Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το διαβασα και εγω αυτο και οντως αλλαζει κατι στην αποδοση του επεξεργαστη νομιζω στο ιντερνετ (δεν ειμαι και σιγουρος)Παντως οπωσδηποτε κατι αλλαζει.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βρηκα τι ρολο παιζει...???απο μεταφραση του google---->>φαίνεται ότι «UP UART"είναι το ιδανικό σκηνικό για hi-def και γρήγορου internet. Είναι ο τρόπος που οι πληροφορίες αποστέλλονται στον επεξεργαστή. AP UART είναι το χαμηλό-def έτσι η οθόνη θα είναι θαμπή και το internet ελαφρώς πιο αργό.

Αν θέλετε υψηλό def, όπως ταινίες, τότε δεν θα πρέπει να αλλάξει.

Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σας..!!!

είσαι ορεος, μραβο γεια της πληροφορίες, έμενα πάντως το AP UART με καλύπτει γεια της ανανγες μου, και κρατάει περισσότερο και η μπαταρία.

εγω το εχω κανα μηνα το κινητο και του εβαλα αμεσως το νεοτερο λογισμικο και η μπαταρια κραταει 4 μερες χαλαρα...ισως ειναι θεμα παλαιοτητας η κακης χρησης.....

μηπως εχει κατεβασει κανεις τις καμερες ασφαλειας του route66? αξιζει το κοπο?

http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000075363

καλα δεν υπαρχει αυτο!!!

Edited by zebric

ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι...

δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να αποσταλεί μια φωτό απ'την έκθεση ή ένα τραγούδι απ΄τη μουσική ή από τα αρχεία μου χωρίς να πρέπει να ξαναβγώ στη λίστα στα αρχεία μου, να πατήσω από τις επιλογές αποστολή με bluetooth και να ξανασκρολλάρω μέχρι να πετύχω το αρχείο που θέλω;;; είναι πολύ σπαστικό....επίσης ακόμα και αν κάνεις αναζήτηση ούτε τότε βρίσκω επιλογή αποστολής. είναι κάποια επιλογή που δεν έχω δει εγώ;; αλλίως το θεωρώ από τα μεγαλύτερα bugs του bada...

Εκεί που είσαι και βλέπεις την φωτογραφία ή ακούς τραγούδι κτλ, πάτησε στο κάτω μέρος της οθόνης τις 3 τελείες, και μετά "send via" ή "απoστολή με". Νομίζω αυτό ζητάς.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

μαλλον η μπαταρια του wave σιγα σιγα καταρρεει(οπως λεει κ γνωστη παρουσιαστρια)!!

με AP UART το εχω κ εγω παιδια το κινητο απο τις πρωτες μερες που το ειχα κ δν παιζει σχεδον κανενα ρολο στην λειτουργεια του τηλεφωνου!!Τουλαχιστον δν καταλαβαινεις την διαφορα AP K CP...

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Εμένα μια χαρά είναι η μπαταρία μου πάντως. Βασικά μάλλον βελτιώνεται... Ίσως επειδή σταμάτησα να το σκαλίζω όπως το σκάλιζα τους πρώτους 1-2 μήνες.

Το θέμα είναι πάντως ότι όλοι έχουμε κάποιο πρόβλημα... μικρό ή μεγάλο.

Άλλοι κοινά άλλοι ξέχωρα.

Η δική μου μπαταρία δείχνει από την αρχή νορμάλ σε κατανάλωση, μέχρι και σήμερα.

Το CP και AP UART το είχα τεστάρει το καλοκαίρι και όντως έχει διαφορά στην κατανάλωση.

Το μόνο θέμα που έχω μέχρι σήμερα είναι ότι το λοκάρισμα του GPS άρχισε να καθυστερεί μετά την αναβάθμιση στην JF1. Πριν κλείδωνε σε secs, πλέον σε 3-4 λεπτά.

Εμένα παρουσίασε κάτι περίεργο σήμερα η μπαταρία του...τώρα τελευταία με κλειστά τα widgets και όλες οι εφαρμογές,δεν έτρεχε τίποτα στο προσκήνιο,το τηλέφωνο κανονικά στην αναμονή η κατανάλωση μπαταρίας ήταν 1% ανά 90 λεπτά περίπου...μου φαινόταν πολύ μικρή κατανάλωση και έτσι το ξανατσέκαρα αρκετές φορές και κάπου εκεί ήταν η κατανάλωση συνεχώς...Σήμερα με μπαταρία γύρω στο 30 % μέσα σε 5 ώρες έπεσε στο 8%...τώρα το φορτίζω και βλέπουμε...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

μόλις τέσταρα τα kies 2 απο την επίσημη σελίδα της samsung.gr και ομολογουμένος είναι πολύ ποιό εύχρηστο απο ότι τα προηγούμενα..επίσης απο ότι είδα το πρόγραμμα ανόίγει πολύ πιο γρήγορα απο την έκδοση 1.5.3 που είχαμε πριν...(δεν σχολιάζω καν το ότι την 1.5.3 δεν μπόρεσα ποτέ να την κάνω εγκατάσταση στα windows 7 και δεν κατάλαβα το γιατι..ευτυχώς στο laptop είχα Vista και ήμουν οκ)

όσον αφορά αυτό για την μπαταρία που λέμε όλοι σχεδόν πιστέυω είναι θέμα του bada και πως θα λυθεί με την αναβάθμιση στο bada 1.2 το οποίο θέλω να πιστέυω είναι πολύ κοντά πλέον μετά το νέο Apps Store και το νέο Kies...

Πάντως σήμερα που έκανα την αλλαγή ξανά στο AP Uart Mode η μπαταρία μου συνήλθε κάπως...το μόνο που απόρησα είναι το γιατί μου άλλαξε ? το είχα ήδη στο AP Uart Mode και το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι πως με την τελευταία αναβάθμιση επέστρεψε στην ρύθμιση του CP Uart Mode !

Δοκιμάστε το εξής:

Με 1-2 μπάρες μπαταρία υπόλοιπο βγάλτε την μπαταρία (χωρίς τερματισμό).

Ανοίξτε το πάλι.

Πόσο μπαταρία έχετε;

Εγώ κάνοντάς το, ξαφνικά η μπαταρία έδειχνε άδεια!!!

Μετά από κανα δυο επανεκκινήσεις... 3 μπάρες μπαταρία.

Τελικά αν μη τη άλλο η Samsung έλυσε το πρόβλημα της παγκόσμιας ενέργειας.

Δοκιμάστε το εξής:

Με 1-2 μπάρες μπαταρία υπόλοιπο βγάλτε την μπαταρία (χωρίς τερματισμό).

Ανοίξτε το πάλι.

Πόσο μπαταρία έχετε;

Εγώ κάνοντάς το, ξαφνικά η μπαταρία έδειχνε άδεια!!!

Μετά από κανα δυο επανεκκινήσεις... 3 μπάρες μπαταρία.

Τελικά αν μη τη άλλο η Samsung έλυσε το πρόβλημα της παγκόσμιας ενέργειας.

Η NOKIA το έλυσε προ πολλού που με 1 λεπτό φόρτιση, το κινητό έδειχνε πως ήταν γεμάτο :p

Μην λέμε ότι θέλουμε. Ούτε η Samsung ούτε τίποτα. Όταν δεν κάνεις κανονικά τον κύκλο της μπαταρίας, σου δείχνει περίεργα.

παιδια τετοια πραγματα και με σονι ερικσον ειχαμε...αφου ο κοινοσ παραγοντας ειναι η εκδοση jii5 θα λυθει προφανως...

Χε Χε!!

Πάντως όλα αυτά μου θυμίζουν λιγάκι, τις αναβαθμήσεις που έκανα στο Arena (LG). Και εκεί έκανες την αναβάθμιση και ενώ φτιάχνανε ένα πρόβλημα δημιουργούσαν 2 καινούργια!:lol:

Πάντως απ' ότι ξέρω, δεν είναι και ότι πιο σωστό να αφαιρείς έτσι την μπαταρία στα smartphone. Αν βέβαια έχει μπρικάρει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, τότε αναγκαστικά θα το κάνεις, αλλά πρώτα προσπαθείς μέσω του On/Off.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

μόλις τέσταρα τα kies 2 απο την επίσημη σελίδα της samsung.gr και ομολογουμένος είναι πολύ ποιό εύχρηστο απο ότι τα προηγούμενα..επίσης απο ότι είδα το πρόγραμμα ανόίγει πολύ πιο γρήγορα απο την έκδοση 1.5.3 που είχαμε πριν...(δεν σχολιάζω καν το ότι την 1.5.3 δεν μπόρεσα ποτέ να την κάνω εγκατάσταση στα windows 7 και δεν κατάλαβα το γιατι..ευτυχώς στο laptop είχα Vista και ήμουν οκ)

Έβαλα και εγώ το Kies 2 και νομίζω ότι είναι κλάσης ανώτερο από το προηγούμενο.

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Πιθανολογώ για ύπαρξη δυνατότητας καθολικού backup.

Υπάρχει επιλογή γι' αυτό πάντως στο Kies

συγκεκριμένα στα preferences / device λέει "backup file: no backup file for the device found"

και ποιος ειναι ο παραγματικα σωστος κθκλος της μπαταριας αραγε???γτ πολλα εχουν γραφτει εδω μεσα αλλα οι αποψεις διιστανται...

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

και ποιος ειναι ο παραγματικα σωστος κθκλος της μπαταριας αραγε???γτ πολλα εχουν γραφτει εδω μεσα αλλα οι αποψεις διιστανται...

Φορτίζεις, γεμίζει τελείως, αδειάζει, φορτίζεις, γεμίζει κτλ...

Εμένα παρουσίασε κάτι περίεργο σήμερα η μπαταρία του...τώρα τελευταία με κλειστά τα widgets και όλες οι εφαρμογές,δεν έτρεχε τίποτα στο προσκήνιο,το τηλέφωνο κανονικά στην αναμονή η κατανάλωση μπαταρίας ήταν 1% ανά 90 λεπτά περίπου...μου φαινόταν πολύ μικρή κατανάλωση και έτσι το ξανατσέκαρα αρκετές φορές και κάπου εκεί ήταν η κατανάλωση συνεχώς...Σήμερα με μπαταρία γύρω στο 30 % μέσα σε 5 ώρες έπεσε στο 8%...τώρα το φορτίζω και βλέπουμε...

Αν έχεις, σβήσε το samsung account σου. Καταναλώνει περίπου 2% την ώρα ελέγχοντας για νέες ενημερώσεις. Επίσης δες το AP / CP mode

Ας επιχειρήσουμε...

επιτελους το kies εγινε αξιοπρεπης εφαρμογη!! αντε μπας και δουμε προκοπη!!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

χρειαζεται να απεγκαταστησω το παλιο για να βαλω το καινουριο?

θα γίνει αυτομάτως απεγκατάσταση του παλιού, όταν ξεκινήσεις την διαδικασία εγκατάστασης του νέου κιες.

εγώ έχω το 1.5.1 γιατί το κιν. ήταν branded από voda. με την 2.0 θα μπορούμε να κάνουμε τα κόλπα με τη registry ώστε να έχουμε αναβαθμίσεις ή μένω αναγκαστικά στην 1.5.1??