Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά χρησιμποποιεί κανείς σας το push σε gmail ή hotmail? Όχι μέσω exchange. Και αν ναι λειτουργεί κανονικά? Εμένα όταν θυμάται λειτουργεί, αλλά συνήθως κοιμάται...

το ειχα σε Push για καποιο καιρο, αλλα επειδη καποια newsletters στελνουν email τα ξημερωματα, το εκλεισα. οποτε προφανως μου δουλευε οκ. ισως δεν εχεις καλο σημα 3g... γιατι πχ εχω προβλημα αρκετες φορες στο chaton (που κι εκει ειναι Push)..

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν φίλε katsiletra, μέσα στο Σ/Κ το δούλεψα και έχω να αναφέρω τα εξής:

Όσο το είχα σε wifi το push δούλευε κανονικά, μετά που έφυγα και στηριζόταν στο 3G, δεν ερχόταν τπτ, έπρεπε να μπω στην εφαρμογή mail για να ανανεώσει.

Επίσης παρατήρησα τρελή κατανάλωση της μπαταρίας, μάλλον γιατί εκεί που το είχα δεν είχε καλό σήμα και ζοριζόταν.... είχα σε αναμονή το κινητό και μου "έφυγε" μισή μπαταρία σε μια νύχτα...

Εσένα κοιμάται και στο wifi? ή μήπως στο 3g?

Αποστόλης

Παιδιά έχω ένα θεματάκι. Χρόνια πολλά σε όλους καταρχάς. Το λοιπόν, όσες επαφές έχω αποθηκευμένες με τον κωδικό χώρας δεν εμφανίζονται όταν με πέρνουν τηλέφωνο αλλά όταν μου στέλνουν μήνυμα εμφανίζεται κανονικά. Το κουλό είναι ότι, όταν αποθηκεύσω τις επαφές χωρίς τον κωδικό χώρας, εμφανίζονται κανονικά στις κλήσεις αλλά όχι στα μηνύματα. :mad: Καμιά βοήθεια???

Κανείς? :(

http://badahub.com/2012/04/wave-3-new-lockscreen-ported-wave-i-wave-ii.html

νεο lockscreen ported απο wave 3! αν το δοκιμασει κανεις ας μας πει γιατι το download mode με φοβιζει λιγο, αν και φαινεται απλη διαδικασια συμφωνα με την περιγραφη.

http://badahub.com/2012/04/wave-3-new-lockscreen-ported-wave-i-wave-ii.html

νεο lockscreen ported απο wave 3! αν το δοκιμασει κανεις ας μας πει γιατι το download mode με φοβιζει λιγο, αν και φαινεται απλη διαδικασια συμφωνα με την περιγραφη.

Το δοκίμασα εγώ. Μάπα. Άμα σου στέλνουν μήνυμα δεν στο δείχνει στη lockscreen και πρέπει να μπεις στα μηνύματα.

Εχω δωσει το wave στη γυναικα μου και επειδη τραβαει videaκια συχνα, παρατηρησα οτι όταν τα αναπαραγαγεις στο 30-40 δευτερολεπτο κανει ενα κολλημα η εικονα, ο ηχος παιζει κανονικα και μετά απο 1 δευτερολεπτο ξεκολλαει η εικονα και συνεχιζει να παιζει. Ξερετε τι μπορει να φταιει;

Αυτο συμβαινει με ολα τα video που γραφει.

Εχω δωσει το wave στη γυναικα μου και επειδη τραβαει videaκια συχνα, παρατηρησα οτι όταν τα αναπαραγαγεις στο 30-40 δευτερολεπτο κανει ενα κολλημα η εικονα, ο ηχος παιζει κανονικα και μετά απο 1 δευτερολεπτο ξεκολλαει η εικονα και συνεχιζει να παιζει. Ξερετε τι μπορει να φταιει;

Αυτο συμβαινει με ολα τα video που γραφει.

Το πιο πιθανό η κάρτα μνήμης. Μάλλον θα έχει αργή ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης. Κοίταξέ την άμα γράφει class 4 είναι αργή. Καλές για εγγραφή βίντεο είναι αυτές που γράφουν class 10.

class 4 ειναι, αλλα ειχα ακουσει οτι για 720 video ειναι μια χαρα.

Στην φωτογραφικη μηχανη πχ με την class 4 δεν ειχα ποτε προβλημα στην εγγραφη 720 video

class 4 ειναι, αλλα ειχα ακουσει οτι για 720 video ειναι μια χαρα.

Στην φωτογραφικη μηχανη πχ με την class 4 δεν ειχα ποτε προβλημα στην εγγραφη 720 video

Εγώ έχω class 10 και δεν έχω πρόβλημα. Παλιότερα είχα class 4 και μου έκανε νερά. Τώρα να'ναι κάτι άλλο δεν νομίζω. Τώρα για τις ψηφιακές είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, π.χ. άλλος φακός, διαφορετικά firmware κτλ. Ας πει και κανένας άλλος τη γνώμη του μήπως φταίει κάτι άλλο τελικά.

Η κάρτα είναι φίλε. Έχω αλλάξει 3 κάρτες στο κινητό. Η πρώτη ήταν class 4 και μου κολλούσε σχεδόν πάντα στα βίντεο. Μετά πήρα class 6 και μου κολλούσε ένα στα τέσσερα βίντεο περίπου. Τώρα έχω μια class 10 μέσα και δεν μου έχει ξανακολλήσει. Σημαντικό ρόλο παίζει και η μάρκα της κάρτας. Καλές κάρτες είναι Trancend,sandisk,kingston,toshiba,LG,Sony κ.α Κάτι κινεζοκάρτες και κάτι κάρτες τύπου Patriot κτλ είναι για κλοτσίες!

P.S: Και εγώ στην φωτογραφική δεν είχα πρόβλημα με την class 4,αλλά το κινητό είναι αλλιώς,άλλη ποιότητα βίντεο(διαφορετική συμπίεση) περισσότερα mb/sec. Για αυτό και κολλάει με αργές κάρτες.

Υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσουμε λίγο την ένταση του ηχείου όπως γινότανε στην 1.2 γιατί ώρες ώρες δεν το ακούω το κινητό που χτυπάει παρόλο που το έχω στο τέρμα?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσουμε λίγο την ένταση του ηχείου όπως γινότανε στην 1.2 γιατί ώρες ώρες δεν το ακούω το κινητό που χτυπάει παρόλο που το έχω στο τέρμα?

LoL.... πάνω που το είπες δημοσιεύσαν μια λύση...

Από ότι λένε πιάνει και είναι παρόμοια με την 1.2 αλλά διάβασε καλά τις οδηγίες γιατί θέλει προσοχή μετά από ένα σημείο...

Αποστόλης

Παιδιά έχω φλασαρει το κινητό με τη έκδοση bada 2 που μου συστήσατε παραπάνω και με τη έκδοση που δίνει το samfirmware αλλά το kies δε την αναγνωρίζει δε αναβαθμίζεται λέει

Επίσης αναβοσβήνει συνέχεια το εικονίδιο του usb στην status bar και γράφει σύνδεση και αποσύνδεση συνέχεια χωρίς να συνδέω κανένα καλώδιο και η μπαταρία σε δύο ώρες αδειάζει

Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου απαντήσει.

Up The Irons \m/

Είμαι και εγώ ένας ευτυχείς κάτοχος wave!

Δεν έχω προχώρηση ακόμη στην έκδοση 2.0 και ο μόνος λόγος που θα το κάνω είναι λόγο των νέων εφαρμογών που βγαίνουν.

Επειδή όσοι γράφουν στο forum είναι αυτοί που έχουν παράπονα(και λογικό είναι αυτό!)θα ήθελα να γράψουν κάτι και αυτοί που είναι ευχαριστημένοι με την έκδοση 2.0 και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα(κωλύματα , επανεκκινήσεις...).

Ευχαριστώ!

Εγώ και είμαι και δεν είμαι ευχαριστημένος. Επανεκκινήσεις κάνει από καμιά φορά, το asphalt 6 το παίζει με πολύ ζόρι και αν είναι στα κέφια του. Κατασκευή, οθόνη τέλεια αλλά από εκεί και πέρα όλο τα ίδια στις εφαρμογές, αναβαθμίσεις όταν θυμιθούν και όχι προς το καλύτερο πάντα, γενικώς το bada ήταν για μένα bad decision. Aλλά ελέου οικονομικής κρίσης και περικοπών δεν βλέπω να το αλλάζω άμεσα. το επόμενο βήμα είναι adroid γιατί τα iphone έχουν ξεφύγει οικονομικώς.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Εγώ είμαι δυσαρεστημένος από το bada 2.0, παρόλο που μπορεί να προσφέρει περισσότερα από πριν. Είχα πολλά προβλήματα με αρκετές εφαρμογές και αρκετά restart στα καλά καθούμενα. Δεν το προσάρμοσαν καθόλου στο hardware του Wave 1. Ως κάτοχος πλέον και του Wave 3, λόγω της εξελευτικής τιμής του, το bada 2.0 είναι κατά πολύ ανώτερο και απροβλημάτιστο στο συγκεκριμένο κινητό. Και κάτι άλλο στο Wave 3 οι χάρτες του του πλοηγού είναι της Tom Tom, ενώ στο Wave 1 είναι της Navteq και απαρχαιομένοι πλέον.

για bada σύντομα. Για να δούμε. ή
Αυτά που άλλοι τα έχουν εδώ και καιρόοοοο εμείς θα δούμε αν θα τα έχουμε κάποτε. Μάλλον όμως θα παίζει μόνο σε Wave 3 οπότε ατυχήσαμε. Edited by GUZGUN

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

για bada σύντομα. Για να δούμε. ή
Αυτά που άλλοι τα έχουν εδώ και καιρόοοοο εμείς θα δούμε αν θα τα έχουμε κάποτε. Μάλλον όμως θα παίζει μόνο σε Wave 3 οπότε ατυχήσαμε.

μπα δε νομιζω μονο για το 3 γιατι στο πρωτο βιντεο εχει το δικο μας (S8500)

Samsung Galaxy S23

Να έχετε υπόψιν ότι είναι διαφορετικό κεφάλαιο το εάν θα βγει για Bada και πότε, και διαφορετικό εάν θα βγει για Ελλάδα και πότε... Γιατί και τώρα υπάρχει το Navii που είναι και δωρεάν αλλά για Ελλάδα δεν έχει χάρτες...

Αποστόλης

καλο μηνα!μπορει καποιος να με βοηθησει να περασω την 2.0 εκτος samsung kies!γιατι η cosmote δεν βλεπω να την δινει....ευχαριστω.

επέλεξε να δέχεσαι pm και θα σου στείλω τη λύση.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

το επελεξα.....οκ...

πρεπει να το επελεξα.....

δεν μου επιτρέπει να σου στείλω pm.