sakaflias Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Και που ειναι η samsung γιατι ειμαι απο θεσσαλια. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 πάρε εδώ: 2130163800 λογικά θα σε στείλουν στην Smartec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiosmyr Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Καλησπερα στην παρεα.Θελω να ρωτησω στο forum εαν ξερει πως ξεκλειδωνει η συσκευη.Εχω ενα monte και προχθες βρηκα αλλο ενα διαλυμενο,το συναρμολογησα και ειναι κλειδωμενο.Προσπαθησα μεσω vodafone να το επιστρεψω στον ιδιοκτητη αλλα μου ειπαν μονο με εντολη εισαγγελεα μπορουν να ψαξουν με s/n τον ιδιοκτητη.Μπορω να κανω κατι η παει για πεταμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnmario Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 καλησπέρα ,πήγα να κάνω αυτά που λέει το συγκεκριμένο site http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=213:how-to-update-samsung-s5620-monte-software&catid=57:how-to&Itemid=84 και το κινητό έχει κολλήσει και δεν μπαίνει καν σε download mode. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω hard reset στην συσκευή ,έχει κολλήσει τελείως. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 κανε διαγραφη και ξεκινα παλι απο την αρχη .εχει και επιλογη γλωσσα gr στιν αρχη . Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 @jim_25 δοκίμασα ουκ ολίγες φορές αλλά τίποτα μου ξεκινά αμέσως το πρόγραμμα καλά GPS έχω και έτσι δεν τρελαίνομαι κιόλας ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexilon Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούριο μέλος και αυτό είναι το πρώτο μου θέμα..Λοιπόν έχω την παραπάνω συσκευή (βλ. τίτλο) και πήγα να το flashάρω μόνος μου για να του περάσω fw..Από την ώρα που το έβαλα σε Download mode και το έκλεισα βγάζοντας την μπαταρία όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει κάτι κουτάκια αντί για γράμματα που έβγαζε κανονικά και κάνει όλη την ώρα restart και δείχνει όλο τα ίδια...υπάρχει ελπίδα να το σώσω? Plz βοήθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hsaias Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 @jim_25 δοκίμασα ουκ ολίγες φορές αλλά τίποτα μου ξεκινά αμέσως το πρόγραμμα καλά GPS έχω και έτσι δεν τρελαίνομαι κιόλας ευχαριστώ πάντως Πήγαινε από: Μενου - Ρυθμίσεις - Προχωρημένες - Λεπτομέρειες Οθόνης. Εκεί θα τικάρεις και το οθόνη αφής. Επίσης από το Ρυθμίσεις - Οθόνη το Πλήρης Οθόνη. Εγώ που τα έκανα όλα, δουλεύει μια χαρά, αλλά δεν έχει ήχο και δεν κάνει φωνητική πλοήγηση, τι να κάνω; Μπορεί κανένας να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Πήγαινε από: Μενου - Ρυθμίσεις - Προχωρημένες - Λεπτομέρειες Οθόνης. Εκεί θα τικάρεις και το οθόνη αφής. Επίσης από το Ρυθμίσεις - Οθόνη το Πλήρης Οθόνη. Εγώ που τα έκανα όλα, δουλεύει μια χαρά, αλλά δεν έχει ήχο και δεν κάνει φωνητική πλοήγηση, τι να κάνω; Μπορεί κανένας να βοηθήσει; sto μενου=οθόνη=ήχος= ένταση εινε 100%?λίγο ψαξιμο θέλει ..προβλημμα δεν υπάρχη παντός Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hsaias Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 sto μενου=οθόνη=ήχος= ένταση εινε 100%?λίγο ψαξιμο θέλει ..προβλημμα δεν υπάρχη παντός Ναι, είναι στο 100%. Πιο πάνω, στην άλλη επιλογή που λέει ήχοι, δεν ανοίγει, δεν κάνει τίποτε; Πάντως jim_25 συγχαρητήρια για τη διόρθωση - αλλαγή του χάρτη. Καμιά σύγκριση με τον προηγούμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Ναι, είναι στο 100%. Πιο πάνω, στην άλλη επιλογή που λέει ήχοι, δεν ανοίγει, δεν κάνει τίποτε; Πάντως jim_25 συγχαρητήρια για τη διόρθωση - αλλαγή του χάρτη. Καμιά σύγκριση με τον προηγούμενο. ναι στο κουτάκι (ήχος)έτσι είναι κενό .κάνε μια διαγραφή wetravel και ξεκινά από την αρχή Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hsaias Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 ναι στο κουτάκι (ήχος)έτσι είναι κενό .κάνε μια διαγραφή wetravel και ξεκινά από την αρχή Δυστυχώς, δε γίνεται τίποτε. Είχα βάλει το προηγούμενο που είχες αναρτήσει. Ήχος γιοκ. Το ξαναέβαλα. Τίποτε. Άλλαξα το χάρτη με τον καινούριο. Τίποτε. Τώρα το διέγραψα και έβαλα το καινούριο. Τίποτα. Ματιασμένο πρέπει να είναι, δεν εξηγείται αλλιώς. Πάντως σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 παιδιά μήπως, λέω μήπως, παίζει ρόλο η έκδοση του λειτουργικού της συσκευής και αν είναι "σπασμένο" ;;;; δεν ξέρω αν σπάζει το λειτουργικό αλλά ξέρω ότι είναι κλειδωμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 (edited) προσοχή η προηγούμενες οδηγίες καταργήθηκαν Ακριβή διάταξη αρχείων στο wetravel + χαρτες [ΕΤΟΙΜΟ]. Για αρχή εκτελείτε: - Κατεβαζεται τo ένα αρχείο που δίνοντονται εδω https://rapidshare.com/files/2199316135/WeTravel_new__by_jim_25.7z Αποσυμπιέζεται κατευθείαν το αρχείο στον υπολογιστη,αντιγραφη και επικοληση στο others στη καρτα sd. - Εκεί είναι φορτωμένα : το ελληνικό μενού(ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ με 11 skin new) και οι ελληνικές φωνητικές εντολές (ΒΕΛΤΙΩΜΕΝES) - Τώρα πάμε στο..μενού =αλλά αρχεία =wetravel =Wetravel .jar(samsung monte)(για όσους θέλουν έχει το jad μέσα LG κτλ.. ) κάνουμε εγκατάσταση τώρα οκ =οκ .θα μας βγάλη δυο κουτάκια .κλικ στο πρώτο και διαλέγουμε γλώσσα .....GR .στο δεύτερο κουτάκι έχει 11 new skin (εγώ έβαλα το mercedes )οκ και πατάμε (να επιτρέπετε (το πρώτο klik ) και οκ. - Μετά ακολουθείτε : menu -> ρυθμίσεις -> GPS -> Αυτόνομο GPS [JSR-179]. - - Ένα 5λεπτάκι στο μπαλκόνι / ταράτσα και ολα οκ! καλη επυτηχια το wetravel τώρα λειτουργεί κανονικά. εδώ πάλι ένα λινκ το ίδιο με το πάνω από άλλο σέρβερ για τυχόν προβλήματα με το πρώτο : http://www.filesonic.com/file/1097758084 περιμένω εντυπώσεις by jim_25 31/5/2011 Edited May 31, 2011 by jim_25 Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Γνωρίζει κανείς γιατί δεν μπορεί το τηλέφωνο να δεχτεί sms και αν υπάρχει κάποια ρύθμιση γι'αυτό; Επίσης όταν στέλνω sms δεν μου εμφανίζει αναφορές παράδοσης ενώ το sms αποστέλλεται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1983 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 ρε παιδια τοσοι ειστε εδω.βοηθηστε με να βρω ενα firmware για το μοντε με ελληνικο μενου. σε προηγουμενες σελιδες δινοταν ενα αλλα δεν λειτουργει η καμερα .καποιος που μπορει να με βοηθησει? εψαξα ολο το νετ αλλα ακομα και τα ευρωπαικα firmware δεν εχουν ελληνικο μενου, περιμενω απαντηση, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1983 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 προσοχή η προηγούμενες οδηγίες καταργήθηκαν Ακριβή διάταξη αρχείων στο wetravel + χαρτες [ΕΤΟΙΜΟ]. Για αρχή εκτελείτε: - Κατεβαζεται τo ένα αρχείο που δίνοντονται εδω https://rapidshare.com/files/2199316135/WeTravel_new__by_jim_25.7z Αποσυμπιέζεται κατευθείαν το αρχείο στον υπολογιστη,αντιγραφη και επικοληση στο others στη καρτα sd. - Εκεί είναι φορτωμένα : το ελληνικό μενού(ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ με 11 skin new) και οι ελληνικές φωνητικές εντολές (ΒΕΛΤΙΩΜΕΝES) - Τώρα πάμε στο..μενού =αλλά αρχεία =wetravel =Wetravel .jar(samsung monte)(για όσους θέλουν έχει το jad μέσα LG κτλ.. ) κάνουμε εγκατάσταση τώρα οκ =οκ .θα μας βγάλη δυο κουτάκια .κλικ στο πρώτο και διαλέγουμε γλώσσα .....GR .στο δεύτερο κουτάκι έχει 11 new skin (εγώ έβαλα το mercedes )οκ και πατάμε (να επιτρέπετε (το πρώτο klik ) και οκ. - Μετά ακολουθείτε : menu -> ρυθμίσεις -> GPS -> Αυτόνομο GPS [JSR-179]. - - Ένα 5λεπτάκι στο μπαλκόνι / ταράτσα και ολα οκ! καλη επυτηχια το wetravel τώρα λειτουργεί κανονικά. εδώ πάλι ένα λινκ το ίδιο με το πάνω από άλλο σέρβερ για τυχόν προβλήματα με το πρώτο : http://www.filesonic.com/file/1097758084 περιμένω εντυπώσεις by jim_25 31/5/2011 Εχει ολες τις πολεις της ελλαδας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 ναι όλες,τις ελλαδας Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1983 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) ναι όλες,τις ελλαδας δοκιμασμενο σε μοντε? Edited June 10, 2011 by nick1983 ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1983 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) το εχεις δουλεψει σε samsunf monte? Edited June 10, 2011 by nick1983 ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1983 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 ναι όλες,τις ελλαδας ειναι δοκιμασμενο σε samsung monte? το εχεις δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1983 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 απλα εχεις εναν φακελο map και εναν maps. ο maps κενος. επισηε εχεις εναν φακελο voice και εναν voices. o voices κενος. θελουν διαγραφη οι κενοι φακελοι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 ειναι δοκιμασμενο σε samsung monte? το εχεις δουλεψει? στο φόρουμ του μόντε εισαι..δοκιμασμένο αρκετά ..maps εινε να μπουν και χάρτες εξωτερικού .voices για άλλες φωνές σε ξένες γλώσσες .δεν χρειάζετε να τους διαγράψεις . Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1983 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 στο φόρουμ του μόντε εισαι..δοκιμασμένο αρκετά ..maps εινε να μπουν και χάρτες εξωτερικού .voices για άλλες φωνές σε ξένες γλώσσες .δεν χρειάζετε να τους διαγράψεις . σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1983 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 εχω κατεβασει και το χαρτη της γερμανιας και της ολλανδιας. ενας φακελος ειναι map και εχει μεσα τα αρχεια για ολλανδια και ο αλλος παλι λεγετε map κσι εχει τα αρχεια της γερμανιας. να παρω τουσ 2 φακελουσ map και να τους βαλω μεσα στον map τησ ελλαδασ η να παρω τα αρχεια τους και να τα βαλω μεσα και στον μαπ της ελλαδασ? η να τουσ βαλω εξω και να εχω 3 φακελουσ map? ποιο απο τα 3 ειναι το σωστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts