zebric Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 καποιοι σε ξενο forum αναφερουν οτι πηραν το νεο fw μεσω kies δηλαδη το official...θα φανει συντομα πιστευω τι παιζει..γιατι μπορει να ειναι και φολα η ειδηση.. Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 καποιοι σε ξενο forum αναφερουν οτι πηραν το νεο fw μεσω kies δηλαδη το official...θα φανει συντομα πιστευω τι παιζει..γιατι μπορει να ειναι και φολα η ειδηση.. Όχι φόλα, φολάρα είναι. Beta είναι φίλε μου με πολλές ελλείψεις δεν είναι official Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 φυσικα δεν εχει ελληνικα,δεν εχει flashplayer και γενικα δεν εχει το ακουσμα αφης σαν την ακριβως προηγουμενη.οσο για το internet "τα ζωα μου αργα". παντως και η official εκδοση να βγει οποτε βγει,σε σχεση με τα αλλα λειτουργικα παντα θα ειναι "πισω απο την αρκουδα". λυπαμαι που το λεω,αλλα εαν και η official ειναι ετσι εφυγα για android μερια. α ξεχασα να πω οτι την μπαταρια την παει "φυστικι" που λενε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Βασικά είναι η πρώτη επίσημη beta από την Samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 boyz ασχημα νεα για bada 2 .. συμφωνα με το review του wave 3 sto phonearena δεν θαχει fullflash suport ston browser...:( αρα και τα s8500-s8530 θα χολενουν στο ιντερνετ... ΕΚΤΟΣ και αν παιξει καμια bada 2.1 στα καπακια...(μετα απο κανα χρονο:p) α! και το βαθμολογει με 6.5/10.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Έκανα το φλασαρισμα σε bada 2.0 και πραγματικα εχω εντυπωσιαστει απο τις επιδοσεις, την ταχυτητα, την αισθητικη! ΟΛΑ προς το καλυτερο! Το μονο που με χαλαει ειναι το αγγλικο μενου(δεν εχει ελληνικα) και επισης απ το κινητο δεν μπαινει στον λογαριασμο samsung. Βγαζει network not found ενω το wifi λειτουργει αψογα σε ολα τα υπολοιπα. Ουτε στο samsung apps μπαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etf13 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 καλημέρα σε όλους. Έχω ένα samsung wave s8500 και το πρωί προσπάθησα να το φλασάρω με Multiloader. μου έβγαλε ένα security fail με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία. Από το download mode,έβγαλα τη μπαταρία και την ξαναέβαλα αλλά το κινητό δεν ανοίγει καθόλου. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Νομίζω μπερδεύετε τους στόχους του bada. Δεν είναι λογικό να συγκρίνετε το wave με το galaxy s ή το iphone, πόσο μάλλον τα λειτουργικά τους. Συκρίνετε το wave και το bada με τα low-mid tier android και ένα iphone των 300-400 euro αν υπήρχε ή ακόμα καλύτερα με τα windows phone 7. Προσωπικά πιστεύω θα γινόταν σφαγή, διότι είναι αρκετά σύνηθες το android να τρέχει χάλια σε μη-high end κινητά, συν το ότι για τον average χρήστη, ε δεν θα πάει να βρει custom roms, συν ότι δεν είναι καθόλου σίγουρη η υποστήριξη από επόμενες εκδόσεις κλπ κλπ. Σίγουρα το bada δεν έχει υποστηριχθεί όσο θα θέλαμε, άλλα μη περνάμε και στην υπερβολή. Αν είναι κανείς διατεθειμένος να δώσει 500+ για ένα galaxy s, δεν μπορώ να καταλάβω εξαρχής γιατί να πάρει το wave. Αν και flagship του bada δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα MID range κινητό. ΥΣ: Πιστεύω ότι η πολιτική της samsung να ανακοινώσει τόσο νωρίς το bada 2.0 ήταν τεράστιο λάθος. Πιστεύω πως θα έπρεπε να είχε προχωρήσει σε σταδιακή αναβάθμιση μέχρι την 1.4-1.5 δίνοντας βάση να διορθώσει τα major προβλήματα (πχ τον dolphin, το flash) και μετά να προχωρήσει στο bada 2.0. Ελπίζω να μη θαφτεί το bada από τέτοια λάθη εταιρικής πολιτικής. η πολιτικη της σαμσουνγκ ειναι οτι εχει υποσχεθει ενα κινητο για ολους, αλλα θα καταντησει να μεινει μονη της στο τελος. το χειροτερο δν ειναι οτι γκρινιαζουν οι χρηστες παγκοσμιως και συγκρινουν το bada με το ios ή το android (καλως ή κακως οι συγκρισεις ακομα και στα βασικα ειναι αναποφευκτες), το μεγαλο προβλημα ειναι οτι την εγκαταλειπουν οι devs εφαρμογων με την ελλειπη οργανωση, το προβληματικο sdk κτλ. και για μενα, αυτο ειναι το απογοητευτικο, κι οχι η καθυστερηση της 2.0 (samsung εισαι, αναμενομενο ηταν αλλωστε). Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου, η οποία δεν αποτελεί διαφήμιση, αλλά απάντηση στήν τόσο αγωνιώδη αναμονή του Bada 2. Πήρα το Wave το Φεβρουάριο του 2010. Απίστευτο hardware, ταχύτατο κλπ. Η οθόνη του σε χρώματα δεν συγκρίνεται με καμία αλλή (το απόλυτο μαύρο, πολύ ζωντανά χρώματα και παρά το χαμηλό ppi δεν είναι ενοχλητικό το Pixelάρισμα). Όμως επειδή πάντα έλεγα, να κάτι λείπει απο εδώ, να δεν βρίσκω εφαρμογές, να δεν έχει υποστήριξη, κλπ, τον Αύγουστο πήρα το Iphone 4. Σαφώς και δεν συγκρίνω τις συσκευές, αλλά πλέον δεν έχω ασχοληθεί/γκρινιάξει/παραπονεθεί με τίποτα και για τίποτα.. όλα γινονται εύκολα, γρήγορα, έχει εφαμογές από την πιο χρήσιμη μέχρι την πιο άκυρη, αναβαθμίσεις κάθε μέρα σχεδόν από τους developers και επίσης είναι μια συκευή που τα κάνει όλα φτιαγμένη από γυαλί και αλουμίνιο (ποιότητα κατασκευής που δεν έχει πχ το galaxy SII τα HTC). Το συμπέρασμα μου, και για αυτό γράφω αυτό το Post, είναι ότι ή δίνεις λίγα και χάνεις κάτι πχ ποιότητα κατασκευής, εφαρμογές, updates, ευκολία χρήσης κλπ, ή τα ακουμπάς και παίρνεις κάτι πλήρες και παύεις να ασχολείσαι με τα τριγύρω. Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 http://www.gsmarena.com/samsung_s8600_wave_3_launches_globally-news-3437.php αφου σημερα λανσαρεται παντου εχουμε ενα εμποδιο λιγοτερο για την επικειμενη αναβαθμιση..εγω επιμενω οτι θα δοθει μεσα στα πλαισια που υποσχεθηκαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Στα "δικτυα" έχω επιλέξει "μονο GSM". Στις εφαρμογές, στα προφιλ των εφαρμογών (παντού τελοσπαντων) έχω επιλέξει να συνδέεται με προφίλ WiFi. Παρ' όλα αυτά, οταν ενεργοποιησα το widget "Daily Briefing", παρατηρησα οτι σε ανυποπτη στιγμη στο τηλεφωνο ειχε αναψει το εικονιδιο G. Στο προφιλ του συγκεκριμενου widget το τσεκαρα και ειναι επιλεγμενο μονο το Wifi. Εκτος απο τον να μην χρησιμοποιω μονιμα το συγκεκριμενο widget, σας ερχεται καμμια ιδεα πως γινεται να συνδεεται μεσω GPRS τη στιγμη που παντου (ετσι νομιζω τουλαχιστον) εχω βαλει μονο για wifi συνδεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Για όσους ενδιαφέρονται: Test Mode: 1. Είναι η διδικασία που ελέγχουμε ένα νέο firmware όταν ανεβαίνει στον server της samsung πριν βγει σαν αναβάθμιση στο Kies. 2. Συνήθως αυτό γίνεται με beta roms για τους developers, όπως έγινε και με την πιο πρόσφατη την ΚΚ5 που νομίσαν ότι είναι η επίσημη 2.0 Τέλος: Από δω http://fus.nanzen.se/ επιλέγουμε το Check Fus Downloader 2.1 κάτω από εκεί που λέει News. 1. Αφού το κατεβάσουμε το τρέχουμε και κάνουμε τικ στο Test Mode και ενεργοποιούμε το Kies Test Mode. 2. Επιλέγουμε το firmware, μοντέλο, και περιοχή και πατάμε το Check firmware. 3. Στο Result θα μας δείξει το Product Code, το τελευταίο firmware που υπάρχει, την ημερ/νία που ανέβηκε στον server, και το Filename. Αν υπάρχει κάτι νέο πατάμε Download, το κατεβάζουμε και το περνάμε με το γνωστό multiloader, σε περίπτωση που είμαστε ανυπόμονοι και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να βγει επίσημα στο Kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Για όσους ενδιαφέρονται: Test Mode: 1. Είναι η διδικασία που ελέγχουμε ένα νέο firmware όταν ανεβαίνει στον server της samsung πριν βγει σαν αναβάθμιση στο Kies. 2. Συνήθως αυτό γίνεται με beta roms για τους developers, όπως έγινε και με την πιο πρόσφατη την ΚΚ5 που νομίσαν ότι είναι η επίσημη 2.0 Τέλος: Από δω http://fus.nanzen.se/ επιλέγουμε το Check Fus Downloader 2.1 κάτω από εκεί που λέει News. 1. Αφού το κατεβάσουμε το τρέχουμε και κάνουμε τικ στο Test Mode και ενεργοποιούμε το Kies Test Mode. 2. Επιλέγουμε το firmware, μοντέλο, και περιοχή και πατάμε το Check firmware. 3. Στο Result θα μας δείξει το Product Code, το τελευταίο firmware που υπάρχει, την ημερ/νία που ανέβηκε στον server, και το Filename. Αν υπάρχει κάτι νέο πατάμε Download, το κατεβάζουμε και το περνάμε με το γνωστό multiloader, σε περίπτωση που είμαστε ανυπόμονοι και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να βγει επίσημα στο Kies. Συγχαρητήρια! Άψογος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 καλο αλλα δεν εχει ολες τις χωρες και τα αναλογα firmware . πχ ενω στο 8500 εχει την Ελλάδα και βγαζει το αναλογο τελευταιο firmware ,στο 8530 δεν εχει Ελλάδα και οταν επιλεγεις Europe βγαζει κατι ασχετο με Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 καλο αλλα δεν εχει ολες τις χωρες και τα αναλογα firmware . πχ ενω στο 8500 εχει την Ελλάδα και βγαζει το αναλογο τελευταιο firmware ,στο 8530 δεν εχει Ελλάδα και οταν επιλεγεις Europe βγαζει κατι ασχετο με Ελλαδα. Ναι έτσι είναι, απλά μ'αυτό το εργαλείο βλέπεις απλώς το firmware που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον server της samsung και το κατεβάζεις αν σε ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) Παιδια καλησπερα uα ηθελα μια βοηθεια να βαλω καποιο free gps προγραμμα ή αν δεν υπαρχει ελευθερο, καποιον αλλο τροπο. Εαν μπορει κανεις να βοηθησει με p.m. θα το εκτιμουσα αφανταστα. Edited November 29, 2011 by stakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Παιδια καλησπερα ια ηθελα μια βοηθεια να βαλω καποιο free gps προγραμμα ή καποιο ''σπασμενο''. Εαν μπορει κανεις να βοηθησει με p.m. θα το εκτιμουσα αφανταστα. Φίλε μου free gps δεν υπάρχει από όσα ξέρω.. Για πειρατικό λογισμικό θα σε παρακαλούσα να μην κανείς αναφορές καθώς απαγορεύεται από τον κανονισμό του φόρουμ.. Sent from my customized sgs2 powered by Omega! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 http://www.samsungapps.com/promotion/specialPromotion.as?sScreenSetID=10749&sItemSeq=32 Ειδική προσφορά freeee apps!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktaf Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 μα..δεν δουλευει! Ανοιξε το kies σου και θα τα βρεις. Ναι τα παιχνιδια που ειχα στο bada 1 παιζουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 (edited) παιδια με το bada 2.0 ο,τι εφαρμογες-παιχνιδια κλπ. ειχαμε για το bada 1 , θα δουλευουν σωστα? το αντιθετο δεν θα γινεται μαλλον.. Δεν θα δουλεύουν σωστά όσες εφαρμογές χρησιμοποιούν τις υπάρχουσες bondi commands.Για να καταλάβεις στις αρχές Νοέμβρη το seller office αφαίρεσε την πώληση των εφαρμογών μου που χρησιμοποιούσαν bondi commands και μου έστειλαν την παρακάτω αιτιολογία : "We are very sorry for the inconvenience. Your problem might be related to the suspension of applications registered for bada 2.0. On October 2011, Samsung released Wave3 devices with bada 2.0. For Seller’s satisfaction, we performed the test to determine whether applications (which are currently sold on Wave 1 and 2) are well operated on Wave3. As a result, we took an action to avoid selling applications on Wave3, since those applications cannot be normally operated'' Το κουφό είναι ότι εγώ ξανανέβασα τις εφαρμογές όπως είχαν χωρίς να τις μετατρέψω για bada 2.0 και μου τις δέχτηκαν :blink::lol: H μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι αποφάσισαν να καθυστερήσουν το bada 2.0.Λογικά μέσα στον Δεκέμβρη που πιστεύω θα κυκλοφορήσει επίσημα το bada 2.0 θα μου τις αφαιρέσουν οριστικά ως ακατάλληλες. Edited November 30, 2011 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 αντε, καλο μας μηνα!:p:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smerliao Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 νέα εκδοση έβγαλε το kies 2.1.0.111112.41 Παράθεση Xalllara! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 αντε, καλο μας μηνα!:p:wink: αν κρατησουν τις υποσχεσεις μεσα στο μηνα αναβαθμιζόμαστε! για να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_kala_eisai Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Έχω μια ερώτηση για όποιον μπορεί να με βοηθήσει. Λογικα με την αναβαθμηση θα χασουμε και οτι εφαρμογες ειχαμε στο κινητο μας και για να τις ξαναπερασουμε θα πρεπει να παμε στις ληψεις απο το samsung apps. Οταν ομως καποιος εχει το ndrive ή το sygic τα οποια εχουνε ληξει (εχει περασει ο ενας χρονος και δεν ειναι πια στις ληψεις) τι κανω πρεπει να τα ξανααγορασω? Υπαρχει καποιος τροπος να κανω ενα backup τις καρτας μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avatar_GR Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Λογικα με την αναβαθμηση θα χασουμε και οτι εφαρμογες ειχαμε στο κινητο μας και για να τις ξαναπερασουμε θα πρεπει να παμε στις ληψεις απο το samsung apps. Οταν ομως καποιος εχει το ndrive ή το sygic τα οποια εχουνε ληξει (εχει περασει ο ενας χρονος και δεν ειναι πια στις ληψεις) τι κανω πρεπει να τα ξανααγορασω? Υπαρχει καποιος τροπος να κανω ενα backup τις καρτας μου? Και εγώ την ίδια απορία έχω. Και οι εφαρμογές/παιχνίδια είναι για 2 χρόνια από ότι έιδα στο app store. Μετά τα 2 χρόνια δηλαδή αν κάνουμε αναβάθμιση τις χάνουμε;;; -Σκοπεύω να το κρατήσω καιρό το κινητό από ότι καταλάβατε... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts