Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω αν ρώταγες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284789 θα ταν καλύτερα[/

το εχω κανει και εκει αλλα το φορα του 8500 εχει και παρα πολλους χρηστες του 8530 και πολυ μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα . :):)

ναι και εμενα αυτο το μηνυμα μου βγαζει με αλλη βεβαια εκδοση αλλα λογικο νομιζω ειναι εγω το ειχα παρει unbranded απο vodafone

εννοεις οτι το δικό μου ειναι branded ????

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έχει κανείς εγκαταστήσει το vlc remote? έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες αλλά δεν συνδέεται με τίποτα. καμιά γνώμη από κάποιον που το κατάφερε?

με ποια επανεκκινησούλα το βρήκε αμέσως. τόσο απλά ήταν.

Edited by GUZGUN

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Bada 2.0 official on samsung wave s8500 S8500XXKK5/S8500OXAKK5

Τώρα αν είναι επίσημη θα δείξει...

Δεν είναι επίσημη. Βασικά επίσημη beta είναι

nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Κάπου διάβασα ότι θα μας τη δώσουν μέσα στο Δεκέμβρη, επειδή κλείνει ένα χρόνο το bada 1.2 Μπορεί και έτσι να γίνει.

Θα δούμε...

φλασαρε κανεις τη τελευταια ρομ να μας πει εντυπωσεις?

φυσικα δεν εχει ελληνικα,δεν εχει flashplayer και γενικα δεν εχει το ακουσμα αφης σαν την ακριβως

προηγουμενη.οσο για το internet "τα ζωα μου αργα".

παντως και η official εκδοση να βγει οποτε βγει,σε σχεση με τα αλλα λειτουργικα παντα θα ειναι "πισω απο την αρκουδα".

λυπαμαι που το λεω,αλλα εαν και η official ειναι ετσι εφυγα για android μερια.

Edited by studiosakis

φυσικα δεν εχει ελληνικα,δεν εχει flashplayer και γενικα δεν εχει το ακουσμα αφης σαν την ακριβως

παντως και η official εκδοση να βγει οποτε βγει,σε σχεση με τα αλλα λειτουργικα παντα θα ειναι "πισω απο την αρκουδα".

Αν δεν εχει σημαντικες αλλαγες εχω φυγει και εγω για android,κριμα για το s8500.:!::!:

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Sol_Ballads

Ημουν απο τους πρωτους που ειχα γραψει οτι το bada ειναι πολυ καλο λειτουργικο και καλυτερα στημενο απο το android.

Δυστυχως ομως η μη υποστηριξη του οσο θα επρεπε με αναγκασε να προβω στην αγορα του S2 και δεν το εχω μετανοιωσει καθολου.

Στην αρχη βεβαια εβριζα λιγο που δεν ειχε πχ εναν μετρητη δεδομενων και επρεπε να ψαχνω να βρω καποιον αξιοπιστο.

Ή του εκλεινα τα data, αλλα αυτο συνεχιζε να κατεβαζει, τα μηνυματα ηταν σε στυλ chat που μου την σπαει, ενω στο ταπεινο s8500 ειχα την επιλογη να το αλλαξω κλπ.

Η πληθωρα των εφαρμογων ομως και η υποστηριξη απο rom ειναι το κατι αλλο.

Πλεον δεν χρειαζομαι καν το pc για να του αλλαξω rom ή να κανω οτι μπορει να φανταστει ο νους σας.

Κριμα για την samsung γιατι το Bada ηταν πολλα υποσχομενο

Ημουν απο τους πρωτους που ειχα γραψει οτι το bada ειναι πολυ καλο λειτουργικο και καλυτερα στημενο απο το android.

Δυστυχως ομως η μη υποστηριξη του οσο θα επρεπε με αναγκασε να προβω στην αγορα του S2 και δεν το εχω μετανοιωσει καθολου.

Στην αρχη βεβαια εβριζα λιγο που δεν ειχε πχ εναν μετρητη δεδομενων και επρεπε να ψαχνω να βρω καποιον αξιοπιστο.

Ή του εκλεινα τα data, αλλα αυτο συνεχιζε να κατεβαζει, τα μηνυματα ηταν σε στυλ chat που μου την σπαει, ενω στο ταπεινο s8500 ειχα την επιλογη να το αλλαξω κλπ.

Η πληθωρα των εφαρμογων ομως και η υποστηριξη απο rom ειναι το κατι αλλο.

Πλεον δεν χρειαζομαι καν το pc για να του αλλαξω rom ή να κανω οτι μπορει να φανταστει ο νους σας.

Κριμα για την samsung γιατι το Bada ηταν πολλα υποσχομενο

Μιλάς σαν να πρόκειται για νεκρο! ακόμη δε βγήκε η πολυαναμενόμενη επόμενη έκδοση η οποια ερχεται οσονουπω και ειναι ακομα μεσα στα υποσχεθεντα χρονικα πλαισια, και το θεωρησαμε ξεγραμμένο! η σκοπιμοτητα του bada οπως και αλλοι εχουν αναφερει δεν ειναι να ανταγωνιστει το android κ το Αηος αλλα να πραγματωσει το "smartphone for everyone". Είναι απλούστερο απο αλλα λειτουργικα, ταχύτερο σε πολλους τομεις με επιλεγμενες εφαρμογεσ- σιγουρα χωρισ την πληθωρα των αλλων λειτουργικων- αλλα και χωρις τη σαβουρα τους. Αφου βγει και η 2.0 θα την κρινουμε θα την αξιολογησουμε και μετα θα αποφανθουμε, μου φαινεται σαν να προδικαζουμε καταστασεις ενω οι οιωνοι εινια πολυ θετικοι νομιζω συμφωνα με τα changelogs τα επισημα αλλα και τις ανεπιησημες ρομ που κυκλοφορησαν!

Νομίζω μπερδεύετε τους στόχους του bada. Δεν είναι λογικό να συγκρίνετε το wave με το galaxy s ή το iphone, πόσο μάλλον τα λειτουργικά τους. Συκρίνετε το wave και το bada με τα low-mid tier android και ένα iphone των 300-400 euro αν υπήρχε ή ακόμα καλύτερα με τα windows phone 7. Προσωπικά πιστεύω θα γινόταν σφαγή, διότι είναι αρκετά σύνηθες το android να τρέχει χάλια σε μη-high end κινητά, συν το ότι για τον average χρήστη, ε δεν θα πάει να βρει custom roms, συν ότι δεν είναι καθόλου σίγουρη η υποστήριξη από επόμενες εκδόσεις κλπ κλπ. Σίγουρα το bada δεν έχει υποστηριχθεί όσο θα θέλαμε, άλλα μη περνάμε και στην υπερβολή. Αν είναι κανείς διατεθειμένος να δώσει 500+ για ένα galaxy s, δεν μπορώ να καταλάβω εξαρχής γιατί να πάρει το wave. Αν και flagship του bada δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα MID range κινητό.

ΥΣ: Πιστεύω ότι η πολιτική της samsung να ανακοινώσει τόσο νωρίς το bada 2.0 ήταν τεράστιο λάθος. Πιστεύω πως θα έπρεπε να είχε προχωρήσει σε σταδιακή αναβάθμιση μέχρι την 1.4-1.5 δίνοντας βάση να διορθώσει τα major προβλήματα (πχ τον dolphin, το flash) και μετά να προχωρήσει στο bada 2.0. Ελπίζω να μη θαφτεί το bada από τέτοια λάθη εταιρικής πολιτικής.

Edited by Vash_GR

Αφου βγει και η 2.0 θα την κρινουμε θα την αξιολογησουμε και μετα θα αποφανθουμε, μου φαινεται σαν να προδικαζουμε καταστασεις ενω οι οιωνοι εινια πολυ θετικοι νομιζω συμφωνα με τα changelogs τα επισημα αλλα και τις ανεπιησημες ρομ που κυκλοφορησαν!

Εδώ είσαι λάθος με τα μέχρι σήμερα δεδομένα πρέπει να συγκρίνουμε. Αλλιώς σύγκρινε το bada 2 με android 4 και μετά θα λέμε σύγκρινε το bada 3 με android 5 και ούτω καθεξής

Συκρίνετε το wave και το bada με τα low-mid tier android

Νομίζω το sony ericsson neo v δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ' το wave πέρα απο την ποιότητα κατασκευής αλλά μην ξεχνάμε ότι το wave όταν βγήκε είχε και άλλη τιμή αλλά ήταν και 1.5 χρόνo πρίν

nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Παιδιά γούστα είναι αυτά. Όσο για τα mid range android τηλεφωνα πολυ φθηνοτερα απο το s8500 ναι υπάρχουν, αλλά είναι πολύ κατώτερα όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής.

Και εγώ όταν είδα το Galaxy SII ενθουσιάστηκα, αλλά όταν είδα την ποιότητα από κοντά με χάλασε...

Άλλοι κοιτούν τα apps, άλλοι τις επιδόσεις, άλλοι την ποιότητα κτλ.

Τις βασικές ανάγκες τις κάνει το Wave σαν τηλέφωνο, έχει καλές εφαρμογές για gps, office και παιχνιδάκια (αν και λίγα μια χαρά είναι). Λίγο ο browser μας χαλάει, όπως φαίνεται με το bada 2.0 όλα βελτιώνονται προς το καλύτερο.

Κάμερα μια χαρά είναι και το βίντεο. Στο κάτω κάτω όποιος θέλει κάτι περισσότερο καλύτερα ας προτιμήσει μια φωτογραφική, ένα gps, ένα pc ή ένα playstation για να κάνει καλύτερα τη δουλειά του.

Τώρα όσο αφορά το bada δεν θα εγκαταληφθεί εύκολα από την Samsung, μόνο αν υπάρξουν τεράστιες επιπτώσεις από την κρίση που μπορεί να γίνει παγκόσμια και αναγκαστεί να κόψει projects και να απολύσει κόσμο για να τα βγάλει πέρα.

Βλέπω τελικά ότι η τεχνολογία θα γίνει πιο εθιστική από το τσιγάρο....

Έχω το S8500 και μπορώ να πώ ότι είναι το μοναδικό τηλέφωνο και γενικά προιόν, το οποίο όσο περνά ο καιρός μου αρέσει όλο και περισσότερο. Καλή κάμερα, καλή βιντεοκάμερα, απίστευτη οθόνη και χρώματα, ταινίες και 1-2 παιχνιδάκια τις ατελείωτες ώρες που ταξίδευα με ΚΤΕΛ, βολικό, εύχρηστο, καλή κατασκευή και πάνω απ'όλα ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Αυτά ήταν τα κριτίρια μου και γνωρίζοντας ότι το bada είναι νέος παίκτης ( ακόμη είναι νέος παίκτης αν συγκρίνεις με άλλες εταιρίες ) έκανα την καλύτερη επιλογή. Γιατί να δώσω τα διπλάσια λεφτά σε ένα τηλέφωνο όταν το συγκεκριμένο με καλύπτει 100%? Όπως έιπε λοιπόν και ο φίλος πιο πάνω, το θέμα έιναι τι ζητάς και πόσα δίνεις.....

Εδώ είσαι λάθος με τα μέχρι σήμερα δεδομένα πρέπει να συγκρίνουμε. Αλλιώς σύγκρινε το bada 2 με android 4 και μετά θα λέμε σύγκρινε το bada 3 με android 5 και ούτω καθεξής

Δεν εννοούσα αυτό, η σύγκριση οπως είπα και πιο πανω στο προηγούμενο μήνυμά μου δεν ειναι με αντροιντ και ΑηΦοουν αλλα με τον εαυτό του. Πόσο δηλαδή βελτιώθηκε. και το ειπα ως αντιλογο στον sothoms που ειπε:" Κριμα για την samsung γιατι το Bada ηταν πολλα υποσχομενο". Συμφωνω οτι δεν πρεπει να κανουμε τετοιες συγκρισεις. Απλως θεωρώ πως η βελτίωση ειναι αρκετα σημαντικη και δε νομιζω πως ειναι ξεγραμμενο το bada αρκει να το βλεπουμε στα σωστα πλαισια.

Οσον αφορα το Neo V, συμφωνω οτι αξιζει τα λεφτα του και υστερει μονο σε ποιοτητα κατασκευής. Αρα περι ορέξεως..

Το προηγουμενο καλοκαιρι αγορασα το s8500.

Από τοτε περιμενα να βγει μια εφαρμογη για ip camera.

Περιμενα ενα wake on lan για να μπορω να ανοιγω το pc μου απομακρυσμενα.

Περιμενα 1002 πραγματα.

Πριν 6 μηνες πηρε ενας φιλος ενα samsung android με 150 ευρω με χειροτερο hardware απο s8500 και μπορουσε να κανει ολα τα παραπανω και ενα σωρο αλλα πραγματα.

Σαν λειτουργικο μ αρεσε το bada, αλλα χωρίς υποστηριξη απο εφαρμογες δεν πας πουθενα.

Δεν παει να βγαλει και το bada version 827;

Αν δεν εχεις εφαρμογες τοτε δεν χρειαζεται το 1GHz επεξεργαστη που εχει το s8500.

Τηλεφωνο και φωτο βγαζεις με οποιοδηποτε κινητο

καποιοι σε ξενο forum αναφερουν οτι πηραν το νεο fw μεσω kies δηλαδη το official...θα φανει συντομα πιστευω τι παιζει..γιατι μπορει να ειναι και φολα η ειδηση..

καποιοι σε ξενο forum αναφερουν οτι πηραν το νεο fw μεσω kies δηλαδη το official...θα φανει συντομα πιστευω τι παιζει..γιατι μπορει να ειναι και φολα η ειδηση..

Όχι φόλα, φολάρα είναι. Beta είναι φίλε μου με πολλές ελλείψεις δεν είναι official

α ξεχασα να πω οτι την μπαταρια την παει "φυστικι" που λενε...

boyz ασχημα νεα για bada 2 .. συμφωνα με το review του wave 3 sto phonearena δεν θαχει fullflash suport ston browser...:( αρα και τα s8500-s8530 θα χολενουν στο ιντερνετ... ΕΚΤΟΣ και αν παιξει καμια bada 2.1 στα καπακια...(μετα απο κανα χρονο:p) α! και το βαθμολογει με 6.5/10..

Έκανα το φλασαρισμα σε bada 2.0 και πραγματικα εχω εντυπωσιαστει απο τις επιδοσεις, την ταχυτητα, την αισθητικη! ΟΛΑ προς το καλυτερο! Το μονο που με χαλαει ειναι το αγγλικο μενου(δεν εχει ελληνικα) και επισης απ το κινητο δεν μπαινει στον λογαριασμο samsung. Βγαζει network not found ενω το wifi λειτουργει αψογα σε ολα τα υπολοιπα. Ουτε στο samsung apps μπαινει.

καλημέρα σε όλους.

Έχω ένα samsung wave s8500 και το πρωί προσπάθησα να το φλασάρω με Multiloader.

μου έβγαλε ένα security fail με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Από το download mode,έβγαλα τη μπαταρία και την ξαναέβαλα αλλά το κινητό δεν ανοίγει καθόλου.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Νομίζω μπερδεύετε τους στόχους του bada. Δεν είναι λογικό να συγκρίνετε το wave με το galaxy s ή το iphone, πόσο μάλλον τα λειτουργικά τους. Συκρίνετε το wave και το bada με τα low-mid tier android και ένα iphone των 300-400 euro αν υπήρχε ή ακόμα καλύτερα με τα windows phone 7. Προσωπικά πιστεύω θα γινόταν σφαγή, διότι είναι αρκετά σύνηθες το android να τρέχει χάλια σε μη-high end κινητά, συν το ότι για τον average χρήστη, ε δεν θα πάει να βρει custom roms, συν ότι δεν είναι καθόλου σίγουρη η υποστήριξη από επόμενες εκδόσεις κλπ κλπ. Σίγουρα το bada δεν έχει υποστηριχθεί όσο θα θέλαμε, άλλα μη περνάμε και στην υπερβολή. Αν είναι κανείς διατεθειμένος να δώσει 500+ για ένα galaxy s, δεν μπορώ να καταλάβω εξαρχής γιατί να πάρει το wave. Αν και flagship του bada δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα MID range κινητό.

ΥΣ: Πιστεύω ότι η πολιτική της samsung να ανακοινώσει τόσο νωρίς το bada 2.0 ήταν τεράστιο λάθος. Πιστεύω πως θα έπρεπε να είχε προχωρήσει σε σταδιακή αναβάθμιση μέχρι την 1.4-1.5 δίνοντας βάση να διορθώσει τα major προβλήματα (πχ τον dolphin, το flash) και μετά να προχωρήσει στο bada 2.0. Ελπίζω να μη θαφτεί το bada από τέτοια λάθη εταιρικής πολιτικής.

η πολιτικη της σαμσουνγκ ειναι οτι εχει υποσχεθει ενα κινητο για ολους, αλλα θα καταντησει να μεινει μονη της στο τελος. το χειροτερο δν ειναι οτι γκρινιαζουν οι χρηστες παγκοσμιως και συγκρινουν το bada με το ios ή το android (καλως ή κακως οι συγκρισεις ακομα και στα βασικα ειναι αναποφευκτες), το μεγαλο προβλημα ειναι οτι την εγκαταλειπουν οι devs εφαρμογων με την ελλειπη οργανωση, το προβληματικο sdk κτλ. και για μενα, αυτο ειναι το απογοητευτικο, κι οχι η καθυστερηση της 2.0 (samsung εισαι, αναμενομενο ηταν αλλωστε).

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.