο..........μηπως μπορει να συμβει και σε μας......!!!!! Μηπως σου επεσε καφες πανω....:lol: Αν και δεν νομιζω γιατι ο καφες στο δικο μου,,,το μονο λειτουργικο που ετρεχε ηταν το BLACKWINDOWS......:lol: (δεν παραθετω -photos- για να το αποδειξω,,,,απλα κλειστε την συσκευη σας για να το δειτε.......) Μπραβο ρε μορτη....!!!!!! Edited January 20, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Μπράβο ρε! Το πάλευες καιρό, πως πάει από απόκριση; Λειτουργούν όλα κανονικά; @mobile_hacker: Βάλαμε και vnc client? +1000 πολύ καλό αποτέλεσμα :D :up::up: Καλα ειναι απλα καποιες φορες κολαει το vnc (δεν ξερω αν φταιει ο server ή o client) και πρεπει να κανεις αποσυνδεση και συνδεση ξανα. Θα προσπαθησω να το αναβαθμισω καπως γιατι τωρα ειναι απλως ο x window manager και σχεδον τιποτα αλλο :( . Εχει και καποια προβληματακια ο vncserver (καποιες φορες δεν εκτελει το icewm) αλλα σιγα σιγα θα το στρωσω :p Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts