zalaros Δημοσιεύτηκε February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 21, 2010 (edited) http://www.gsmarena.com/htc_hd_mini-3163.php Δεν βρήκα άλλο thread για το HD mini και έφτιαξα αυτό. Με χαρακτηριστικά του HD και του HD2 σε μίνι διαστάσεις, μάλλον απευθύνεται σε αυτούς που... θέλουν Windows Mobile σε μίνι διαστάσεις :lol: Αναμένεται στα μέσα του Απρίλη και η τιμή του δεν θα υπερβαίνει τα 400€. http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=196164 Θετική εντύπωση μου άφησαν κάποια χαρακτηριστικά του όπως πχ. Capacitive οθόνη, 600 MHz επεξεργαστής, 384 MB RAM, accelerometer και proximity sensor ενώ δεν ξέρω τι παίζεται με την ανάλυση της οθόνης 320 x 480 pixels HVGA. (συμβατότητα με προγράμματα δηλαδή κλπ.) Για το μέγεθός του πάντως φαίνεται πολύ καλό. Ίδωμεν... http://img.gsmarena.com/vv/pics/htc/htc-hd-mini-00.jpg SAR : 0.985 W/kg Ελληνικό εγχειρίδιο: 100318_HDmini_HTC_Grk_UM.pdf 100301_HDmini_HTC_Grk_QSG.pdf -------------------------------------------------------------------------------------------------------- HTC HD Mini FAQ iGO8 skin για οθόνες HVGA (320x480) (by Odytsak) Ενεργοποίηση Clear Type (by zalaros) *Για οτιδήποτε update / link κρίνετε ότι είναι σκόπιμο να προστεθεί στο πρώτο post επικοινωνήστε μαζί μου... athanaso77. Edited January 3, 2012 by Muck Smith προσθήκη sar Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Middle-end συσκευή, ελπίζω να διαμορφωθεί και η τιμή αντίστοιχα σε αυτή την κατηγορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Ποτε θα το δουμε στα ελληνικα ραφια..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Πάντως βλέπω μια στροφή απο τις εταιρίες στις συσκευές μικρότερου μεγέθους όπως για παράδειγμα η Νόκια με το Ν97 mini, η SE με το X10 mini και τώρα και η HTC. Όπως και να χει είναι μια ενδιαφέορυσα πρόταση απο αυτή την εταιρία που επιτέλους βγάζει μια πιο προσιτή οικονομικά συσκευή και μπαίνει στο παχνίδι των mid-range συσκευών διευρίνοντας το target group της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Ποτε θα το δουμε στα ελληνικα ραφια..? Θα αργήσει ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. February 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 5 Απριλίου αναμένεται από το expansys. Οπότε λογικά θα το δούμε σε ελληνικά καταστήματα μέσα στο καλοκαίρι. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 αρκετα υποσχομενη συσκευη πιστευω,,!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Εγώ πάλι τη θεωρώ μια αναμενόμενη συσκευή μέσης κατηγορίας εάν κρίνω από την πορεία των εξελίξεων. Ίδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. February 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Εγώ πάλι τη θεωρώ μια αναμενόμενη συσκευή μέσης κατηγορίας εάν κρίνω από την πορεία των εξελίξεων. Ίδωμεν. Συμφωνώ :) Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τις συσκευές που ήδη κυκλοφορούν αλλά θα είναι μέσης κατηγορίας σε σύγκριση με αυτές που θα κυκλοφορήσουν. Σίγουρα θα δελεάσει αυτούς που δεν θέλουν μεγάλη οθόνη ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Σίγουρα θα δελεάσει αυτούς που δεν θέλουν μεγάλη οθόνη ;) Δεν ξέρω πολλούς τέτοιους! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 στην ιδια τιμη πιο πληρες δειχνει το υπαρχον diamond2. Εκτος αν η τιμη του mini ειναι μικροτερη απο 350ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Οφείλει να είναι γιατί σε αυτή την κατηγορία κυμαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
republican Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Μου φαίνεται δύσκολο ένα middle-end κινητό σαν το hd mini να κοστίζει κάτω από 400 ευρώ (τουλάχιστον στην Ελλάδα), γιατί έτσι θα τεθεί αντιμέτωπο με το low-end touch2 (που στην Ελλάδα κοστίζει 350ευρώ).. Θα δούμε! Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Μου φαίνεται δύσκολο ένα middle-end κινητό σαν το hd mini να κοστίζει κάτω από 400 ευρώ (τουλάχιστον στην Ελλάδα), γιατί έτσι θα τεθεί αντιμέτωπο με το low-end touch2 (που στην Ελλάδα κοστίζει 350ευρώ).. Θα δούμε! Ούτως ή άλλως, όταν θα βγει θα θεωρείται αντικαταστάτης του Touch2, συνεπώς λογικό είναι να κυμαίνεται σε αυτές τις τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Δεν ξέρω πολλούς τέτοιους! :rolleyes: Δεν υπάρχει κανείς που να μην θέλει μεγάλη οθόνη, υπάρχουν αρκετοί όμως που δεν θέλουν γκουμούτσα συσκευή...:shifty: Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Δεν υπάρχει αμφιβολία περί τούτου, γιαυτό εξάλλου και οι περισσότερες εταιρίες έχουν τέτοιες συσκευές στο portfolio τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Έχω την εντύπωση πάντως ότι η επιτυχία η όχι της συγκεκριμένης συσκευής μπορεί να έρθει μόνο απ την τιμή της!! συγκεκριμένα απ τα 350 ευρώ κ κάτω (δε ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι αυτό εφικτό...) θα πραγματοποιείσει το λιγότερο αξιοπρεπείς πωλήσεις. Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Θα μάθουμε σύντομα. Σε αναμονή λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapidrag Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Ενδιαφέρομαι για το κινητό αλλά με απογοητέυει η τιμή http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003A2J8B2 πόσο περίπου θα κοστίζει στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Δες και εδώ. Καλύτερη τιμή δεν πρόκειται να βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Επειδή το Diamond το βαρέθηκα και τα έχει παίξει και λίγο ενώ το HD2 είναι πολύ μεγάλο για να κάνω τη δουλειά μου έτσι όπως τη θέλω, σκέφτομαι να περιμένω αυτό ή να χτυπήσω ένα Diamond2?? Το HD mini έχει περισσότερη RAM αλλά το Topaz καλύτερη ανάλυση.. Και είναι και σε μια χαρά τιμή και κλείνω προς τα εκεί αλλά είπα να ακούσω και μια 2η γνώμη..! Γιάννη τι λες?! ΥΓ: Η τελευταία αναβάθμιση στο Topaz είναι σε 6.5.3?? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Καμία συσκευή της HTC δεν φοράει επίσημα (ακόμα) τα 6.5.X, ούτε η τελευταία rom του D2. Τώρα το θέμα της επιλογής είναι καθαρά υποκειμενικό. To mini ανήκει σε διαφορετική κατηγορία και στην ουσία είναι αντικαταστάτης του Touch2. Εάν σε ενδιαφέρει άνοιξε ένα θέμα στους Διαξιφισμούς για να πάρεις περισσότερες απόψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Οκ, thanks! Όχι, δεν έχει νόημα! Είπα απλώς να ακούσω κάποιον που έχει άμεση επαφή..Επειδή, όπως λες, είναι υποκειμενικό μάλλον εγώ πρέπει να καταλήξω!!!:D Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Το κινητό είναι κατά τη γνώμη μου zuper, & από άποψη δυνατοτήτων & από άποψη μεγέθους. Νομίζω ότι υπάρχει αρκετά μεγάλο κοινό, που ζητάει smartphones με ανθρώπινο μέγεθος οθόνης. Μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για τηλέφωνο. Αν βάλουν & τα 7ρια (όταν αυτά κυκλοφορήσουν), απλά το έχω "σκουπίσει"! :food: Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts