Aricos Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 φιλε μου μπορεισ να δωσεις λινκ γιατι δεν την βρισκω ουτε στο search? http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000367586&listYN=Y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Δεν μου το βγαζει ουτε απο kies ουτε απο κιν:wacko: επελεξε ελλαδα γεια χωρα, στο κιες στο αππστορε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000060333 prog for subtitles... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos4 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ειναι νορμάλ που και που να βγάζει μήνυμα timeout οταν φορτώνει νεα σελίδα (οχι μόνο ίντερνετ, αλλα και στο μενού)??? κανείς? τι ειναι αυτο το τιmeout? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Υπαρχει bada 1.1 ???????????????????:scared: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 επελεξε ελλαδα γεια χωρα, στο κιες στο αππστορε. Eνταξει το βρηκα τελικα...αν και περιμενα κατι αλλο,τσαμπα ο κοπος:rolleyes: Ευχαριστω παντως Υπαρχει bada 1.1 ???????????????????:scared: Ναι υπαρχει bada 1.1 και υπαρχει στα wave 525 και 723, οχι στο δικο μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000060333 prog for subtitles... Το wave παίζει από μόνο του και ελληνικούς υπότιτλους χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστό πρόγραμμα... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Το wave παίζει από μόνο του και ελληνικούς υπότιτλους χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστό πρόγραμμα... !!!!! πως? απλα τους εχω μαζι στον ιδιο φακελο? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 !!!!! πως? απλα τους εχω μαζι στον ιδιο φακελο? Πρεπει να ειναι στον ιδιο φακελο και να εχουν το ιδιο ονομα. Ομως τους βγαζει μικρούς και σε καποια σημεια χωρις κενα. Θα σου προτεινα το Napiplayer γιατι μπορεις να ρυθμησεις το μεγεθος και τους δειχνει κανονικα. Προσοχή ομως γιατι το napi για να δειξει τους υπότιτλους πρέπει αυτοί να ειναι σε κωδικοποίηση UTF-8 ενώ ο κανονικος video player θέλει ANSI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 παιδια σημερα το πρωι μου ζητησε αναβαθμιση το σαμσουνγκ απς απο το κινητο και πλεον δειχνει ποτε θα εχει maintenance και υπαρχει δυνατοτητα να δημοσιευσεις μεσω ενος εικονιδιου, στο τουιτερ οτι σου αρεσει η εκαστοτε εφαρμογη....επισης παλι προστεθηκαν εφαρμογες για bada 1.2 KAI ΓΙΑ BADA 1.1 !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 παιδια σημερα το πρωι μου ζητησε αναβαθμιση το σαμσουνγκ απς απο το κινητο και πλεον δειχνει ποτε θα εχει maintenance και υπαρχει δυνατοτητα να δημοσιευσεις μεσω ενος εικονιδιου, στο τουιτερ οτι σου αρεσει η εκαστοτε εφαρμογη....επισης παλι προστεθηκαν εφαρμογες για bada 1.2 KAI ΓΙΑ BADA 1.1 !!!!! έχουμε εξελίξεις. βγαίνει και μια τρομερή εφαρμογή το buddyfix σαν το latitude αλλά πολύ ενδιαφέρουσα Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Παιδια εχω τρομερο προβλημα με την μπαταρια ενω στην αρχη κρατουσε ευκολα 4-5 μερες (λεγοντας αρχη εννοω πριν 3 εβδομαδες) τωρα ενω χτες το βραδυ το φορτισα 100% μεχρι σημερα το πρωι ειχε πεσει στο 40% .Εχει κανεις το ιδιο προβλημα ?Τι προτεινετε να κανω?Το firmware μου ειναι XXJI5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 και εμένα η μπαταρία τα ίδια άρχισε να κάνει πριν λίγο καιρό. πήρα και 2η.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Μυριζομαι με αυτες τις εξελιξεισ κ στο σαμσουνγκ απς να πλησιαζει το 1.2 επικινδυνα...περιμενουμε επισημη ανακοινωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faflatas1 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 ελπηζω να ερθουν σηντομα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Θα το τσεκαρω λιγο ακομα και αν συνεχισει να κανει τα ιδια παμε για καινουργια μπαταρια.Καλα ειναι λογικο σε τοσο λιγο καιρο να εχει προβλημα η μπαταρια?Η εγγυηση παιζει να την καλυπτει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 κ εμενα μια απο τα ιδια!ενω πριν κρατουσε 2 μερεσ κ κατι τωρα με την XJL5 δν κραταει πανω απο μια μερα!!κ μονο με ενα wtg να τρεχει στην αρχικη ενω πριν ειχα 5-6 κ κρατουσε!μακαρι να διορθωθει κ αυτο με την 1.2 !!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Οποτε παιζει να φταιει και το firmware?Οποτε λεω να περιμενω την 1.2 και να αλλαξω μετα αν συνεχισει .Για την 1.2 τι πληροφοριες εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 αν πατε στις ρυθμισεις -γενικα-κινησεις-διπλο πατημα....αυτη η επιλογη στο ον καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια...επισης εχω συναντησει και αλλες ρυθμησεις που με προηδοποιησαν για αυξημενη καταναλωση... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 παιδια παω να εγκαταστησω το επισημο κιες 2.0 αλλα οταν τρεχω το σεταπ μου λεει error reading setup initialization file Τι λετε να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 αν πατε στις ρυθμισεις -γενικα-κινησεις-διπλο πατημα....αυτη η επιλογη στο ον καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια...επισης εχω συναντησει και αλλες ρυθμησεις που με προηδοποιησαν για αυξημενη καταναλωση... φιλε μου δν ξερω αν καταναλωνουν η οχι διαφορες ρυθμισεις περισσοτερη μπαταρια απλα χωρις να πειραξουμε τπτ αρχισε να πεφτει θεαματικα η μπαταρια!ιδιες ρυθμισεις πριν κ τωρα απλα αλλαξε η εκδοση. υπομονη κ ελπιζουμε να διορθωθουν πολλα στην συνεχεια.. εκτος αν η μπαταρια ειναι μονο για 3-4 μηνες κ μετα χρειαζεται καινουρια!!!!!!:wacko: παντως με την νεα εκδοση του kies και την αναβαθμιση του apps store φαινεται πως η Samsung δεν το εχει εγκαταλειψει το Bada της...:) Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 εγώ πάλι μετά την αναβάθμιση στην ji5 έχω πρόβλημα με την μπαταρία, αδειάζει πολύ πιο γρήγορα από πριν, το πολύ 1,5 ήμερα ενώ πριν άνετα 3 με 3,5 ήμερες με την ιδία χρήση. έχει αναφερθεί και στα γερμανικά φόρουμ αφτο το θέμα, πατήστε κωδικό *#8740# πρέπει να λέει "AP Uart Enabled" εάν λέει "UP Uart Enabled" τότε ξαναδώστε τον κωδικό ώστε να αλαξει και θα γινει "AP Uart Enabled" , κρατάει περισσότερο η μπαταρία σε αφτην την ρύθμιση.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 πατήστε κωδικό *#8740# πρέπει να λέει "AP Uart Enabled" εάν λέει "UP Uart Enabled" τότε ξαναδώστε τον κωδικό ώστε να αλαξει και θα γινει "AP Uart Enabled" , κρατάει περισσότερο η μπαταρία σε αφτην την ρύθμιση.;) ναι αλλα μηπως επηρεαζει καοια λειτουργια στο κινητο..???? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 ναι αλλα μηπως επηρεαζει καοια λειτουργια στο κινητο..???? δεν νομίζω , αφτα διάβασα σε γερμανικό φόρουμ, και είδα διαφορά εγώ. εάν επηρέαζε τίποτα άλλο , θα το ανέφεραν, πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) δεν νομίζω , αφτα διάβασα σε γερμανικό φόρουμ, και είδα διαφορά εγώ. εάν επηρέαζε τίποτα άλλο , θα το ανέφεραν, πιστεύω. βρηκα τι ρολο παιζει...???απο μεταφραση του google---->>φαίνεται ότι «UP UART"είναι το ιδανικό σκηνικό για hi-def και γρήγορου internet. Είναι ο τρόπος που οι πληροφορίες αποστέλλονται στον επεξεργαστή. AP UART είναι το χαμηλό-def έτσι η οθόνη θα είναι θαμπή και το internet ελαφρώς πιο αργό. Αν θέλετε υψηλό def, όπως ταινίες, τότε δεν θα πρέπει να αλλάξει. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σας..!!! Edited January 6, 2011 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts