darko_77 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 ανοίγοντας με το ζόρι gmail account, περνώντας τα δεδομένα μου στο Internet κλπ gmail πρέπει να ανοίξεις έτσι και αλλιώς για το market. Iphone δοκίμασα, αλλά ήταν "πολύ της μόδας" για μένα και το έδωσα στον παππού μου Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 σε οτι αφορα τα emails απο την εφαρμογη gmail μπαινω στο .. gmail account απο την εφαρμογη email μπορω να μπω σε αλλο account ? διοτι οποτε την ανοιγω μπαινει στο gmail account υ.γ. εγω που προερχομαι απο λειτουργικο sony ericsson και αυτο ειναι το "παρθενικο" μου smartphone ιδρωσα... καλα αν δεν ηταν αυτο το φορουμ και ειδικα καποια μελη με τεραστια υπομονη θα ειχα γυρισει σε κανα Κ750 :O αλλα τελικα πιστευω αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 (edited) Το να συγχρονίσω contacts, tasks & notew και τα contacts να εμφανίζονται με το ΕΠΩΝΥΜΟ πρώτα από το όνομα ? Και όταν λέω συγχρονίσω, δεν εννοώ μέσω ΛΑΜΙΑΣ (ανοίγοντας με το ζόρι gmail account, περνώντας τα δεδομένα μου στο Internet κλπ.). Εννοώ συνδέοντας ένα απλό καλωδιάκι και συνδέοντας το τηλέφωνο με το PC.... Τσεκαρε λιγο εδωhttp://www.android-sync.com/ αλλα και εδω καθως το προγραμμα ΜyphoneΕxplοrer υποστηριζει πλεον και android http://www.fjsoft.at/en/downloads.php Ελπιζω να βγαλεις μια ακρη και να βοηθησα λιγο....:) σε οτι αφορα τα emails απο την εφαρμογη gmail μπαινω στο .. gmail account απο την εφαρμογη email μπορω να μπω σε αλλο account ? διοτι οποτε την ανοιγω μπαινει στο gmail account υ.γ. εγω που προερχομαι απο λειτουργικο sony ericsson και αυτο ειναι το "παρθενικο" μου smartphone ιδρωσα... καλα αν δεν ηταν αυτο το φορουμ και ειδικα καποια μελη με τεραστια υπομονη θα ειχα γυρισει σε κανα Κ750 :O αλλα τελικα πιστευω αξιζει Θα πας στις ρυθμισεις/sony ericsson/email και εκει θα βαλεις το email που επιθυμεις για την εφαρμογη email!! Edited October 27, 2010 by zxr Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 καλημερα σε ολους. παρακολουθω το θεμα εδω και καιρο (προσπαθω δλδ γιατι γραφετε με τρελους ρυθμους λεμε, lol) και δε θυμαμαι να δοθηκε πουθενα λυση σε αυτο που θα ρωτησω (αν κανω λαθος συγνωμη): θελω να περασω τις επαφες μου απο το παλιο μου w960i στο καινουριο μου x10 mini pro. δοκιμασα και μεσω outlook και μεσω gmail αλλα και στις 2 περιπτωσεις δε μου συγχρονιζει μια συγκεκριμενη καρτελα των επαφων που ειχε στο w960i, την καρτελα i (οπως λεμε info, οσοι ξερουν το w960i θα την ξερουν). το κακο ειναι πως εχω σχεδον 1500 επαφες και σε πολλες απο αυτες η καρτελα αυτη περιεχει σημαντικες πληροφοριες που δυστυχως δεν περνανε στο outlook ή στο gmail. επισης δοκιμασα να κανω edit τις επαφες μου μεσω διαφορων προγραμματων που μανατζαρουν τα αρχεια vcf (σε αυτο το format πηρα τις επαφες απο την μνημη του w960i) αλλα τζιφος. υπαρχει καμια λυση σ'αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 up! Ρε παιδια, κανενας δεν αγορασε ποτε απο το μαρκετ να με πει τι εβαλε σε αυτα τα πεδια? Θελω να κανω 5-6 αγορες και κολλαω εκει... Εγώ έχω απλοποιήσει την διαδικασία ως εξής: Έχω συνδέσει την πιστωτική (κανονική ή pre-pay) με το Google checkout. Το οποίο Google checkout συνδέεται με το gmail το οποίο χρησιμοποιώ στο X10. Έτσι όταν κάνω αγορές από το Market ΑΥΤΟΜΑΤΑ αναγνωρίζει το Google checkout και χωρίς να συμπληρώσω οποιοδήποτε στοιχείο γίνεται η αγορά και η χρέωση. Εννοείται ότι στην εγγραφή στο Google Checkout δηλώνεις κανονικά την πιστωτική σου, δεν τους ενδιαφέρει αν είναι Ελληνική ή ξένη , κανονική ή pre-pay. Το Google checkout το προωθεί η Google σαν αντίπαλο δέος του Paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Εχω το εξης προβλημα... Περναω σε φακελο που εχω φτιαξει στην καρτα μνημης καποιες εφαρμογες που εχω κατεβασει και μετα με astro file manager παω να τις κανω install αλλα με τιποτα δεν γινεται... Τι κανω λαθος????:( Α δεν ειναι ειναι root η συσκευη εαν παιζει καποιο ρολο αυτο. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Εχω το εξης προβλημα... Περναω σε φακελο που εχω φτιαξει στην καρτα μνημης καποιες εφαρμογες που εχω κατεβασει και μετα με astro file manager παω να τις κανω install αλλα με τιποτα δεν γινεται... Τι κανω λαθος????:( Α δεν ειναι ειναι root η συσκευη εαν παιζει καποιο ρολο αυτο. οταν λες δεν γινεται τιποτα τι εννοεις? Δεν ανοιγουν καν τα αρχεια ή ανοιγει σε ρωατει για εγκατασταση αλλα δεν γινεται? Τα αρχεια εχουν καταληξη .apk? Εγώ έχω απλοποιήσει την διαδικασία ως εξής: Έχω συνδέσει την πιστωτική (κανονική ή pre-pay) με το Google checkout. Το οποίο Google checkout συνδέεται με το gmail το οποίο χρησιμοποιώ στο X10. Έτσι όταν κάνω αγορές από το Market ΑΥΤΟΜΑΤΑ αναγνωρίζει το Google checkout και χωρίς να συμπληρώσω οποιοδήποτε στοιχείο γίνεται η αγορά και η χρέωση. Εννοείται ότι στην εγγραφή στο Google Checkout δηλώνεις κανονικά την πιστωτική σου, δεν τους ενδιαφέρει αν είναι Ελληνική ή ξένη , κανονική ή pre-pay. Το Google checkout το προωθεί η Google σαν αντίπαλο δέος του Paypal. Χμμμ. ενδιαφερον! Θα το δοκιμασω και θα επανελθω. Ευχαριστω! Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 σε οτι αφορα τα emails απο την εφαρμογη gmail μπαινω στο .. gmail account απο την εφαρμογη email μπορω να μπω σε αλλο account ? διοτι οποτε την ανοιγω μπαινει στο gmail account ή οπως με προτεινε καποιος μερικες σελιδες νωριτερα και βρηκα την υγεια μου, βαλε το Κ-9 mail και τελειωσες! Aπο κει θα τα κανεις ολα! gmail πρέπει να ανοίξεις έτσι και αλλιώς για το market. Iphone δοκίμασα, αλλά ήταν "πολύ της μόδας" για μένα και το έδωσα στον παππού μου :lol::lol: καλο... Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 οταν λες δεν γινεται τιποτα τι εννοεις? Δεν ανοιγουν καν τα αρχεια ή ανοιγει σε ρωατει για εγκατασταση αλλα δεν γινεται? Τα αρχεια εχουν καταληξη .apk? Ναι ρωταει για εγκατασταση την αποδεχομαι και μετα αναβοσβηνει η οθονη και με ξαναβγαζει στο μενου να δεχτω την εγκατασταση... Ειναι με καταληξη .apk και στον μανατζερ μου δειχνει κανονικα και τα εικονιδια απο την καθε εφαρμογη.. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Εγώ έχω απλοποιήσει την διαδικασία ως εξής: Έχω συνδέσει την πιστωτική (κανονική ή pre-pay) με το Google checkout. Το οποίο Google checkout συνδέεται με το gmail το οποίο χρησιμοποιώ στο X10. Έτσι όταν κάνω αγορές από το Market ΑΥΤΟΜΑΤΑ αναγνωρίζει το Google checkout και χωρίς να συμπληρώσω οποιοδήποτε στοιχείο γίνεται η αγορά και η χρέωση. Εννοείται ότι στην εγγραφή στο Google Checkout δηλώνεις κανονικά την πιστωτική σου, δεν τους ενδιαφέρει αν είναι Ελληνική ή ξένη , κανονική ή pre-pay. Το Google checkout το προωθεί η Google σαν αντίπαλο δέος του Paypal. Δουλεψε!!! Θενξ! Sent from my U20i using Tapatalk Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 1) Τελικά ΓΙΝΕΤΑΙ συγχρονισμός με το Outlook ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να καταφύγω σε Google και gmail κλπ. ? Από το PC στο τηλέφωνο ? Απλά ? ΟΛΩΝ των στοιχείων του Outlook και όχι μόνο των επαφών ? 2) Έχω καταφέρει να περάσω (με χίλια βάσανα τις επαφές) τις οποίες το τηλέφωνο σορτάρει βάζοντας πρώτα το name και μετά το surname. Υπάρχει καμία περίπτωση να ρυθμίζεται αυτό το απλό πράγμα σε αυτό το διαμάντι τεχνολογίας και ευχρηστίας (χωρίς να πρέπει να καταφύγω στη NASA) ? Ρίξε μια ματιά στο FAQ. Θα σου λύσει αρκετές απορίες. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 παιδιά όσοι ρωτάτε για συγχρονισμό / επεξεργασία / μεταφορα επαφών, δοκιμάστε το νέο my phone explorer, είνια η πρώτη έκδοση που υποστηρίζει android και μπορεί να σας παιδέψει λίγο στη σύνδεση, αλλά λύνει τα χέρια, όπως έκανε και τόσα χρόνια με τα παλιότερα SE. Ιδίως για μεταφορά επαφών από άλλο SE είναι νομίζω η καλύτερη επιλογή. Επίσης, 2-3 σελίδες πριν που ρωτάτε για το 4ο εικονίδιο στην οθόνη, (@freedomandloveSW) αυτό αν δεν κάνω λάθος είνια ο συγχρονισμός (email, calendar ktl) που υπάρχει και στο μενού ρυθμίσεων... όταν το είχα βάλει και εγώ σαν power control widget, το είχα πατήσει κατά λάθος και μου μάμησε το phonebook φέρνοντας ότι email address είχα στο gmail - έφριξα λέμε!!! Και δεν το ξαναέβαλα το widget, βολεύομαι με το quick settings.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Παντως αμα εισαι νιουφης στο αντροιντ θα φας πολυ παιδεμα!!θα συμφωνησω με τον φιλο για την apple.το iphone ειναι ο,τι πιο ευχρηστο εχω δουλεψει..και το σημαντικοτερο απολα..αν το κανεις jailbreak μπορεις να κατεβασεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο παντου!!!θα ηθελα μαλιστα να ρωτησω για ποιο λογο ακομα δεν εχει γινει αυτο στο αντροιντ.... Τεσπα,το κινητακι παντως ειναι πολυ μπροστα!το εχω ερωτευτει αν και δεν ξερω ποια θα ηταν η σχεση μας αν δεν ησασταν και σεις εδω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Είχα HTC και λοιπά τηλέφωνα, κάποια εποχή που το myphone ήταν ακόμα....concept. Έχω χειριστεί πάμπολλα Nokia, SE, LG κλπ. καθώς και διάφορα λειτουργικά. Λόγω δουλειάς (που έκανα τότε) όχι λόγω χόμπυ. Όταν είχε βγει το iphone το...σνόμπαρα και το θεωρούσα ακόμα ένα cadget της Apple. Όταν πήρα κάποια στιγμή το iphone, κατάλαβα τι σημαίνει ευχρηστία. Τόσο απλά. Όταν σήμερα πήρα το εν λόγω SE, ξαναγύρισα πολλά χρόνια πίσω, τότε που για να καταφέρεις να κάνεις 5 στοιχειώδη πράγματα, έπρεπε να φας μία μέρα, να ρωτήσεις 10 άτομα, να ψάξεις στο internet κλπ. Με το Android δεν είχα καμία επαφή μέχρι σήμερα. Η σημερινή μου εμπειρία, απλά δείχνει ότι η τεχνολογία, αντί να απλουστεύει τα πράγματα τα κάνει ακόμα πιο δύσκολα, όταν φυσικά δεν υλοποιείται από την Apple... Εάν δεν είχες μέχρι τώρα καμία εμπειρία πάνω σε Mac ή σε άλλα προϊόντα της Apple, θα στο πρότεινα ειλικρινά. Ίσως καταλάβεις και το γιατί μία εταιρία με την πρώτη της προσπάθεια στα κινητά, έβαλε τους μεγάλους κατασκευαστές να τρέχουν και να μη φτάνουν. Πέρα από την ειρωνική σου απάντηση, μήπως έχεις και κάποιον ΑΠΛΟ τρόπο για να κάνω αυτά τα δύο ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ πράγματα που ζήτησα ? Το να συγχρονίσω contacts, tasks & notew και τα contacts να εμφανίζονται με το ΕΠΩΝΥΜΟ πρώτα από το όνομα ? Και όταν λέω συγχρονίσω, δεν εννοώ μέσω ΛΑΜΙΑΣ (ανοίγοντας με το ζόρι gmail account, περνώντας τα δεδομένα μου στο Internet κλπ.). Εννοώ συνδέοντας ένα απλό καλωδιάκι και συνδέοντας το τηλέφωνο με το PC.... Έχοντας περάσει από ουκ ολίγα κινητά τηλέφωνα και πλατφόρμες λογισμικού έχω μια σφαιρική άποψη για του τι κυκλοφορεί έξω. Πολύ καλό το iPhone. Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί καθώς συνδυάζει ένα πολύ ποιοτικό housing με ένα όμορφο και εύχρηστο interface. Σωστά έκανες την επιλογή σου γύρω από την apple εφόσον καλύπτει τις ανάγκες σου και στο τέλος-τέλος και την προσωπική σου αισθητική! Από την άλλη όμως είναι άδικο να κρίνεις ένα λειτουργικό από την στιγμή που δεν έχεις πλήρη γνώση γύρω από αυτό. Σίγουρα η διαδικασίες είναι διαφορετικές, ίσως πιο περίπλοκες από το iOS αλλά έχεις πολύ μεγαλύτερο έλεγχο και παραμετροποίηση. Παραβολικά, παραθέτω πως συγκρίνοντας το iOs με το android, είναι σαν να συγκρίνεις το OSx με Linux. Πολύ καλά και τα δύο, αλλά το καθένα απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό. Ελπίζω να κατάλαβες πως τα παραπάνω τα λέω εντελώς φιλικά και καλοπροαίρετα. :) Γιώργος PS: Πάλι off-topic βγήκα. :sorry: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Ναι ρωταει για εγκατασταση την αποδεχομαι και μετα αναβοσβηνει η οθονη και με ξαναβγαζει στο μενου να δεχτω την εγκατασταση... Ειναι με καταληξη .apk και στον μανατζερ μου δειχνει κανονικα και τα εικονιδια απο την καθε εφαρμογη.. Το οτι σου δείχνει τα εικονίδια δεν σημαίνει απαραίτητα οτι είναι .apk συμβατά με android 1.6 Στο κάνει σε όλες τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει? Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση το Astro και εγκατάσταση ξανά. Και τσέκαρε και το pm σου σε 2 λεπτά.. ;) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Εχω και γω μια απορια για μια εφαρμογη.oneclick droid λεγεται και ενω την κατεβαζω κανονικα (ασυρματα) λεει κανονικα οτι εγκατασταθηκε στο τηλ μου αλλα οταν παω να πατησω ανοιγμα μεσω του μαρκετ,η λεξη ανοιγμα ειναι με σκουρο γκρι και δεν ανοιγει!μονο σαυτη την εφαρμογη το κανει..λετε να ναι προβλημα της συγκεκριμενης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Εχω και γω μια απορια για μια εφαρμογη.oneclick droid λεγεται και ενω την κατεβαζω κανονικα (ασυρματα) λεει κανονικα οτι εγκατασταθηκε στο τηλ μου αλλα οταν παω να πατησω ανοιγμα μεσω του μαρκετ,η λεξη ανοιγμα ειναι με σκουρο γκρι και δεν ανοιγει!μονο σαυτη την εφαρμογη το κανει..λετε να ναι προβλημα της συγκεκριμενης; Έχεις κάποιο link? Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Παιδια, μολις το αγορασα. Ξερετε αν θα πρεπει να το φορτισω και ποση ωρα ή να το αφησω πρωτα να αδειασει τελειως η μπαταρια και μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Παιδια, μολις το αγορασα. Ξερετε αν θα πρεπει να το φορτισω και ποση ωρα ή να το αφησω πρωτα να αδειασει τελειως η μπαταρια και μετα? Διαβασε εδω φιλε μου και θα σου λυθουν οι αποριες περι φορτισης... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3010582#post3010582 Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 (edited) Διαβασε εδω φιλε μου και θα σου λυθουν οι αποριες περι φορτισης... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3010582#post3010582 Ευχαριστω. παω για εξερευνηση. Υπαρχει καποιος τροπος να περασω τις επαφες μου απο νοκια? Edited October 27, 2010 by Panos_theo_ προσθηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackpap Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 παιδια μια ερωτηση: οταν ανοιγω το gps χρεώνομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 παιδια μια ερωτηση: οταν ανοιγω το gps χρεώνομαι? Ποιο προγραμμα gps εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Ευχαριστω. παω για εξερευνηση. Υπαρχει καποιος τροπος να περασω τις επαφες μου απο νοκια? Συγχρονισμο με outlook και μετα παλι με το mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackpap Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Ποιο προγραμμα gps εχεις? το Ndrive. μολις τοεβαλα κ δουλεβει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 το Ndrive. μολις τοεβαλα κ δουλεβει μια χαραΔεν χρεωνεσαι εισαι οκ. Ειναι τελειο το Ndrive...με εχεις ξελασπωσει απειρες φορες.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts