Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια. θελω μια γρηγορη βοηθεια! εχω περασμενη beta εκδοση bada 2.0 στο κινητο μου επειδη τρωει τρελα loggaρισματα θελω να ξαναπερασω το official firmware 1.2 ωστε να μου εμφανιζει την official εκδοση 2.0 στο Kies για να την κατεβασω . μπορει να μου πει καποιος πως και τι μπορω να κανω? :/:confused:

Αν θες και την 1.2 στειλε pm.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστω για τα links guys αλλα μηπως υπαρχει και καποιος οδηγος για την εγκατασταση λογισμικου ? εχω prob και μου λεει serial port error στν multiuploader 5.65

Γεια σας φίλοι του "BADA - OLA 2"... Εχω την εξής απορία: Πως μπορώ να βάλω ήχο κλήσης σε ομάδες επαφών;

Σχετικά με το Firmware θα ήθελα να ρωτήσω ,οταν δεν έχει καμία ένδειξη (δηλ.*,#,##) τι σημαίνει;

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

Προβληματακια που επιδεχονται λυση:

Πρωτον , οταν παω να συνδεθω στον λογαριασμο μου της Samsung πεταει "Αποτυχια επεξεργασιας"

ειτε αυτο ειναι απο το samsung apps ειτε αν προσπαθησω να μπω απο την καρτελα "Λογαριασμοι".

Αν δοκιμασω να φτιαξω νεο λογαριασμο με αλλο email και αλλους κωδικους μου πεταει το ιδιο σφαλμα.

Επισης οταν βλεπω βιντεακια στο κινητο και εχω ακουστικα , ακουγονται κατι τσικ τσικ , αλλοιωση του σηματος του ηχου

σαν να χανονται δεδομενα και να πεταει σαβουρες.Δεν το ειχα παλια και τα ακουστικα δουλευουν μια χαρα στο mp3.

any ideas?

Μόλις μου έβγαλε ειδοποίηση για update στο samsung apps. Την κάνω, ανοίγω ξανά και βγάζει μήνυμα" Προετοιμασία samsung apps. κατα την διάρκεια της προετοιμασίας μην πατήσετε κάποιο κουμπί κ μην ακουν ακουμπήσετε την αθόνη" Περιμένω και μετά απο 1-2 λεπτά βγάζει " σφάλμα" και ανοίγει το samsung apps. Εννοείτε πως δεν πειράζω κάτι κατα την διάρκεια.... Το έχει πάθει κανείς άλλος;

Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1

Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2

Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2

Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0

Μόλις μου έβγαλε ειδοποίηση για update στο samsung apps. Την κάνω, ανοίγω ξανά και βγάζει μήνυμα" Προετοιμασία samsung apps. κατα την διάρκεια της προετοιμασίας μην πατήσετε κάποιο κουμπί κ μην ακουν ακουμπήσετε την αθόνη" Περιμένω και μετά απο 1-2 λεπτά βγάζει " σφάλμα" και ανοίγει το samsung apps. Εννοείτε πως δεν πειράζω κάτι κατα την διάρκεια.... Το έχει πάθει κανείς άλλος;

Φίλε, μόλις είδα το μνμ σου το προσπάθησα, και μου έκανε τα ίδια ακριβώς...

αν και αφού ανοίγει το sam.apps τότε δεν τρέχει πρόβλημα... άλλο ένα αποτυχημένο update...

Σημ.: έχω το official 2.0 για το Ellada...

Αποστόλης

Φίλε, μόλις είδα το μνμ σου το προσπάθησα, και μου έκανε τα ίδια ακριβώς...

αν και αφού ανοίγει το sam.apps τότε δεν τρέχει πρόβλημα... άλλο ένα αποτυχημένο update...

Σημ.: έχω το official 2.0 για το Ellada...

Ευχαριστώ. Τουλάχιστον σογουρέψαμε ότι δεν φταίει το κινητό μου, ή να έγινε κάποιο σφάλμα στην εγκατάσταση.

Οπότε περιμένουμε το επόμενο update και ας ελπίσουμε να είναι επιτυχημένο αυτή τη φορά.

Κάτι παρόμοιο μου είχε κάνει παλαιότερα με την 1.2. Μου έδειχνε οτι υπάρχει ενημέρωση, δεν την κατέβαζε ποτέ. Κολλούσε στην "αναμονή" και κατα συνέπεια δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το samsung apps για 3-4 μήνες. Τελικά έκανα hard reset και δούλεψε....

Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1

Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2

Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2

Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0

Έχω πρόβλημα.Κάτοχος wave 2 με bada 1.2.Δεν μου αναγνωρίζει Η/Υ το τηλέφωνο σαν κινητό , αλλά σαν φωτογραφική μηχανη.Τι να κάνω δεν μπορώ να βρώ λύση .Παρακαλω help.........

Έχω πρόβλημα.Κάτοχος wave 2 με bada 1.2.Δεν μου αναγνωρίζει Η/Υ το τηλέφωνο σαν κινητό , αλλά σαν φωτογραφική μηχανη.Τι να κάνω δεν μπορώ να βρώ λύση .Παρακαλω help.........

windows xp έχεις? Εμένα αυτό μου το κάνει σε xp. Έσβησα το kies και το ξαναπέρασα αλλά τίποτα. Έκανα επανεγκατάσταση τα drivers από το Kies αλλά και πάλι τίποτα.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

ρε παιδια επαθα το εξης τρελο ,

εχασα το καλωδιο USB το οποιο αντικατεστησα με γνησιο απο ebay . Απο τοτε ομως σε δυο PC που εχω με XP πλεον δεν μπορει να συνδεθει , φορτιζει κανονικα αλλα αν πας να το ορισεις σαν συσκευη αποθηκευσης τοτε μπλοκαρει το PC , το κλεινει και του κανει restart .

Το ενωσα με αλλο pc με vista και windows 7 και επεξε κανονικα , το τρελο ομως ειναι οτι με το παλαιο καλωδιο επεζε και στα XP , λετε να φταιει το λειτουργικο ?? και πριν πως επεζε στα XP στα οποια ειχα κανει και αναβαθμιση ???

δοκιμασε πριν συνδεσης το κιν με το pc σου να πας ρυθμισης- δυνατοτητα συνδεσης - επελεξε συσκευη αποθηκευσης και μετα συνδεσου με usb

Ωραία θα ήταν να μπορούσαμε να βγάλουμε υφιστάμενους φακέλους στις οθόνες πέρα από εφαρμογές.:)

δοκιμασε πριν συνδεσης το κιν με το pc σου να πας ρυθμισης- δυνατοτητα συνδεσης - επελεξε συσκευη αποθηκευσης και μετα συνδεσου με usb

Σας ευχαριστω για την μέχρι τώρα βοήθεια.Έκανα το παραπάνω και μου αναγνωρίζει μόνο την εξωτερική κάρτα(mikrosd).Τίποτα άλλο ούτε στο kies με αναγνωρίζει!Πριν λίγο καιρό δεν είχα τέτοιιο πρόβλημα.Τώρα δεν ξέρω τη συμβαίνει.Αν μπορεί κάποιος ας βοηθείσει.Ευχαριστώ.

Εγώ με παλιό καλώδιο και σε xp και δεν το βλέπει καν. Μήπως παίζει τίποτα με xp?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ωραία θα ήταν να μπορούσαμε να βγάλουμε υφιστάμενους φακέλους στις οθόνες πέρα από εφαρμογές.:)

να βάλεις φακέλους στην αρχική οθόνη εννοείς? αυτό γίνετε...

Samsung Galaxy S23

φοβερός! βλεπω μεγαλη βελτιωση! και προστεθηκε και η επιλογη για πακετα δεδομενων στην μπαρα

φοβερός! βλεπω μεγαλη βελτιωση! και προστεθηκε και η επιλογη για πακετα δεδομενων στην μπαρα

Ναι ρε γμτ, αυτές οι αλλαγές/βελτιώσεις έχουν γίνει στην LB4 που προς το παρόν είναι μόνο Κίνα...

Στο badahub.com κάποιοι την μόνταραν για ευρωπαϊκά κινητά αλλά προς το παρόν δεν είναι τέλεια και δεν υποστηρίζει ελληνικά. Περιμένω πως και πως να την περάσω αν βγει με ελληνικά... αυτός ο browser μου τα έχει σπάσει....

Αποστόλης

να βάλεις φακέλους στην αρχική οθόνη εννοείς? αυτό γίνετε...

Όχι να δημιουργήσω φάκελο ( το ξέρω αυτό ) αλλά να βγάλω συντόμευση ήδη υπάρχοντος φακέλου στην επιφάνεια εργασίας ( όπως στα windows ):)

Aνοιγα παραλληλα με το κινητο μου ολα τα site που ελεγε το παιδι,αλλα με την με την εκδοση που εχω εγω στο κιν μου,την τελευταια επισημη δηλαδη και δεν ειχα κανενα πρβ.Ανοιξα και το as.com που ελεγε καποιος απο κατω οτι δεν το ανοιγει και μου ανοιξε ΜΙΑ ΧΑΡΑ.Σημειωτεον οτι δεν εκανα επανεκκινηση του browser οπως εκανε αυτος

Γιατί το χρειάζεσαι αφού μπορείς πλέον να βγάλεις συντομεύσεις 10 επαφών έξω στην οθόνη ?:) Δεν ξέρεις αυτή τη νέα δυνατότητα ή το θες σαν έξτρα για να έχεις 2 οθόνες με 19 επαφές ?:)

(Ενημερωτικά η προηγούμενη έκδοση speed dial λογικό είναι να μη δουλεύει καθώς περιλαμβάνει bondi command για το call που δεν χρησιμοποιείται πλέον στον κώδικα των widgets της 2.0 )

φίλε μου δεν την ξέρω τη δυνατότητα. πώς γίνεται?

επίσης, με το ότι σέρνεται ελεεινά τί μπορώ να κάνω?

και τέλος στο samsung apps μου λέει ο λογαριαμσός είναι για άλλη χώρα, όταν μέχρι πριν την αναβάθμιση μια χαρά τον χρησιμοποιούσα. όποιος μπορεί ασ βοήθησει γιατί δεν κατεβάζω τίποτα!!

Όχι να δημιουργήσω φάκελο ( το ξέρω αυτό ) αλλά να βγάλω συντόμευση ήδη υπάρχοντος φακέλου στην επιφάνεια εργασίας ( όπως στα windows ):)

Και αυτό γίνεται. Παίρνεις τον φάκελο και τον προσθέτεις και έξω.

Edited by GUZGUN

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Aνοιγα παραλληλα με το κινητο μου ολα τα site που ελεγε το παιδι,αλλα με την με την εκδοση που εχω εγω στο κιν μου,την τελευταια επισημη δηλαδη και δεν ειχα κανενα πρβ.Ανοιξα και το as.com που ελεγε καποιος απο κατω οτι δεν το ανοιγει και μου ανοιξε ΜΙΑ ΧΑΡΑ.Σημειωτεον οτι δεν εκανα επανεκκινηση του browser οπως εκανε αυτος

Από την δική μου εμπειρία, τα προβλήματα του browser είναι εντελώς random... μπαίνω σε συγκεκριμένα sites καθημερινά και κάνω τα ίδια σχεδόν πράγματα...

αυτό που έχω προσέξει είναι ότι κάποιες μέρες δεν θα έχω πρόβλημα, κάποιες άλλες θα με πετάει στην αρχική επιφάνεια και θα μου κλείνει τα widget που λέγαμε και πιο πίσω, και 2-3 φορές μου έχει κολλήσει και έχει κάνει επανεκκίνηση το κινητό από μόνο του....

όλα αυτά χωρίς να τρέχω τίποτα άλλο στο background... το κινητό το έχω μόνο για browsing στο ίντερνετ, ούτε παιχνίδια δεν παίζω...

θα χρησιμοποιούσα κάναν Opera ή UCBrowser, αλλά δυστυχώς χρειάζομαι html5 και λίγο flash, οπότε δεν με καλύπτουν...

Αποστόλης