Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καθε μερα κ κατι καινουριο αυτο το κινητο!!αλλα δυστυχως παλι δυσαρεστο!!οταν μπαινω στο samsnug apps κ παω να δω μια εφαρμογη μετα απο λιγο μ πεταει ενα μηνυμα "ανεπαρκεις ποροι κ πρεπει να γινει κλεισιμο ολων των εφαρμογων που ειναι ανοιχτες"!!!!!

το περιεργο ειναι πως δεν εχω τπτ αλλο ανοιχτο απο πισω...κ φυσικα μ κλεινει το apps store!!!

To εχει παθει κανενας αλλος??τα νευρα μ...

Edited by kommatias_3

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάρτο φίλε και δεν θα το μετανιώσεις...

για μένα είναι η καλύτερη αγορά κινητού που έκανα ποτέ...

μόνο τα χρώματα της οθόνης να δεις θα κολλήσεις.

Λειτουργικότητα άψογη, εμφάνιση τέλεια, αλουμινένιο σώμα, οθόνη σούπερ, κάμερα πολύ καλή, βίντεο :up:, κανένα κόλλημα και ας μην έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση. Εφαρμογές και παιχνίδια βγαίνουν σιγά σιγά, το gps συγχρονίζει αμέσως και η πλοήγηση ακόμα και με το route μια χαρά. Κανένα πρόβλημα με wifi και bluetooth, πλοήγηση Internet ικανοποιητική με τον ενσωματωμένο browser - έβαλα opera και τον έβγαλα αμέσως. Να δεις γραφικά σε παιχνίδια να πάθεις πλάκα.....μπορώ να σου πω και άλλα, αλλά καλύτερα να τα ανακαλύψεις μόνος σου μετά την αγορα :D

Να 'σαι καλά φίλε μου για την παρότρυνση να το αγοράσω. Σε τόσες λίγες σειρές και γραψες τόσα πολλά για το κινητό.

Για την πλοήγηση internet που γράφεις ότι είναι ικανοποιητική, θα ήθελες κάτι περισσότερο; Επίσης, δεν ήξερα ότι υπήρχε Opera για το Bada. To Opera mini ή το Opera mobile υπάρχει; Και γιατί το έβγαλες; Δε σε ικανοποίησε;

Λες ότι υπάρχουν τόσα πολλά για να ανακαλύψω μόνος μου ε; Μακάρι...

Πάντως, φέτος (αλλάζω κινητό κάθε φορά που έχω επιδότηση) είμαι στο μεγαλύτερο δίλημμα που βρέθηκα ποτέ για την αγορά τηλεφώνου. Από εχτές το βράδυ, άρχισα να κοιτάω και το omnia pro, λόγω της μεγαλύτερης οθόνης και της πληθώρας εφαρμογών. Πραγματικά, δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα συνεχίσω να διαβάζω τα θέματα τον δύο συσκευών (wave και omnia pro) και τη Δευτέρα θα αποφασίσω.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Ίσως να ήμουν και εγώ μεταξύ αυτών των δύο, αν μου το επετρεπαν τα οικονομικά μου.
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

καθε μερα κ κατι καινουριο αυτο το κινητο!!αλλα δυστυχως παλι δυσαρεστο!!οταν μπαινω στο samsnug apps κ παω να δω μια εφαρμογη μετα απο λιγο μ πεταει ενα μηνυμα "ανεπαρκεις ποροι κ πρεπει να γινει κλεισιμο ολων των εφαρμογων που ειναι ανοιχτες"!!!!!

το περιεργο ειναι πως δεν εχω τπτ αλλο ανοιχτο απο πισω...κ φυσικα μ κλεινει το apps store!!!

To εχει παθει κανενας αλλος??τα νευρα μ...

Μήπως το έχεις στο AP UART όπου έχει περιορισμένες δυνατότητες?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Μήπως το έχεις στο AP UART όπου έχει περιορισμένες δυνατότητες?

οχι κ με το CP UART παλι μ το κανει...

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

οχι κ με το CP UART παλι μ το κανει...

Εχει συμβεί και σε εμένα αυτο. Μετά από ενα reboot όλα δουλεύεουν ρολόι ;)

Προηγουμένως είχα ανοίξει κάποια βίντεο και ένα παιχνίδι.

Να 'σαι καλά φίλε μου για την παρότρυνση να το αγοράσω. Σε τόσες λίγες σειρές και γραψες τόσα πολλά για το κινητό.

Για την πλοήγηση internet που γράφεις ότι είναι ικανοποιητική, θα ήθελες κάτι περισσότερο; Επίσης, δεν ήξερα ότι υπήρχε Opera για το Bada. To Opera mini ή το Opera mobile υπάρχει; Και γιατί το έβγαλες; Δε σε ικανοποίησε;

Λες ότι υπάρχουν τόσα πολλά για να ανακαλύψω μόνος μου ε; Μακάρι...

Πάντως, φέτος (αλλάζω κινητό κάθε φορά που έχω επιδότηση) είμαι στο μεγαλύτερο δίλημμα που βρέθηκα ποτέ για την αγορά τηλεφώνου. Από εχτές το βράδυ, άρχισα να κοιτάω και το omnia pro, λόγω της μεγαλύτερης οθόνης και της πληθώρας εφαρμογών. Πραγματικά, δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα συνεχίσω να διαβάζω τα θέματα τον δύο συσκευών (wave και omnia pro) και τη Δευτέρα θα αποφασίσω.

Opera σε java έκδοση όχι για bada os...

Δεν έχει βγει ακόμα opera όπως για symbian/ios/android...

Ο browser του κινητού υποφέρει σε 3 σημεία

Δεν έχει full flash υποστήριξη

Δεν δείχνει πάντα τις εικόνες στην κανονική τους ανάλυση για οικονομία στα mb

Δεν σε αφήνει να κατεβάσεις ότι τύπο αρχείου θες εσυ μόνο μερικούς τύπους όπως mp3,mp4 και μερικούς άλλους...

Στα υπόλοιπα είναι πάρα πολύ καλός...

Το omnia pro τι λειτουργικό έχει;wm ή symbian;

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Opera σε java έκδοση όχι για bada os...

Δεν έχει βγει ακόμα opera όπως για symbian/ios/android...

Ο browser του κινητού υποφέρει σε 3 σημεία

Δεν έχει full flash υποστήριξη

Δεν δείχνει πάντα τις εικόνες στην κανονική τους ανάλυση για οικονομία στα mb

Δεν σε αφήνει να κατεβάσεις ότι τύπο αρχείου θες εσυ μόνο μερικούς τύπους όπως mp3,mp4 και μερικούς άλλους...

Στα υπόλοιπα είναι πάρα πολύ καλός...

Το omnia pro τι λειτουργικό έχει;wm ή symbian;

Στο ενδιάμεσο διάβασα ότι είναι η java έκδοση της Opera (Opera mini).

Για το dolphin browser που έχει το κινητό (αυτός δεν είναι; ) τα έχω διαβάσει αυτά τα 3 αρνητικά που έχει. Για την πλήρη υποστήριξη flash το καταλαβαίνω, αλλά να μην μπορείς να κατεβάσεις ότι είδος αρχείου θέλεις, περίεργο μου ακούγετε. Εννοώ ότι δε θα έπρεπε να υπήρχε αυτός ο περιορισμός. Όσο για τις εικόνες, πιστεύω ότι σε κάποια από τις επόμενες αναβαθμίσεις θα έχει κάποια επιλογή. Πάντως, από ό,τι είδα ο browser είναι πολύ γρήγορος και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ. Γιατί, ουσιαστικά, εκτός από τη χρήση ως "τηλέφωνο" (κλήσεις, μηνύματα), με το browser θα ασχολούμαι πιο πολύ. Μπορεί να είναι από το diamond 2 που έχω 0,1 ίντσα μεγαλύτερη η οθόνη του wave, αλλά παρατήρησα ότι είναι πιο μακρόστενο το τηλέφωνο σε σχέση με το diamond 2, που είναι πιο παχύ (αναφέρομαι σε διαστάσεις οθόνης και όχι ολόκληρης της συσκευής).

Και τέλος, το omnia pro είναι με windows mobile, αλλά μετά από αυτά που διάβασα και ρώτησα στο αντίστοιχο θέμα, δεν αξίζει η αντικατάσταση του diamond 2 με το omnia pro.

Μήπως υπάρχει χρήστης του wave που πριν είχε το diamond 2.

Τη Δευτέρα - μάλλον - θα παραγγείλω το wave από τη σελίδα της Vodafone, εκτός και αν αλλάξει κάτι δραματικά μέχρι τότε (κάποια θεαματική μείωση κάποιας άλλης συσκευής από τη Vodafone, κάτι που είναι ιδιαίτερα χλωμό... :p). Άντε να δούμε...

Για τον browser θα συμφωνήσω σε αυτά τα 3 σημεία.

Οι bada devs είπαν πως θα έρθει flash update(λογικά 10.1), "σύντομα" προφανώς στο επόμενο major firmware.

Όσο για τις εικόνες θα έπρεπε να υπήρχε image quality setting, είναι αρκετά ενοχλητικό αλλά καλό σαν feature όταν είσαι με 3G.

Ναι είναι σχετικά μακρόστενη η οθόνη του wave αλλά για browsing σε landscpae mode είναι πολύ καλή...τέλοςπάντων δεν νομίζω πάντως να έχεις πρόβλημα...

Ναι αυτό με το flash θα διορθωθεί σύντομα απ ότι έχω διαβάσει κ εγώ αλλά δεν ξέρω αν αληθεύει...Έχεις επιδότηση από βοντα;Αν όχι γιατί δεν κοιτάς κ από άλλα σιτες που θα είναι πιο φτηνό;

Πάντως η υποστήριξη στο bada που κάνει η samsung είναι απίστευτη....Και γενικώς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά,πέρα από το τελευταίο fw που δημιουργησε κάποια μικροπροβλήματα σε μερικούς έχει ελάχιστα bugs το bada...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΌ ΤΟ MYSAMSUNGWAVE.COM ΈΝΑ ΘΈΜΑ ΣΥΜΠΙΕΣΜΈΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΈΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΚΑΙ ZIPPED KAI UNZIPPED ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΈΝΑ ΤΡΌΠΟ ΔΕΝ ΚΑΤΆΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΊΞΩ...ΤΙ ΚΆΝΩ ΛΑΘΟΣ?ΤΟ ΘΈΜΑ ΟΝΟΜΆΖΕΤΑΙ FLAMING FIRE

Ξέρει κανείς αν μπορούμε να δούμε τη μνήμη που χρησιμοποιεί το κινητό? έχω γεμίσει και τις δέκα εξωτερικές οθόνες με widgets και σήμερα χωρίς ιδιαίτερη χρήση του κινητού μου άδειασε σχεδόν ολη τη μπαταρία. Μόνο 5 λεπτά ένα παιχνίδι έπαιξα, 5-10 internet και 5 λεπτά το πολύ τηλέφωνα. επίσης μου έσβησε τα περισσότερα widget από σχεδόν όλες τις οθόνες που είχα βάλει.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ίσως να ήμουν και εγώ μεταξύ αυτών των δύο, αν μου το επετρεπαν τα οικονομικά μου.

Πίστεψέ με, αν δε θες τις περισσότερες εφαρμογές του Galaxy S και τα live wallpapers, το Wave αποτελεί μακράν καλύτερη επιλογή. Μεταξύ άλλων, έχει άπαιχτη κατασκευή από αλουμίνιο, ποιοτικότερο πομποδέκτη και πιο συμπαγή οθόνη(οι οθόνες τους είναι ακριβώς ίδιες σαν τεχνολογία και χαρακτηριστικά, όμως λόγω μικρότερου μεγέθους στο Wave έχεις πιο συμπαγή εικόνα).

Δε νομίζω να το μετανιώσεις.

Για τον browser θα συμφωνήσω σε αυτά τα 3 σημεία.

Οι bada devs είπαν πως θα έρθει flash update(λογικά 10.1), "σύντομα" προφανώς στο επόμενο major firmware.

Όσο για τις εικόνες θα έπρεπε να υπήρχε image quality setting, είναι αρκετά ενοχλητικό αλλά καλό σαν feature όταν είσαι με 3G.

Σε σχέση με το flash έχω μία ερώτηση. Από ό,τι έχω διαβάσει σε αυτό το θέμα, κάποια flash βιντεάκια τα παίζει, αλλά δεν τα παίζει όλα. Παίζει βιντεάκια (για παράδειγμα από το youtube) που βρίσκονται σε σελίδες ως addon content; Είναι φοβερά σπαστικό, να διαβάζεις για παράδειγμα για την ανακοίνωση το samsung wave και από κάτω να έχει ένα βιντεάκι με το κινητό και να μην μπορείς να το δεις. Άντε περίμενε πότε θα βρεθείς σε υπολογιστή και αν θυμάσαι τη σελίδα που διάβαζες.

Όσο για το image quality setting, θα μπορούσε να υπήρχε αυτή η επιλογή και όταν θα είσαι σε 3g, να το ενεργοποιείς ανάλογα. Κάποια τέτοια επιλογή η Opera mini πρέπει να έχει και κάνει και πολύ καλή συμπίεση δεδομένων.

Ναι είναι σχετικά μακρόστενη η οθόνη του wave αλλά για browsing σε landscpae mode είναι πολύ καλή...τέλοςπάντων δεν νομίζω πάντως να έχεις πρόβλημα...

Ναι αυτό με το flash θα διορθωθεί σύντομα απ ότι έχω διαβάσει κ εγώ αλλά δεν ξέρω αν αληθεύει...Έχεις επιδότηση από βοντα;Αν όχι γιατί δεν κοιτάς κ από άλλα σιτες που θα είναι πιο φτηνό;

Πάντως η υποστήριξη στο bada που κάνει η samsung είναι απίστευτη....Και γενικώς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά,πέρα από το τελευταίο fw που δημιουργησε κάποια μικροπροβλήματα σε μερικούς έχει ελάχιστα bugs το bada...

Εντάξει για το landscape mode. Σε portrait mode (επειδή προς το παρόν δεν υποστηρίζεται pinch to zoom), με διπλό tap ελπίζω το κείμενο να μη φεύγει από το πλάτος της οθόνης και να είναι ευανάγνωστο.

Ναι, έχω επιδότηση από τη vodafone για αυτό και θα το αγοράσω από εκεί. Διαφορετικά, μπορείς να το βρεις από 319€.

Πέρυσι με την επιδότηση αγόρασα την πρώτη μου συσκευή HTC. Φέτος, μου φαίνεται, θα είναι η πρώτη μου Samsung. :)

@ kotsianis7: Τώρα είδα το μήνυμά σου. Στο galaxy S θα πήγαινα για τη μεγαλύτερη οθόνη και για τις περισσότερες εφαρμογές. Όπως και να το κάνουμε, η μεγαλύτερη οθόνη είναι διαφορετική εμπειρία πλοήγησης (είτε internet είτε gps - και σε προγράμματα gps το android έχει περισσότερες επιλογές αυτή τη στιγμή). Από την άλλη μεριά, δεν είμαι τύπος που θα βλέπω πολλά βίντεο στο κινητό. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις, αν η οθόνη είναι τόσο καλή όσο αναφέρεται στο παρόν θέμα. Όσο για τα live wallpapers, μάλλον δε θα τα χρησιμοποιούσα γιατί καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία.

Για τα προγράμματα, όχι ότι στο android θα υπήρχαν κάποια που δε θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτά, απλά λόγω της μεγαλύτερης πληθώρας, θα μου άρεσε να δοκιμάζω, ώστε να έχω να ασχολούμαι με κάτι. Και επειδή προέρχομαι από wm κινητό και στο android θα άλλαζα και καμιά rom, ενώ εδώ... μου φαίνεται θα βαρεθώ γρήγορα:p.

Edited by ostvarivanje

Σε σχέση με το flash έχω μία ερώτηση. Από ό,τι έχω διαβάσει σε αυτό το θέμα, κάποια flash βιντεάκια τα παίζει, αλλά δεν τα παίζει όλα. Παίζει βιντεάκια (για παράδειγμα από το youtube) που βρίσκονται σε σελίδες ως addon content; Είναι φοβερά σπαστικό, να διαβάζεις για παράδειγμα για την ανακοίνωση το samsung wave και από κάτω να έχει ένα βιντεάκι με το κινητό και να μην μπορείς να το δεις. Άντε περίμενε πότε θα βρεθείς σε υπολογιστή και αν θυμάσαι τη σελίδα που διάβαζες.

Υποστηρίζει το FlashLite και όχι τον πλήρες Flash Player οπότε παίζει αρκετά flash videos, αλλά όχι όλα.

Ο Flash Player έρχεται οσονούπω όπως φαίνεται!

Αυτό είναι πολύ θετικό που θα υπάρχει πλήρης υποστήριξη σε flash player.

ρε παιδια εχω ενα προβληματακι που με ταλαιπωρει...χρησιμοποιωντας το samsung kies κανω update το firmware κανονικοτατα...μετα ομως απο αυτο εχω προβλημα με το samsung apps αφου μπαινοντας απο το κινητο μου μου ζηταει να κανω update...παταω επιβεβαιωση και στο τελος μου βγαζει σφαλμα και μου λεει να δοκιμασω αργοτερα...οταν το ξανασυνδεσω με το pc μου στο samsung kies το κινητο μου δεν συνδεεται σωστα (ενω στην οθονη του κινητου γραφει συνδεδεμενος στο προγραμμα ψαχνει συνεχως συσκευη) με αποτελεσμα να κατεβαζω αυτα που θελω απο το samsung apps αλλα να μην μπορω να τα βρω στο τηλ αφου δεν τα εγκαταστει οπως λεει...το προβλημα αυτο με ταλαιπωρει και θα ηθελα λιγη βοηθεια...

Ξέρει κανείς αν μπορούμε να δούμε τη μνήμη που χρησιμοποιεί το κινητό?

Πηγαίνεις: Μενού > Ρυθμίσεις > Πληροφορίες συστήματος > Μνήμη (η καρτέλα δεξιά από τη CPU)

ή

Μενού > Ρυθμίσεις > Μνήμη > Κατάσταση μνήμης > Κοινόχρηστη μνήμη

Σε portrait mode (επειδή προς το παρόν δεν υποστηρίζεται pinch to zoom), με διπλό tap ελπίζω το κείμενο να μη φεύγει από το πλάτος της οθόνης και να είναι ευανάγνωστο.
??? Μα υποστηρίζει κανονικότατα pinch to zoom σε οποιαδήποτε προβολή του browser :)

παιδια ειδα στο samsung apps της γαλλιας πως βγηκε ndrive για πολλες χωρες αλλα οχι ακομα για ελλαδα και στοιχιζουν 25ευρώ. το θέμα ειναι ομως οτι δε βρηκα καπου να λεει αν αφου δωσουμε τα 25ευρω θα χρειαστει να ανανεωσουμε τη συνδρομη πληρωνοντας παλι...δηλαδη με 25ευρω θα το χρησιμοποιουμε επ'απειρον η όχι;;

Πηγαίνεις: Μενού > Ρυθμίσεις > Πληροφορίες συστήματος > Μνήμη (η καρτέλα δεξιά από τη CPU)

Έχω μπει άπειρες φορές εδώ αλλά ποτέ δεν έψαξα πιο δεξιά. Ευχαριστώ.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

??? Μα υποστηρίζει κανονικότατα pinch to zoom σε οποιαδήποτε προβολή του browser :)

Εγώ δεν εκφράστηκα σωστά. Εννοώ ότι στο pinch to zoom, δεν προσαρμόζεται το κείμενο στο πλάτος της οθόνης του κινητού, οπότε για να διαβάσεις, πρέπει να σκρολάρεις αριστερά δεξιά, σε αντίθεση με το double tap, που ζουμάρει τόσο ώστε το πλάτος του κειμένου να μην υπερβαίνει το πλάτος της οθόνης. Έτσι τουλάχιστον έχω διαβάσει, δεν το έχω το κινητό στα χέρια μου για να ξέρω.

Sorry που ξαναρωτάω αλλά η Ram ποια είναι?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro