Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα και από μένα. Το έχω μία μέρα το κινητό και έχω μια ερώτηση να κάνω. Πανω αριστερά στη γραμμή κατάστασης μου βγάζει ένα εικονίδιο "κίνηση δεδομένων ενεργ.". ΕΙτε ενοργοπ. εΙτε απενεργοπ. το εικονίδιο δεν φεύγει απο την γραμμή κατάστασης. Ξέρει κανείς για ποιό λόγο συμβαίνει? υποσ: το κινητό εΙναι vodafone.

μου συμβαινει και εμενα χωρις να ειναι vodafone.καμμια λυση?

Edited by boymanos

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα και από μένα. Το έχω μία μέρα το κινητό και έχω μια ερώτηση να κάνω. Πανω αριστερά στη γραμμή κατάστασης μου βγάζει ένα εικονίδιο "κίνηση δεδομένων ενεργ.". ΕΙτε ενοργοπ. εΙτε απενεργοπ. το εικονίδιο δεν φεύγει απο την γραμμή κατάστασης. Ξέρει κανείς για ποιό λόγο συμβαίνει? υποσ: το κινητό εΙναι vodafone.

Και σε εμενα! Αν καποιος ξερει να μας πει πως φευγει !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

μου συμβαινει και εμενα χωρις να ειναι vodafone

Το κινητό το πήρα την παρασκευή. Μετά την αυστηρά δογματική φορτιση των 8 ωρών άρχισα να το επεξεργάζομα. Μετά από 1 ώρα έσβησε και... καπουτ! πάπαλα! τέλος! το κινητό τα έφτυσε! Το πήγα πισω χτες με περίσια ψυχραιμία και μου το αλλάξαν. Για "νέος" στα androit δεν μου έκανε και την καλύτερη εντύπωση το κινητό να "βγαίνει αλλαγή μετά απο 12 ώρες! (αγορας)". Γι' αυτό ρωταώ για το εικονιδιο, αν δεν πρέπει να υπάρχει ή αν φεύγει με κάποιο τρόπο και δεν φεύγει σε μένα, να το πάω πίσω! Πάλι!

Το κινητό το πήρα την παρασκευή. Μετά την αυστηρά δογματική φορτιση των 8 ωρών άρχισα να το επεξεργάζομα. Μετά από 1 ώρα έσβησε και... καπουτ! πάπαλα! τέλος! το κινητό τα έφτυσε! Το πήγα πισω χτες με περίσια ψυχραιμία και μου το αλλάξαν. Για "νέος" στα androit δεν μου έκανε και την καλύτερη εντύπωση το κινητό να "βγαίνει αλλαγή μετά απο 12 ώρες! (αγορας)". Γι' αυτό ρωταώ για το εικονιδιο, αν δεν πρέπει να υπάρχει ή αν φεύγει με κάποιο τρόπο και δεν φεύγει σε μένα, να το πάω πίσω! Πάλι!

εμενα δεν εχει σβησει ευτυχως.το μεσημερι κατεβασα κατι απο το market και μετα δεν εχει φυγει το εικονιδιο απο την γραμμη επιφανειας.το εκλεισα,το ξαναανοιξα και δεν φευγει.εχει μεινει εκει.τι κανουμε τωρα?εχουμε λυση?

χμ,αρχισαν τα παρατραγουδα?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

χμ,αρχισαν τα παρατραγουδα?

ποιος ξερει.τωρα το προσεξαμε.εστειλα ηδη email στη sonyericsson και περιμενω απαντηση.ελπιζω να βρουμε τη λυση,δεν μπορει να μην φευγει.εκτος αν ειναι κολλημα του κινητου.θα δουμε.μακαρι να μου απαντησουν αυριο,θα παρω ομως και τηλεφωνο.

Εννοείς οτι επιλέγεις απενεργοποίηση και δεν απενεργοποιείται; Μήπως στια αυτόματες ενημερώσεις έχει κάτι ενεργό και για αυτό μένει πάντα ΟΝ;

φαντάζομαι έχεις δοκιμάσει να το κλείσεις και να το ξαναανοίξεις έτσι?? γιατίκάποιες ρυθμίσεις είναι μάλλον στο boot π.χ. εγώ έβαζα Αγγλικά σαν γλώσσα και αυτό γύρναγε πάλι στο Ελληνικό μενού, έβριζα έβριζα, και μετά έκανα ένα restart για άλλο λόγο και τσουπ, να το Αγγλικό μενού...

Πάντως εμένα όταν το απενεργοποιώ ενημερώνεται αντίστοιχα το taskbar, άρα μάλλον κάτι δεν πάει καλά...

Η σειρά μου για το million dollar question: πως σβήνουμε τις επαφές του google (που συγχρονίστηκαν χωρίς να το καταλάβω!!); Πέρασα τις επαφές από την SIM και κάνω browse και ανακαλύπτω ένα σωρό άσχετα εμαιλ που ήρθαν στις επαφές από το gmail μου... ψάχνω πως να τα σβήσω ΟΛΑ για να ξαναπεράσω μόνο τη sim αλλά δεν γίνεται, πρέπει να τα σβήσω ένα-ένα....

Το εικονιδιο κινησης δεδομενων υπαρχει ειτε ειναι ενεργη η κινηση ειτε οχι και δεν βλεπω το λογο γιατι να ειναι προβλημα! Προσωπικα την εχω ανενεργη και οταν θελω να μπω στο ιντερνετ με το λογαριασμο μου την ενεργοποιω. Με το wi-fi δεν χρειαζεται να ειναι ποτε ενεργη.

Παιδιά μια ερώτηση ακομα, διάβασα τα θεματακια για τους αριθμούς εκδοσης. Διάβασα οτι κάποιος εχει την 1.0.Α.1.36, κάποιος αλλος έχει την 1.0.Α.38. Εγώ εχω την 1.0.Α.37 και την θεωρεί (η ενημέρωση) την νεώτερη. Τί ακριβώς συμβαίνει και γιατί?

Το εικονιδιο κινησης δεδομενων υπαρχει ειτε ειναι ενεργη η κινηση ειτε οχι και δεν βλεπω το λογο γιατι να ειναι προβλημα! Προσωπικα την εχω ανενεργη και οταν θελω να μπω στο ιντερνετ με το λογαριασμο μου την ενεργοποιω. Με το wi-fi δεν χρειαζεται να ειναι ποτε ενεργη.

εμενα οταν ανοιγω την γραμμη καταστασης μου δειχνει τα εξης:το ονομα του δικτυου μου.απο κατω λεει εν εξελιξει και απο κατω λεει κινηση δεδομενων απενεργοποιημενη.και επανω αριστερα μενει το εικονιδιο.χθες που το πηρα δεν το εδειχνε.αρα κατι αλλο πρεπει να συμβαινει.λογικα πρεπει να φευγει το εικονιδιο,εκτος αν εχει ενεργοποιηθει κατι αλλο που δεν ξερω και πρεπει να κλεισει.εσενα πανω αριστερα τι δειχνει?

Edited by boymanos

εμενα οταν ανοιγω την γραμμη καταστασης μου δειχνει τα εξης:το ονομα του δικτυου μου.απο κατω λεει εν εξελιξει και απο κατω λεει κινηση δεδομενων απενεργοποιημενη.και επανω αριστερα μενει το εικονιδιο.χθες που το πηρα δεν το εδειχνε.αρα κατι αλλο πρεπει να συμβαινει.λογικα πρεπει να φευγει το εικονιδιο,εκτος αν εχει ενεργοποιηθει κατι αλλο που δεν ξερω και πρεπει να κλεισει.

ακριβώς το ιδιο και σε μένα. πώς βγαίνει το ρημάδι???

εμενα οταν ανοιγω την γραμμη καταστασης μου δειχνει τα εξης:το ονομα του δικτυου μου.απο κατω λεει εν εξελιξει και απο κατω λεει κινηση δεδομενων απενεργοποιημενη.και επανω αριστερα μενει το εικονιδιο.χθες που το πηρα δεν το εδειχνε.αρα κατι αλλο πρεπει να συμβαινει.λογικα πρεπει να φευγει το εικονιδιο,εκτος αν εχει ενεργοποιηθει κατι αλλο που δεν ξερω και πρεπει να κλεισει.εσενα πανω αριστερα τι δειχνει?

Εισαι σιγουρος οτι δεν υπηρχε; Γιατι εγω το θυμαμαι απο την πρωτη μερα! Απλα το εχω απενεργοποιημενο ωστε να μην συνδεεται οποτε θελει με το ιντερνετ και χρεωνομαι αδικα. Κατα τ΄αλλα δε νομιζω οτι ειναι προβλημα! Αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω ας μας διαφωτισει...

συγγωμη που επαναλαμβανω την ερωτηση μου αλλα ξερει κανεις πως επιλεγουμε να αποθηκευονται τα αρχεια..πχ εφαρμογες...η και φωτος στην εξωτερικη μνημη και οχι στην εσωτερικη?

ευχαριστω..

Εισαι σιγουρος οτι δεν υπηρχε; Γιατι εγω το θυμαμαι απο την πρωτη μερα! Απλα το εχω απενεργοποιημενο ωστε να μην συνδεεται οποτε θελει με το ιντερνετ και χρεωνομαι αδικα. Κατα τ΄αλλα δε νομιζω οτι ειναι προβλημα! Αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω ας μας διαφωτισει...

δεν υπηρχε.εξαλλου εγω δεν εχω κατεβασει καν τις ρυθμισεις για συνδεση με το ιντερνετ,ουτε εχω πειραξει τιποτα.νομιζω το εβγαλε το εικονιδιο οταν μπηκα με το wifi στο market να κατεβασω κατι και εκτοτε εχει μεινει εκει.αν το εχουν ολοι ομως,τοτε αλλαζει.αλλα πολλοι διαμαρτυρονται οτι δεν φευγει,αρα δεν υπηρχε .

Κοιτα εγω με το που ανοιξα για πρωτη φορα το κινητο εκανα τις ρυθμισεις για ιντερνετ γιατι θα το χρησιμοποιουσα! Ισως το εικονιδιο δεν υπηρχε και δεν το ειχα προσεξει. Παντως δε νομιζω οτι ειναι προβλημα που υπαρχει αφου αν το εχεις απενεργοποιημενο δεν γινεται να σε χρεωσει!

Οσο για το που αποθηκευονται τα αρχεια, νομιζω οτι πανε κατευθειαν στην καρτα μνημης και δεν βρηκα καποια επιλογη που να το αλλαζεις αυτο. Οι φωτογραφιες παντως πανε σιγουρα στην καρτα και το εχω τσεκαρει αφου τις περναω στο pc.

Μετά την αυστηρά δογματική φορτιση των 8 ωρών άρχισα να το επεξεργάζομα

Καιρός να αναθεωρήσεις το δόγμα σου - δεν χρειάζεται εδώ και πολλά χρόνια, εκτός και αν δουλεύεις με μπαταρίες NiCd. Ελπίζω αυτή η τόσο μεγάλη φόρτιση να μην συνέβαλε (από μόνη της δεν είναι αιτία..) στην καταστροφή της συσκευή σου.

Edited by Directx

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

πρωτη φορα θα παω σε κινητο με ανοιχτο λειτουργικο και δη αφης.....μια ζωη με ericsson του στυλ κ750 κ850 w8** κτλ.....λετε να με βολεψει η θα βρω τον μπελα μου?:worry:

πρωτη φορα θα παω σε κινητο με ανοιχτο λειτουργικο και δη αφης.....μια ζωη με ericsson του στυλ κ750 κ850 w8** κτλ.....λετε να με βολεψει η θα βρω τον μπελα μου?:worry:

Κι εγώ το ίδιο δίλημμα είχα, αλλά αν κάνεις υπομονή 1-2 μέρες και το παλέψεις, θα δεις ότι μιλάμε για ένα κινητό θαύμα με άπειρες δυνατότητες και ευελιξία.

Πιασε κινητο με windows και θα δεις τι παει να πει "μπελας"!:p

Ετουτο εδω οπως ειπα και απο τις πρωτες εντυπωσεις οταν το πηρα στα χερια μου ειναι υποδειγμα ευχρηστιας για τα touchscreen κινητα! 4 βασικες λειτουργιες στην κεντρικη οθονη με ενα πατημα-που τις αλλαζεις και βαζεις οποιες θες, πολυ καλη αποκριση στην αφη, πληθωρα εφαρμογων για εγκατασταση και η πιο απλη-αποτελεσματικη καμερα σε κινητο! Δεν κανει τιποτα εξωπραγματικο αυτη η συσκευη, αλλα ο,τι κανει το κανει σωστα και χωραει παντου...;)

αν βαλετε κι εναν launcher μπορειτε να παραμετροποιησετε την οθονη στο κινητο,ηδη το εκανα κι ετσι εχω περισσοτερα εικονιδια απο εφαρμογες.

το android market ειναι γεματο απο πολλες χρησιμες εφαρμογες που το κινητακι δειχνει να τις δουλευει σωστα προς το παρον.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

το εικονιδιο αυτο στη status bar παει πακετο με το αντιστοιχο widget (Data traffic)

δεν χρεωνεστε αν το εχετε κλειστο

για να φυγει τελειως πρεπει να γινει το κινητο rooted

Edited by zzzzz

καλημερα

εγω θα πω για τις πρωτες μου εντυπωσεις οσο αφορα σε αυτο που με προβληματιζε ,δηλαδη οσο αφορα την μπαταρια. Προκειμενου λοιπον να βοηθησω οσους εχουν την ιδια απορια που ειχα κ εγω,απλα να πω οτι η μπαταρια του ειναι μια χαρα! Ειδικα αν απενεργοποιηθει το 3g. Να φανταστειτε πως με 1 γραμμη μου κρατησε 2 ολοκληρες μερες, μεχρι που ενετργοοιησα ολες τις λειτουργιες προκειμενου να αποφορτηστει τελειως για να το βαλω για φορτιση το βραδυ, μια κ δεν ηθελα σημερα να με αφησει στον δρομο

Τωρα μια απορια δικη μου. Πως μπορουμε να κανουμε ομαδοποιηση αρχειων? Για παραδειγμα να φτιαξουμε φακελους για τις φωτογραφιες ωστε να μη τις εχουμε ολες μαζι? Το ιδιο κ για τα αρχεια μουσικης κλπ?

Επισης για το wifi πρεπει να γινουν καποιες ρυθμησεις? Γιατι εχω προσπαθησει καποιες φορες και δεν μπορω να συνδεθω

Edited by jonnylo

το εικονιδιο αυτο στη status bar παει πακετο με το αντιστοιχο widget (Data traffic)

δεν χρεωνεστε αν το εχετε κλειστο

για να φυγει τελειως πρεπει να γινει το κινητο rooted

τι σημαινει rooted?πρεπει να επανελθουν οι εργοστασιακες ρυθμισεις?και μετα δεν θα ξαναεμφανησθει?

συγγωμη που επαναλαμβανω την ερωτηση μου αλλα ξερει κανεις πως επιλεγουμε να αποθηκευονται τα αρχεια..πχ εφαρμογες...η και φωτος στην εξωτερικη μνημη και οχι στην εσωτερικη?

ευχαριστω..

Οι φωτος αποθηκευονται απο μονες τους στην sd, οσο για τις εφαρμογες δεν υπαρχει ακομα τροπος να τις αποθηκευσεις στη sd.

Αυτο θα γινει οταν το κινητο παρει με το καλο την Froyo 2.2 ή γινει rooted....

τι σημαινει rooted?πρεπει να επανελθουν οι εργοστασιακες ρυθμισεις?και μετα δεν θα ξαναεμφανησθει?

root σημαινει προσβαση στα αρχεια συστηματος

δεν το εχει καταφερει κανενας μεχρι τωρα αλλα μολις κυκλοφορησει και το X10 mini pro, πιστευω θα εχουμε νεοτερα

προς το παρον το ξεχνας εντελως το θεμα

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro