Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στην εγκατασταση θεματων απο το σαμσουνγκ απς ειναι το προβλημα. κατεβαινει, ξεκινα η εγκατασταση και στο 2% σταματα!. μετα στο μενου υπαρχει το εικονιδιο της "εφαρμογης" απο το θεμα που κατεβασα με ονομασια "σφαλμα".

και εμένα έκανε ακριβώς το ίδιο και έφτιαξε τώρα. Έχεις περάσει θέματα με το sTune?

Αποστόλης

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και εμένα έκανε ακριβώς το ίδιο και έφτιαξε τώρα. Έχεις περάσει θέματα με το sTune?

Το ίδιο έκανε και μένα κάποια στιγμή, αλλά με την τέταρτη προσπάθεια το πέρασε...:happy:

Λοιπον παιδια το αγορασα αυτο το προγραμμα (LOCK SCREEN) και ειναι μια χαζομαρα και μιση!!!!Τζαμπα το 1.23 ευρω που ξοδεψα,το προγραμμα κολλαει τρελλα,δεν παρακαμπτει την αρχικη οθονη κλειδωματος του κινητου,και οταν το κινητο σβησει πρεπει να το <<ξανατρεξεις>> χειροκινητα παλι για να ξεκινησει,μαυρα χαλια!!!Θα δοκιμασω τωρα το webcalendar να δω τι λεει.Παντως μπορειτε να περασετε και στο ημερολογιο του κινητου το ημερολογιο του google calendar μεσω του exchange sync λογαριασμου,το εκανα και δουλευει μια χαρα,δειχνει ολες τις γιορτες

Λοιπον παιδια το αγορασα αυτο το προγραμμα (LOCK SCREEN) και ειναι μια χαζομαρα και μιση!!!!Τζαμπα το 1.23 ευρω που ξοδεψα,το προγραμμα κολλαει τρελλα,δεν παρακαμπτει την αρχικη οθονη κλειδωματος του κινητου,και οταν το κινητο σβησει πρεπει να το <<ξανατρεξεις>> χειροκινητα παλι για να ξεκινησει,μαυρα χαλια!!!Θα δοκιμασω τωρα το webcalendar να δω τι λεει.Παντως μπορειτε να περασετε και στο ημερολογιο του κινητου το ημερολογιο του google calendar μεσω του exchange sync λογαριασμου,το εκανα και δουλευει μια χαρα,δειχνει ολες τις γιορτες

Ναι αυτό με exchange sync το έχω κάνει από την 1.0 και δουλεύει μια χαρά.

Το πρόβλημα με τον μαμίσιο ημερολόγιο είναι ότι πρέπει να πατάς εδώ και εκεί για να δεις τις επετείους/ραντεβού/κτλ ενώ με το evmemo τα είχες όλα φάτσα φόρα. Εγώ το ρύθμισα το webcalendar και θα το κρατήσω. Δεν είναι evmemo, αλλά δεν υπάρχει και άλλο. Το μειονέκτημα του είναι ότι δείχνει και τις μέρες που δεν έχουν τπτ να δείξει....

Για όσους ενδιαφέρονται για να ρυθμίσουν το exchange να συγχρονίζει με το Google Calendar, οδηγίες εδώ

Ήταν για την 1.2, αλλά αλλάζει ελάχιστα η διαδικασία για την 2.0

Αν υπάρχει ενδιαφέρον, μπορεί να φτιάξω έναν οδηγό για την 2.0 στα ελληνικά να υπάρχει...

OYGKA_3, να 'σαι καλά που δοκίμασες το app και που μοιράστηκες τις εντυπώσεις σου. Μας γλίτωσες!!

Αποστόλης

ναι εχω περασει 5-6 αλλα και πριν το κανω παλι τιποτα..αυτη η επιλογη να επαναφερει θεματα κατα την αναβαθμιση πρεπει να μου εκανε τη δουλεια, οπως ειπαν τα παιδια.

Κάνε restart το κινητό σου και ξαναπροσπάθησε.

το δικομασα 100 φορες εβγαλα μπαταρια κτλ τπτ..καμεις καμια ιδεα????

το δικομασα 100 φορες εβγαλα μπαταρια κτλ τπτ..καμεις καμια ιδεα????

Μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις hard reset.

Διάβασα σε ξένο forum ότι για να γίνει καλύτερη η κατάσταση με την μνήμη, θα πρέπει να μειωθεί όσο γίνεται η "μνήμη εφαρμογών" (application memory) που δείχνει στα στατιστικά του κινητού. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να "μεταφερθούν" οι εφαρμογές από την μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα SD. Έτσι θα μείνουν μόνο οι "συντομεύσεις" και τα εικονίδια των εφαρμογών στην μνήμη του τηλεφώνου, τα οποία δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Το ερώτημα είναι, πως θα γίνει κάτι τέτοιο. Έχει κανείς καμία ιδέα?

Η δική μου είναι να κάνω backup τις εφαρμογές, μετά να της σβήσω, να ρυθμίσω να εγκαθιστά τις εφαρμογές στην SD και τέλος να κάνω restore τις εφαρμογές. Αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ...

Αποστόλης

Διάβασα σε ξένο forum ότι για να γίνει καλύτερη η κατάσταση με την μνήμη, θα πρέπει να μειωθεί όσο γίνεται η "μνήμη εφαρμογών" (application memory) που δείχνει στα στατιστικά του κινητού. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να "μεταφερθούν" οι εφαρμογές από την μνήμη του τηλεφώνου στην κάρτα SD. Έτσι θα μείνουν μόνο οι "συντομεύσεις" και τα εικονίδια των εφαρμογών στην μνήμη του τηλεφώνου, τα οποία δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Το ερώτημα είναι, πως θα γίνει κάτι τέτοιο. Έχει κανείς καμία ιδέα?

Η δική μου είναι να κάνω backup τις εφαρμογές, μετά να της σβήσω, να ρυθμίσω να εγκαθιστά τις εφαρμογές στην SD και τέλος να κάνω restore τις εφαρμογές. Αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ...

Εσύ στη μνήμη του τηλεφώνου τις εγκαθιστάς? Όσες περισσότερες εφαρμογές και αν εγκαθιστούμε έστω και στην κάρτα μνήμης πάλι θα καταναλώνουν RAM. Άμα δεν έχουμε εγκατεστημένο τίποτα η RAM είναι αρκετή, δοκίμασέ το. Ένα άλλο που έκανε η Samsung με τη μνήμη είναι το εξής, χρησιμοποιεί cache για τις εφαρμογές όπως στα Windows. Έτσι όταν τρέξεις μια εφαρμογή και μετά την κλείσεις, χρησιμοποιείται ένα μέρος της RAM ώστε στην περίπτωση που την ανοίξεις πάλι να ανοίγει πιο γρήγορα. Κατά τη γνώμη μου κακώς χρησιμοποιεί true multitasking. Καλύτερα να έκανε παύση τις εφαρμογές και όταν τις κλείνεις να μην τις cachάρει...

Εσύ στη μνήμη του τηλεφώνου τις εγκαθιστάς? Όσες περισσότερες εφαρμογές και αν εγκαθιστούμε έστω και στην κάρτα μνήμης πάλι θα καταναλώνουν RAM. Άμα δεν έχουμε εγκατεστημένο τίποτα η RAM είναι αρκετή, δοκίμασέ το. Ένα άλλο που έκανε η Samsung με τη μνήμη είναι το εξής, χρησιμοποιεί cache για τις εφαρμογές όπως στα Windows. Έτσι όταν τρέξεις μια εφαρμογή και μετά την κλείσεις, χρησιμοποιείται ένα μέρος της RAM ώστε στην περίπτωση που την ανοίξεις πάλι να ανοίγει πιο γρήγορα. Κατά τη γνώμη μου κακώς χρησιμοποιεί true multitasking. Καλύτερα να έκανε παύση τις εφαρμογές και όταν τις κλείνεις να μην τις cachάρει...

Επειδή έκανα δοκιμές μετά που έβαλα την 2.0, την μία είχα ρυθμίσει να μπαίνουν στο τηλέφωνο και την άλλη στην κάρτα. Δεν ξέρω πόσες είναι και που.

Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο κουλό, και μένα έτσι μου ακούστηκε. Το έγραψε όμως ο Nexus που έχει "μοντάρει" αρκετά firmware όπως η LB2 και η κινέζικη LB4. Το υποστήριζε γιατί το είχε δοκιμάσει ο ίδιος και το είχε ανακαλύψει κατά την διάρκεια των δοκιμών του. Λέει ότι δουλεύει και δεν χάνω τπτ να το δοκιμάσω.

Μόλις βρω έναν "ανώδυνο" τρόπο, δλδ χωρίς να κάνω Hard Reset, θα το κάνω....

Edited by ptmax13

Αποστόλης

Επειδή έκανα δοκιμές μετά που έβαλα την 2.0, την μία είχα ρυθμίσει να μπαίνουν στο τηλέφωνο και την άλλη στην κάρτα. Δεν ξέρω πόσες είναι και που.

Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο κουλό, και μένα έτσι μου ακούστηκε. Το έγραψε όμως ο Nexus που έχει "μοντάρει" αρκετά firmware όπως η LB2 και η κινέζικη LB4. Το υποστήριζε γιατί το είχε δοκιμάσει ο ίδιος και το είχε ανακαλύψει κατά την διάρκεια των δοκιμών του. Λέει ότι δουλεύει και δεν χάνω τπτ να το δοκιμάσω.

Μόλις βρω έναν "ανώδυνο" τρόπο, δλδ χωρίς να κάνω Hard Reset, θα το κάνω....

Χωρίς hard reset?? Μια χαρά...;) Περιμένουμε τότε...

να σας πω ξερεις κανεις αν γινεται να βαλεις 2-3 αλμπουμ στη λιστα αναπαραγωγης η μεμονομενα κομματια χωρις να φτιαχνεις Playlist?

Aν έχεις σε φάκελο το album τότε πλέον στο bada 2.0 μπορείς να κάνεις προσθήκη ολόκληρου του φακέλου με τη μία στη λίστα αναπαραγωγής πατώντας "περισσότερα"-> "φάκελοι" -> διαλέγεις το φάκελο -> πατάς "προσθήκη σε playlist" και έτσι μπαίνει με τη μία ολόκληρος ο φάκελος :)

Μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις hard reset.

αλλος τροπος ανωδινος?στο χαρντ ρεσετ τι χανω τι γινεται?

Στο hard reset χάνεις τα ΠΑΝΤΑ.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Μάλλον δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Με το hard reset τα χάνεις όλα, επαφές, μηνύματα, εφαρμογές κτλ.

Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή του facebook?

Γεια σας παιδιά, έχω πρόβλημα με την αναβάθμιση υλικολογισμικού.

Μου βγάζει "Ανεπαρκής ελεύθερος χώρος δίσκου (απαιτείται τουλάχιστον 3000 MB)".

παιδια skype δεν εχουμε εμεις??? κατι παρομοιο?

skype δυστυχώς όχι. ακόμα

Γεια σας παιδιά, έχω πρόβλημα με την αναβάθμιση υλικολογισμικού.

Μου βγάζει "Ανεπαρκής ελεύθερος χώρος δίσκου (απαιτείται τουλάχιστον 3000 MB)".

μήπως ο δίσκος σου δεν έχει 3gb ελεύθερα?

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Eιχε κανείς σας πρόβλημα με τα παρακάτω games?: earth and legends = δεν εχει σωστά γραφικά ο χαρακτηρας ειναι γκρι και ολο το περιβαλλον μαυρο, sims3 = μια απο τα ιδια ,δεν εχει σωστα γραφικα λειπουν μαλλια στον χαρακτηρα και πολλα αλλα.., asphalt 6 = δεν μπορω να το παρω απο το samsung app ,δεν μπορει να το φορτωσει και βγαζει μνμ ανεπαρκης μνημης..

Εχω bada 2 εχω κανει 2 hard reset και το κιν ρολλαρει πολυ καλα,αλλά παραξενευομαι γιατι βλεπω στο youtube να παιζουν τα παιχνιδια αυτα χωρις προβλημα και αναρωτιεμαι μηπως παιζει τπτ με την συσκευη μου..

Eιχε κανείς σας πρόβλημα με τα παρακάτω games?: earth and legends = δεν εχει σωστά γραφικά ο χαρακτηρας ειναι γκρι και ολο το περιβαλλον μαυρο, sims3 = μια απο τα ιδια ,δεν εχει σωστα γραφικα λειπουν μαλλια στον χαρακτηρα και πολλα αλλα.., asphalt 6 = δεν μπορω να το παρω απο το samsung app ,δεν μπορει να το φορτωσει και βγαζει μνμ ανεπαρκης μνημης..

Εχω bada 2 εχω κανει 2 hard reset και το κιν ρολλαρει πολυ καλα,αλλά παραξενευομαι γιατι βλεπω στο youtube να παιζουν τα παιχνιδια αυτα χωρις προβλημα και αναρωτιεμαι μηπως παιζει τπτ με την συσκευη μου..

Γιατί δεν υπάρχει καλή διαχείριση της RAM. Αυτό που είδες εσύ είναι από custom firmware. Εκτός κι αν ήταν άλλες συσκευές...:p:p

Και ιδού το αποτέλεσμα. Έπαιζα το NFS Shift και κάποια στιγμή άνοιξα το BADASI από περιέργεια να δω τη διαθέσιμη μνήμη. Και ιδού το αποτέλεσμα στο συνημμένο αρχείο..... :lol::lol::lol::lol:

Ρε παιδες να ρωτησω λιγο κατι. Πως κανω το κινητο να εχει μονο GSM? Γιατι βλεπω οτι μου τα σκαει στην στιγμη με την μπαταρια...επισης το ιντερνετ σε GSM θα ειναι τραγικα αργο ή οχι? Ευχαριστω!!

Ρυθμίσεις->Δίκτυο->Λειτουργία δικτύου->GSM 900/1800

Εμένα δεν μου φαίνεται αργό αλλά δεν το έχω συγκρίνει και με το 3G για να καταλάβω διαφορά.

Ο μόνος τρόπος να παίξω asphalt 6 είναι χωρίς να έχω βάλει κανένα widget, με CP uart mode,

και κάνοντας restart το κινητό αμέσως πριν ξεκινήσω το παιχνίδι.

Aν έχεις σε φάκελο το album τότε πλέον στο bada 2.0 μπορείς να κάνεις προσθήκη ολόκληρου του φακέλου με τη μία στη λίστα αναπαραγωγής πατώντας "περισσότερα"-> "φάκελοι" -> διαλέγεις το φάκελο -> πατάς "προσθήκη σε playlist" και έτσι μπαίνει με τη μία ολόκληρος ο φάκελος :)

βασικα δε το εθεσα σωστα...δε θελω να το βαλω σε λιστα αναπαραγωγης το αλμπουμ αλλα στη λιστα του παιζει τωρα...δηλαδη ακουω μουσικη και θελω να προσθεσω επιπλεον χωρις να σταματησω αυτο που ακουω...