ostvarivanje Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Η πλάκα είναι ότι σχεδόν όλοι σας μιλάτε για την οθόνη και εγώ δεν την έχω δει καν. Έχω παίξει λίγο με το galaxy s αλλά όχι με το wave. Τώρα περιμένω πότε θα έρθει για να δω τι γίνεται. Ήδη άρχισα να κοιτάω σε ξένα forums και βλέπω αρκετά καλή υποστήριξη. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 με bluetooth ή με USB το πέρασες? Μήπως έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο widget? Το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος να μας πει τη γνώμη του? με usb...ναι αν το δοκιμασε και κανενας αλλος το widget να μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Η πλάκα είναι ότι σχεδόν όλοι σας μιλάτε για την οθόνη και εγώ δεν την έχω δει καν. Έχω παίξει λίγο με το galaxy s αλλά όχι με το wave. Τώρα περιμένω πότε θα έρθει για να δω τι γίνεται. Ήδη άρχισα να κοιτάω σε ξένα forums και βλέπω αρκετά καλή υποστήριξη. καλο θα ηταν παντος να ειχες παιξη και λιγο με το wave,θα ειχες μια εικονα απο το Bada πριν παρεις ενα τηλ με τοσο καινουργειο λειτουργικο,ειμαι σιγουρος δεν θα σε απογοητευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 καλο θα ηταν παντος να ειχες παιξη και λιγο με το wave,θα ειχες μια εικονα απο το Bada πριν παρεις ενα τηλ με τοσο καινουργειο λειτουργικο,ειμαι σιγουρος δεν θα σε απογοητευση Δηλαδή εννοείς το μενού κλπ; Βασικά έχω δει αρκετά βιντεάκια στο youtube, οπότε ξέρω περίπου περί τίνος πρόκειται. Φυσικά δεν είναι το ίδιο με το να το δεις και να το περιεργαστείς, αλλά γενικά δεν έχω προβλήματα με τα λειτουργικά, εννοώ μενού και ο τρόπος που κάνει κάποια πράγματα. Φυσικά θα το περιεργαζόμουν, αλλά κάποιες υποχρεώσεις και η έλλειψη χρόνου δεν μου το επέτρεψαν. Πάντως, και να τελειώνω με αυτό, όταν έψαχνα για κινητό και διάβαζα τους διαξιφισμούς, όπου αναφερόταν το wave, στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι χρήστες ανέφεραν θετικά έως πολύ θετικά σχόλια για το κινητό και το λειτουργικό του. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Δηλαδή εννοείς το μενού κλπ; Βασικά έχω δει αρκετά βιντεάκια στο youtube, οπότε ξέρω περίπου περί τίνος πρόκειται. Φυσικά δεν είναι το ίδιο με το να το δεις και να το περιεργαστείς, αλλά γενικά δεν έχω προβλήματα με τα λειτουργικά, εννοώ μενού και ο τρόπος που κάνει κάποια πράγματα. Φυσικά θα το περιεργαζόμουν, αλλά κάποιες υποχρεώσεις και η έλλειψη χρόνου δεν μου το επέτρεψαν. Πάντως, και να τελειώνω με αυτό, όταν έψαχνα για κινητό και διάβαζα τους διαξιφισμούς, όπου αναφερόταν το wave, στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι χρήστες ανέφεραν θετικά έως πολύ θετικά σχόλια για το κινητό και το λειτουργικό του. δεν υπαρχουν αρνητικα σχολια για το τηλ ειναι εξαιρετικη συσκευη εχεις κανει πολυ καλη επιλογη.Και το μενου θα σου παρει 5-6 μερες ζητημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 δεν υπαρχουν αρνητικα σχολια για το τηλ ειναι εξαιρετικη συσκευη εχεις κανει πολυ καλη επιλογη.Και το μενου θα σου παρει 5-6 μερες ζητημα Πιστεύω ότι στην παρούσα συγκυρία και με το ποσό που θα ήθελα να δαπανήσω για κινητό είναι η καλύτερη επιλογή. Μια ερώτηση: έρχεται με μνήμη 2gb; Επίσης, ram πόση έχει; Έχετε βάλει κάρτα μνήμης; Και αν ναι, τι χωρητικότητας; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Πιστεύω ότι στην παρούσα συγκυρία και με το ποσό που θα ήθελα να δαπανήσω για κινητό είναι η καλύτερη επιλογή. Μια ερώτηση: έρχεται με μνήμη 2gb; Επίσης, ram πόση έχει; Έχετε βάλει κάρτα μνήμης; Και αν ναι, τι χωρητικότητας; οχι δεν ερχεται με καρτα μνημης 2gb.εγω εβαλα 8αρα και ειμαι πολυ καλα δεδομενου του οτι βαζω μεσα αρκετα τραγουδια πολλες φωτογραφιες(500-600 αυτη τη στιγμη) και καμια 100αρια τραγουδια και εχω δεσμευσει μονο 2.2gb....και βεβαια κανα δυο επεισοδια απο μια σειρα..ελπιζω να σε καλυψα με το παραδειγμα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 δεν εχει μεσα καρτα εγω εχω αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553306 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisgio Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 ΠΡΟΣ ΝΙΒ Η' ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ WIKITUNE. ΣΤΑ SPORTS ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ (ΕΡΑΣΠΟΡ - ΣΠΟΡ-FM - SENTRA), ΕΝΩ ΕΧΕΙ π.χ. ΤΟ SUPER SPORT ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 ΠΡΟΣ ΝΙΒ Η' ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ WIKITUNE. ΣΤΑ SPORTS ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ (ΕΡΑΣΠΟΡ - ΣΠΟΡ-FM - SENTRA), ΕΝΩ ΕΧΕΙ π.χ. ΤΟ SUPER SPORT ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ? Δεν τα βρίσκεις δυστηχώς...δεν τους έχει όλους τους ελληνικούς... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 οχι δεν ερχεται με καρτα μνημης 2gb.εγω εβαλα 8αρα και ειμαι πολυ καλα δεδομενου του οτι βαζω μεσα αρκετα τραγουδια πολλες φωτογραφιες(500-600 αυτη τη στιγμη) και καμια 100αρια τραγουδια και εχω δεσμευσει μονο 2.2gb....και βεβαια κανα δυο επεισοδια απο μια σειρα..ελπιζω να σε καλυψα με το παραδειγμα μου δεν εχει μεσα καρτα εγω εχω αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553306 Δεν εννοώ κάρτα μνήμης, ξέρω ότι δεν έχει. Αναφέρομαι στην εσωτερική μνήμη. Σύμφωνα με τη σελίδα της Vodafone, λέει ότι έχει 2gb εσωτερική μνήμη. Βάζω τη σελίδα της Vodafone επειδή από τη Vodafone το παρήγγειλα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 2gb έχει εσωτερική μνήμη αλλά τα 1,4 χρησιμοποιούνται ήδη από το λειτουργικό σύστημα.. Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Μάλιστα. Οπότε μονόδρομος η κάρτα μνήμης. Προς το παρόν θα βάλω μια τεσσάρα που έχω ήδη. Οκ, να μη ρωτάω άλλα, γιατί όλες αυτές οι απορίες που έχω θα μου λυθούν με το που θα το παραλάβω. Οπότε, να μην καταχραστώ άλλο την προθυμία σας. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Μάλιστα. Οπότε μονόδρομος η κάρτα μνήμης. Προς το παρόν θα βάλω μια τεσσάρα που έχω ήδη. Οκ, να μη ρωτάω άλλα, γιατί όλες αυτές οι απορίες που έχω θα μου λυθούν με το που θα το παραλάβω. Οπότε, να μην καταχραστώ άλλο την προθυμία σας. Όχι βρε συ μην κολλάς,ρώτα ότι θες,δεν μας κάνει κόπο ;) Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Όχι βρε συ μην κολλάς,ρώτα ότι θες,δεν μας κάνει κόπο ;) Βλέπω και εσύ το ξενυχτάς. :) Απλά τις εφαρμογές τις εγκαθιστάς στη μνήμη ή στην κάρτα. Με hard format, αν είναι εγκατεστημένες στην κάρτα, λειτουργούν ή θέλουν εγκατάσταση από την αρχή. Επίσης, έχουν βγει κάποια updates και διάβασα ότι κάποιο δημιουργεί πρόβλημα. Σε τέτοια περίπτωση, μπορείς να κάνεις downgrade και αν όχι, τι κάνεις; Συμβιώνεις με το ενδεχόμενο πρόβλημα που έχει μέχρι να βγει καινούρια αναβάθμιση; Paid εφαρμογές, προς το παρόν δεν μπορούμε από την Ελλάδα. Με έμμεσο τρόπο, μπορούμε να βρούμε, όπως συμβαίνει σε symbian, windows mobile, iphone jailbroken; Αυτό που θα με ενδιαφέρει στο μέλλον, θα είναι για το ndrive, οπότε να χρησιμοποιούμε και το gps (αν και έχω το igo στο diamond 2, που μάλλον αυτό θα χρησιμοποιώ). Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Βλέπω και εσύ το ξενυχτάς. :) Απλά τις εφαρμογές τις εγκαθιστάς στη μνήμη ή στην κάρτα. Με hard format, αν είναι εγκατεστημένες στην κάρτα, λειτουργούν ή θέλουν εγκατάσταση από την αρχή. Επίσης, έχουν βγει κάποια updates και διάβασα ότι κάποιο δημιουργεί πρόβλημα. Σε τέτοια περίπτωση, μπορείς να κάνεις downgrade και αν όχι, τι κάνεις; Συμβιώνεις με το ενδεχόμενο πρόβλημα που έχει μέχρι να βγει καινούρια αναβάθμιση; Paid εφαρμογές, προς το παρόν δεν μπορούμε από την Ελλάδα. Με έμμεσο τρόπο, μπορούμε να βρούμε, όπως συμβαίνει σε symbian, windows mobile, iphone jailbroken; Αυτό που θα με ενδιαφέρει στο μέλλον, θα είναι για το ndrive, οπότε να χρησιμοποιούμε και το gps (αν και έχω το igo στο diamond 2, που μάλλον αυτό θα χρησιμοποιώ). Ναι το ξενυχτάω κ εγώ...μ αρέσ4ει η δροσούλα της νύχτας :p Λοιπόν μπορείς να εγκαταστήσεις κανονικά στην κάρτα μνήμης εφαρμογές... Για το hard format δεν ξέρω...Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να κάνω... Ναι το τελευταίο δημιούργησε προβλήματα στο samsung apps όμως με την πρώτη επανεκίνηση που κάνεις στους περισούτερους λύθηκε το πρόβλημα ως δια μαγείας...Μερικοί πάλι είχαν προβλήματα πιο σοβαρά και μέσο του multiloader πέρασαν ξανά την τελευταία έκδοση ή την αμέσως προηγούμενη έκδοση κ όλα ήταν μια χαρά...Γενικώς μόνο σε αυτή την έκδοση μας έκανε "νερά" το κύμα...κατά τα άλλα δεν θα αντιμετοπίσεις σχεδόν κανένα πρόβλημα εκτος κ αν πέσεις σε προβληματικό μοντέλο... Πάντως έτσι εγκυκλοπεδικά στο λέω,το κύμα αντέχει στις πτώσεις...έφαγε μια τούμπα σήμερα από το τραπεζάκι της καφετέριας λόγο μιας απρόσεκτης φίλης μου και ούτε καν γρατζουνίστηκαν τα πλαστικά του! Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Ναι το ξενυχτάω κ εγώ...μ αρέσ4ει η δροσούλα της νύχτας :p Λοιπόν μπορείς να εγκαταστήσεις κανονικά στην κάρτα μνήμης εφαρμογές... Για το hard format δεν ξέρω...Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να κάνω... Ναι το τελευταίο δημιούργησε προβλήματα στο samsung apps όμως με την πρώτη επανεκίνηση που κάνεις στους περισούτερους λύθηκε το πρόβλημα ως δια μαγείας...Μερικοί πάλι είχαν προβλήματα πιο σοβαρά και μέσο του multiloader πέρασαν ξανά την τελευταία έκδοση ή την αμέσως προηγούμενη έκδοση κ όλα ήταν μια χαρά...Γενικώς μόνο σε αυτή την έκδοση μας έκανε "νερά" το κύμα...κατά τα άλλα δεν θα αντιμετοπίσεις σχεδόν κανένα πρόβλημα εκτος κ αν πέσεις σε προβληματικό μοντέλο... Πάντως έτσι εγκυκλοπεδικά στο λέω,το κύμα αντέχει στις πτώσεις...έφαγε μια τούμπα σήμερα από το τραπεζάκι της καφετέριας λόγο μιας απρόσεκτης φίλης μου και ούτε καν γρατζουνίστηκαν τα πλαστικά του! Αφού μπορείς να επανεγκαταστήσεις την τρέχουσα έκδοση ή την προηγούμενη, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όσο για την πτώση του κινητού σου, αποδεικνύει το πόσο καλή κατασκευή είναι και πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή της Samsung για να εισάγει το νέο της λειτουργικό σύστημα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Ναι ισχύει αυτό...το bada os το προωθεί τρελλά με το wave... Γιατί το wave έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα κατάσκευης,χαρακτηρηστικά απιαστα πραγματικά και τιμή πολύ χαμηλή για αυτά που προσφέρει.....Βέβαια και στο bada έχει κάνει τρομερή δουλειά,πραγματικά για καινούργιο λειτουργικό είιναι άπιαστο! Πάντως μην ανησυχείς για hard reset κτλ...δεν νομίζω να χρειαστείς να κάνεις,ελάχιστοι είχαν πρόβλημα,μην σε απασχολεί... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το hard reset. Σε όλα τα προηγούμενα λειτουργικά έκανα. Και ιδιαίτερα με το τελευταίο τηλέφωνο, που ήταν με windows mobile, κατά μέσω όρο κάθε εβδομάδα άλλαζα rom. Ελπίζω σήμερα να μου έρθει, οπότε να το δω από κοντά. Μιας και υπάρχει κάποια διχογνωμία με τη φόρτιση της πρώτης φοράς, εσύ πώς το φόρτισες; Του έκανες (αυτό που ακούγεται συχνότερα) 3-4 πλήρεις φορτίσεις/αποφορτίσεις; Και σε σχέση με το πώς χρησιμοποιείς το κινητό, πόσο σου διαρκεί η μπαταρία. Πέφτω για ύπνο, γιατί δεν αντέχω άλλο. Ευχαριστώ για την παρέα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Μάλλον το wave θα σε απογοητεύσει,δεν έχει roms για να αλλάζεις και δεν κολλάει για να χρειάζεται hard reset :p Εγώ βασικά το φόρτισα πλήρως την πρώτη φορά,το άφησα να πέσει κάτω από το 10% την πρώτη φορά για να το ξαναφορτίσω,το έκανα αυτό 4-5 φορές και μετά το φόρτιζα και χωρίς να πέσει κάτω από 10%...και ντάξει μια χαρά κρατάει η μπαταρία του βασικά,δεν έχω αντιμετοπίσει κανένα πρόβλημα... Καληνύχτα κιόλας,καλό ύπνο...θα πέσω κ εγώ όπου να ναι για να σηκωθώ κατά τις 12 (έχω κάτι δουλίτσες...) Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Ένα tip για τον browser: Πατώντας και κρατώντας στιγμιαία στο δεξί μέρος της οθόνης, εκεί που είναι η scrollbar και μετά κάνοντας κίνηση προς τα επάνω ή κάτω μπορείτε να κάνετε γρήγορα σκρολάρισμα. Κάτι σαν αυτό που γίνεται και στις επαφές του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biatrou Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Καλημέρα σε όλους. Έχω και γω από χθες στην κατοχή μου το wave κ έχω τα εξής προβλήματα. 1.Που βρίσκεται αυτό το καταραμένο το Τ9 κ γω δεν το βλέπω?? 2.Είναι απαραίτητο να κάνω update? Απ'ότι είδα η έκδοση είναι η 1.0. 3.Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το Kies. Ενώ το έχω κατεβάσει κ όλα καλα, έχω αποπειραθεί να το εγκαταστήσω πάνω από 5 φορές, και όλες η εγκατάσταση ματαιώνεται από μόνη της. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει... Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 (edited) Για T9 κράτα πατημένο το εικονίδιο της γλώσσας (EN) και θα σου βγάλει ρυθμίσεις πληκτρολογίου. Edited August 31, 2010 by Zenor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Καλημέρα σε όλους. Έχω και γω από χθες στην κατοχή μου το wave κ έχω τα εξής προβλήματα. 1.Που βρίσκεται αυτό το καταραμένο το Τ9 κ γω δεν το βλέπω?? 2.Είναι απαραίτητο να κάνω update? Απ'ότι είδα η έκδοση είναι η 1.0. 3.Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το Kies. Ενώ το έχω κατεβάσει κ όλα καλα, έχω αποπειραθεί να το εγκαταστήσω πάνω από 5 φορές, και όλες η εγκατάσταση ματαιώνεται από μόνη της. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει... Thanks η έκδοση του Kies είναι η 1.5.1.10074_2 Δες εδώ. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 παιδια βοηθεια... προσπαθησα να κανω αναβαθμιση και τωρα το κινητο εχει μεινει καγκελο.. βγαζει μονο στο συμβολο του προβληματος συνδεσης αναμεσα στο κινητο και το pc...τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts