GUZGUN Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Θέλω να απενεργοποιήσω τη δυνατότητα πρόσβασης με 3G. Πριν που ήμουν στην έκδοση ...F7, το είχα κάνει. Νομίζω αλλάζοντας τη ρύθμιση στο δίκτυο από "αυτόματα" σε "GSM 900/1800". Αναβάθμισα σε έκδοση ...F8 και δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω πάλι... Μετά την αναβάθμιση δεν χρειάστηκε να το ξαναπενεργοποίησω. Κράτησε τη ρύθμιση ως είχε δηλαδή σε GSM 900/1800 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Μετά την αναβάθμιση δεν χρειάστηκε να το ξαναπενεργοποίησω. Κράτησε τη ρύθμιση ως είχε δηλαδή σε GSM 900/1800 Το θέμα είναι ότι ενώ είναι επιλεγμένο το GSM 900/1800 μου εμφανίζει το μπλε εικονίδιο του 3G και όταν δεν έχω wifi κάνει σύνδεση μέσω του 3G. Έχει κανείς καμμιά ιδέα πως να το απενεργοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Εκτός από το Samsung application store, υπάρχει κανένα forum που να μπορείς να βρείς widgets;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Γιατί σου έκανε 3 ώρες. Εγώ χτες το κατέβασα σε 3 λεπτά και εγκαταστάθηκε σε 4-5 λεπτά περίπου. Που να ξέρω:blink: και αυτό με την δευτερη απόπειρα γιατί με την πρώτη, έμεινε στο 2%:wacko:. Το κατέβασα όμως γρήγορα :happy: η εγκατάσταση στο 4ο βήμα ήταν το ζορι:p. Καλά, εσύ μόλις χτες έκανες την εγκατάσταση του ΚΙΕΣ, γιατί βλέπω πως το έχεις αρκετό καιρό.:confused: Εντωμεταξύ παρατήρησα πως δεν παίζει Flash, ελπίζω με την αναβάθμιση να διορθωθεί.:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 παιδια ακόμα να βγει αναβάθμιση μεσω κιες για να φτιαχτει το σαμσουνγκ απσ? γιατί ειμαι διακοπες κ δεν μπορω να το τσεκαρω μονος μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Που να ξέρω:blink: και αυτό με την δευτερη απόπειρα γιατί με την πρώτη, έμεινε στο 2%:wacko:. Το κατέβασα όμως γρήγορα :happy: η εγκατάσταση στο 4ο βήμα ήταν το ζορι:p. Καλά, εσύ μόλις χτες έκανες την εγκατάσταση του ΚΙΕΣ, γιατί βλέπω πως το έχεις αρκετό καιρό.:confused: Εντωμεταξύ παρατήρησα πως δεν παίζει Flash, ελπίζω με την αναβάθμιση να διορθωθεί.:worry: Για να δεις flash πρεπει στις ρυθμισεις του browser να επιλεξεις την δυνατοτητα προβολής του flash... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Για να δεις flash πρεπει στις ρυθμισεις του browser να επιλεξεις την δυνατοτητα προβολής του flash... μα, το έχω τσεκάρει. Να τώρα γράφω από το κινητό και δεν δείχνει τις διαφημίσεις πάνω δεξιά από λογότυπο του my phone.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Εκτός από το Samsung application store, υπάρχει κανένα forum που να μπορείς να βρείς widgets;;; δες στο http://www.mysamsungwave.com εχει διαφορα πραγματακια. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Που να ξέρω:blink: και αυτό με την δευτερη απόπειρα γιατί με την πρώτη, έμεινε στο 2%:wacko:. Το κατέβασα όμως γρήγορα :happy: η εγκατάσταση στο 4ο βήμα ήταν το ζορι:p. Καλά, εσύ μόλις χτες έκανες την εγκατάσταση του ΚΙΕΣ, γιατί βλέπω πως το έχεις αρκετό καιρό.:confused: Εντωμεταξύ παρατήρησα πως δεν παίζει Flash, ελπίζω με την αναβάθμιση να διορθωθεί.:worry: Xτες το έκανα εγκατάσταση σε ένα computer στη δουλειά μου. Γενικώς το Kies τραβάει πολλά ζόρια αλλά να δούμε τι θα γίνει. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VonKostis Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Καλησπέρα.Απο χθές είμαι και εγώ κάτοχος του Wave στην ελληνική έκδοση.Ωστόσο έχει παρουσιασει ένα "θέμα".Κάθε φορά που μπαίνω στα μηνύματα και πατάω δημιουργία κάνει αμέσως επανεκίνηση.Έκανα επανεκίνηση,φυσικά δεν άλλαξε κάτι.Προχώρησα σε hard reset της συσκευής και πάλι τίποτα.Ωστόσο όταν λαμβάνω μήνυμα,μπορώ να στέιλω απάντηση.Το πρόβλημα είναι μόνο όταν πατάω δημιουργία.Η συσκευή δεν έχει παρουσιάσει κανένα άλλο πρόβλημα,όλα λειτουργούν τέλεια.Η έκδοση firmware της συσκευής είναι S8500XXJEC.Μέσω του Kies στην αναβάθμιση του firmware δεν μου εμφανίζει πιο πρόσφατες εκδόσεις(Αν υπάρχουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 (edited) Καλησπέρα.Απο χθές είμαι και εγώ κάτοχος του Wave στην ελληνική έκδοση.Ωστόσο έχει παρουσιασει ένα "θέμα".Κάθε φορά που μπαίνω στα μηνύματα και πατάω δημιουργία κάνει αμέσως επανεκίνηση.Έκανα επανεκίνηση,φυσικά δεν άλλαξε κάτι.Προχώρησα σε hard reset της συσκευής και πάλι τίποτα.Ωστόσο όταν λαμβάνω μήνυμα,μπορώ να στέιλω απάντηση.Το πρόβλημα είναι μόνο όταν πατάω δημιουργία.Η συσκευή δεν έχει παρουσιάσει κανένα άλλο πρόβλημα,όλα λειτουργούν τέλεια.Η έκδοση firmware της συσκευής είναι S8500XXJEC.Μέσω του Kies στην αναβάθμιση του firmware δεν μου εμφανίζει πιο πρόσφατες εκδόσεις(Αν υπάρχουν). καλως ηρθες φιλε η τελευταια ειναι η XXJF8_EU κατι δεν παει καλα με το τηλ σου απο που εγινε η αγορα; πραγματι σοβαρο για επιστροφη σε βλεπω να πας τωρα που ειναι νωρις Edited August 19, 2010 by sotosok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VonKostis Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 καλος ηρθες φιλε η τελευταια ειναι η XXJF8_EU κατι δεν παει καλα με το τηλ σου απο που εγινε η αγορα; Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα! :) Το αγόρασα από τα MediaRam.Πρόβλημα hardware δεν νομίζω να υπάρχει.Είναι ένα αρκετά σοβαρό bug όμως.Επίσης είναι σε μάυρο χρώμα,το οποίο δεν έχω δει σε κανένα άλλο κατάστημα σε ελληνική έκδοση,οπότε έχω αρχίσει να υποψιάζομαι μήπως έγινε αλλαγή του firmware στο κατάστημα και η συσκευή να είναι παραεισαγωγής...Μακάρι να κάνω λάθος βέβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 (edited) Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα! :) Το αγόρασα από τα MediaRam.Πρόβλημα hardware δεν νομίζω να υπάρχει.Είναι ένα αρκετά σοβαρό bug όμως.Επίσης είναι σε μάυρο χρώμα,το οποίο δεν έχω δει σε κανένα άλλο κατάστημα σε ελληνική έκδοση,οπότε έχω αρχίσει να υποψιάζομαι μήπως έγινε αλλαγή του firmware στο κατάστημα και η συσκευή να είναι παραεισαγωγής...Μακάρι να κάνω λάθος βέβαια.. διαβασε λιγο πιο πισω για να κανεις αναβαθμιση με το κολπο της registry και βλεπεις απο οτι βλεπω δεν εχεις και Ελληνικα ετσι;http://media-ram.gr/index.php?target=products&product_id=124714 Edited August 19, 2010 by sotosok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VonKostis Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 διαβασε λιγο πιο πισω για να κανεις αναβαθμιση με το κολπο της registry και βλεπεις Την έχω σαν τελευταία λύση,άλλα μάλλον σε αυτή θα καταλήξω.. Επίσης μόλις ανακάλυψα και κάτι άλλο.Πατώντας *#0*# που είχε αναφερθεί σε παλαιότερο post , στο test για το accelometer μου έδειξε σημαντική απόκλιση... Εν το μεταξύ το κινητό είναι πολύ καλό,αλλά τώρα έχω ξενερώσει,ειδικά με το πρόβλημα των μηνυμάτων,και δεν έχω όρεξη ούτε τις εντυπώσεις μου να πω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 μα, το έχω τσεκάρει. Να τώρα γράφω από το κινητό και δεν δείχνει τις διαφημίσεις πάνω δεξιά από λογότυπο του my phone.:( Γενικα τα παιζει, στα site που επισκεπτομαι τα παιζει ολα κανονικα. Τωρα του myphone δεν ξερω αλλα να σου πω ουτε απο τον browser του pc (chrome) δεν μου τις βγαζει. Καλησπέρα.Απο χθές είμαι και εγώ κάτοχος του Wave στην ελληνική έκδοση.Ωστόσο έχει παρουσιασει ένα "θέμα".Κάθε φορά που μπαίνω στα μηνύματα και πατάω δημιουργία κάνει αμέσως επανεκίνηση.Έκανα επανεκίνηση,φυσικά δεν άλλαξε κάτι.Προχώρησα σε hard reset της συσκευής και πάλι τίποτα.Ωστόσο όταν λαμβάνω μήνυμα,μπορώ να στέιλω απάντηση.Το πρόβλημα είναι μόνο όταν πατάω δημιουργία.Η συσκευή δεν έχει παρουσιάσει κανένα άλλο πρόβλημα,όλα λειτουργούν τέλεια.Η έκδοση firmware της συσκευής είναι S8500XXJEC.Μέσω του Kies στην αναβάθμιση του firmware δεν μου εμφανίζει πιο πρόσφατες εκδόσεις(Αν υπάρχουν). Αυτο πρωτη φορα το ακουω, δεν το σκεφτεσαι το πας πισω και ζητας καινουργιο. Ειναι σοβαρο γιατι μπορει να υπαρχουν και αλλα παρομοια bugs. Γι αυτο δεν τα εμπιστευομαι αυτα τα μαγαζια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Την έχω σαν τελευταία λύση,άλλα μάλλον σε αυτή θα καταλήξω.. Επίσης μόλις ανακάλυψα και κάτι άλλο.Πατώντας *#0*# που είχε αναφερθεί σε παλαιότερο post , στο test για το accelometer μου έδειξε σημαντική απόκλιση... Εν το μεταξύ το κινητό είναι πολύ καλό,αλλά τώρα έχω ξενερώσει,ειδικά με το πρόβλημα των μηνυμάτων,και δεν έχω όρεξη ούτε τις εντυπώσεις μου να πω..! Tο κινητό είναι μια χαρά απλώς μάλλον πρέπει να κάναν κάτι εκεί στην Media Ram. Δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις τι παίζει? Όντως ειναι το μοναδικό σε μαύρο που έχω ακούσει ως τώρα και με ελληνικά κιολας. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Παιδιά μια ερώτηση. Πως μπορώ να αλλάξω τον προρυθμισμένο ήχο υπενθυμίσεων στο ημερολόγιο? Ξέρω, ακούγεται προφανές το πως γίνεται αλλά έχει κολλήσει ο ήχος "On time.wav" και δεν αλλάζει με τίποτα. Κάθε φορά που φτιάχνω υπενθύμιση πρέπει να βάζω από την αρχή τον ήχο που θέλω. Πήγα στο My files, άνοιξα τον επιθυμητό ήχο, τον όρισα ως ήχο alarm αλλά δεν μου τον αλλάζει...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Παιδιά μια ερώτηση. Πως μπορώ να αλλάξω τον προρυθμισμένο ήχο υπενθυμίσεων στο ημερολόγιο? Ξέρω, ακούγεται προφανές το πως γίνεται αλλά έχει κολλήσει ο ήχος "On time.wav" και δεν αλλάζει με τίποτα. Κάθε φορά που φτιάχνω υπενθύμιση πρέπει να βάζω από την αρχή τον ήχο που θέλω. Πήγα στο My files, άνοιξα τον επιθυμητό ήχο, τον όρισα ως ήχο alarm αλλά δεν μου τον αλλάζει...:mad: Νομίζω πως κάθε φορά πρέπει να τον επιλέγεις. Δεν έχω βρει κάπου να το βάλεις ως προκαθορισμένο. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VonKostis Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 διαβασε λιγο πιο πισω για να κανεις αναβαθμιση με το κολπο της registry και βλεπεις απο οτι βλεπω δεν εχεις και Ελληνικα ετσι;http://media-ram.gr/index.php?target=products&product_id=124714 Όταν έκανα την παραγγελία,έγραφε ελληνική έκδοση.Είχε αναφερθεί και σε παλαιότερο post ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα υπήρχε η πιο φθηνή ελληνική έκδοση του wave.Το menu της συσκευής που έχω είναι όλο στα ελληνικά,το πληκτρολόγιο υποστηρίζει ελληνικό Τ9 και απο το αρχικό setup της συσκευής είχε παντού τα ελληνικά σαν επιλογή..Άρα υποθέτω ότι είναι με ελληνικό firmware...Το θέμα είναι πως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το ελληνικό μπήκε από το κατάστημα..Επίσης στο κουτί δεν υπήρχε ελληνικό manual......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Όταν έκανα την παραγγελία,έγραφε ελληνική έκδοση.Είχε αναφερθεί και σε παλαιότερο post ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα υπήρχε η πιο φθηνή ελληνική έκδοση του wave.Το menu της συσκευής που έχω είναι όλο στα ελληνικά,το πληκτρολόγιο υποστηρίζει ελληνικό Τ9 και απο το αρχικό setup της συσκευής είχε παντού τα ελληνικά σαν επιλογή..Άρα υποθέτω ότι είναι με ελληνικό firmware...Το θέμα είναι πως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το ελληνικό μπήκε από το κατάστημα..Επίσης στο κουτί δεν υπήρχε ελληνικό manual......... δεν επρεπε να το παρεις αφου το καταλαβες οτι τα Ελληνικα μπηκαν μετα. +10 ευρω εχει το μαυρο απο το 247play για μενα επιστροφη καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Αν και το περιμενω τις επομενες 2-3 ημερες μπηκα στον πειρασμο και εφτιαξα ενα wallpaper movable (1280x800) Δοκιμαστε το και πειτε μου εντυπωσεις! Επισης πειτε μου ιδεες για νεα wallpapers. ( προσεχως θα εχω ετοιμο και του Παναθηναικου ) μπορειτε να το κατεβασετε απο εδω (δεξι κλικ-----> save picture as) http://i32.servimg.com/u/f32/14/12/70/88/samsun11.jpg Το πέρασα αλλά δεν είναι κινούμενο. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostool13 Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Το πέρασα αλλά δεν είναι κινούμενο. .jpg είναι, το περίεργο θα ήταν να είναι κινούμενο. 'Αλλωστε αυτό μπορούσες να το δεις και από το preview της εικόνας. Προφανώς με movable ο φίλος εννοεί οτι είναι σε διαστάσεις κατάλληλες για να βάλεις από πάνω widget και να τα scrollάρεις δεξιά-αριστερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Εξαφανιστηκε το εικονιδιο wi-fi !!!!!! Σας έχει συμβεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Εξαφανιστηκε το εικονιδιο wi-fi !!!!!! Σας έχει συμβεί; και εχει μείνει μονο μπλουτουθ, αθόρυβο;; εμενα ποτε δε μου συνεβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 (edited) επιλεγω το wifi αλλα δεν μου εμφανιζει το μπλε εικονιδιο. Τα αλλα που ειπες παίζουν κανονικα Έκανα hard reset και ξαναεπανηλθε Edited August 19, 2010 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts