Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν υπαρχει χειροκίνητη εγκατάσταση. μέσω του SEUS γίνεται μόνο να κάνεις εγκατάσταση και αυτό διαβάζει την έκδοση του build.prop σου και αναλόγως ποιο region και brand είσαι, βλεπει αν υπάρχει αναβάθμιση για σένα.

τι γλωσσα μιλας;; :lol::p

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυτο το "αγχος" εχω και εγω και σκεφτομαι να το unbrandαρω...δεν με πειραζουν τα σκουπιδια της καθε φιρμας, δεν με πειραζει να ειμαι μια εκδοση πισω...αλλα οταν θα δω τους αλλους (unbranded) να εχουν 2.1 και εγω οχι, θα τρελαθω.

Πιστευω και πολυς κοσμος που διαβαζει αυτο το τοπικ σκεφτεται καπως ετσι. Σιγα δηλαδη μην μπλεξω απο τωρα. Οταν θα βγει 2.1 βλεπουμε.

Ε τοτε θα γινει χαμος!

Dark_Dog, εχεις μπολικο χωρο στα pm σου???? :lol:

btw, Κυριακη θα ειμαι καστορια...εχω ξαναπαει αλλα τωρα θα παω τουρινγκ με αυτοκινητιστικο club...να περασω το πρωι να σε το αφησω να με το unbrandαρεις και να το παρω το απογευμα φευγοντας?:p:p

Α, και κατι ακομα. Καποιο λινκ ή κανα copy-paste για το unbrand σε Mini Pro υπαρχει? Εχω χασει την μπαλα για το τι πρεπει να κανω τελικα...εχουν βγει ενα σωρο τροποι και ενα σωρο generics! Καποιον "σιγουρο" παρακαλω!

Α, και μια απαντηση στην ερωτηση που ακουγεται εδω και λιγες μερες: Τελικα, αν γινει unbrand, ξαναγινεται καραγκαγκαν branded οπως ακριβως ηταν για περιπτωσεις εγγυησης?

Α, κι αλλη ερωτηση (μια μια με ερχονται): Οταν με το καλο γινουμε 2.1 , το κινητο θα ειναι rooted ή θα πρεπει να περιμενουμε καποια τσακαλι να ετοιμασει ενα howto? Γιατι πραγματικα, πιστευω οτι καλυτερα να εισαι rooted 1.6 παρα unrooted 2.1

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

η se βγάζει localization ανα χώρα. μετά οι εταιρείες παιρνουν αυτο το localization και περνάνε τα δικά τους μέσα. πλέον είναι branded. κάπως έτσι πάνε τα πράγματα.

Πιστευω πως αν τελικα πρεπει να περιμενουμε την καθε εταιρια κινητης,(π.χ cosmote για το δικο μου),να κανει τα δικα της με τα customization version kai to localization,μαλλον την πατησαμε.Η 1.0.Α.1.36 που εχει ειναι απο τις πιο παλιες και εχει κατι μηνες να δωσει νεα αναβαθμηση,ενω για αλλες εταιριες εχουν δωσει την πιο προσφατη.Αν περιμενω να βγει η 2.1 για cosmote branded κινητα,μαλλον θα εχω αλλαξει σησκευη εως τοτε.

Υ.Γ. Για τον παραπανω λογο μπορει καποιος να μου πει, αν γινεται rebrand ?(για λογους εγγυησης)

Edited by makispap1

Ρε παιδια ωραια ολα αυτα ΑΛΛΑ, στις πρωτες ανακοινωσεις θυμαμαι να αναφερεται οτι δεν θα παμε στην 2.1 με τη μια αλλα στην 2.0.1 το οποιο συνεπαγεται επιπλεον αναμονη. Ξερουμε τελικα τι διαολο θα ισχυσει γιατι εχω αρχισει να εκνευριζομαι με τον σταρ****σμο της SE...:mad:
http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Μπορει καποιος να απαντησει,αν γινεται καποιο χ10mini που εχει γινει debranded, να ξαναγινει branded (δλδ.rebrand)και με ποιο τροπο?

αυτο το "αγχος" εχω και εγω και σκεφτομαι να το unbrandαρω...δεν με πειραζουν τα σκουπιδια της καθε φιρμας, δεν με πειραζει να ειμαι μια εκδοση πισω...αλλα οταν θα δω τους αλλους (unbranded) να εχουν 2.1 και εγω οχι, θα τρελαθω.

Πιστευω και πολυς κοσμος που διαβαζει αυτο το τοπικ σκεφτεται καπως ετσι. Σιγα δηλαδη μην μπλεξω απο τωρα. Οταν θα βγει 2.1 βλεπουμε.

Ε τοτε θα γινει χαμος!

Dark_Dog, εχεις μπολικο χωρο στα pm σου???? :lol:

btw, Κυριακη θα ειμαι καστορια...εχω ξαναπαει αλλα τωρα θα παω τουρινγκ με αυτοκινητιστικο club...να περασω το πρωι να σε το αφησω να με το unbrandαρεις και να το παρω το απογευμα φευγοντας?:p:p

Α, και κατι ακομα. Καποιο λινκ ή κανα copy-paste για το unbrand σε Mini Pro υπαρχει? Εχω χασει την μπαλα για το τι πρεπει να κανω τελικα...εχουν βγει ενα σωρο τροποι και ενα σωρο generics! Καποιον "σιγουρο" παρακαλω!

Α, και μια απαντηση στην ερωτηση που ακουγεται εδω και λιγες μερες: Τελικα, αν γινει unbrand, ξαναγινεται καραγκαγκαν branded οπως ακριβως ηταν για περιπτωσεις εγγυησης?

Α, κι αλλη ερωτηση (μια μια με ερχονται): Οταν με το καλο γινουμε 2.1 , το κινητο θα ειναι rooted ή θα πρεπει να περιμενουμε καποια τσακαλι να ετοιμασει ενα howto? Γιατι πραγματικα, πιστευω οτι καλυτερα να εισαι rooted 1.6 παρα unrooted 2.1

Λίγες ώρες έλειψα και έγινε της κακομοίρας! Πολλά post!

Χώρος υπάρχει πάντα στα pm μου :P

Ο καλύτερος τρόπος κατά την γνώμη μου για unbrand mini pro(και πιο απλός συνάμα) βρίσκεται εδώ και ειδικά στο συγκεκριμένο post.

Με τον ίδιο τρόπο (θεωρητικά) αλλάζοντας κάποιο value από το build.prop μπορείς να γυρίσεις στο εργοστασιακό λογισμικό.

Βέβαια τίθεται θέμα του κατά πόσο θα μπορέσεις να "σπρώξεις" ξανά μέσα το μαμίσιο λογισμικό σε μια συσκευή που έχει φάει φόλα και θέλει service...

Τέλος οχι δεν θα είσαι rooted αλλά πιστεύω πως ούτε μια εβδομάδα δεν θα χρειαστεί για να του κάνουν root μιας και δουλεύουν πολύ καλά οι universal εκδοχες.

Edited by DaRk_dOg
keep on killing the English language..

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

diamandi περνα απο Κοζανη να παμε μαζι, και το δικο μου μινι θελει ρεκτιφιε :lol: :lol::fool:

2 ευκολες ερωτησουλες παιδες.1)πειτε μου μια εφαρμογη για να τα χωσω σε φακελους τα προγραμματα μου.

2)εχω παλια φιρμγουερ? στο phone software version γραφει 1235-3411_1.1.Α.0.8

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω μια ερωτηση (η οποια ειμαι σιγουρος οτι εχει απαντηθει 1000 φορες, επισης ειμαι σιγουρος οτι εχω διαβασει καποια απαντηση απλα δεν το θυμαμαι...). Λοιπον για να κανω unbrand πρεπει να το εχω κανει root?

σ.σ.:Δεν εχω κανει τπτ απο τα 2 γιατι προς το παρρον με καλυπτει οπως ειναι, ομως αν χρειαζομαι unbrand ωστε να παρω την 2.1 -χωρις να περιμενω να μπει η ανοιξη πρωτα (και αν...)- τοτε αυτος ειναι ενας πολυ καλος λογος να το κανω. (Να σημειωσω οτι δεν το εχω "πειραξει" γιατι τοσα χρονια που χρησημοποιω κινητα τηλεφωνα παντοτε αναγκαστηκα να κανω χρηση της εκαστοτε εγγυησης.).

Και κατι ακομα... Υπαρχει περιπτωση εμεις οι απλοι χρηστες να μπορεσουμε ποτε εδω στο ελλαδισταν να αγορασουμε εφαρμογες απο το market χωρις να καταφυγουμε σε αλχημειες??? (Οχι τπτ αλλο αλλα εκτος οτι μου τη σπαει μερικες εφαρμογες να υπολειτουργουν επειδη ΔΕΝ με αφηνουν να τις αγορασω, εχω και τον ξαδερφο μου να με δουλευει επειδη αυτος εχει iphone και τα κανει ολα... pff :angry:)

SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1

τι γλωσσα μιλας;; :lol::p

Με απλά λόγια. Όταν το λογισμικό είναι branded τότε τα updates του αργούν πολύ περισσότερο σε σχέση με τα μη branded. Ενδέχεται λοιπόν να βγει η αναβάθμιση για την 2.1 και όσοι έχουν branded κινητά να μην μπορούν να αναβαθμιστούν.

Λίγες ώρες έλειψα και έγινε της κακομοίρας! Πολλά post!

Τώρα καταλαβαίνεις τί τραβάω!!! :lol::lol::p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ρε παιδια ωραια ολα αυτα ΑΛΛΑ, στις πρωτες ανακοινωσεις θυμαμαι να αναφερεται οτι δεν θα παμε στην 2.1 με τη μια αλλα στην 2.0.1 το οποιο συνεπαγεται επιπλεον αναμονη. Ξερουμε τελικα τι διαολο θα ισχυσει γιατι εχω αρχισει να εκνευριζομαι με τον σταρ****σμο της SE...:mad:

ΕΓΩ παιδια καταλαβα οτι για να δω android 2.1 και ανω ο μονος τροπος ηταν να αλλαξω κινητο. κατι που εκανα. αν περιμενουμε απο την se το 2.1 οι αλλοι θα εχουν τουλάχιστον την εκδοση 3

ΕΓΩ παιδια καταλαβα οτι για να δω android 2.1 και ανω ο μονος τροπος ηταν να αλλαξω κινητο. κατι που εκανα. αν περιμενουμε απο την se το 2.1 οι αλλοι θα εχουν τουλάχιστον την εκδοση 3

χμ...σελιδα 266, 11ο ποστ...

Το κραταω για να στο τριψω στην μουρη σε κανενα μηνα!!! :p:p:p:lol::lol::lol:

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Με απλά λόγια. Όταν το λογισμικό είναι branded τότε τα updates του αργούν πολύ περισσότερο σε σχέση με τα μη branded. Ενδέχεται λοιπόν να βγει η αναβάθμιση για την 2.1 και όσοι έχουν branded κινητά να μην μπορούν να αναβαθμιστούν.

Τώρα καταλαβαίνεις τί τραβάω!!! :lol::lol::p

thanx boy!!btw μαμησε το faq σου.μου χουν λυθει πολλες αποριες!χωσε και αυτες τις ερωτησεις με το μπραντ για να βοηθηθουν και αλλα παιδια..

Και αν μπορεις (εσυ ή καποιος αλλος) να μου πεις αν ειμαι μπραντιτ..

P.s. giorgio2g ποσο δικιο εχεις για το αιφον...

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.yopool.com/products/Sony-Ericsson-Battery-BST38-for-C905-K850i-T650-T303-S500-W580i-W760a-p-1371.html

απλά η φωτογραφία δεν είναι σωστή.Η μπαταρία που θα έρθει είναι μόνο με κινέζικα , χωρίς σήμα ericsson πάνω. Θα σας έρθει σε ένα κουτάκι σαν αυτό που έχει στην κεντρική σελίδα των μπαταριών.Και δεν το συζητάμε, οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. Για το paypal , ναι δέχονται. Και όπως βλέπετε η μπαταρία είναι best seller. Γιατί άραγε?!;)

γτ ειπες ψεματα??δεν εχει 4 ευρω αλλα 5!!:p

παντως χθες που κοιταξα λιγο σκρουτζ για μπαταρια μου εβγαλε ενα σαιτ με 11 ευρω..ποσο πανε πανω κατω οι μπαταριες στο συγκεκριμενο?

σορρυ για το διπλο ποστ...:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

E10i η U20i εχει διαφορα?? εμενα γραφει αριθμος μοντελου U20i ....

Αν δεν κάνω λάθος το E10i είναι το mini και το U20i είναι το mini pro!

Pigs have flown!

http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg

η μπαταρια απο το κινεζικο site τι χωρητικότητας είναι; :$ βρήκα μια στο ebay 1400mA κάπου 8 ευρώ.

καλησπερα και απο εμενα!

θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση μιας και δεν εχω καταλαβει

τι συμβαινει.

υπαρχει περιπτωση καποια εφαρμογη να κανει μονη της καποια

κληση ή να στειλει καποιο μηνυμα? και ρωταω απλα γιατι θελω

να κατεβασω καποιες εφαρμογες απο καποιο μαγαζι και μου λεει

οτι εχει προσβαση σε κλησεις, μηνυματα, επαφες, ημερολογιο κ.α.

και φοβαμαι μην με χρεωσει τιποτα € χωρις λογο.

συγγνωμη εαν σας κουρασα και εαν εχει ξανααπαντηθει

Σχετικά με το update σε 2.1

http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/10/29/xperia-software-update-2/

Today I can confirm that we will start the roll-out of the Android 2.1 based updates for Xperia X10, X10 mini and X10 mini pro now this coming Sunday. The roll out will start in the evening European time.

Pigs have flown!

http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg

Σχετικά με το update σε 2.1

http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/10/29/xperia-software-update-2/

Today I can confirm that we will start the roll-out of the Android 2.1 based updates for Xperia X10, X10 mini and X10 mini pro now this coming Sunday. The roll out will start in the evening European time.

Εκει, την τελευταια στιγμη,31 του μηνος! Δεν μας την εδιναν 2-3 μερες πριν να χαρουμε λιγο...τεσπα. Εμεις οι generic uk ποτε υπολογιζεται να παρουμε 2.1? Για 2-3 του μηνος το κοβω...

Για το update

http://blogs.sonyericsson.com/products/category/xperia-x10-mini/

Οπως ειπες , περιμεναν στο παρα 5.

Edited by Knocky

αν δεν κάνω λάθος, πρώτα η ινδία θα πάρει το update και μετά η uk generic. λογικά το πολύ 1 αντε 2 μέρες μετά δλδ. εγώ έχω κλείσει ήδη το αυτόματο update. :P πρωτα θα βγει root και μετά θα το περάσω. :)

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro